Buyrun...Terapi Grubumuz :))

su koyanı arada görüyorum feysbukta da anlatsam şaşırır kalırsın herkes yalvarıyor bana ne olur birini bulma sen biz bulup getirelim sana diye ayarım bozulmuş sanırım düzgün ve iyi insanları bünyem kaldırmıyor, nerede ipsiz sapsız tipler var onları gizemli bulup etki alanıma sokuyorum jerry karakter olarak biraz sabit fikirliyimdir ben şimdi bir kez o adamın çok entelektüel olduğuna inandım ya bu düşünceden sıyrılamıyorum bir de lanet bir inanç gelişmiş bende" aslında özünde iyi biri" diyorum. yahu daha ne yapması lazım gerçekleri görmek için ne özü diyemiyorum kalbime söz geçiremiyorum şu su koyan yazınca güldüm ama çok, o aralar sahiden iyiydim, rahattım. mesela ben hala eskiyi çok yakışıklı sanıyorum, hastalıklı düşüncelerim var, diyorum ki o çok iyi biri aslında evlenecek çok mutlu olacak arkadaşlarım da onun fotoğraflarına bakıp bir psikoloğa gitmem için yalvarıyorlar ciddi bir algı ve duygu bozukluğum olduğu inancındalar. tabi bu düşünceyi de bana yükleyen o, başlarda ben çok çirkinim yanına yakışmıyorum derken sonra benim gibi erkek bulamazsın şu boya posa bak şu kültüre bak çok şanlısın diyordu ( alay ediyormuş beniml) ben de inanmışım ve kendimi de onun gözünden görmeye başlamışım. iyi bir doktora ihtiyacım var sanırım

Ne var canim? Benim de ex hic oyle disardan yakisikli bulunacak biri degildi ama benim gozumde dunyanin en seksi erkegiydi kendisi sevince insanin gozune guzel gorunuyor.
O su koyanin oldugu zamanlar iyiydin (cidden "su koyan" seklinde belirtmek bana da komik geliyor ) cunku yeni biri vardi, veya var gibiydi ama yeni bi heycandi. Simdi kotusun cunku yeni biri yok.. Aslinda ihtiyacin olan yeni bi kotu adam bu kotu adamdan baska turlu kurtulamayacaksin cunku ee iyi adamlara da icin isinmiyormus madem, level atlamis kabul ediyorum seni bu defa tam zampara biri sart saka bi yana cidden yeni biri karsina ciksa gecmis sadece hatiralarda kalacak.. umutlu olmalisn ((=

Ve gercekten aslinda psikologa gitmek bence mantikli. Belki soyleyecegi veya yapmani onerecegi birseyle toparlanabilirsin. Bizim dusunemedigimiz baska cozum yollari onun aklina gelir belki. iyi birini bulmak lazim

Ben hemen bi dusa girip gelicem, yazarsaniz gec cevap yazarm o yuzden

Adam gibi düzgün tipler benimde hiç dikkatimi çekmiyor ya. İlla böyle bi tarafı karanlık tipler olacak. Aslında özel olarak aramıyorum ama geçmiştekilere baktığımda o sonucu çıkardım. Bir önceki diyordum ya pazar günü onla buluştuk güzeldi akşam fena sayılmaz ama gene o günden sonra aramama sormama başladı. Neyse zaten çok beklentim yok. Bi kişi daha vardı geçen hafta bi anda başladı bitti bitirdim uygun olmadıgına karar verdim. Çok önceden bana söyleyen vardı onla gene irtibata geçtik ama cks içimden gelmior öle işte kızlar. Aslında hepsini bi kenara atıp keyfime bakacağımda sırf stresten böle oluyor. İş ortamım stresli. Güzel haber ise unuttum o beni aldatan şahsı. Duygu namına çok bişey hissetmiyorum. Gözden ırak gönüldende ıraklaşmaya başladı çok şükür.

Aşk acısını unutmak zordur evet ama hayatta herkesin en az bir kere yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü insanı olgunlaştırır hataları görmeyi ve ders almayı öğretir.
Ben iki kez çok sevdim ikisinde de aşk acısını yaşadım unutmak yıllar alıyor, hatta bazen rüyamda görüyorum o sabah kötü uyanıyorum aynı aşık olduğum zamanlardaki gibi..
Ha tabi ki unutuyorsun ama sadece yaranın acısı geçiyor izi hep yerinde..
Çiviyi çiviyle sökmek meselesine gelince sadece gerçekten sevmeyenler için çivi çiviyi söker..
Yoksa birini severken isterse dünyanın en yakışıklı en mükemmel adamı olsun gözün görmez kimseyi..
Çünkü sen her baktığında 'O'nu görürsün, her duyduğun ses sanki 'O'nunmuş gibi dönüp bakarsın, o umutla yaşarsın..
Seninle olamayacağına gerçekten inandığın, ikna olduğun gün bitmiş demektir.

Herkesin aşk tanımı farklı. Çivi çiviyi sökebilir de sökmeyebilir de. Ben yıllar önce 3 yıllık sevgilim terkettiğinde nefes bile alamıyordum, onun acısı heryerime işlemişti. Sonra bir anda başkasına aşık oldum, ex e olan aşkım yokolmuştu. Şimdi diyebilirsiniz ki "Sen ex i hiç sevmemişsin". Çok sevmiştim, kendi aşk tanımımda, kendi aşkı yaşama tarzımda ben onu çok çok sevmiştim. Ayrıldığımda okula gidemedim yataktan çıkamadım günlerce. Gözüm kimseyi görmedi evet, ama yeni birilerine aşık olmadığım için gözüm onda başkasını görmüyordu. Bir anda başkasına aşık olduğum an bitti yokoldu. Bazen insanlar bi süre ex için üzülür, sonra kalbi bomboş olur, daha sonra başkasına aşık olurlar. Bazıları da bu şekilde atlatır. Bunun belli bir kalıbı kuralı yoktur ki. Umarım bizim gibi aşk acısı çeken herkes bir şekilde atlatır.

belki de yeni sevdiğinde exe benzer bişeyler buldun ya da tamamen farklı.. ben kendi tecrübelerime göre konuştum yoksa herkese saygı duyuyorum tabi ki..

bir insanı kusurlarından sevmeyi öğrendiğinde yani belirli bir yaşa gelip de sevgi aşk üzerine kafa yorup eski heyecanlarına aşk adı vermekten vazgeçip gerçek sevginin ne olduğunu tattında sanırım sancısı da daha fazla oluyor. eleştirdiğim, hayatta bu özellikteki birine katlanmam dediğim ne varsa hepsi onda toplanmıştı, ama acizliğini bile sevdim, yalanlarına bile ondan fazla ben kılıf uydurdum her halini gördüm, gözyaşlarını, kabalığını vs. öyle kabullendim ve gerçek sevginin ancak emekle sürekli hale geldiğini öğrendim. tabi karşılığında koşullu sevgi bulduğunda her sorunda bir bahane uydurup kaçmak istediğinde ve sonra bırakıp gittiğinde çok sert bir duvara da tosluyorsun. eskiden birini sevebilmek bu kadar güç gelmezdi bana 8 aydır görmediğim birini özlemek de gerçek dışıydı inanmazdım aşk acısı çekenlere bile:) öyle bir çekiliyormuş ki şimdi anladım. sevmek için doğru insan değil de doğru zaman var galiba o zamanda doğru insan da çıkarsa karşına o yaşlandığında da el ele dolaşan çiftlerden biri olma şansına erişiyorsun sanırım, yok eğer en uygunsuz kişiyse karşındaki sonrası hayal kırıklığı ve kalp ağrısı.

belki de yeni sevdiğinde exe benzer bişeyler buldun ya da tamamen farklı.. ben kendi tecrübelerime göre konuştum yoksa herkese saygı duyuyorum tabi ki..

Olabilir tabi belki bilinçsiz olarak, ben de bu şekilde tecrübe ettim. Ama yeni birine aşık olmadan eskisini atlatmayı tercih ederdim şahsen=( Şimdi yenisini bulucaksın da bi anda aşık olucaksın da ohooo, zor bu işler. Bu sıralar kimseyle randevu falan da istemiyorum. Umarım kendiliğinden söner aşkım. Bi süre kimseye aşık olmadan gezsem o bile yeter.

senin acın tazeymiş benim çok şükür ki 4 yıla yakın oldu, unuttum yani.. ama şu anda tekrar aşık olmayı özlüyorum fakat sanırım bir öncekinde çok şey tükettim duygusal olarak.. belki de bu yüzden artık kolay kolay aşık olamıyorum :S her türlüsü karışık bu işlerin :) Allah sana sabır versin hakkında hayırlısı olsun.

4 yıl mı 4 yılda mı atlattın peki? Ahh işte en korktuğum şey de bu, yıllar geçince hala bu halde olmaktan korkuyorum. Elbet zamanla azalıp bazen nefrete bile dönüşebiliyor. Ama ben tamamen nötr olmak istiyorum. Önceki exlerime tamamen nötrlendim, nefret bile yok. Şimdiki de öyle olsa bir an önce keşke.

yok canım 4 yılın tamamı aşk acısıyla geçmedi ama yavaş yavaş azaldı en zoru ilk 1 yıl, sonrasında alışıyorsun bi şekilde ..
mesela onu en son 2-3 ay önce gördüm sadece şaşırdım hiç bir üzülme/nefret olmadı.. tabi ki bu işin reçetesi yok ne kadar zaman gerekir belli olmaz kişiden kişiye değişir. Dediğim gibi en zoru ilk 1 yıl ve mümkünse bu süre zarfında onu görme.. görünce daha zor oluyor unutması hem de canın çok yanıyor ..

Çooook geriledim desem..

Tam olarak nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama ''Sabrın meyvesi tatlıdır fakat geç olgunlaşır'' diye bir söz duymuştum...

Gerçekten öyle değil mi ?

Bu zamana kadar sabırlı davrandık bir şey kaybetmedik bundan sonra da sabırlı olmaya devam

onunla tekrar baglanti kurdukca Hep gerileyeceksin bende de durum farkli degil bekliyorum ya ask acisi beni yenecek ya Ben onu artik ask acisida degil benim ki takinti oldu resmen.. Aceba bi kez daha konussam mi diye kendimi yeyip duruyorum

Keşke konuşmak çözüm olsa canım oda çözüm değil malesef
Benim de aklıma geliyor ama sonrasını düşününce vazgeçiyorum

Bende oyleyim iste sonra diyorum sonunda pisman olacagin seyleri yapma gercek seven erkek herseye ragmen gelmez mi... Aceba biz mi hayalimizde buyutuyoruz Boyle bi erkek varmi daha

Bende oyleyim iste sonra diyorum sonunda pisman olacagin seyleri yapma gercek seven erkek herseye ragmen gelmez mi... Aceba biz mi hayalimizde buyutuyoruz Boyle bi erkek varmi daha

istatistiklere göre :)) terk edenlerin çoğu geri dönüyor. çevre üzerinden ortalama bir gözlem yaptığımda da dönmeyen görmedim açıkçası. benimki bu anlamda bir ilk oldu, herkes şaşırıyor. gerçek anlamda dönen var, boşluğa düşüp dönen, vicdan azabıyla, kıymetini anlayarak vs.ben ne yaşadım, yaşadıklarım nereye gitti bir onu çözemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…