- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.161
Ben başaramadım iyileşemedim malesef her şey daha kötü oldu...
Neyse kaderim buymuş elimden bir şey gelmez
Üyelik iptali isteyeceğim bir süre uzak durmam lazım
Allah ' a emanet olun kızlar
Bütün güzellikler sizlerle olsun :)
Her şey çok güzel giderken bir anda bitti tekrar görüşmeyi kestik
O beni elinin altında tutmak istedi
Bir konu üzerine tartıştık ve çok üzerime geldi
Gece de mesaj atmış
'2 sene sonra okulum bittiğinde bir araya gelelim böyle olmuyor evlilik niyetiyle bir araya gelince anca olur yazmış
Gelicem bu konuları konuşalım yazmış
Bende gerek yok benim için herşey bitti dedim , başlamadan bitti daha doğrusu
Kısa bir rüya gördüm , ama çabuk uyandım
Ne diyeceğimi bilemiyorum
maalesef oyle gozukuyo canm gezip tozup seni de bi kenarda tutacak belki daha iyisini bulup hic gelmeyecek....
hayirlisi de ve onune bak bi daha da iletisime gecme onunla bak Sana da yazik ne guzel toparlanip alisirken basa sardi yine Hersey...
ama istekli olunca daha cabk toparlaniyo insan ben iki haftada atlattim sayilir ümidimi kestim ve ondan elimden geldigince uzak kaciyorum artik ortak arkadaslarla da konusmuyorum... Nefretmis öfkeymis hepsini attim kendime odaklandim... Tabi Ki zaman zaman sizliyo icimde bi burukluk oluyo o zaman da muzik aciyorum kendimi daha cabk toparliyorum sende oyle yap kendine odaklan icinden gecenleri de rahatlayincaya Kadar yaz... Artik icinde bisey kalmasin ona lütfen... Eger haketselerdi bizi bu Kadar ay cabalayip aci cekmezdik
Her şey çok güzel giderken bir anda bitti tekrar görüşmeyi kestik
O beni elinin altında tutmak istedi
Bir konu üzerine tartıştık ve çok üzerime geldi
Gece de mesaj atmış
'2 sene sonra okulum bittiğinde bir araya gelelim böyle olmuyor evlilik niyetiyle bir araya gelince anca olur yazmış
Gelicem bu konuları konuşalım yazmış
Bende gerek yok benim için herşey bitti dedim , başlamadan bitti daha doğrusu
Kısa bir rüya gördüm , ama çabuk uyandım
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok haklısın artık benim de bir umudum kalmadı
Sadece niye bunları yaşadım bunlardan ne ders çıkarmam gerekiyor diye düşünüp öfkeleniyorum bazen
Bu kadar severken karşılığı bu olmamalıydı diyorum ama değer kıymet bilmez birini sevince oluymuş onu da görmüş oldum
Bundan sonrası daha güzel olur inşallah benim için ve hepimiz için çoktan hakettik aslında mutlu olmayı
Bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyorum :)
öfkeni yaz ve at icinden zamanla gecer...
benim korkum bir daha Boyle tutkulu karsilikli bi ask yasayamamak sanki o hakkimi kullanmis gibi hissediyorum
Allah ol derse o nasip ederse her şey olur merak etme canım
Şuan böyle hissettmek kadar normal bir şey yok
O insanın karşımıza çıkıp bizi aksine inandırması lazım
Zaten en ummadığımız anda çıkmaz mı karşımıza aşk?
Buna çok inanıyorum, bende hazır değilim aslında yeni birisine ama beni bana hatırlatacak biri lazım
Demek ki henüz zamanı değil , sabretmekten başka çare yok ...
ben en cok bu ask acisi tamamen bittigin de Hersey sona erdiginde ne ögrenmis olacagim onu merak ediyorum nasil bi ben cikacak ortaya :))
Aşk mı mantık mı?
bu cok zor bi soru ask dedim aci cektim... Mantik desem yine aci cekecektim... Bence ask ama mantikli bi ask :))
Evet ya gerçekten merak konusu :) Daha farklı bakacağız hayata bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?