Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Oda iyimiş ya sen o kadar konuş konuş sonra da istemiyorum de
Biraz dengesizlik var sanki

Yok o dil döktü barışmak için ben de saygımdan sustum dinledim. Konuşması bitince ben istemiyorum dedim. O şebek cevabı ve tepkiyi veren sevgilimdi :)

Bende yaşadım ya da gerçekten yaşadığıma kendimi inandırdım bilemiyorum.. Tek bildiğim artık sağlam adımlarla hareket edip bu duyguları doğru kişiyle yaşayabilmek..
Banada seninki gibi anormal geliyor şu an bi başkasıyla olmak,,birine tekrar güvenmek; hatta korkuyorumda aynı zamanda.. Ama dediğim gibi bu duygularıda yaşamak istiyorum.. Bu yüzden hayatımda olacak kişi (olursa tabi) benim için çok çabalamalı.. Daha doğrusu beni çok inandırmalı.. Yoksa biriyle olmam benimde çok zor..Yani çoğu iş karşımdakine düşüyor :)

ahh ah .. aşk ne kadr da karmaşık bende bi çok şey yaşadım yazayım dedim klavyeye bi baktım hangi birini yazayım ki dedim.. bazen öyle zamnlar oluyorki başkalarının yaptılarını yadrgarken sen tamda aynısını yaparken buluyorsun kendini

Evet bu cümlenin altına imzamı atarım

Çalışıyor, makine mühendisi kendi iş yeri var.

merhabalar, hoşgeldin aramıza:)

genellemeler yanlıştır ve bu da bir genelleme olacak ama şunu söylemek istedim; tanıdığım mühendislerin çoğunun beyni çok mekanik çalışır. özellikle arkadaşlarım bu konuda çok dert yanardı, verdikleri ve arkadaşlarım tarafından "odun" olarak tabir edilen tepkiler, duygusal durumlarda ne yapacağını bilemez haller vs. tamamen karanlık bir senaryo da yazılabilir ama sadece mekanik bir beyni olduğu ve bu yüzden yeterince sevgisini ve ilgisini gösteremediği de söylenebilir:)

bi erkege nasıl gülümsemeden durbilirm ya ? yada göz göze geldiğimde kafamı çevirmek ondan soğutmak istiyorum kendimi ne bileym aynı kafede karşılaşınca kalkıp gitmek istiyorum ama lanet olası sandalyeye çivileniyorm sanki

Teşekkürler Evet ya böyle bi mekaniklik yok 0 duygu 0 Romantizm. Varsa yoksa mantık, akıl, mantık, akıl... Genelleme bence kesinlikle doğru, keşke olmasaymış ama Ve ben çok şaşırıyorum bi insanın nasıl bu kadar sadece mantığıyla hareket edebildiğine ben ağlim edim hala adamın konuşmalarından mantık akar ya

şükret yine de haline, hayatında görebileceğin en mantıksız ve dengesiz insanla birlikteydim 8 aydır acılardan acı beğeniyorum kendime:))) en azından tepkileri öngörülebilir, mantığının dışına çıkmaz tamam romantizmi azdır ama hep romantizm de nereye kadar, sen romantik ortam oluşturursun hoş anlamaz ama varsın anlamasın sevgisinden eminsen çok da dert etme kendine derim:) yeter ki sahip çıktığını, değer verdiğini, arkandan iş çevirmediğini bil:)

Bilemem ki Kendi hayatından çok fazla uzak tutar benim hayatımın tamamen içine girse de ve çok haklı sebepleri vardır her zaman vs :)İşte herkesin yaşadığı kendine dram :) Senin neyin var dengesizlik nedir?

Bilemem ki Kendi hayatından çok fazla uzak tutar benim hayatımın tamamen içine girse de ve çok haklı sebepleri vardır her zaman vs :)İşte herkesin yaşadığı kendine dram :) Senin neyin var dengesizlik nedir?

anlatsam nehir roman olur:) 1.5 yıl türlü dengesizliklerle uğraştıktan sonra isteme sonrası 1 hafta içinde terk edildim sebep yok... arkasından gizli facebook hesaplarını öğrenmem, isteme günü bile kadın arayışları, insanların arkadaş listelerinden rastgele kişileri bulması... benim onu 5 vakit namazında biri olarak tanımam sonraki yıkımım... facebooka şeytanın icadı diyip bana kapattırması zamanında ve onun arkamdan sürekli iş çevirmesi... ailesinden kimsenin beni aramaması yalnızca 2 ay sonra beni arayıp bilgisayarmı mı izliyorsun demesi ve vicdanının rahatlığından söz edip "Allahla konuştum bir sıkıntı yok içim çok rahat" diyebilmesi... terk etmeden birgün önce bizim kadar uyumlu çift yok, kaderimiz bu bizim sen beni terk edersin diye korkuyorum sana çok çektirdim ama ömür boyu peşinden gelirim diyen adamın aniden gitmesi ve 1.5 yıl mutluluktan ölürken bir anda ben zaten mutsuzdum biz de uygun değildik diyebilmesi kısa bir özet olur anca:) ayrıca bu adam 5 ay peşimden koşmuş aplayıp vicdanıma oynayarak bu ilişkiye zorlamıştı beni, gidersem ölürdü çok romantikti, gece 3 de beni görmeye gelir buluştuğumuz günün gecesinde bile ağlardı yarına kadar nasıl sabredeceğim diye, o mesajlar, o sözler vs.

İşte bu da büyük bi sorun istediğin gibi görünse bile 5 yıl sonra bile farklı bi adam olduğunu düşünebiliyosun hepsi aynı bunların, benimkine benziyo bence seninki. bendeki de evlenme teklifleri edip bi gün sonra vazgeçiyo falan ya. Allah'tan ben kabul etmemişim de düğünde terk etmemiş beni yapar yapardı benimki de heee

o çok zor işte dengesiz insanla uğraşmak. ne istediğini bilmemesi. insan ilişki içindeyken kendini herşeye hazır sanıyor, görüyorsun çünkü tutarsızlığını,aslında beklemediğim birşey değildi ama o kadar yıkıldım ki yine de demek ki insan mantıken kabullense de içinde hep düzeleceğine dair umut oluyor. emeklerinin boşa çıktığını görüp de gerçeklerle yüzleştiğinde çok ağır geliyor.

Evet kesinlikle hep umudun oluyo ve sonra hep o umut boşa çıkıyo kimse değişmiyo ki ya. hep boşa bekliyoruz. aslında bir şeylerin ters gittiğini hissettiğin anda bağlanmamak mı lazım? Öyle de oldu bittici olmaz mıyız? Kafam çok karışık:26:

bağlanmamak değil kendini ayrılığa hazırlamak lazım eğer karşında güven veren biri yoksa. en güvendiğin insandan bile darbe yiyebiliyoruz artık hele ki güven yoksa o ilişkiden iyice uzaklaşmalı. başta iyi tanımak lazım diyeceğim ama bazen kendini öyle bir gizliyor ki karşındaki kişi. misal ben yalan konusunda çok hassasım güvenim kırılıyor ve bir daha yerine gelmiyor. ilk yalanı oldukça saçmaydı ve 2. buluşmamızda öğrenmiştim o anda bu sebeple gitmek haksızlık olur gibi gelmişti, hata yapmışım... çünkü yalan hata değil karakterdeki bir bozukluk belirtisi ve maalesef küçükler büyük yalanlara doğru giden köprü görevi görüyor sadece.

bir de sosyal çevresi olması lazım insanın, bir kişiye odaklı yaşamamalı. 1.5 yıl kendimi resmen eve kapatmışım o kadar ruh sağlığım bozulmuş ki onun dertleri, sorunları, işi, psikolojik desteği, çocukluğundaki travmaları derken kendimi yitirmişim, ağlamadan kendimi ifade edemiyordum. o kadar sahiplendim, sevgiliden çok dost oldum neye yaradı? boşa giden 2 yıl sadece...

yok Benimle ugrasmak zaten basi basina bi isgence aslinda... Ex 7 ay ugrasmisti tamamen hayatima girene kadar ona baglanana kadar... Onun icin bundan sonrakine kriterlerimi biraz asagidan tutucam :)))

galiba erkeklerin genelinde var bu tamamen ona baglandigini hissettiklerinde ortadan yok olmak :)))

Bencede öyle..
Şuan sinirlerim bozuldu,az öncede iş başvurusu yaptığım yerlerden birisi aradı resmen kavga ettim adamla ya.. Sinir etti beni, o kadar iş görüşmesi-mülakat yaptım böylesine rastlamadım dengesiz ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…