Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben başaramadım iyileşemedim malesef her şey daha kötü oldu...

Neyse kaderim buymuş elimden bir şey gelmez

Üyelik iptali isteyeceğim bir süre uzak durmam lazım

Allah ' a emanet olun kızlar

Bütün güzellikler sizlerle olsun :)

Her şey çok güzel giderken bir anda bitti tekrar görüşmeyi kestik

O beni elinin altında tutmak istedi

Bir konu üzerine tartıştık ve çok üzerime geldi

Gece de mesaj atmış

'2 sene sonra okulum bittiğinde bir araya gelelim böyle olmuyor evlilik niyetiyle bir araya gelince anca olur yazmış
Gelicem bu konuları konuşalım yazmış

Bende gerek yok benim için herşey bitti dedim , başlamadan bitti daha doğrusu
Kısa bir rüya gördüm , ama çabuk uyandım
Ne diyeceğimi bilemiyorum

maalesef oyle gozukuyo canm gezip tozup seni de bi kenarda tutacak belki daha iyisini bulup hic gelmeyecek....

hayirlisi de ve onune bak bi daha da iletisime gecme onunla bak Sana da yazik ne guzel toparlanip alisirken basa sardi yine Hersey...

ama istekli olunca daha cabk toparlaniyo insan ben iki haftada atlattim sayilir ümidimi kestim ve ondan elimden geldigince uzak kaciyorum artik ortak arkadaslarla da konusmuyorum... Nefretmis öfkeymis hepsini attim kendime odaklandim... Tabi Ki zaman zaman sizliyo icimde bi burukluk oluyo o zaman da muzik aciyorum kendimi daha cabk toparliyorum sende oyle yap kendine odaklan icinden gecenleri de rahatlayincaya Kadar yaz... Artik icinde bisey kalmasin ona lütfen... Eger haketselerdi bizi bu Kadar ay cabalayip aci cekmezdik

Çok haklısın artık benim de bir umudum kalmadı
Sadece niye bunları yaşadım bunlardan ne ders çıkarmam gerekiyor diye düşünüp öfkeleniyorum bazen
Bu kadar severken karşılığı bu olmamalıydı diyorum ama değer kıymet bilmez birini sevince oluymuş onu da görmüş oldum

Bundan sonrası daha güzel olur inşallah benim için ve hepimiz için çoktan hakettik aslında mutlu olmayı
Bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyorum :)

Cecenn çok üzüldüm canım ya

Niye böyle birşey yaptı ki durduk yere :26:

Niye seni bekletmek istedi ki.. Evlilik için biraraya gelinir mi hiç mantık evliliği değil ki bu..

Çok şaşırdım yaa, bence uzaklaşma buradan yazıp rahatlarsın, diğer türlü daha çok içine kapanmaz mısın? :44:

Sen bilirsin yinede tatlım, çok üzme kendini

Hem senin yasin daha cok genc en guzel aski daha yasamadin... Karsilikli sevgiyi tatmadin... Inan bana karsina seni gercekten hak Eden seven deger veren birisi ciktiginda bugünlerine gúlecek ve o da askmiydi diyeceksin...

öfkeni yaz ve at icinden zamanla gecer...

benim korkum bir daha Boyle tutkulu karsilikli bi ask yasayamamak sanki o hakkimi kullanmis gibi hissediyorum

Ah kızlar Ahhh üyelik iptalimi istedim ne zaman kapatırlar bilmiyorum

Değişikliğe ihtiyacım var internetten uzak durmalıyım

Bir konu üzerine tartışırken

Ben bu huylarını silip attın sanıyordum beni hayal kırkılığına uğrattın
Sen benden uzak olunca kafan asla rahat etmeyecek bu şekilde biribirimizi çok yıpratırız falan dedi

Sadece bir kız arkadaşını sordum bu kim dedim olay burdan çıktı :)
Çok üstüme geldi çok
Allah biliyor yapılan haksızlığı yanına bırakmasın ne diyeyim

Ve onu içimden söküp alsın tek duam bu

öfkeni yaz ve at icinden zamanla gecer...

benim korkum bir daha Boyle tutkulu karsilikli bi ask yasayamamak sanki o hakkimi kullanmis gibi hissediyorum

Allah ol derse o nasip ederse her şey olur merak etme canım

Şuan böyle hissettmek kadar normal bir şey yok

O insanın karşımıza çıkıp bizi aksine inandırması lazım

Allah ol derse o nasip ederse her şey olur merak etme canım

Şuan böyle hissettmek kadar normal bir şey yok

O insanın karşımıza çıkıp bizi aksine inandırması lazım

canm,bi yanim cok istiyo karsima ciksin Adam gibi bi Adam... Diger yanim hala hazir degil... Ben herseyi zamana biraktim Allaha hayirlisi icin dua ediyorum her firsatta... O herseyin en iyisini bilir elbette

Zaten en ummadığımız anda çıkmaz mı karşımıza aşk?

Buna çok inanıyorum, bende hazır değilim aslında yeni birisine ama beni bana hatırlatacak biri lazım

Zaten en ummadığımız anda çıkmaz mı karşımıza aşk?

Buna çok inanıyorum, bende hazır değilim aslında yeni birisine ama beni bana hatırlatacak biri lazım

ben kendi kendimi hatirlatmaya calisiyorum kendi kendime yetmeye... Kendimle mutlu olmaya... Cunku bende askin en umulmadik anda karsima cikacagina inaniyorum... Yine beklemmedik bi cift göz icimi isitacak birden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…