- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.021
Ama bildigin birsey var, o da bu adam sizinle ilgilenmiyor..
Vaktiniz varmi sorusuna "iki dakikam" var demek "ne diyeceksen kisa kes, seninle ugrasamam" demektir..
Zaten eger gercekten konusmak istiyor olsaydi veya hoslaniyor olsaydi o anda isi bile olsa, mutlaka bir sekilde sonradan sizi bulur, ve sizinle konusma firsatini kullanirdi..
Belki arkadasina o soylettiriyordur evli de diye..
Ayrica biriyle goz goze gelmeniz onun sizinle ilgilendigi anlamina gelmez. Siz surekli bakarsaniz, karsi tarafta bakmaya baslar, normaldir..
Bana oyle geliyor ki siz adamin her hareketinden anlam cikarmaya calisiyorsunuz.. minibusune binip, baktirmak icin cok ugrasti diyorsunuz..
aradan 3 ay gecmis, bir degisiklik olmusmudur bilemiyorum ama durum hic ic acici degil.. platonik bir duruma benziyor sizdeki..
Bence artık sende mesaj atma o da atmasın dediğin gibi kendi yoluna bak bundan sonra
Bu adamdan sana ne bir sevgili ne bir eş olur artık
Olacak olsa idi çoktan harekete geçmişti karşı taraf
Hıııı şuna da inanma bence bir daha seninle iletişime geçmem dedi ya emin ol geçicek
Biraz zaman geçsin yine sıkılıp sana mesaj atıcak hala onu sevdiğini bilmek isticek
Burda da görev sana düşüyor işte cevap bile vermeyeceksin muhattap dahi olmayacaksın ...
Başka türlü atlatamazsın bu insanın sende oluşturduğu duyguları
onunla iletisimde oldukca o sinir bendende gitmiyo Ben onu özledigimde iki üc gün goremedigim de Hep Boyle olurdum cok özler sonra kavga ederdim onunla galiba iletisime gecince Hala öyle oldugunu düsünüyoruz... Kendini tutmak zorundasin Ben artik Ben degerliyim elimi sallasam ellisi seven benim pesimden gelsin diyorum bütün gün kendime o da kimmis diyorum boylelikle ona yazmaktan kendimi kurtariyorum yoksa Boyle uzayip gidecek... Su bi ayi ona yazmadan gecirirsem daha da yazmam yazdikca aliskanlik galine geliyo onu farkettim sonra diyorum kendi kendime öldü o öldu Allah rahmet eylesin.... Kendimi artik delirmis gibi hissediyorum ama bi iki ay gececek biliyorum az kaldi
Demek ki o kadar büyük degilmis askimiz... Masallarda ki gibi zannederdim... Fazlaca safmisim fazlaca hayallere dalmisim... Kocaman bi vay beee diyorum ne kadar basitmis meger... Artik su kadarcik inancim bile kalmadi erkeklere de onlarin sahte asklarina da eger o bile yaptiysa bunu ne denir ki... Hersey nasil yalanmis... Duygularin hic önemi yokmus zamanla tükeniyormus... Gercekten vayy beee... O kadar bos ki suan hersey beynim bu soku nasil atlatir bilmiyorum basim catlayacak gibi...
Nerden öğrendin evleneceğini?
Cnm icimde oyle his vardi ki dedim bu kez onunla konusucagim ve bu sacmaliga artik son verelim biz ayri yapamayiz diye mesaj attim yarin bulusup konusalim diyecektim... Bu öküzde bana cevap yazdi seni kirmamak icin cevap veriyorum ama artik bana yazma ben yakinda evlenecegim dogru olmaz dedi... Ben tak buz gibi kaldim öylece... Sonra da aklima gelenleri yazdim... Yanilmisim kusura bakma.. Benim sevdigim sen degilmissin o yapmazdi bunu... Ama artik anladim cok saol yazdim.. Özür dilerim rahatsiz ettim yazdim ve bitti öylece... Artik daha cabuk kurtulurum insallah bu buhranli halimden gercekten degmezmis 6 aydir döktügüm göz yasina... Ona verdigim degere... Herseye aciyorum suan... Ben ondan önce hic bi erkegin eline bile dokunmamistim... Tek hayalim vardi evlenecegim adami beklemek... Onun dogru kisi olduguna o kadar inandim ki senelerce herseylerine sustum... Yazik diyorum artik gercekten degmezmis... Bnde aylardir kendimi yeyip bitiriyorum onu yanlis yaptim burada hataliydim diye... Ne diyelim bastan kabullenmem gerekiyormus bilemedim ki... Neyse vardir bunda da bi hayir... Allah kimbilir beni neden kurtariyo da haberim yok... Cok safmisim yazik diyorum kendime cok yazik
Kızlar yani bizimki öyle salakça bir durum aldıki olanlara ben anlam veremiyorum artık..
Tamam olur iletişime geçmem dedikten sonra orada kalmadı iş biraz daha mesajlaştık.. Bana diyorki sen keçilik ediyorsun hemen gel diyerek.. 20 sinde kardeşimi istemeye gelecekler ondan sonra hemen oradayım diyor yani ne kadar kendinden emin onunla buluşacağımdan
Ya benim gelmeni en başta kabul etmem bile büyük bişeydi diyorum tamam işte kabul ettin kestirip atma sonrasını da diyor.. Beceremedim işte o an gelmeyi ama çok istedim istemedim değil diyor bende becereksiz birini istemiyorum demekki diyorum bu sefer haklısın ben seni yakmak istemiyorum benden bi b.. olmaz diyor bu seferde
Ya ne dengesizsin barışalım diyorsun sonrada ben seni yakarım diyorsun bu ne ya diyorum sen umut vermiyosunki diyor bu kez
Çabalamıyosun benle hep kötü konuşuyosun diyo bende benim için çabalamayana ben neden çaba gösterecekmişim diyorum beni hemen bıraktın sen neden yanımda olmadın beni adam etmedin diyo bende ben kimseyi toparlayıpta adam edemem uğraşamam dedim..
Sonra seni seviyorum unutamıyorum bu terslemelerini bile özledim sana hiç kızmıyorum bu yüzden diyor.. Kızamıyorum çünkü herşeyini özledim diyor..
Gelme diyorum yine tamam geleceğim zamanda sorucam diyo tekrarBen gelicem bakalım o zaman ne yapacaksın keçi diyor
Şok oldum resmen mesajlarıyla bugün.. Daha çok şey dedide ben bi süre sonra cevap vermemeye başladım cevap vermeyince oda benimle iletişimini kesme demiş
Kafam düşüncelerim herşeyim altüst oldu..
Bence en iyisi ölsekte sürünsekte bunlara tek laf etmemek.. Bırak napıyosa yapsın bu kadar çabuk evlenme planı yapıyorsa yazık gerçekten..
Şimdi sen ondan olumsz yanıt aldığın için "ben aslında onu seviyordum biz barışmalıydık" diye düşünebilirsin ama bu gerçek düşüncen değil.. Yaşadığın şokla alakalı bişey..
Hep başımıza bu sebeplerden geldi bu işler.. "Son kez mesaj atayım,son kez mesajına cevap vereyim..." vs vs..
Yok canm kafamda artik hic bi soru isareti kalmadi... Bundan sonra o diye bisey yok benim icin... Artik gercekten ne adini duymak istiyorum ne de kendisi hakkinda bisey duymak... Bunca ayi atlattim bi iki aya insallah hic biseyim kalmaz artik hayata 4 elle sarilirim... Ben onun saf sevgisine o kadar inanmistim ki beni birakip gitmez gelicek diye umudum vardi hep ama bugün itibariyle en ufak bi umut kalmadi yarin ilk isim kitaplarimi toplayip derslerime 4 elle sarilmak.. Tabi ki arada bi aglama krizleri bastiracak ama o zaman onun hic degmedigini tek bi damla göz yasimi bile hak etmedigini düsünüp yok edecegim... Artik degmedigine o kadar eminim ki bu son darbesi olsun bana...
Demek ki o kadar büyük degilmis askimiz... Masallarda ki gibi zannederdim... Fazlaca safmisim fazlaca hayallere dalmisim... Kocaman bi vay beee diyorum ne kadar basitmis meger... Artik su kadarcik inancim bile kalmadi erkeklere de onlarin sahte asklarina da eger o bile yaptiysa bunu ne denir ki... Hersey nasil yalanmis... Duygularin hic önemi yokmus zamanla tükeniyormus... Gercekten vayy beee... O kadar bos ki suan hersey beynim bu soku nasil atlatir bilmiyorum basim catlayacak gibi...
Kızlar yani bizimki öyle salakça bir durum aldıki olanlara ben anlam veremiyorum artık..
Tamam olur iletişime geçmem dedikten sonra orada kalmadı iş biraz daha mesajlaştık.. Bana diyorki sen keçilik ediyorsun hemen gel diyerek.. 20 sinde kardeşimi istemeye gelecekler ondan sonra hemen oradayım diyor yani ne kadar kendinden emin onunla buluşacağımdan
Ya benim gelmeni en başta kabul etmem bile büyük bişeydi diyorum tamam işte kabul ettin kestirip atma sonrasını da diyor.. Beceremedim işte o an gelmeyi ama çok istedim istemedim değil diyor bende becereksiz birini istemiyorum demekki diyorum bu sefer haklısın ben seni yakmak istemiyorum benden bi b.. olmaz diyor bu seferde
Ya ne dengesizsin barışalım diyorsun sonrada ben seni yakarım diyorsun bu ne ya diyorum sen umut vermiyosunki diyor bu kez
Çabalamıyosun benle hep kötü konuşuyosun diyo bende benim için çabalamayana ben neden çaba gösterecekmişim diyorum beni hemen bıraktın sen neden yanımda olmadın beni adam etmedin diyo bende ben kimseyi toparlayıpta adam edemem uğraşamam dedim..
Sonra seni seviyorum unutamıyorum bu terslemelerini bile özledim sana hiç kızmıyorum bu yüzden diyor.. Kızamıyorum çünkü herşeyini özledim diyor..
Gelme diyorum yine tamam geleceğim zamanda sorucam diyo tekrarBen gelicem bakalım o zaman ne yapacaksın keçi diyor
Şok oldum resmen mesajlarıyla bugün.. Daha çok şey dedide ben bi süre sonra cevap vermemeye başladım cevap vermeyince oda benimle iletişimini kesme demiş
Kafam düşüncelerim herşeyim altüst oldu..
Ah canım kendini üzme bu kadaar lütfen neye yarar bundan sonra üzülsen eline ne geçicek
Yani ben anlamıyorum nasıl oluyor da bu kadar büyük bir aşk varken insan gider başkası ile evlenir
Acaba onun gözünde bu kadar büyük bir sevgi bağlılık yokmuydu sana karşı ?
Sadece iyi oyuncuymuş senin gözünü iyi boyamış , seven insan bunu yapmaz canım yapamaz !
Aranızda çok kötü şeyler yaşansa derim ki bir anlık sinir ama bu öyle bir şey de değil
Belki de ailesi ile ilgili sorunlarından dolayı seni tamamen silmek unutmak istedi bilemiyorum ama yine gidip evlenmesi şart değildi
Bazı insanlar böyledir canım korkatır kaçmayı tercih ederler
Ama burda senin payına düşen üzülmek mi olmalı lütfen değmez böyle bir insan için
En azından umut falan kalmadı kendine yeni bir hayat kurabilirsin bizde umut varda noluyor bak halimize
Hala unutamadık aylar geçti hala onlara bağımlıyız keşke benim de hiç umudum kalmasa
Başta yıkılırım belki ama daha sağlam kalkarım ayağa
Vardır herşeyde bir hayır Rabbime sığın bırakma kendini
Canım bence sen ne yap biliyor musun .. bekle bakalım gerçekten gelicek mi napıcak sonra çiz yolunu
Çünkü böyle bitecek gibi gözükmüyor
Neyse kizlar iyi ki varsiniz... Tesekkur ederim size kimseyle konusamadigim seyleri paylasiyorum sizlerle.. Destekleriniz icin cok tesekkurler umarim artik daha cabk iyilesiriz... Ben yatiyorum artik size iyi geceler...
Neyse kizlar iyi ki varsiniz... Tesekkur ederim size kimseyle konusamadigim seyleri paylasiyorum sizlerle.. Destekleriniz icin cok tesekkurler umarim artik daha cabk iyilesiriz... Ben yatiyorum artik size iyi geceler...
Bilmiyorum cecen inan çok bunaldım.. Bir tatile çıkıp kafamı dinlemek istiyorum ben..
Haklısın kim olsa bunalır bu durumdan ama en iyi fikir beklemek gibi gözüküyor
Sonra da çık güzel bir tatile kafanı dinle işte
En iyisi zamana bırakmak sanırım haklısın.. Bu işi düşünmemeye çalışıcam ve kendimi derslere vericem.. Sonrada bir istanbula kaçarım belki bakalım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?