- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.621
Ben de bugün gittim doktora artık devamlı hale gelen baş ağrısı başımdaki yoğunluk için ama başka hastaneye gidecem daha kapsamlı muayene için. Hep kendimize ediyoruz halbuki takmasak takılmasak sorun etmesek böyle kendimizi mahvetmeyiz. Neyse geçenki o krizimin sebebi belli her adet öncesi yaşanan durum bugün oldum çok şükür. Gelmez aklıma inşallah. Bir de bu benim bi önceki onla iki gündür görüşüyoruz. Ya bu adam resmen benim karmik eziyetim kozmik yüküm yok kopmuyor bağ ne yapıyoruz ediyoruz hani mıknatısın parçaları nasıl birbirine yapışır aynen öyleyiz. Zaten bunu unutmak için sonuncu beni aldatana başlamıştım. Neyse bakalım artık akışa bıraktım direnmek nafile.. Dün uzun uzun konuştuk sıkıntımı istediklerimi söyledim buna göre davranacaksın dedim yani öle söyleyince milim milimde olsa aşama kaydediliyor bakalım.
Hayırlısı olsun hakkında Mavıask
Bu cocuk senin sürekli peşinden geldi bildiğim kadarıyla
Belki de bir şans vermen gerekiyordur kim bilir herşey sandığından da güzel olabilir
Çok geçmiş olsun bu arada baş ağrısı çok çektiğim için iyi bilirim berbat bir şey
Bu saplantılı sürüncemede kalan garip açıklanamayan adı konmayan var ama yok her ihtimalin mümkün herşeyin olabileceği ama hiç birşeyin olmama ihtimalininde bulunduğu sevgi aşk kelimeleri ile ifade edilemeyen garip garip bir ilişki :) Yani olayı ben anlayamıyorum ki anlatabileyim. Sırf bu durumdan kurtulayım die başladığım ilişiki de ki ilk bu aldatanla görüştüğümde ıyk demiştim onun çeyreği olmaz ama resmen kendimi zorlamıştım sevmek için. Sevdimde iyi halt ettim yaptıgı aldatma nasıl içime oturdu atamadım kaç aydır.
Evet düzenli gitmek gerekir dimi :26:
Amannn Atlantis naptın sen sağlık bu şakaya gelmez
Klasik cümle fakat hiç bir şey senin sağlığından önemli olmamalı
Lütfen git doktora aksatma
En ufak bir grip bile olsam aman ne aşkı meşki diyip hayattan soğuyorum yemin ederim ...
Allah şifalarını eksik etmesin bizlerden
tabi... psikiyatriste gidersen ilaç yazar yollar, muhtemelen de "depresyon tanısı" koyar:) bize öyle yapmışlardı 2 kez. oysa adam depresyonda değildi çok daha ciddi ruhsal bozuklukları vardı her neysepsikoloğa gitmen gerekiyor konuşmak için tabi o da düzenli olması gerektiğinden maddi olarak insanı zorlayabiliyor. onunlayken de ruh sağlığım bozulmuştu, evet çok zor günler geçiriyorum 8 aydır ama şu da var son zamanlarda kendimi ağlamadan ifade edemiyordum öyle bir baskı kuruyordu ki üzerimde kendimi hep eksik hissettirirdi sanırım bunu aştım onun hayatımdan çıkışı ile. bazen verdiğim tepkileri tuhaf karşılıyorum neden böyle yapmışım diye çünkü sağlıklı değerlendiriyorum ardından onun ve arkadaşlarının tavırları sözleri geliyor evet buymuş sebebi diyorum geçtiğimiz aylarda bir sakatlık yaşadım 1 hafta yataktan kalkamadım inan bana ne aşk acısı ne de dert, keder birşey kalmadı tek istediğim tekrar ayağa kalkmaktı:)
hepimiz biliyoruz cecenn olan bize oluyor, değmez, bu üzüntü hastalıklara da yol açar da ah şu kalbe de bir söz geçirsek...
Kemal Sayar'ın çok güzel kitapları var onları da öneririm. hem manevi yönü kuvvetli hem de çok iyi bir psikiyatr.
Gecmisi tarihe gomuyorum
Artik Bitti. Gelecege odaklaniyorum
Bence hiç bi yöntem unutturamaz o nu.. "ilk" i herşeyin ilkini yaşadığını..unutmak elimizde falan değil kendimizi kandırmamıza hiç gerek yok..yanımızda olmamasına alışırız bi müddet sonra belki çoook çok sonra 10 yıl 15 hatta daha fazlada olabilir ansızın karşımıza çıkar koluna takmıştır sevgili karısını belki iki çocuğuda yanında..bakarsın sadece kendini düşünürsün karısının yerinde..hayata da bi kere geliyoruz en çok korktuğum şey de yaşlandığımda bi ömür boşa gittiğini düşünmek oluyor..yani yaşlanmışım bakıyorum ki evliliğimi tamam yine kendi istediğim biriyle yapmışım mantığımın daha ağır bastığı biriyle ama mutlu değilim aklımda hep o soru neden ayrılmışım o kadar mutluyken onla olsam çok mutlu olacağım son nefesini bile yanında vermeyi düşündüren kişiyle olsaydım..tamam belki dört dörtlük değildi ama elimi sımsıkı tutması herşeyi unutturuyodu işte inançsızlığını,ailemin kabul etmemesini,küfürlerini hakaretlerini ..herşey yaşandı herşeyi yaşattı dibine kadar hemde..söylediği gibi sokağın tavanı kadardı aşkı..ağzıda iyi laf yapıyodu sıpanınsevmeyi öğretti,önemli biri olduğumu,gülmeyi ee ağlamayı da tabi..hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo ne yazık ki elden..daha neler yaşıcaz neler görcez bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?