Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aaa niye ne oldu ki?

Yeni bir site buldum deneyimsiz eleman arayan daha çok orada.. Tesadüfen buldum o siteyide neyse..
Deneyimsiz eleman arayan ve yapabileceğime inandığım işlere başvurdum.. Çok uzmanlık gerektirenleri es geçtim direk.. En azından deneyim olur bana dedim.. İçlerinden ilanda müşteri temsilcisi yazan bi tanesi aradı.. Bana ilk dediği işte anzer hanımla mı görüşüyorum evet? ben şurdan arıyorum yanlış anlamayında önümde bomboş bir cv var dedi bende evet çünkü .... dedim adam konuşturmuyor bir.. foto yok tesettürlü müsünüz? kaç senedir nasıl işsizdiniz? adam yargılamayı ve eleştirmeyi bırakmadı bir.. sürekli de eee eee diye bi boru gibi bir ses rahatsız oldum.. bi boşluktan yararlanıp ben konuşmaya başladım iş deneyimim yok bu yüzden boş bıraktım orayı geri kalan ihtiyacınız olan tüm bilgiler orada yazıyor sizde deneyimsiz yazmışsınız ilanda zaten geri kalan okul-telefon vs yazıyor bunlarda yeterli bir cv için dedim.. neden çalışmadınız şimdiye kadar dedi ben daha yeni yeni başvuru yapmaya başladım diyorum neden diyor kendimi geliştirmek için diyorum şimdiye kadar neden geliştirmediniz diyor şimdi istedim dedim bende.. en son kendi kendine ben 6 da doluym 4te doluyum saat 5 boş gelin görüşelim 3 saatiniz var dedi dedi bende bugün mü dedim evet dedi ben bugün gelemem dedim neden sağlık sorunu mu dedi
ben artık koptum kusura bakmayında çok ayrıntıya giriyosunuz rahatsız etti bu beni dedim ayrıntıya girmeyenler başarısız olanlardır dedi bende ayrıntıdan öte yargılar gibi konuşuyorsunuz ve bu hoşuma gitmedi dedim oda ben sizinle hasbihal etmek için aramadım zamanım kısıtlı diyo hala sanki biz iş arıyoruz diye 7/24 onun emrine amade olucaz bende dedim olabilir bende muhabbet etmek açısından demedim tarzınız hoş değil dedim bu kadar yıl çalışmamışsınız birden kendinizi geliştirmek istemişsiniz diye tekrar başlıyoduki tamam beyfendi teşekkür ederim ilanınızla ilgilenmiyorum dedim siliyorum o zaman dedi aynen öyle yapın dedim hala bişeler diyoduki kapattım..
bide ilanda müşteri temsilcisi yazıyor adam hem satış yapacak hem büroyu çekip çevirecek hemde telefonla arayanlarla ilgilenecek birini arıyor diyorki ben iş kadını formunda birini arıyorum..

aman birak.. kim bilir nasil bir isi susleyip, kendini onemli birseylermis gibi gosterip, seni ise alacakti.. Yaptigi konusmalar hic profesyonelce degil. Hani soru sorulur, bu zamana kadar neden calismadiniz falan ama bu sekilde degil.. Zaten telefonu acisi yanlis "onumde bombos bi cv duruyo" iyi al o cv'i kivir ve ... tovbe est Madem cv'i begenmemis niye ariyor, madem gorusmeye cagiracakti niye bu kadar gozunu korkutmaya calisiyor? Adam gibi bi is yeri degilmis anladigim kadariyla. Olmadiysa senin hayrina olmamistir. Ayrica adami haklamani begendim

Oy jerry koptum ya süperdi bu .... kısmı :)
Aynen madem beğenmedin cvyi neden arıyorsun hem ben senin kölen miyimde 3 saatin var gel dediğinde koşup gidicem.. Aslında yakındı işyeri gidebilirdim ama baştan ofsayt başladı konuşmaya.. Taktı adam yaşıma napmışım bu yaşa kadar.. Töbee...
Annem dedi zaten ben biliyorum orayı çalışanları vardı o adamın dedi bende dedim bu kafayla kaçırmıştır hepsini kesin :)

cunku 50 yasindasin ve bu yasa kadar evde ev hanimligi yaptin dimi?
Benim hatirladigim kadariyla 24tu dimi yasin? Ne varmis? ilk ise baslamak icin 30'a kadar her yas normal bence.. Insan cogu zaman hayattan tam olarak ne istedigini bile 25 yasina kadar anlayamiyor..
Boyle kaba saba bi adamla huzurlu calisamazdin zaten. Insan isini sevmeli, yoksa gununun en az 8 saatini gecirecegin yer cekilmez oluyor..

Yok 26 yaşındayım ama yüksek lisans yaptım canım 1 senede kpss ye hazırlandım ondan işe girmedim.. Zaten hemen çalışmayıda istemedim şu okuma faslı bir bitsin gezip tozucam bir süre demiştim gezmekten sıkılınca da iş aramaya başladım işte..
Evet seveceğim bir iş olsun istiyorum ve mezun olduğum bölümün mesleğini sevmiyorum hiç.. O yüzden sevdiğim bir bölüme yazıldım açıktan hem onu okurum hemde o arada çalışırım dedim.. 2014 haziranda mezun olup 2014 eylülde de o bölümün sınavına giricem o zamana kadar özelde çalışırım diye düşünmüştüm..

oyle yada boyle bir yer olur.. is arayan bulur.
Kendimde aylarca is aramis biri olarak bunun ne kadar skici bi zaman oldugunu biliyorum. Ama is secmeyip, kucuk biseyle baslamak guzel oluyor. Calisirken is aramak, bostayken is aramaktan daha iyi oluyor..

Bende öyle düşünüyorum bir işe başlayayımda hem deneyim kazanmış olurum diyorum bakalım hayırlısı..

Neler olmus anzer Ya :))) Aman Allahim ne dengesiz ama genelde is gorusmelerinde cok arastiriyolar da bunun ki epey dengesizce olmus bende olsam senin yerinde ayni tepkiyi verirdim :)) sinir oluyorum Boyle kendini bisey zanneden insanlara..

Arkadaşlar banada yardım edin lütfen.! Bi akıl verin lütfen..

1 buçuk sene önce birini gördüm. Bu kişi bi minibüs şöförü. İlk gördüğümde sadece yakışıklı falan diyordum ama aradan zaman geçtikce onu görmek için dışarıya cıkmaya başladım. Minibüse bindiğimde dikiz aynasından ona bakıyodum. her gördüğümde kalbim durucak gibi oluyordu. Sonra onunda baktıgını farkettim. bir çok kez göz göze gelmeye başladık. Tabi bu sırada ben aşık olmuştum ona. 10 günlük tatile gidip geri döndüğümde parmagında yüzük oldugunu farkettim. Bir arkadaşına ulaştım faceden arkadaşı nişanlı sözlü gibi bişi yani hayatında biri var dedi. ama cok geçmeden yüzüğünün çıktıgını farkettim. aradan 5 ay gectikten sonra arkadaşına tekrar mesaj attım arkadaşı bu sırada evli 6 yaşında bi cocugu var dedi. yalan söylüyo gibiydi. 6 ayda ne zaman evlenip çocugu olacaktı. Üstelik bu sırada bakmaya devam ediyordu. Çok düzgün birine benziyo bi kaç kez camiye gittiğinni falanda gördüm evli olabileceğine inanmadım. 1 sene sonra daha fazla dayanamadım bi gün konuşmaya gittim. Ondan evli oldugunuzu bilmiyodum özür dilerim yanlış anlamanızı istemem hakkınızı helal edin böyle bişi varsa demek istiyordum. Bu sırada evli değilse öğrenecektim. müsaitmisiniz bişi söylemek istiyorum dedim. oda 2 dkm var dedi ben o sırada ne diyceğimi bilemedim ve ben sizden özür dilemek istiyorum dedim. oda nie dedi ben bir anda kitlendim şey diyebildim ve öle kaldım oda gülümsedi tamam dedi sadece ve ben hemen ordan uzaklaştım. 3 ay boyunca onu hiç görmedim. Gecen hafta gene minibüse bindiğimde o vardı ve aynadan gene bakışını yakaladım ben utancımdan kafamı bile kaldıramadım ama o bakim diye cok uğraştı.. Aslına bakarsanız ben onu cok seviyorum her gördüğümde canım acıyor ama ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum. Evli bir adamla olacak kadar geniş mezhepli değilim ama bekar olup olmadığınıda bilmiyorum

Neler olmus anzer Ya :))) Aman Allahim ne dengesiz ama genelde is gorusmelerinde cok arastiriyolar da bunun ki epey dengesizce olmus bende olsam senin yerinde ayni tepkiyi verirdim :)) sinir oluyorum Boyle kendini bisey zanneden insanlara..

E yani insanın düzgün bir üslubu olur sende verirsin cevaplarını ama bu sanki beni yargılamaya aramış ne haddineyse..
Aldı cevabını oturdu aşağı iyi oldu

Selam kızlar dün gece bana birden bir sinir geldi ve o kişiye bi şekilde kızgınlığımı belli edeyim dedim yoksa rahatlamayacağımı düşündüm.. Sonra dedimki bi dizi izleyeyim netten hem o ara bu isteğimde geçer ani hareket etmim dedim, dizimi izledim ama geçmedi kızgınlığım bende dünyanın sonu değil ya bi mesaj atim dedim ama kızdığımı belirten değil "benimle bir daha iletişime geçme" mesajını yazdım birden.. İçimden o geldi sonrada uyudum zaten.. Gece cevap vermiş "olur tamam geçmem"
Cevaba bakar mısınız ya ne kadar lakayıt..
Keşke hiç mesaj atmasaydı ben çok iyiydim ya o mesaj atmadan önce şimdi böyle sinirli bi tipe döndüm..

Bence artık sende mesaj atma o da atmasın dediğin gibi kendi yoluna bak bundan sonra
Bu adamdan sana ne bir sevgili ne bir eş olur artık
Olacak olsa idi çoktan harekete geçmişti karşı taraf

Hıııı şuna da inanma bence bir daha seninle iletişime geçmem dedi ya emin ol geçicek
Biraz zaman geçsin yine sıkılıp sana mesaj atıcak hala onu sevdiğini bilmek isticek
Burda da görev sana düşüyor işte cevap bile vermeyeceksin muhattap dahi olmayacaksın ...

Başka türlü atlatamazsın bu insanın sende oluşturduğu duyguları

ben de becerebilmiş olsam keşke bu davranışı.... ooff ooooff..

Ama bildigin birsey var, o da bu adam sizinle ilgilenmiyor..
Vaktiniz varmi sorusuna "iki dakikam" var demek "ne diyeceksen kisa kes, seninle ugrasamam" demektir..
Zaten eger gercekten konusmak istiyor olsaydi veya hoslaniyor olsaydi o anda isi bile olsa, mutlaka bir sekilde sonradan sizi bulur, ve sizinle konusma firsatini kullanirdi..
Belki arkadasina o soylettiriyordur evli de diye..
Ayrica biriyle goz goze gelmeniz onun sizinle ilgilendigi anlamina gelmez. Siz surekli bakarsaniz, karsi tarafta bakmaya baslar, normaldir..
Bana oyle geliyor ki siz adamin her hareketinden anlam cikarmaya calisiyorsunuz.. minibusune binip, baktirmak icin cok ugrasti diyorsunuz..
aradan 3 ay gecmis, bir degisiklik olmusmudur bilemiyorum ama durum hic ic acici degil.. platonik bir duruma benziyor sizdeki..

Sabah uyandığnızda ilk onun aklınıza gelmesi..

Bir şeye kahkahalarla güldüğünüzde bile hemen onun aklınıza gelmesi ve dalıp gitmeniz..

Güne pozitif başlayıp dışarıda mutlu sevgilileri gördüğünüzde yüzünüzdeki o "hiçte etkilenmedim" bakışı..

Müzik dinlerken sürekli onu düşünmeniz.. hatta sınırları zorlayıp dizi izlerken bile dizideki karakterleri o ve sizmişsiniz gibi hayal etmeniz..

Onu unutmaya çalışırken hala onunla ilgili hayaller kurmanız..

An gelir birden içinizdeki ses "susma! yaz içindekileri" der hemen yazmaya başlarsınız, ilk cümleden sonra durup bi kendinize bakarsınız o yazdığınız ilk cümleyide silersiniz.. yapamazsınız..

Kızgın tavayla kafasına vurasınız gelir..

Ne zaman geçicek diye düşünürken herşeyin ilacı "zaman" derler..

Bi süre sonra herşey boş gelir ama şu yukarda hissettikleriniz hiç geçmez..

Ne zaman geçicek yoruldum

kizgin tavayla kafasina vurmak iyi yine Ben,bi silah alip kacirmayi dusundum Ya benimsin Ya topragin misali :)))) ama erkek benmiyim ki... Zamana biraktim bende bekliyorum gecmesini elbet gececek ilk ask acisi ceken biz degiliz Ya ask acisindan ölende görülmemis :)))

onunla iletisimde oldukca o sinir bendende gitmiyo Ben onu özledigimde iki üc gün goremedigim de Hep Boyle olurdum cok özler sonra kavga ederdim onunla galiba iletisime gecince Hala öyle oldugunu düsünüyoruz... Kendini tutmak zorundasin Ben artik Ben degerliyim elimi sallasam ellisi seven benim pesimden gelsin diyorum bütün gün kendime o da kimmis diyorum boylelikle ona yazmaktan kendimi kurtariyorum yoksa Boyle uzayip gidecek... Su bi ayi ona yazmadan gecirirsem daha da yazmam yazdikca aliskanlik galine geliyo onu farkettim sonra diyorum kendi kendime öldü o öldu Allah rahmet eylesin.... Kendimi artik delirmis gibi hissediyorum ama bi iki ay gececek biliyorum az kaldi

Öyle tabi.. buda geçecek daha öncekiler gibi.

Üstünde yazmıyor ki lütfen bağlanmayınız diye

Seviyoruz, alışıyoruz sonra unutmaya çalışıyoruz işte.

Bu evre çok zor. bi an önce geçse

Öyle yada böyle geçmesi lazım ...

Bundan bir önceki mesajında yazdıklarının aynısı yaşadığım oldu

Galiba gerçekten seven ve ayrılan insanların bu duyguları yaşaması kaçınılmaz oluyor

Ama zaman bence iyi geliyor . İyi gelmesinden ziyade vakit geçtiği için ister istemez eskisi kadar çok üzülmüyorsun

Eskisi kadar kafana takmamaya başlıyorsun

Bir de zaman geçtikçe içinde ki boşluk büyüyor , derinleşiyor , bir süre sonra bu daha kötü hissettirmeye başlıyor zaten insana

O zaman tekrar mesaj atma iletişime geçme isteği doğuyor ama nafile giden çoktan gitmiş oluyor

Seninde en güzel hikayen bitmiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…