Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canııım bu yeni tipe bayıldım yalnız :) herkes kendine kayık olanı bulurmuş ya zaten sonunda

canim konumu okumani istiyorum eski nikimle acmistim,
daha iyi anliyacagina eminim sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...yaziyorum-sevildigimi-sandim-kandirildim.html

Canım hikayeni okudum. Allah ailende ölüm kalım vermesin.
Bırak böyle ş...z düşünmeyi anma bile.
Biliyorum çok zor havadan atıp tutuyo gibi gözüküyorum ama
emin ol Allah onu öyle bir cezalandırıcakki belki bu tarafta belki diğer tarafta
mutlaka senin ahının hesabını sorcak. İnşallahda karşısındaki kız onun gibi
2 yüzlüdürde senin gibi birini kandırmayı Allah ona gösterir.

anladım canım hayırlısı tabi valla insan çatlıyor artık laf anlatmaktan bir süre sonra tükeniyor emege acıyor
benimde hatalarım var bakıyorumda yani ama seviyorsa kolay kolay vazgeçmez canım ya zamana bırakman iyi olmuş üzülme olduğu kadar olmadığı kader diye bir laf var gerçekten öyle kaderinse yani kurtuluş yok değilsede bir türlü düzelmez sen bekle dua et :)

öyle abla malesef atlatacaz üstesnden gelcez her şeyin mecbur

ben şimdi çıkıyorum ders çalışcam biraz herkese hayırlı gecelr

kızlar üzmeyin kendinizi olan size oluyor sağlığın ve zamanın telafisi olmuyor malesef

aynen öyle yapıyorum canım.. bu bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam.. bugünlerde kendimi yeniden keşfediyorum sanki.. bol bol düşünecek vaktim oldu çünkü.. mesela ben çok sinirli bi yapıya sahibim normalde ama bu ara o kadar sakinimki kendime şaşıyorum.. olaylara ani tepki vermiyorum önce durup düşünüyorum mesela ve çok faydasını gördüm :)

hoş buldum canım :))

ah canım benim kitap aslında bildiğimiz aşkla ilgili değil :)) daha çok ilahi aşkı anlatan ama diğer aşkla da ilgili kısa hikayeler içeren bi kitap...ben de ilk başta senin gibi düşünüp çekinmiştim ama elime alıp inceleyince öyle olmadığını farkettim,ondan aldım...yani her bakımdan aşka dair bir kitap :))) ağlatmadı beni fazlaca aksine düşündürdü huzur verdi...

ben de İmam Gazali,Geylani hazretleri,hz.Mevlana,cemalnur sargut'un kitaplarını çok okudum ilk zamanlar ve hala baş ucumda dururlar...içim sıkıldıkça açar okurum...bence de çokkkk isabetli bir seçim olmuş tasavvufla ilgili okuman...insan dünya tarafından çok kırılınca gerçek dünyaya ile sarmalı yaralarını...ben sabır ve tevekkülle ilgili okuduğum zamanlar kendimden utanmıştım...

ayrıca beni görünce yazmana da çok sevindim :)) sanki ben de sizinler cidden terapide gibiyim..çok garip ama kendimi eksik hissediyorum :)))

anladim canim eski konular mecburi bir sekilde acilmis saniyorumki..
olsun herseyi yok etmen daha hayirli,
simdiden sonrada kendi yoluna daha rahat bakarsin canim benim
sorun yooooooook iyiyiz cok sükür :)

Aklima sadece sunu söylemek geldi:

Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

Sanirim baska bisey söylememede gerek yok

hoşgeldin elifzeynep :)

hoş buldum canım

inşallah canım Allah'ın izni ile herşey güzel olacak :))

çok öpüyorum,iyi çalışmalar :)))

Senin için hep avatarımda duruyor Özledik senii.... Birdaha gitme

oy yerim ben o snoopy'nin göbüşünü :)))

tamam gitmicem :)))

Duş alıp gelcem elifzeynep lütfen gitme gelcemmmm

ay ay :))) tamam gitmiyorum

Son düzenleme:
sndz94 abla dedikçe yaşını merak ettim ElifZeynef kaç yaşındasın canım :26:
Topikteki herkese sırayla sorucam sanırım bu gidişle

ben bayağı toparlamıştım kendimi son olayları biliyorsunuz az çok, o aramaların sonu gelmedi, sonra ben biraz tahminlerden yola çıkarak birşeyler söyledim yaşadıklarım yetmezmiş gibi bir bir kendi döküldü günah çıkarır gibi:s sonra yine başa sardım haliyle. günlerdir yine şuurum kapalı gibiydi. geçen haftaya dek kaderci yaklaşıyordum da öfkem yine ağır basıyor şimdi
dışarı çıktığımda sanki dünya tüm insanlar yabancı gibi geliyor, bu boşluk hissi çok ağır, sanki yapaylıkla çevrelenmişiz gibi. tefekküre daldığımda, dünyevi meseleler yerine resmin bütününü görmeye başladığımda ise o kitaplarla, kendi iç dünyamda filizlenen düşüncelerle yepyeni bakış açısına sahip oluyor gibiyim. ama insanız nihayetinde arada yine o acımızı dünyanın merkezi haline de getiriyoruz. :)

sndz94 abla dedikçe yaşını merak ettim ElifZeynef kaç yaşındasın canım :26:
Topikteki herkese sırayla sorucam sanırım bu gidişle

evet ablanız yaşındayımdır :)))
28 tatlım...üniversite,master ,iş deneyimi falan derken bu yaşa kalıyor evlilik... o da nasip olmadı :)

evet ablanız yaşındayımdır :)))
28 tatlım...üniversite,master ,iş deneyimi falan derken bu yaşa kalıyor evlilik... o da nasip olmadı :)

Bencede en uygun yaşlar evlilik için
Ama nasip olmadı çok erken bir cümle
Biz bilemeyiz Allah bilir =)
Hiç ummadığın anda ummadığın bir şekilde karşına çıkarır belki de nasibini
Şuan bunları düşünmek istemediğini biliyorum ama çok hikaye okudum ben kk'da...
Kaç yıllık ilişkilerini bitiripte hayatının aşkını bulanlar var
Hiç bir zaman ümit kesmeyelim
Zaten olgunluğuna hayran kalmıştım boşa değilmiş demek ki

Elif abla inan sen sabırlı bir insansın senin yasadığını her yürek kaldıramaz.
Aldatılır terk edilir ama aşığım diye peşinden koşarlar
Ama sen sakin kalıp susmayı acını dindirmeyi bekliyosun.
Hissediyorum acını dindirdiğinde gözünü açtığında daha güzel bir hayatta olucaksın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ve hürrrem sultanımız bu sözün gerçekten doğru ve konuya cuk oturdu
durup bekliycez.

evet canım hatırlıyorum (
ben de senin gibiydim son bir haftadır...eskilerle yüzleşince kedimi toparlamam zor oldu...

yazdıklarına aynen katılıyorum ve aynı süreçten ben de geçtim hala da geçiyorum!!!

tefekkür etmek çok çok faydalı!! insanı etrafını saran suni dertlerden arındırıp gerçek dünyaya kapı açıyor...işte o zaman ben kimim ki hayatımdaki bu sıkıntı ile kendimi üzüyorum diyorum...inanılmaz bir huzur doluyor içime hatta kendime sen deli misin çok ağır bir darbe yedin oturup üzülmüyosun bile diyorum...bir gün şükretmiştim,dedim ki Rabbim sana şükürler olsun ki bu acıyı bana yaşattın da ben gerçek dünyaya yöneldim...etrafımdakiler bana istersen doktora git dediler...ama ben doğru söyledim..çünkü acılara da şükretmeliyiz...

dediğin gibi,insanız nefsimiz var ve bu dünyanın hem acısına hem mutluluğuna kanıp dalıyoruz zaman zaman...

rahmetli Neşet Ertaş'ın ahirim sensin var...onu dinliyordum ben de kaç gündür :)))

Cahildim dünyanın rengine kandım
Hayale aldandım boşuna yandım
Seni ilelebet benimsin sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…