Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Umarım canım hakkımızda hayırlısı olsun tüm terapi gurubunun

Bazen arada bi mantigim calisip disardan kendime baktigim da kendimi aptal gibi hissediyorum :))) eger bu aciyi yasamamis olsaydim ne kadar sacma derdim su düsüncélerime aklimdan gecenlere....hersey bi tecrübe oluyomus demek ki insana...

güven güvensiz başlayan bir ilişkinin beni delirtip bu hale getirmesinin nedeni işte birine güvendiğimde dünyanın en uysal insanı oluyorum, enayi yerine konulduğumu öğrendiğimde, yalanlarla kandırıldığımı fark ettiğimde ise ipler kopuyor bende. öğüt güzel hayatımdan da çıktı da ya kalbimden keşke duygularım bu kadar mantığımın üstünde yer almasaydı...

neden bu duygular mantiktan daha baskin oluyor ki? :44:

mantik bas bas bagiriyor bazi seyleri, ama duygular gayet kendinden emin ve hic mantigi iplemez sekilde saglam duruyor
cok zor sekerim

Off Ya artik bu ruh halinden kurtulmam lazim yeni flörtlere acilamiyorum... O kadar biktim ki her bos kaldigimda exi düsünüp üzülmekten... Ask güzel ama baskasiyla da yasanabilir cok güzel bi ask umudum var Yani :)))) Dün cok tatli bi cocuk geldi is yerine alisveris yapti filan bakistik gülümsedik filan giderken dönüp bi bakisi vardi sapsal gibi yarim saat güldüm arkasindan:)) simdi dusunuyorum bu cocuk yine gelse numarami filan istese hayir demem cok tatli ve güzel bi tarzi vardi ve cok sirindi Komik esprili birisine de benziyordu...

Askin yasi olmaz.. Annemin arkadasi suanda herkesi catlatir turden ikinci baharini yasiyor.. Kadin 51 yasinda ama yasadigi resmen ask.. Sanirim aska acik olup, aski istemekle alakali bir sonraki kisiye asik olup olmayacaginiz. Ask bence insanin icinde olan bir duygu. Uygun bir beden buldugunda sanki karsi tarafa duyulan bir duygu gibi oluyor ama aslinda asik olmak isteyen sensin.. Ne demis sair, Ben seviyorsam, sen bahanesin..

Insallah geri gelir o halde ((
Ya aslinda fark etmemiz gereken sey bu... Baskalarindan da hoslanabiliyoruz. Simdiye kadar birinin karsimiza cikmamasi bu gercegi degistirmez. Bilincli ve mantikli bir sekilde dusunmeliyiz artik, duygusal degil..

Hoşuma gitti ya sözleri bana yazılmış sanki Hasretim

[video=youtube;JrPnQ-Ps0OU]http://www.youtube.com/watch?v=JrPnQ-Ps0OU[/video]

Valla bi kaç tane ufak tefek flörtlerim oldu. Yok kesmiyor. Aşk tutku bağlanmak istiyor insan. Olmayacak birşey değil inşallah olur. Yani şurdaki üc dört ay önceki halimle şimdiyi kıyaslayınca arada dağlar kadar fark var. Umutlanmak hayal kurmak istiyorum şu an eksiğim bu bence ideal ilişkiyi hayal etme.

Hangi evredeyim bilmiyorum ama aşkın ve sevginin acısı güzel gelmeye başladı bana

Artık can yakmıyor yani , nasıl olsa diyorum ilerde hiç bir şey hatırlamayacağım belki bu acıları hüzünleri bile özleyeceğim

O yüzden bir an önce geçsin bitsin demek yerine tadını çıkarmaya karar verdim

Selam kızlar..
Nasılsınız bakalım ilerleyen,gerileyen,sabit duran?? :)
Ben gayet iyiyim.. Mesajlaştıktan sonra biraz gerilemiştim ama sonra kendi iç sesimi dinledim ve kendime geldim..
Çok huzurluyum 2 gündür çok şükür.. :)
Hatta rüyamda tanıdığım biriyle sevgili olduğumu gördüm, normalde rahatsız olurdum ama bu sefer hoşuma gitti nedense :) Ve nedenini sorgulamamaya karar verdim, kötü rüya görmektense iyi hissettiren bir rüya kesinlikle daha güzel :)
Umarım sizlerde iyisinizdir :)

bugun is yerinde kisa sureli bi kriz mi desem, bunalim mi desem, sok mu desem ne iste onu gecirdim.. Bu ex'in ikizini biliyorsunuz.. Beraber calisiyorduk, bugun sari bi gomlek giymisti, sari onu daha bi sarisin gosterdi, benim ex'te acik kumraldi, yani benimkine iyicene benzemisti bugun. Neyse beraber calisirken yerden bisey almak icin egildi onumde bi o an hani gecmisten bi sahneyi hatirlarsiniz ya.. Oyle oldu. Benimkine ben yukardan cok bakardim. Merdivenlerde falan ben yukarda dururdum o asagida dururdu oyle sarilirdim ona.. bazen diz cokerdi onumde yine onu tepeden gorurdum, ve bugun o ex'in ikizi onumde egilince resmen beynimden vurulmus gibi oldum bi an irkildim. ceza gibi bu ex'in ikizi bana.. Bugun konusurken ex'in ikizinin farkinda olmadan dudaklarina baktigimi fark ettim.. napayim cok benziyo.. Ben ozledim galiba yine ya offffff biktim he

Duygusallik bende de basladi yine sabaha kadar agladim moralim bozuk... Ailemde bu Ara tuhaflasti Ben bu bunalimdan cikmaya calisiyorum onlarda bana sanki cocuk muamelesi yapiyolar

ölü toprağı var gibi üzerimizde hepimizin. ya birlikte bir anda çıkacağız ya da hep birlikte batacağız dibin dibi artık nasıl olursa daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…