- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.641
he bu arada belirtmeden gecmeyim, isimleri de cok benziyor!
benim ex'in adi ahmetse, bununki de mehmet.. oyle yakin isimleri !
Kizlar, yasadik asklarimizi, guzeldi, ama sorunlar vardi, o yuzden bitti, gelecekte baska guzel iliskiler yasayacagiz. Belki onlar da bitecek, sonra bir baskasini yasayacagiz ve bu boyle surecek. Tamam mi? hadi uzulmeyin artik
Size soyledim mi bilmiyorum, bu hafta calismaya basladim ben. Dun is cikisi karanlikta yan arabada birini gordum benim ex'e cok benziyordu, sok oldum. Bakakaldim adama. sonra kendimi toparladim ve eve geldim.. Bugun is yerinde toplanti oldu. Bir onumdeki masada yine o benim ex'e benzeyen kisi vardi! Cocuga baka kaldim resmen, dondumm. iki insan bu kadar benzer birbirine.. Benim ex acik kumraldi, bu koyu kumral, tek farklari o.. Onun disinda sac - sakal sekli, vucutlari, boylari, kilolari, gozleri!!, dudaklari, burnu, hatta gozlukleri bile benziyor! Neyse ise geri dondum, calistigimiz yerde takim isi yapiyoruz, herkes birbiriyle baglantili, ve herkes cok arkadas canlisi, guler yuzlu.. Neyse ben bu kisiyi daha once hic gormemistim orda. Koridorda yururken karsilastik bana merhaba dedi, ben yine dondum kaldim. Belli belirsiz bi merhaba cikti agzimdan sonra hemen calistigim yere gittim. 2 saat sonra falan benim calistigim yere gelip orda calismaya basladi! O kadar elim ayagim birbirine dolandi ki gittim baska bi bolumde calistim sadece ondan uzaklasayim diye.. Cikmama 10 dk kala yine beraber calismak zorunda kaldik. Kizlar yok boyle bir benzerlik!! Birseyden emin olamadim, ordakilere sordum "bu nasil oluyor?" diye.. Bu cevap verdi.. Geldi gosterdi yanima.. aramizda en fazla 30cm var! Ogrettikten sonra bana gulumsedi. GULUS AYNI! Ben yine dondum kaldim.. Kisik ve donuk bi sesle "tesekkurler.." diyebildim. Ve hemen yine uzaklastim..
Cocuk benim sorunlu oldugumu dusunecek.. Herkesle gule oynaya calisiyorum, onu gorunce donup kaliyorum. Birde adama kilitleniyorum, onumde olunca bakakaliyorum ona.. O kadar cok benziyor ki!!!
Bu ne ya? Kaderin bi oyunu gibi. Resmen ex'in ikiziyle beraber calisiyorum!
Selam kızlar nasılsınız tomvejerry işin hayırlı olsun sevindim senin adına darısı başıma :)
Bende iyi bir işim olmadan kimseyi istemiyorum diye planladım ama bu işler planla olmuyor bildiğiniz gibi :)
Bazen o kadar istiyorum ki yanımda birisi olsun, bana destek olsun, moralim bozulduğunda beni teselli etsin vs vs diye.. Bu seferde başka plan yapıyorum tamam hayatıma biri girebilir(düzgün biri) ama evlilik ancak iyi bir işim olduğu zaman gerçekleşir o zamana kadarda iyice tanımış olurum karşımdakini diyorum
Kısaca ortada fol yok yumurta yok ama ben 2 plan arasında gidip geliyorum kendi kendime
Gerçekten şaşılacak bir durum ama dikkat et Jeryy adam gerçekten bişeyler olduğunu düşünecek
İşe başlamana çok sevindim , yeni ortam , yeni arkadaşlıklar iyi gelmiştir...
Tabi ex'in ikizi orda olmasa daha iyi olabilirdi senin için
hahah atlantiss cocuga bakip duruyorum heneler olmuş böylebelki de kaderin bir oyunudur sahiden de bakalım birşeyler olacak mı
hahah atlantiss cocuga bakip duruyorum he
Sorarsa artik nedir sendeki bana karsi bu ozel anormallik diye, derim ex'ime cok benziyorsun diye
Walla ona baktikca kendi ex'im gozumde buyuyo. Tamamen bi kiyaslamaya girdigimden - bu kadar benzeyince normal..- bu kisinin sesi daha ince, benim ex'in cok tok erkeksi bi sesi vardi.. Bu kisi daha cok guluyo, daha bi hoppidi, benim ex agir abi takilirdi. Yarisi benim ex onde goturuyorrrrr, ilerleyen zamanlarda durum ne olur hep beraber goruciiizzz sayin seyircilerrrr
bence ben ex'le konusmaliyim
onunla ne zaman konussam en az bir ay rahatliyorum.
bi daha asla! zaten hiyarin tekiydi!! falan diyorum
ama zaman gecince ozluyorum
bende de aynısı oluyor:s konuştuğum dönemlerde onu hatırlıyorum uzak kaldığımda ise bir anda yine idealize etmeye başlıyorum karakterini. ama aramayacağızonlara bu hazzı tattırmayacağız zaten tepkilerini aşağı yukarı biliyoruz aradığımızda duyacağımız cümleleri hayal edip onların gerçeğini hatırlamak da mümkün
tomvejerry hayırlı olsun yeni işin :) Kafanı dağıtırsın sürekli düşünmekten kurtulmak için en iyisi çalışmak. Gerçi ben çalışıyorum ve en ağır stresli işti ama banamısın demedim. Kendi kararımla işte milim milim sabırla bilmiyorum bi aşama kaydettim sanırım:) Ya dün benim exle aynı sıralar teklif etmiş olan vardı kabul etmedim öbürünü seviyorum diye ama sabırla bekledi. Dün ne bileyim içim ısındı sanırım kabul ettim gibi bişey:) Bugün hep o geldi aklıma hayaller kurdum filan bahar geliyor sanırım benim için :))) Hayırlısı tabiki. Ansızın olan bişey ama sevgi emekse o emeğini gösterdi.
Aaa ne guzel yeni biriii
Insallah seni hak eden biridir maviask!!
Allah hakkimizda en hayirlisini nasip etsin insallahhh
onlar da bizimle konusmadiklari surede bizi idealize etseler fena mi olur?
Sanki hic kotu animiz yoktu.. Gozumun onunde en guzel gunlerimiz
Ah zavalli biz yahu"Ozlem" bu exlerin sayesinde farkli bi boyut, farkli bi anlam katti kendisine!
Ben sarki siir falan yazayim ya, hazir binbir turlu duygu icersindeyken, bari bu durumu kullanayim
Valla daha dün bir bugün iki eğer eskiler gibi aramazsa sormazsa arada şöyle bir gelip uğrarsa mesaj atmayı lütfetme gibi algılayıp ilgi azlığı yaşatırsa bakın diyorum önümüzdeki hafta tekmelerim. Hiç affım yok. Daha baştan tavrımı koyayım. Çünkü aa o sevior ama beni seviyor ki olsun işi çıkmıştır yoğundur arayamamıştır soramamıştır ama seviyo nasıl olsa falan filan yok artık bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?