- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
biriyle görüşüp görüşmediğimi bilemem de benim boyum ondan uzun 10 cm kadar. onu hep sorun etti.ben kendimden kısa bir erkekle olmayı sorun etmemiştim görünüşü değil kalbi önemli sevmek önemli aşk önemli demiştim.ama onda bu biraz kompleks yaratmıştı sanırım. şimdi benden sonra o tarif ettiğim gibi bi kadın bulsun kendine diyorum
canim konumu okumani istiyorum eski nikimle acmistim,
daha iyi anliyacagina eminim sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...yaziyorum-sevildigimi-sandim-kandirildim.html
benim durum aynı canım.. sadece bende bu ilişkide yaptığım hataların farkına vardım.. onunda haklı olduğu yerleri gördüm.. ama yinede zamana bıraktım.. hayırlısı neyse o olsun..
aranızın düzelmesine sevindim tatlım hatasının farkına varması çok güzel bişey.. hatayı kabul etmekte erdemdir sonuçta.. umarum her durumu sevginizle aşabilirsiniz..
Elifzeynep gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oleeeeeeeeeeeeeeeey
çok şükür!!! bir daha da gelmesin öte gitsin o zaman :)))
hayatta dert bitmez...atlattığın her sıkıntının mükafatı seni bekleyen daha büyük bir sıkıntı oluyor malesef !!! sabır taşı olarak devam ediyor hayatımız :)))
anladım canım hayırlısı tabi valla insan çatlıyor artık laf anlatmaktan bir süre sonra tükeniyor emege acıyor
benimde hatalarım var bakıyorumda yani ama seviyorsa kolay kolay vazgeçmez canım ya zamana bırakman iyi olmuş üzülme olduğu kadar olmadığı kader diye bir laf var gerçekten öyle kaderinse yani kurtuluş yok değilsede bir türlü düzelmez sen bekle dua et :)
evet!!!!
snoopy rüyalarıma girdi :13:
elif hoşgeldin:)))
ne güzel kitaplar bulmuşsunuz öyle okuyacak, başka zaman yok değil mi onları okumak için
İskender Pala'nın Kitab-ı Aşkı ile başlayıp, Elif Şafak ( ki tercih ettiğim bir tür değildir, yazar da keza...) 'ın Aşk'ını okumuştum ilk günlerde. dedim sonra ne yapıyorum ben çektiğim acı az mı geldişimdi de tasavvufla ilgili kitaplar okuyorum ama resmen kavga ediyorum o satırlarla. neden derseniz, Abdulkadir Geylani'nin bir kitabı var elimde duaların kaderi değiştiremeyeceği mealinde yazılar var elbette ki yazılarda herhangi bir sorun yok kitaplara bile alınganlık gösterdiğim aşırı hassas bir dönemdeyim sanırım o zaman neden dua ediyorum vs. gibi akıl dışı sorularla bu kez de muhatap oluyorum. arada da yine hiç tercihim olmayan romantik komedileri izliyorum ki rastgele iki insanın bakışı değse birbirine ben ağlamaya başlayıp ne güzel bir aşk yaşıyorlar diye serzenişte bulunuyorum tabi neden bunları bir de itiraf ediyorum bilmiyorum da günlerdir yazmıyordum elifi de görünce terapi grubunun ruhuna uygun olsun dedim iletim:))))))
hürremcim kaçmadım aslında..bazı şeylerle yüzleşmem gerekiyordu..şu eşyalar falan...aldım önüme herşeyi yarı ağladım yarı dua okudum yüzleştim herşeyle...
sık sık kendimi telkin etmeliyim sabır ve şükürle ilgili.çünkü biraz iyi oldum ben diye es geçtğim zaman derin bir acı geri geliyor...işte böyle zamanlarda ben ailemle bile birşey paylaşmıyorum..kabuğuma çekilip düşünüyorum...
gariptir ama geceleri yatıyorum,resmen şair gibi düşünceler geçiyor aklımdanacıdan şair oldum ben
Canım hikayeni okudum. Allah ailende ölüm kalım vermesin.
Bırak böyle ş...z düşünmeyi anma bile.
Biliyorum çok zor havadan atıp tutuyo gibi gözüküyorum ama
emin ol Allah onu öyle bir cezalandırıcakki belki bu tarafta belki diğer tarafta
mutlaka senin ahının hesabını sorcak. İnşallahda karşısındaki kız onun gibi
2 yüzlüdürde senin gibi birini kandırmayı Allah ona gösterir.
hoşgeldin elifzeynep :)
öyle abla malesef atlatacaz üstesnden gelcez her şeyin mecbur
ben şimdi çıkıyorum ders çalışcam biraz herkese hayırlı gecelr
kızlar üzmeyin kendinizi olan size oluyor sağlığın ve zamanın telafisi olmuyor malesef
Senin için hep avatarımda duruyorÖzledik senii.... Birdaha gitme
Duş alıp gelcem elifzeynep lütfen gitme gelcemmmm
hoş buldum canım :))
ah canım benim kitap aslında bildiğimiz aşkla ilgili değil :)) daha çok ilahi aşkı anlatan ama diğer aşkla da ilgili kısa hikayeler içeren bi kitap...ben de ilk başta senin gibi düşünüp çekinmiştim ama elime alıp inceleyince öyle olmadığını farkettim,ondan aldım...yani her bakımdan aşka dair bir kitap :))) ağlatmadı beni fazlaca aksine düşündürdü huzur verdi...
ben de İmam Gazali,Geylani hazretleri,hz.Mevlana,cemalnur sargut'un kitaplarını çok okudum ilk zamanlar ve hala baş ucumda dururlar...içim sıkıldıkça açar okurum...bence de çokkkk isabetli bir seçim olmuş tasavvufla ilgili okuman...insan dünya tarafından çok kırılınca gerçek dünyaya ile sarmalı yaralarını...ben sabır ve tevekkülle ilgili okuduğum zamanlar kendimden utanmıştım...
ayrıca beni görünce yazmana da çok sevindim :)) sanki ben de sizinler cidden terapide gibiyim..çok garip ama kendimi eksik hissediyorum :)))
sndz94 abla dedikçe yaşını merak ettim ElifZeynef kaç yaşındasın canım :26:
Topikteki herkese sırayla sorucam sanırım bu gidişle
evet ablanız yaşındayımdır :)))
28 tatlım...üniversite,master ,iş deneyimi falan derken bu yaşa kalıyor evlilik... o da nasip olmadı :)
ben bayağı toparlamıştım kendimi son olayları biliyorsunuz az çok, o aramaların sonu gelmedi, sonra ben biraz tahminlerden yola çıkarak birşeyler söyledim yaşadıklarım yetmezmiş gibi bir bir kendi döküldü günah çıkarır gibi:s sonra yine başa sardım haliyle. günlerdir yine şuurum kapalı gibiydi. geçen haftaya dek kaderci yaklaşıyordum da öfkem yine ağır basıyor şimdi
dışarı çıktığımda sanki dünya tüm insanlar yabancı gibi geliyor, bu boşluk hissi çok ağır, sanki yapaylıkla çevrelenmişiz gibi. tefekküre daldığımda, dünyevi meseleler yerine resmin bütününü görmeye başladığımda ise o kitaplarla, kendi iç dünyamda filizlenen düşüncelerle yepyeni bakış açısına sahip oluyor gibiyim. ama insanız nihayetinde arada yine o acımızı dünyanın merkezi haline de getiriyoruz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?