- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.261
Karar veriyorum ama uygulamakta zorluk çıkıyor :)
Mesela 3 ay konuşmadığımızda çok iyiydim artık kabullenmiştim.. Ne arama isteği duyuyordum nede keşke ayrılmasaydık diyorum,hayallerimden de silmiştim onu.. Ama martta "ayrılmasak bugün 3 yıl olacaktı kşke böyle olmasaydı" vs vs diyince bende önce karşılık vermedim ama sonra bi şekilde konuşmaya ikna etti beni..
İkna edene kadar rahat bırakmıyor ben biraz yüz verincede kayboluyor..
Bende bilmiyorum, sanırım bana aşkı yaşatan ilk kişi olduğundan böyleyim ama..
bende heralde ayni durumda olurdum Eger benim exte Boyle yapsaydi Allahtan gittigi yerde kaldi diyorum sizleri Boyle gorunce.... keske gercekten biseyler yapsa ama gercekten isteyen insan sende bunun farkindasin Ki birseyler yapar kararli olur ver verdigi kararlarin arkasinda durur senin durumun gercekten cok zor umarim en kisa zamanda bi sonuca baglanir ve sende artik kurtulursun.... Keske mantigimizla hareket edebilsek duygularimiza bu Kadar yenilmesek
Ne yapsam dusuncelerimi toparlayamiyorum son gunlerde... Baskasiyla evlilik hazirliklari icinde olmasi onu sevebilmesi o Kadar yili hice sayip yoluna devam etmesi son gunlerde bana cok koyuyo toparlanamiyorum neden bilmiyorum bogazimda hep bi dügüm var heran her yerde aglayabilirim bu Kadar zaman sonra basa dönmüs gibi olmak ne kötü biseymis belki sadece icimi bosaltmaya ihtiyacim var bilmiyorum... Ona karsi nefret özlem sevgi hic bisey yok sadece inanamiyorum... Evet hayatina devam ediyo bende devam ediyorum ama icimde Ki bu acinin sebebini bilmiyorum sporumu yapiyorum derslerime calisiyorum ama nedese aklim hep Onda kurtulamiyorum bu ara ondan nedendir bilmiyorum belki de icimde Ki son can cekismeler bunlar surekli dua ediyorum artik biran önce kurtulayim bu durumdan diye... Ne Kadar daha sürecek bu durum bilmiyorum ya herseyi kabullendim bittigini evlenecegini Beni artik sevmedigini basksindan hoslanabildigimi herseyi kabullendim gördüm ama úzerimde Ki bu hal ne bilmiyorum biktim artik ondan da yaptiklarindan da yasadiklarimizdan da
Az önce bende hissettim öle bi bıcak kesigi gibi. Çaresizlik gibi bir his kayıp artık senin olmayacak filan. Neyse kısa sürdü şimdi iyiyim:) Unutulacak zor da olsa unutacaksın herşeyi. Daha evlenmedi filan belki evlenirse içimde biter diye bekliyorsun farketmiyor aynen devam ediyor sen karar vermezsen bitirmeye.
Selam kızlar size bir haberim var biz barıştık, çoğunuz şaşırmayabilir hatta.. Ben seviyordum hala biliyorsunuz ama değişmesi lazımdı gerçekten değişmiş..
Hemen gelip konuşmak istiyor hatta ama iş yüzünden biraz daha çalışıp izin alması lazım.. Şimdilik iyi gibi bakalım zaman ne gösterir..
Bu ne boyle barisan barisana
Anzer tamam da, nehircim senden beklemezdim
ikinizi de tebrik ederim, umarim hersey her zaman cok guzel olur
Selam kızlar size bir haberim var biz barıştık, çoğunuz şaşırmayabilir hatta.. Ben seviyordum hala biliyorsunuz ama değişmesi lazımdı gerçekten değişmiş..
Hemen gelip konuşmak istiyor hatta ama iş yüzünden biraz daha çalışıp izin alması lazım.. Şimdilik iyi gibi bakalım zaman ne gösterir..
Jerrycim inan aklımın ucunda yokken olan bişiydi.bende çok şaşırdım.onu görünce kalbim nasıl heyecanla çarpıyordu. farkettim içimde hala ölmemiş duruyomuş. üstelik görüşmek isteyen o oldu :) ayyyyy okadar mutluyum ki anlatamam Jerrycim.... Canım sen neler yapıyosun uzun zaman oldu mesaj filanda yazamadım:S
cok sevindim. hadi Allah arttirsin insallah..
Ben iyiyim.. yani iyi sayilirim. Dune kadar harikaydim. iki ay once is yerinde tanistigim kisiyle bi suredir beraberdik (isim koymadan.) dun is cikisi bulustuk, harika bi aksam gecirdik. Neyse sonra bi olay oldu ve onun bu olaya verdigi tepki, bu olayla basa cikisi hic hosuma gitmedi. geceyi rezil eden biseydi benim gozumde. bozuldugumu belirttim ve eve gittm zaten. bugun de mesaj atmaya devam etti. ama kabul edebilecegim bisey degildi belki ben cok dusunup abartiyorumdur.. neyse zorla bulusmak isteyince de bulustum ve ona dusunmek icin zamana ihtiyacim oldugunu, sonumuzu iyi gormedigimi, kimseyi degistirmekle ugrasamayacagimi ve ondaki bazi ozelliklere toleransimin olmadigini soyledim. bi nevi ayrildik.. ve simdi evdeyim. uzgunum, bitkinim, mutsuzum falan felan
anzer cok sevindim insallah o Kadar aydir cektiklerin son bulur Hersey daha da iyi olur :)
ben bu ara yanlizligima boguldum iyice flirtler filan hic bisey ise yaramiyo bakalim birisi gelipte Beni askin hala var olduguna ikna etse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?