Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bugüne kadar Allah'ıma bin şükür hep iyi yetişmiş, güzel ahlaklı, terbiyeli, sevecen adamlara denk geldim. Hepsini çok sevmiş olmama rağmen, tüm ilşkilerimi kaprislerle, mızmızıklarla yıprattım. İnsanların sabrını zorladım, gereksiz nedenlerle terkettim. Sonra da tabi ki bu kadar iyi insanlara rastlamanın şans olduğunu düşünüp, sevgilerinin kıymetini anlayıp, bu sevgiyi kaybetmenin acısını çektim. Mutsuzluktan kalbim sıkıştı. Her defasında, bir daha nefes bile alamayacağımı sandım. Ama hep geçti. Sevgilileriyle de gördüm, nişan haberlerini falan da aldım, umursamadım. Ya ama en son erkek arkadaşım biz ayrıldıktan bir buçuk sene sonra bir kızla çıkmaya başladı diye kıskançlıktan çıldırıyorum. Hayır adama bayılmıyordum da, ayrılana kadar göbeğim çatladı, hiç yapacağım şey değil telefonlarına bile çıkmıyordum. Neden bu kadar kıskandım bilmiyorm:) Hem şu anda hayatımda biri var, çok dingin, efendi, saygılı, özenli ve yakışıklı. Neden bu kadar taktıysam:)

Son düzenleme:
he bu arada belirtmeden gecmeyim, isimleri de cok benziyor!
benim ex'in adi ahmetse, bununki de mehmet.. oyle yakin isimleri !

Gerçekten şaşılacak bir durum ama dikkat et Jeryy adam gerçekten bişeyler olduğunu düşünecek

İşe başlamana çok sevindim , yeni ortam , yeni arkadaşlıklar iyi gelmiştir...

Tabi ex'in ikizi orda olmasa daha iyi olabilirdi senin için

sizin ona verdiğiniz değeri haketmemişse ayrılık sebebi siz değilseniz onun yüzünden ayrılmışsanız elinizden geleni yaptıysanız emin olun unutulur kızlar onlara şartlandırmayın kendinizi ya hayat devam ediyor olmadıysa vardır bir hikmeti mutlaka doğru kişiler olsaydı zaten sorunsuz devam ederdi demek ki hayırlısı bu bence hatırlayıp kendinize işkence çektirmeyin nehirim Allah görüyor mutlaka sorar inan unutmakta unutmamakta senin elinde tek derdimiz onlar sanki yanlarında olup değersiz olacağımıza hiç olmaması bence daha iyi

Selam kızlar nasılsınız tomvejerry işin hayırlı olsun sevindim senin adına darısı başıma :)
Bende iyi bir işim olmadan kimseyi istemiyorum diye planladım ama bu işler planla olmuyor bildiğiniz gibi :)
Bazen o kadar istiyorum ki yanımda birisi olsun, bana destek olsun, moralim bozulduğunda beni teselli etsin vs vs diye.. Bu seferde başka plan yapıyorum tamam hayatıma biri girebilir(düzgün biri) ama evlilik ancak iyi bir işim olduğu zaman gerçekleşir o zamana kadarda iyice tanımış olurum karşımdakini diyorum
Kısaca ortada fol yok yumurta yok ama ben 2 plan arasında gidip geliyorum kendi kendime

neler olmuş böyle belki de kaderin bir oyunudur sahiden de bakalım birşeyler olacak mı

Cok sagol canim, darisi basina.. Buldugum ilk ise girdim hemen yoksa evde oturmaktan delirecektim
Ask icin plan yapma ((= Sadece karsina iyi biri cikarsa diger faktorleri birakip, onu tanimaya calis. Ayni hatayi ben de yapiyorum cunku. Yok su olmadan iliski icin hazir olamam, yok bu da olsun da tam olsun sadece iliskiye yogunlasabileyim vs vs ama erteledigin sey sadece bir iliski de degil, bugunun ve mutlulugun.. Herseyin yeri ayri. Ve biz super kadinlar olarak hepsiini ayni anda yurutebilirizz

Bende birini cok istiyorum. Sevgi dolu sarilacagim birine cok ihtiyacim var

Evet canim ise baslamak cok iyi geldi daha simdidenn.. Benim ex salagi nasil beni aramadan dayaniyormus gordum. Is yerine gidiyorsun, telefonu unutuyorsun zaten, ise konsantre oluyorsun, kafan dagiliyor.. Zaten ogle tatiliyle birlikte mesai 9 saatse, ise hazirlik ve is sonrasiyla birlikte en az 11 saatin ise odaklanmis bi sekilde geciyo.. Eve gel yemek ye bilmem ne derken bakiyorsun uyku saati gelmis.. Dusunmeye vakit yok. Oh be ne rahatlikmis! Sozu gecmisken, o pisligi burdan kiniyorum

neler olmuş böyle belki de kaderin bir oyunudur sahiden de bakalım birşeyler olacak mı
hahah atlantiss cocuga bakip duruyorum he
Sorarsa artik nedir sendeki bana karsi bu ozel anormallik diye, derim ex'ime cok benziyorsun diye
Walla ona baktikca kendi ex'im gozumde buyuyo. Tamamen bi kiyaslamaya girdigimden - bu kadar benzeyince normal..- bu kisinin sesi daha ince, benim ex'in cok tok erkeksi bi sesi vardi.. Bu kisi daha cok guluyo, daha bi hoppidi , benim ex agir abi takilirdi. Yarisi benim ex onde goturuyorrrrr, ilerleyen zamanlarda durum ne olur hep beraber goruciiizzz sayin seyircilerrrr

Son düzenleme:
Nehircim, dun hemen yazip kactim cok uykum vardi..
Hosgeldinnn

Sen seninkiyle ayni okuldaydin dimi? Heralde aramizda ex'ini surekli goren bir sen varsin..
Nasil peki araniz, hic konusuyor musunuz?

yanlış yoldasın bu çocuğun olumlu exin olumsuz yanlarını tespit edeceksin bak biri bana su koyduğunda bile ne kadar olağandışı gelmişti

Amannn bosver yahu
ex in tipine mi asik olmustum sanki
bu arada ex in bi arkadasi face e ex'in bi fotosunu yuklemis simdi onu buraya koymak istiyorum
gorunce fena oldm
en yakin arkadasini opuyo ex oyle sakasina cekilmis bi foto ama o pislik, asagilik ve hain herif beni de oyle operdi ah ah
bisi dicem, en eskiden daha iyiydim simdi cocukla iki aydir mi ne konusmuyoruz nerdeyse ve ben onunla konusmaya konusmaya ona yeniden asik olucam nerdeyse

bence ben ex'le konusmaliyim
onunla ne zaman konussam en az bir ay rahatliyorum.
bi daha asla! zaten hiyarin tekiydi!! falan diyorum
ama zaman gecince ozluyorum

bence ben ex'le konusmaliyim
onunla ne zaman konussam en az bir ay rahatliyorum.
bi daha asla! zaten hiyarin tekiydi!! falan diyorum
ama zaman gecince ozluyorum

bende de aynısı oluyor:s konuştuğum dönemlerde onu hatırlıyorum uzak kaldığımda ise bir anda yine idealize etmeye başlıyorum karakterini. ama aramayacağız onlara bu hazzı tattırmayacağız zaten tepkilerini aşağı yukarı biliyoruz aradığımızda duyacağımız cümleleri hayal edip onların gerçeğini hatırlamak da mümkün

onlar da bizimle konusmadiklari surede bizi idealize etseler fena mi olur?
Sanki hic kotu animiz yoktu.. Gozumun onunde en guzel gunlerimiz
Ah zavalli biz yahu "Ozlem" bu exlerin sayesinde farkli bi boyut, farkli bi anlam katti kendisine!

Ben sarki siir falan yazayim ya, hazir binbir turlu duygu icersindeyken, bari bu durumu kullanayim

tomvejerry hayırlı olsun yeni işin :) Kafanı dağıtırsın sürekli düşünmekten kurtulmak için en iyisi çalışmak. Gerçi ben çalışıyorum ve en ağır stresli işti ama banamısın demedim. Kendi kararımla işte milim milim sabırla bilmiyorum bi aşama kaydettim sanırım:) Ya dün benim exle aynı sıralar teklif etmiş olan vardı kabul etmedim öbürünü seviyorum diye ama sabırla bekledi. Dün ne bileyim içim ısındı sanırım kabul ettim gibi bişey:) Bugün hep o geldi aklıma hayaller kurdum filan bahar geliyor sanırım benim için :))) Hayırlısı tabiki. Ansızın olan bişey ama sevgi emekse o emeğini gösterdi.

Aaa ne guzel yeni biriii
Insallah seni hak eden biridir maviask!!
Allah hakkimizda en hayirlisini nasip etsin insallahhh

Aaa ne guzel yeni biriii
Insallah seni hak eden biridir maviask!!
Allah hakkimizda en hayirlisini nasip etsin insallahhh

Valla daha dün bir bugün iki eğer eskiler gibi aramazsa sormazsa arada şöyle bir gelip uğrarsa mesaj atmayı lütfetme gibi algılayıp ilgi azlığı yaşatırsa bakın diyorum önümüzdeki hafta tekmelerim. Hiç affım yok. Daha baştan tavrımı koyayım. Çünkü aa o sevior ama beni seviyor ki olsun işi çıkmıştır yoğundur arayamamıştır soramamıştır ama seviyo nasıl olsa falan filan yok artık bitti.

Ya beni nasıl da güldürdün yazdıklarınla
Seninle aynı duyguları yaşıyorum
Konuşunca bir nefret etme bir iyiki olmamış havaları
Konuşmayınca bir affetme bir özlem vah bize vah
Ama Atlantisin de dediği gibi onlara bu zevki asla tattırmayacağız

Helal olsun ne kadar kararlısın böyle
İnşallah bu dediklerine gerek kalmaz ve sen çok güzel bir ilişki yaşarsın

Jerrycim yeni isin hayirli olsun :)) Sana iyi gelecek eminim bundan... Exine benzeyen de bu tuhaf hallerinden suphelenip ona asik oldugunu dusunebilir ))))

maviask hayirli olsun cnm akisa birak kendini bakarsin bu iyi cikar bu Kadar sabretmis beklemis seni ama dikkat et üzmesin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…