Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Cecenn demekki artık şans üstüne şans vermemek lazım bu insanlara.. Zaten değer bilseler şu zamana kadar bilirlerdi değil mi?
Umarım sende en yakın zamanda atlatırsın ve çok mutlu olursun..

Cecenn demekki artık şans üstüne şans vermemek lazım bu insanlara.. Zaten değer bilseler şu zamana kadar bilirlerdi değil mi?
Umarım sende en yakın zamanda atlatırsın ve çok mutlu olursun..

Teşekkür ederim Anzer bu sefer daha kolay olacak umut kalmayınca sığınacak bir şey de kalmıyor'muş

Teşekkür ederim Anzer bu sefer daha kolay olacak umut kalmayınca sığınacak bir şey de kalmıyor'muş

Bilirim o duyguyu malesef.. Ama dediğin gibi daha kolay o çok doğru.. Çünkü umut olduğunda arasam mı mesaj atsam mı adım atsam mı ya da şans versem mi diye muallaklarda kalıyorsun ama umut olmayınca elinden de bişey gelmediğinden kabullenip zamanla acının geçmesini bekliyorsun..

Aynen ...

Ne tutunacak dalım kaldı ne sığınacak limanım hesabı ...

Elimde avucumda hiç bir şey yok bomboş

Böylesi daha iyi acı ama daha anlamlı

Gerçeklerle yüzleşmek lazımmış

ben kendi kendimi hatirlatmaya calisiyorum kendi kendime yetmeye... Kendimle mutlu olmaya... Cunku bende askin en umulmadik anda karsima cikacagina inaniyorum... Yine beklemmedik bi cift göz icimi isitacak birden...

Ben zaten kendimle mutluyum ki.

Kendiyle mutlu olamayan karşısındakini de mutlu edemez ki zaten..

Ama beni üzen birine de daha fazla değer veremem, daha fazla üzülemem.. fazlasıyla üzüldüm çünkü.

Ben sadece inanıyorum onun beni bulacağına. Herkesten umudumu kaybetsem bile kendime olan umudumu yitirmedim hiçbir zaman :106:

evet baslarda bosluk oluyo kivraniyorsun icinden atmamak icin turlu seyler uyduruyorsun kendine
.. Sonra birgún yaranin o Kadar derinlerde sizladigini hissediyorsun Ki... O zaman artik onu kurcalamak istemiyor ve mecburen zamana birakiyorsun...

Aynen ...

Ne tutunacak dalım kaldı ne sığınacak limanım hesabı ...

Elimde avucumda hiç bir şey yok bomboş

Böylesi daha iyi acı ama daha anlamlı

Gerçeklerle yüzleşmek lazımmış

Sen yinede kendine fazla yüklenme :)
Üyeliğinide sildiriyormuşsun sanırım senin için daha hayırlı olur umarım :)

Kızlar son kez sizlerle konuşmak iyi geldi

Allah ' a emanet olun

Konuşamadıklarıma da burdan selamlarımı sunuyorum :)

Her şeyin daha güzel olduğu bir günde görüşürüz inşallah

ben bi aralar umutsuz vakaydim kendimi fena kaybetmistim yeni yeni kendimi buluyorum... Resmen Onda kaybolmustum... Hic guzel degilmis sonu húsran... Kendine Olan umudunu yitirmemen her zaman en guzeli

Kızlar son kez sizlerle konuşmak iyi geldi

Allah ' a emanet olun

Konuşamadıklarıma da burdan selamlarımı sunuyorum :)

Her şeyin daha güzel olduğu bir günde görüşürüz inşallah

Cecenn
Canim, ikinci defa hayal kirikligi yasamana uzuldum. Her insan ikinci bir sansi hak eder demisler.. Sen o ikinci sansi ona verdin ama artik aranizda bir bag kalmamis anladigim kadariyla. Vazgecmek cok kolay.. Sevgi olabilir ama baglar koptuysa o dikisin tutmasi cok zor. Ve en guzeli ne biliyor musun? Konusmamak.. iletisimi tamamen keseceksin. Evet bazen kendini yalniz hissedebilirsin, ama aci cekmen lazim. Bu sekilde gecicek. Zamanla onsuzluga alisacaksin. Kapat bu defteri artik. Yepyeni bir sayfa ac hayatinda ve yeni iliskiler yasa. uyelik iptaline uzuldum.. Sevdigim ve konustugum uyelerdendin. umarim aramiza en kisa surede toparlanmis olarak geri donersin.. Veya konusmak istersen mutlaka gel.

Ben bu konuya yazmama sebep olan ex'i dusunmuyorum bile. Baskasindan hoslaniyorum. iliski yasamak gibi bisey yok suan kafamda ama hic olmazsa aklimdaki kisi ex degil..
is degistirdim. yeni isime odaklanmaya calisiyorum. Stres stres ustune.. Aylarca ask acisi, sonra is bulma stresi, ise baslayinca, isi ogrenme stresi derken, kronik agrilarim basladi. Sag omzum curumus gibi agriyo. hic biseyi kafaya takmamaya karar verdim. sagligimdan oluyorum cunku..

Aynen bende o ex 'i düşünmüyorum. İlk zamanlar kabullenememe dönmesini ümit etme vs vs ne duygu durum değişiklileriydi öyle. Şimdi engin bir deniz gibi oldu kalbim sakinleşti. Zaman zaman aklıma geliyor ama üzüntü değil sadece sorgulama ama bana dair kendime dair sorgulamalarım. Çok eski maziden birini düşünür gibi düşünüyorum da bu aşamaya çok kolay gelmedim. Bu topic e başladığımız zamanki hallerimizle şiimdi arasında dağlar kadar fark var. Aştık geliştik güçlendik kendimize geldik. Gün gün ay ay yenilendik. Çok üzülme derim cecenn aşacağız kesinlikle..

cecenn inan ki ilk seferinden daha çabuk atlatacaksın bu durumu, jerry yazılması gereken herşeyi yazmış maalesef bazı şeyler zamanında güzel sadece, araya mesafe girince ve bir kez yokluğuna alışılınca tekrar aynı büyüyü yakalamak pek de mümkün olmuyor ilişkilerde umarım bir an önce aramıza dönersin.

zor bir yıl geçirdik, çoğu kez kendi hatalarımız beklentilerimiz yüzünden bu süreci daha acılı hale getirdik ama sanırım hepimiz artık geçmişi ardımızda bıraktık. beni geçen hafta aradı ilginçtir ki başta numarasını tanımadım açtığımda çok gürültü vardı ne dediğini bile anlamadım kapandı sonra telefon ve geri aramadım ki benim için mucize gibi birşey olsa gerek bu. neden aradığını ya da ne söylemek istediğini düşünmüyorum, yok saymaya çalışıyorum varlığını. ve şunu biliyorum ki sürecin bu kadar uzamasının tek nedeni karşımıza yeni ve iyi insanların çıkmamış olması. kalp bir kez başkası için attığında geçmişten sıyrılmak da daha kolay oluyor, o yeni kişiyle birşeyler yaşanmasa da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…