- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.041
Hakkında hayırlısı olur umarım :)
Umarım öyle olur..
Acaba birgün hepimiz gelip yeni ve süper giden ilişkilerimizden bahsedebilecek miyiz bunu merak ediyorum
Bende böyle bir olay istiyorum ya , şu son umudum da bitsin istiyorum
Ben birisine aşık olmak istiyorum evet..
Ama henüz sırası değil.. çünkü daha onu kalbimden atamadım..
Bu bitmeden başkasına ilgi duyarsam arada yine diğeri aklıma gelir diye korkarım ben..
O yüzden karşıma birisinin çıkmasından önce onu tamamen bitircek bi sebep lazım bana.
Evet bu yaptıkları, ulaşmaması da bi sebep ama yeterli değil işte kalbim es geçiyor bunları
Öyle bi sebep gerek ki, arkama dönüp bakmamam gerek..
Dua ediyorum bi işaret istiyorum.. beklemedeyim hala.. Kötüde olsa bi sebep gerek bana..
Ben birisine aşık olmak istiyorum evet..
Ama henüz sırası değil.. çünkü daha onu kalbimden atamadım..
Bu bitmeden başkasına ilgi duyarsam arada yine diğeri aklıma gelir diye korkarım ben..
O yüzden karşıma birisinin çıkmasından önce onu tamamen bitircek bi sebep lazım bana.
Evet bu yaptıkları, ulaşmaması da bi sebep ama yeterli değil işte kalbim es geçiyor bunları
Öyle bi sebep gerek ki, arkama dönüp bakmamam gerek..
Dua ediyorum bi işaret istiyorum.. beklemedeyim hala.. Kötüde olsa bi sebep gerek bana..
Aynen senin gibi düşünmekteyim ...
Kalbimde aklımda bitiremeden yeni bir insana şans veremem ben , korkarım
Bilmiyorum bugün kötü günümdeyim ben
Ben sabahları onu anımsayarak uyanıyorum ama sonra pozitif oluyorum. Öğlen saat 2'den sonra bi hüzün çöküyo anlatamam
Tomvejerry dediklerinde haklısın ama onu unutturacak bi sebep olmadığını zaman insan ister istemez beklentide oluyo.
Gelmesi imkansız bile olsa öyle bişi ki bu inadına beklemeye devam ediyorsun işte..
Böyle çok zaman alır, ben onu bi an önce silmek istiyorum aklımdan, kalbimden..
Olumlu bakamıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?