Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bende ikincimiyim aceba :))) ya gelen Adam gelirdi heralde simdiye 6 ay olmus... Aslinda kucucukte olsa bi umudum var Hala suan onun kendi inadi ve gururuyla ugrastigini da biliyorum deli gibi sevse de gururuna yediremiyo pesimden gelmeyi....m Ben kendimi artik yasandi bitti diye alistiriyorum... Suan neler ögrendim bu iliskiden diye bakmaya basladim hayatima girisinin bi cok sebebini buldum ve cikmasinin nedenlerini de buldum geneli kendimi suclamakli tabi ki :)))....

bu arada kendi zayif yonlerimi guclendirmeye karar verdim kisisel gelisime yoneldim bakalim karamsarligimi yenebilecekmiyim

onunla tekrar baglanti kurdukca Hep gerileyeceksin bende de durum farkli degil bekliyorum ya ask acisi beni yenecek ya Ben onu artik ask acisida degil benim ki takinti oldu resmen.. Aceba bi kez daha konussam mi diye kendimi yeyip duruyorum

Evet konuştuğum için geriledim zaten.. Birde telefon numaramı da bulmuş.. Faceden engellesemde kurtulamicam.. Tekrar hatta değiştiremem taahhütlü aldım bu hattı 1 senelik..

Sabır acıdır meyvesi tatlıdır ı duymuştum bende.. Ama bilmiyorum ya kötü oldum gerçekten..
Barışalım diyip yalvardıktan sonra bide gelmek istiyorum dedikten sonra böyle susması,rahat olması beni çileden çıkarıyor resmen..

Bir kac gundur dusunuyorum da..
Bir iliskiden ne bekledigimi biliyorum- sevgi, huzur, guven, ten uyumu
Ama nasil birini istedigime karar veremiyorum. Su zamana kadar beni ceken kisiler hep abuk subuk kisilerdi. En duzgunu bu ex'ti ama ona da hic asik olmamistim iste seviyordum sadece cok gercekten kendime uygun bir erkek figuru hayal edemiyorum henuz.. sanirim hayatim boyunca yalniz kalicam :44:

öyle deme tomvejerry ya. Kendini gerçekleştiren kehaneti çekiyoruz o şekilde kendimize. Bende lisede üniversitede hep aklıma gelirdi yani saplantı gibi birşeydi ben evlenemeyeceğim. Tüm arkadaşlarım evlenecek ben öyle kalacağım ileri yaşa geleceğim. Beni isteyen olmaz vs vs. Ciddi manada takıntı yapmıştım ne oldu ee tabi gerçek oldu. Lİse üni tüm arkadaşlar şu an evli. Çok az istisna var. Ben öyle düşüne düşüne çektim. Şimdide düşüne düşüne bir adam çekeyim diyorum. Ama aklımda bir tip yok. Yani var da ete kemiğe bürünmüyor. Yoksa işte yalan söylemesin sahiplensin sevsin saygı duysun vs vs. Bir de bi şekil canlansaydı aklımda. Bu kişisel gelişim bölümünde bir kaç kişi diyordu kagıda yazdım işte esmer olsun şu boyda olsun neyse aklında ki işte onunla karşılaşmışlar. Evrene siparişimizi verelim. Bence bundan sonraki aşamamız bu olsun. Yeni birini hayal etme o hayali derinleştirme yaza yaza aklımızda bir profil oluşturma olsun.

Evet konuştuğum için geriledim zaten.. Birde telefon numaramı da bulmuş.. Faceden engellesemde kurtulamicam.. Tekrar hatta değiştiremem taahhütlü aldım bu hattı 1 senelik..
[/]

benimde en buyuk korkum bu kendileri istedikleri Zaman kolayca ulasabiliyo bize aklimizi karistirip gidiyolar... Peki numarani degistiremiyormusun ayni hatta mesela benim yasadigim yerde hatti aldigin yerden numarani bedava degistirebiliyorsun sorun olmuyo taahhutlu de olsa

Birileri daha umutsuzluğa kapılmış sanki
Boşver sende hayal etmeye çalışma bir gün karşına öyle biri çıkar ki en büyük gerçeğin olur :)

Numara değiştirme yok diye biliyorum ben ama sorarım bir yolum düştüğünde o tarafa..
Sürekli kafamda kuruyorum "tamam ayarladım geliyorum" dese nasıl cevap vereceğimi ya da "nisanın sonunda gelicem, geleceğim zaman tekrar sorarım hala istemiyosan gelmem" dediğini falan düşünüyorum istemsiz.. Ki bu genişlikte bir insan zaten değiştirmeyecek geleceği tarihi.. Böylece bu konuda kapanacak :)

canm kendini cok yorma... Karsindakini en cok sen taniyorsun seven erkek mücadele eder biraz nisan sonuna kadar seni oyalamaz... O kadar kararliysa cikar gelir... Kendisi de ne istedigini bilmiyo bence ve sucu senin üzerine atmaya calisiyo biraz... Ararsa Gel dersin bakalim gercekten gelecek mi...
Spor ve meditasyon yap suan önemli olan gercekten sensin... Psikolojini bozmasina izin verme kendi dengeni bulmaya calis yoksa dusunmekten deli olacaksin

bugun o ayrıldgım kişiyi başka bi kızla gördüm.görunce resmen donup kaldım bu magazanın onundeydıler kız bunun kolunu tutuyordu. ex beni görünce kafasını çevirdi yuruyup gıttıler. bende o piskolojıyle buna msj attım ben senı gorunce hala içim kötu olurken sen hemen birini bulmuşsun daha adını anmam dedim.oda öyle değil yanlış anlamışsın dedi bende kız senın kolunu tutuyordu dedım oda evet oyle ama beni durdurmak için pantolonu göstermek için kolumu tuttu neyse iyi akşamlar dedi bende kımdı o kız nerden tanıyosun dedım sanane ne dusunursen dusun dedi bende sevgılın olmasa bıle onun ıcın konustgun biri eminim dedim.oda evet haklısın daha fazla konusmak ıstemıyorum :) dedi bide sonuna gülücük koydu. o an o kadar kötü oldum ki saç diplerim dahi yanmaya başladı resmen dondum kaldım.

en güzel seyler beklenmedik anda olurmus... Bende exe hic beklemedigim bi anda asik olmustum damdan duser gibi... Simdi yine bekliycem once toparlanip kendimi bulmam lazim sonra ask yine gelir nasilsa

eğer buna inanırsan emin ol ki hayatın boyunca yalnız kalırsın

çekim yasası vs. bunlara inanmadığımı biliyorsun ama inanmamam gerçek olmadığı manasına gelmiyor:) ben bu güne dek kafamda ne şekillendirdiysem hepsini yaşadım, kendimi nerde hayal ettiysem orada buldum. tabi sınırlarını iyi çizmek de önemli hayatta tek gayen huzurlu bir ilişkin varken ama o film izlemiyor kitap okumuyor şu filmi izleyip de üzerine sohbet edeceğim biri olsunsa eğer böylesi çıkar karşına

bir de aşk acısını çok merak ederdim nasıl birşey acep ben hiç yaşamadım derdim onu da gördük çok şükür

Spor yapamıyorum ben ya.. Arada birkaç hareket deniyorum ama çok yoruluyorum
Aynen dediğin gibi, psikolojim kötü bir halde.. Dokunsalar ağlayacak moddayım, regl dönemimde yaklaştı onunda etkisi var..
Bugün beethoven moonlight sonata'yı dinlerken o kadar kötü oldumki.. Zaten beni çok etkiler o parça bugünlerde hassas olduğumdan daha da etkilendim.. Keşke hiç ulaşmasaydı bana ya da keşke hiç cevap vermeseydim.. Keşkerlerle yaşıyorum bugünlerde..

En azindan yurusuy yap canm hizli hizli yuru rahatlarsin sinirini atarsin bi bakima Ben adet doneminden kurtuldum sukur ama ne cok agladim :)))

Cidden mi :)
Bende ağlayabilirim bu sefer..
Hayır ben zaten alışmıştım üzülmüyordum.. Ama yine geldi bütün dengemi bozdu.. Ben buna sinir oluyorum ya haksızlık..

Cidden mi :)
Bende ağlayabilirim bu sefer..
Hayır ben zaten alışmıştım üzülmüyordum.. Ama yine geldi bütün dengemi bozdu.. Ben buna sinir oluyorum ya haksızlık..

aynen bende Tam alismaya baslarken dengem fena bozuldu taktigim seyler cok Komik ama duygusalliktan pop sarkilara dahi agliyordum Allah sabir versin :)

Keşke hiç mesaj atmasaydın istediği gibi üzmüş kırmış seni sende buna izin vermişsin
Sevgilisi yada değil artık umrunda olmasın ne hali varsa görsün yüzsüz şey !

Keşke hiç mesaj atmasaydın istediği gibi üzmüş kırmış seni sende buna izin vermişsin
Sevgilisi yada değil artık umrunda olmasın ne hali varsa görsün yüzsüz şey !

sildim zaten numarasınıda aklımda genede duruyordu bırdaha ölsemde msj atmam.belkı ıcımde bı umut döner diye bekliyodum ama koşmuş başkalarına

Şimdi iyisin ama sanırım.. Demekki benimkide geçecek bir süre sonra :)

aglamiyorum cnm iyim ama kafam Hala karisik soylediklerini dusunup duruyorum bi de Ben Tarot fali baktirdim bana kadin dedi ask bitmemis ve goya hergun dusunuyomus Yani bi bakima oda benim gibi sonra kadin bana dedi sen bi adim at kafam daha da karisti :))) ne diye ugrasiyorum diyorum bu fallar filan daha kotu ediyo basa sarip duruyorum iste

Bende üni. 3 teyken 3 aylık sevgilimden ayrılmıştım baya dağılmıştım..
Arkadaşlarla falcıya gittik öylesine ben inanmam zaten.. Kadın hem kahve hem tarot baktı aynı anda, dediki 2-3 ay içinde hayatının aşkıyla tanışacaksın ama ne oldu fosss... Arkadaşlara da farklı zamanlar verip hayatının aşkıyla tanışacaksın demiş meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…