- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.961
Benimde ilişkim benzer sebeblerden bitti
Konuşamadık bizde hiç bir zaman
İnsan dertleşmekte istiyor bir şeyler paylaşmak da istiyor ama karşıda ki insan o kadar kapatıyor ki kendini
Konuşmadan dertleşmeden ne bileyim bunlara kıymet vermeden de ilişki yürümüyor işte bir yerde tıkanıp kalıyor
Maddiyatta bir yere kadar , hiç bir zaman sıcak bir gülümsemenin ince bir düşüncenin yerini alamaz !
Hem insan sevgilisiyle çok iyi dost ve sırdaşta olmak istiyor , ben öyle istiyordum en azından ama olmadı :)
Ne bileyim yanında hiç düşünmeden herşeyi konuşmak , onu sıktığını bunalttığını düşünmeden kendini geri çekmeden ...
Bu karşıdan gördüğün tavırla birebir alakalı o sana nasıl davranırsa sende ona öyle davranıyorsun ister istemez
Senin sevgilin kıymet bilmiyor gibi geldi bana
Ne seninle ne sensiz durumları , adamın derdi ayrılmakta değil belli
Ama insan sevdiğin için azda olsa değişmeli , yoksa ilişki iki tarafı da mutlu etmez böyle sorunlar çıkar her zaman
Bence bir gün oturup güzelce konuş derdin ne diye sor ? neden onunlar dertleşemiyorsun konuşamıyorsun bunların sebebini öğren bakalım cevabı ne olacak
Daha önce eminim konuşmuşsundur zaten ama bir kez daha dene derim
Offf Allah kimseyi bu durumda bırakmasın yaçok üzülüyorum oturup her akşam kendi kendime ağlıyorum kimseye göstermeden Burnum yara bere içinde artık silmekten :2:
Kızlar bir insanın 8 saat uyuması gerekiyormuş ve 8 saatten sonraki uyku sanki hiç uyunmamış gibi resetleniyormuş..
İlişki acısı 6 ayda biter diyorlar sanırım 6 aydan sonrada acı kendini resetliyor ben böyle bir açıklama buldum kendimce
Olabilir aslında o zaman bu mantığa göre ikince 6 aylık evredeyim ben ve bitmesine 3 ay kaldı yalnızca
Sonra bir 6 daha atar mı sence :18:
Kendine haksızlık ediyorsun ya peki değicek mi ilerde tüm bu yaşadıklarına
Böyle yapa yapa kendini tüketirsin ortada sevgi falan da kalmaz :26:
Keşke ayrılma kararını cesurca verebilsek , ama yapamıyoruz bunu da .
Bu sevgi bu ilişki seni mutlu etmiyor , inan çok üzüldüm senin adına
Kaçınılmazı erteliyorsun sanki
iki insan birbirini seviyorsa ayrı geçirdikleri gün ziyandır bana göre. neden gurur yapılır, neden cesur davranılmaz anlamıyorum ama ailesiyle ilgili de birtakım şeyler yazmıştın elinden geleni yapmışsın, kırılmışsın zaten onun daha fazla sahiplenmesi senin gelmeni beklemek yerine kendisinin gelmesi gerekirdi. benim maalesef sevgi bağlılık diyebileceğim hiçbir şeyim yokmuş o yüzden Allaha havale ettim ve sabırsızlıkla belasını bulduğu günü görmeyi bekliyorum ama gerçekse sevginiz zaten bir araya gelirsiniz yine. kendini suçlayıp durma boş yere.
son ilişkimi ilişki olarak bile görmüyorum artık ama ondan öncekinde ben de karşımdakini çok kırmıştım. öfkeli bir anında ayrılmıştık, aylarca beni suçladı ve maalesef haklıydı, arkadaşlarım bile beni suçladı çünkü o evlenme teklif etmişti ben ise karar verememiştim bir türlü 1 yıl böyle geçti. ama ne oldu sonunda... aylar sonra öfkesi dindi, benim yerime kendini koydu ve geldi... 2 yıldır hala arıyor. çünkü mantık değil öfke bir süre öne geçiyor öfke dinince de güzel günler hatırlanıyor ve hayatın ne kadar kısa olduğu... sen hiçbir şey yapma, o yokmuş gibi davran, hayatına devam et bunu da bağlılığınızın sınaması olarak düşün. ya değişip gelir ve tüm izler, kavgalar, suçlamalar silinir ya da aynı kafayla devam eder. şu halde gelmesin zaten. bu arada şunu da eklemeliyim bana öfkesi öyle yoğundu ki aylar sonra kurduğu cümleleri asla ondan beklemezdim sahiden değişmişti çok kinci bir yapısı olmasına rağmen bambaşka biri vardı karşımda...kendi içinde bazı şeyleri aşması gerekiyor aşarsa zaten ömür boyu mutluluğu hak ederseniz, yoksa sen çok daha güzel bir ilişki yaşar yeniden aşık olur ve geçmişi tamamen silersin vicdanın rahat bir biçimde... elinden geleni fazlasıyla yaptın çünkü...
Kesinlikle erteliyorum. Ne evlenebilicez ne sevgili olarak bile devam edebilicez biliyorum ama yok işte o ayrılık kararını verebilmek ve en önemlisi uygulayabilmek tam bir cesaret işi. Yarın sabah 6 da kalkıp okula gitmem gerekiyo ama bu saat oldu ben sadece ağladımyazık değil mi bana da ama ya insan biraz değer verir yapamıyorsa da hiçbi fedakarlık çeker gider tamamen di mi ben gidemiyorum sen görüyosun üzüldüğümü git bari. ama insanevledi işte önce kendini düşünüyo yine de
Kızlar bir insanın 8 saat uyuması gerekiyormuş ve 8 saatten sonraki uyku sanki hiç uyunmamış gibi resetleniyormuş..
İlişki acısı 6 ayda biter diyorlar sanırım 6 aydan sonrada acı kendini resetliyor ben böyle bir açıklama buldum kendimce
Güzelce yat dinlen gözlerine yazık her insanın bir kırılma noktası vardır sabrının taştığı bir nokta
Yada kaderinin değiştiği bir zaman dilimi vardır buna emin ol
Kendinde o gücü toparladığın an doğru olanı zaten yapacaksın yada mecbur kalacaksın
Allah yardımcın olsun diyorum şimdiden
Teşekkür ederimama yatsam da uyuyamıyorum artık burdan yazışmak bile daha iyi benim için şu an yatmaktan. Sanal da olsa sevglim gibi yapmayıp dinleyen birileri var
Kşke senin yağtığını yapabilsem ama ne zaman yapmaya kalksam cidden bitirsem bi şekilde konuşup vazgeçirdi çünkü haksızlığını biliyodu
Teşekkür ederimama yatsam da uyuyamıyorum artık burdan yazışmak bile daha iyi benim için şu an yatmaktan. Sanal da olsa sevglim gibi yapmayıp dinleyen birileri var
Kşke senin yağtığını yapabilsem ama ne zaman yapmaya kalksam cidden bitirsem bi şekilde konuşup vazgeçirdi çünkü haksızlığını biliyodu
Ne yani ben simdi ikinci alti aya girdigim icin mi böyle oldu bi 6 ay daha mi oh noooo.....:)))
Aynen öyle o zamanlar da yapmadıı şebeklik kalmıyo güldürüyo olay bitiyo en barışmaya çalışım haftalarca uğraşıyorumZaten hep sen bitirmek istedigin de karsi cikarlar... Sen olmayacagindan eminsen fazla sürdürüp daha fazla aliskanlik olmasina ve daha fazla baglanmana sebep olmadan cek o cizgiyi bazen kaybetmemek icin güclü olmak gerekiyo...
Uyumak icin tavsiye meditasyon yap kendini öyle yorgun hissediyorsun ki uyup kaliyorsun bende öyle oluyo en azindan rahat bi uyku cekiyorum ":))
Erkeklerin hepsi aynı olmak zorunda mı
Benimki de öyleydi haksızsa gönlümü almak için her şeyi yapardı ama bir de ben haksız olayım vay halime
Her zaman dinlerim ve beklerim terapi grubumuza
Gerçekten konuşmak ve dertleşmek çok iyi geliyor
Menekşe güldürdün beni yalan dünyadaki çağatayın repliği geldi aklıma oooo yoooooo
Bu benim mantıken uydurduğum birşey mesela benim 6 ay daha dolmadı ama ben zaten aşk acısı çekmiyorum, bazen yalnız olmanın verdiği hüznü yaşıyorum sadece.. Yaşıtlarım evli çocuklu hatta 2. yi yapan bile var ama bende tık yok.. Hadi evlenme mevzusunu geçtim sinemaya gidebileceğim,sahilde dolaşabileceğim, hepsinden önemlisi güvenip sığınabileceğim bir limanın eksikliğini bazen çok hissediyorum.. Mesela insan bazen gardını düşürebilir hayata karşı bu çok normal işte ben bu zamanlarda beni teselli edecek, bana umut verecek, beni anlayabilecek birinin olmasını istiyorum.. Yeniden aşık olmak,mesaj geldiğinde ya da arandığımda heyecanlanmak, onun ismini ekranda görüp tebessüm etmek vs vs.. Bunlar çok şey mi? İşte ben bunları istiyorum..
Aynen öyle o zamanlar da yapmadıı şebeklik kalmıyo güldürüyo olay bitiyo en barışmaya çalışım haftalarca uğraşıyorum
Çok iyi hatırlıyorum bi gün konuştu konuştu dinledim iyi güzel hoş da ben artık gerçekten istemiyrum bu ilişkiyi dedim ellerimi tutup, sarılıp, dizlerime kapanıp ve de dolanıp ne dese beğenirsiniz gülerek " tamam canım ben de istemiyorum zaten napalım"gel de gülme gülünce de bütün ciddiyet bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?