Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bana da öyle geldi, zaten ilişkisinde sorunlar varmış başkasından etkilenebileceğini görünce de bahanesi olmuş sorunlar tarih tekerrürden ibarettir, ilişkisine sahip çıkmayan bir başkasına yakınlık duyup varolan ilişkisini hemen gözden çıkaran erkekler genelde hep aynı tavırlarını sürdürüyor. yakında erkek düşmanı olacağım bende, kimseye güven kalmadı

Bir kaç seferdir birileri beni sürekli yakınları ile tanıştırmak istiyor
Bugünde dershaneden sevdiğim bir arkadaş beni abisiyle tanıştırmak istediğini söyledi bende şuan düşünmüyorum dedim
Eve geldim anneme anlattım (dünkü ağlama krizimede şahit olmuştu kendileri,hala ex takıntım olduğunu bilir)

İşte herkese düşünmüyorum diyosun nereye kadar düşünmeyeceksin bir görüş nolur sanki diyip durdu
Keşke annem hiç söylemeseydim
İçime bir fenalık geldi :26:

Kızlar benim durumum anormal değil demi , kimseyi istememek hayatım da napacağımı şaşırdım :S
Ama gerçek anlamda istemiyorum ya ...
Bazen yalnızlıktan sıkıldım diyorum ama yalnızlığım bozulsun da istemiyorum
Offf

anormal bende aynı durumdayım. en son liseden bir arkadaşımla görüştüm niyeti anladığım kadarıyla epey ciddiydi, eli yüzü düzgün işi gücü de epey iyi olunca ve ben çocuğa eski sevgilimi unutamadım diyip bir de eskisini anlatıp arkadaşça görüşmek isterse arayabileceğini ama farklı bir niyetle bana yaklaşmaması gerektiğini söyleyince çevremde herkes kıyameti koparmıştı

çevremdekiler de sürekli biriyle tanıştırmak istiyor, başkalarından haber geliyor, eski sevgilim arıyor ama ben efsunlanmışım gibi başkasının sesini duyduğumda bile onu hatırlıyorum gözlerim doluyor. evlenmek vs. umrumda değil, biriyle onu düşünmeden 10 dk konuşabilsem ya da insanlara onu anlatmasam bile kendime dair bir umut doğacak içimde ama namümkün

benimki kabaydı, cimriydi,arkadaş delisiydi, feysbuk takıntısı vardı, arkamdan iş çevirir, herşeyi erteler, sıkışınca kaçar bana benden bile daha erkeksin der ve buna gülerdi bunlara rağmen hala onu özlemek aşkın bana ne kadar hastalıklı bir duygu olduğunu gösteriyor.

Ya bende üzülüyorum ama kızıyorumda bi yandan madem unutamıyor işleri neden bu noktaya getirdi.. Hala diyorki tekrar düşün yine olmazsa bu sefer unutmaya çalışırım napim diyor.. Oldu benim kalbimde yap boz zaten yap olmadı boz hesabı..
Arkadaşlığı iyiyse mesafe koymana gerek yok tabi hem kafanı dağıtmaya yardımcı olur.. Feminist olmamak bi mucize zaten..

Aslında anormallik yok tabi kendini hazır hissetmiyor olabilirsin ama bi tanısaydın diye geçti aklımdan..
Çünkü baya zaman oldu hepimizin ilişkisi biteli ve birkaç saatlik sohbetten zarar çıkmaz diye düşünüyorum, eğer aşırı şekilde rahatsız olursan o zaman biraz daha süre tanıyabilirsin kendine...

Al benden de o kadar.. Ama hala inancim var.. Hala onu bulmami bekleyen tatli, sirin mi sirin, sempatik ve beni sevip kollayacak bi adam var biryerlerde

Anneni dinle, anneler her zaman haklidir
Veya benimki her zaman hakli cikiyor..
Bizler iliskinin hemen sonrasi zamanini gectik yani su aralar artik hayatimiza yeni insanlar girebilir. Bu saatten sonra eskiye yonelik yapacagimiz hersey bizi takintiya surukler. Ve takintili insanlar olmak istemiyoruz degil mi? Civinin civiyi sokecegi zamandayiz. Neredeyse 1 sene olacak iliskilerimiz biteli, biz hala neyin kafasini yasiyoruz anlamadim =D Ufak tefek bi sekilde baslamak lazim. Belki aradigimiz sey cok yakinimizdadir ve izin vermedigimiz icin ona bir turlu kavusamiyoruzdur..

Bence artik yeni birseyler yasama zamani geldi.. Ha, arkadasinin abisiyle git illaki gorus demiyorum ama artik bu tarz tekliflere acik olmalisin... Gecmise takili kalinmamali. Hayat devam ediyor. Hem bu zamana kadar ex'inle bulamadigin mutlulugu belki bir baskasiyla bulacaksin. Kimseyi denemeden, hic birseye karar verme. Dunyadaki tek erkek ex'in degil..

Atlantisim, cecenn'e yazdigim yorumu oku lutfen bu yazina hemen hemen ayni seyleri yazacaktim cunku..

Hayat dolu, eglenceli hoppidi bir tipe benziyor yani arkadas olunur Ama sevgili cixxxx

Yani.. Belki seninkinin tek yasadigi sey yalnizliktir. Madem geceleri onu uyutmayan bi sevdasi var, o zaman sorunlari cozsun ve kanitlasin bunu.

Hayat dolu, eglenceli hoppidi bir tipe benziyor yani arkadas olunur Ama sevgili cixxxx

Yani.. Belki seninkinin tek yasadigi sey yalnizliktir. Madem geceleri onu uyutmayan bi sevdasi var, o zaman sorunlari cozsun ve kanitlasin bunu.

İşte o bunu düşünemiyor.. Ben 3 seneye acıyorum o hala şımarıklık peşinde.. Bugünde yine aynı şeyleri söyledi birde sana yakışmadı çekip gitmek diyince ben orada koptum..
Uzun bir mesaj yazdım ve çok sabrettiğimi onun onlarca hatasına ve verdiğim şanslara rağmen yinede gitmediğimi ama bana başka yol bırakmadığını söyledim.. Hepsini geç 1 senedir buraya gelmeyen birisi bana hiçbişekilde ne hesap sorabilir ne de bana fatura kesebilir dedim.. Oda ben zaten gelmek istiyorum nisanın sonuna doğru dedi bende ben artık beklemicem seni benimle konuşmak istiyorsan en kısa zamanda gel dedim oda gelemem kızkardeşimi isticekler dedi bende bu beni ilgilendirmez dedim 1 senede o kadar bahane üretmiştin ve yanıma gelme zamanın geldiğinde başka bahanelerle beni resmen kandırmıştın ki sana inanmıyorum artık dahada önemlisi inansam bile beklemek istemiyorum dedim.. ya benim elimde olsa bugün gelirim dedi bende binlerce kez bu cümleyi duyduğumu artık bahaneler duymak istemediğimi söyledim.. Sonra tamam şimdi kapatalım bunu nisanın sonunda tekrar sorayım o zamanda istemiyorum dersen gelmem senide unutmaya çalışırım napim dedi bende sormana gerek yok bi mucize olmayacağına göre kararımda değişmeyecek dedim.. Oda beynim durdu şimdilik susuyorum dedi bende iyi günler dedim sustum..
Biraz uzun oldu ama böyle :) Ne yapacaksa artık kızkardeşini isteyecekler onu değil, zannedersin tepsiyi o tutacak

Anzer su son cumleni okurken aklima geldi gunesli bi pazar gunuydu ve Ben eximle bulusmak istemistim temiz hava da yurumeyi cok severim o da bana demisti misafir gelecek cikamam Ben nasil patlamistim sanki evin kizi bu sanirsin misafirlere bu hizmet edecek... Dusunuyorum da aslinda cok SIKICI bi insandi sadece benim ilk sevgilim olmasi onu bu kadar ozel kiliyo galiba :) 4 yili dusunuyorum ve yasam hevesimi nasil yavas yavas sömürmüs nesemi nasil yok etmis ki Hala kendime gelemiyorum

Bundan sonra karsima cikacak kisilerde asktan daha cok nelerle ilgilenir hayatinda neler yapar onlara bakacagim zaten beraber yasanmisliklar oldukca o insana zamanla asik olup baglanilabilir diye dusunuyorum

ben kapattım o sayfayı demek ki yaşayacağım aşk da acı da bu kadarmış sonrası yalnızlık, kader işte bunca yıl zaten aşksız yaşadım bulduğumu sandım aldandığımı anladım demek ki aşk bana göre değilmiş herkes mutlu olacak diye de bir kaide yok ne de olsa, ben de payıma düşeni yaşar sonra da göçüp giderim bu diyarlardan ( evet bunalımdayım)

Ya evet ne kadar saçma değil mi? Sanki onu isteyecekler.. Hadi evdeki bayanlar hazırlık yapar sen ne yapıyosunki? Üstelik bi isteme işine 1 ay biçti şaka gibi..
Ayrılmadan öncede yanıma geleceği zamanlar yok kardeşlerim evde tek onları bırakamam, yok maddi açıdan biraz kötüyüz (hiç inanmazdım ama nasıl sabretmişim hala şaşıyorum), birde bekler bekler tam geleceği zaman ben gelemiyorum derdi.. Şimdide şaka gibi nisanın sonuna kadar beni bekle diyor ya.. Ha bu arada beklemem dediğimde de ne yani 1 ayda başkasını mı bulacaksın yakışmaz sana dedi Onun ne haddineyse artık.. Bende olabilir ben bilemem Allah bilir dedim delirtme beni diyor sonra e sen beni delirttin ya kendime gelemedim kaç aydır.. Offf...
Aynen yaşam enerjimizi sömürmüş bunlar..

Seninki de tam komedi canm ya nisanin sonu ne Yani cok isteyen adam cikar gelir bence gerilemek istemiyorsan onunla gorusme yazma da zorda olsa onune bak pek degisecege benzemiyo yine cikmak istersen cikar seninle ama nereye kadar bu oyalama sonu yok ki... Bazen bi yerde dur demek gerekiyo Ben kendime bazen kiziyorum bu konuda kimseyi dinlemedim zamaninda gidecegi yere kadar dedim :) neyse ki yavas yavas gozum acilmaya basliyo

Ya işte nisanın sonu diyince bende asla istemediğimi söyledim.. Beklemem dedim.. Gerçekten beklemem de yani bu bi inatlaşma ya da güç gösterisi değilki.. Beklemek istemiyorum bu kadar basit.. Baya bi diretti bekle bekle diye ama ben geri adım atmayınca aklım durdu şimdilik susuyorum dedi.. Ama hala bana nisanın sonu demeye devam ederse gelme diyip yoluma devam edicem tabiiki..

Neler olmuş böyle

Kızlar ben derslerden dolayı çok giremedim tamamını da okuyamadım ama bunları görünce şok oldum.

Bu ne yahu adam bariz ilgi göstermiş, ama ona sorsan "arkadaşça" der gözünün içine baka baka. Bence hiçbir şey deme, yavaş yavaş uzaklaş adamdan. Baksana sevgilisinden ayrılmadan seni garantileyecek, pislik

Anladım canım özetini. Beni sevsin yeter düşüncesi yetmiyor bi süre sonra işte. Sen taviz verirken o vermiyor ise, bi süre sonra senin aşkın da yetmiyor.İnsanı deli ediyorlar böyle.

Ahh burda da güven sorunu işte. Aşkın yetmediği bir nokta daha. En azından sen mantıklı düşünüp devam ediyorsun. Ben hala onu sevsem yeter şeklinde geziyordum ama sanırım daha iyiyim artık.

Ne kadar güzel anlatmışsın. İşte ben de mantık evliliğini anlamıyorum. Karşıma öyle insanlar çıkıyor ki; güvenilir, kariyeri iyi, benden hoşlanan, hep ortak noktalarımızın olduğu. Ama içinde bir kıpırtı olmuyor, direk reddediyorum=( Düzgün adamlar var gerçekten, ancak hem düzgün adamı hem de kalbinin çarptığı adamı bulmak zor. Ben onun gözlerine baktığımda içim erimezse, onun elini tuttuğumda ateş basmazsa, buluşma heyecanım her zaman ilk günkü gibi olmazsa, napıyım öyle adamı. Evlenmemeyi, sevgilisiz kalmayı tercih ederim. Ki bu arayışım da bu yüzden aslında, sevgili aramak değil, birine deli gibi aşık olmak o hissi aramak.

Son eximde bu vardı işte, mantık açısından bakarsak birbirimize uygun da değildik, zaten o beni sevmiyordu, belki hafif bi hoşlantısı varmışmıştır, ilanı aşkımı reddetmeye bile tenezzül etmeyip ortadan kaybolduğuna göre Ama o adamın da gözlerine her baktığımda eriyordum, hala ilk heyecanım vardı. Sadece içimdeki o aşk ile platonik gibi de mutlu olurum diyodum. Yine olmadı yahu adam kaçtı, zaten kaçmasa da bi süre sonra sadece kendi aşkımla devam edemezdim sanırım.

Kızlar yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim düşünceleriniz önemliydi benim için
Geçmişi tamamen kapatmadan böyle bir şeye kalkışmıcam sanırım içimde bir şeyler engel oluyor çünkü...

Yazını görünce çok üzüldüm ...
Aslında hata ediyoruz böyle düşünerek , hayat süprizlerle dolu değilmidir
Umudumuzu kaybetmeyelim kaderimizde bir insan varsa zaten onunla olacağız yoksa da yoktur bu kadar basit
Dediğin gibi herkes aşık yada herkes mutlu olacak diye bir kural da yok zaten
En mükemmel aşk bile ne kadar sürebilir ki her şeyin bir sonu var ...

İnsanlar türlü türlü dertlerle uğraşıyorlar
Rabbim başka dert vermesin sağlık sıhhat versin gerisi gelir nasıl olsa

Son düzenleme:

Heh super, bizde aylarca terapi grubunda buna calistik zaten..
Sonuc olarak yalnizliga mahkum ediyoruz yani kendimizi
Birsey diyemiyorum.. Bunalimdan cikinca konusuruz

Sonraki konusmalari okudun mu bilmiyorum, cocugun bana ilgisi aynen devam ediyor. Sevgilisiyle ayrildilar. Ayrilmayi isteyen kiz arkadasiymis, kavga sonucu ayrilmislar ama soyleidgine gore kendisi boyle rahatmis. Ama sanki kizi hala seviyor gibi. Tuhaf bi durum hem sevgilisini seviyor, hemde beni gorunce gozlerinin ici guluyor

Sevgilisinin oldugunu ogrendigimden beri onu arkadas olarak goruyorum. Ilgisine arkadasca cevap veriyorum. Arkadas olarak aslinda gayet eglenceli bir insan. O beni nasil goruyor bilmiyorum tabii, surekli gozu ustumde, beni takip ediyor, tek kisilik yapilacak islerimde gelip yardim ediyor (ki ordaki yogunlukta kimse kafasini kendi isinden kaldirip baskasina yardim falan etmiyor mecbur kalmadikca) ama biz ikimiz masallah takim calismasi yapiyoruz onunla sanki (((=

Amannn banane ya. Benim cektigim aci bana yeter. Ona da sohbet sirasinda soyledim zaten eski sevgilimi de, uzun suren ask acimi da, artik sacma sapan gonul iliskileriyle isimin olmasidigini da VE onunda sevgilisinden ayrildiktan hemen sonra bir iliskiye baslamamasini onerdim ((= Tahmin edersiniz cok bozuldu..

Insanin erkeklere guveni kalmiyor yahu

Ne zaman gelirse gelsin.. O geldiginde sen onu gormek isteyecek misin bu onemli..
ama cok rahat davraniyor ya..
ilk ayrildiginizda da aylar once gelecegini soylemisti. Eee hic geldigini hatirlamiyorum..
Hep bi oyalama icinde. Konusma bence hic. Akli sira nisan sonuna kadar konusacak seninle. oyalayacak, barisacak, nisan sonu da bi bahane sunacak ve yine gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…