Buyrun...Terapi Grubumuz :))

anzercim Sana da yazik bu Adam senin yoluna devam etmeni engelliyo ayin sonu da geldi ya seni elinin altinda tutmak istiyo ya da gercekten dengesiz ne istedigini bilmiyo izin verme artik Buna sessizce cik git hayatindan acida olsa alisman gerek bu adamdan bisey olmayacak galiba cok aci bunu soylemek belki sende farkindasin ama psikolojini mahvediyo

Canım en basitinden 1 senedir görmemişim 3 aydan fazladır iletişimimi kesmişim.. Daha ne bekliyor hala anlamıyorum.. Bak hala susuyor şimdi bi mesaj atsam ne dengesizmişsin diye benden bişe olmaz seni yakamam der ama 2-3 gün sonra da ben gelicem der.. İyice sıyırmış anlayacağın..
Psikolojimi etkilemiyor artık, dediğin gibi sessiz kalıcam bundan sonra..
Zaten iş yeterince stres yapıyor bende bide gereksiz durumlarla uğraşamam..

en iyisi cnm kendini isine ver hayatin guzel yonlerine odaklanmak bisey yapacak Adam gelir tutar kolundan alir nikah tarihini basar nikahi bu Kadar basit iste Hersey ama ben artik bu erkekleri anlamiyorum Hersey lafta kaliyo iste

Peki canım ne yapmayı düşünüyorsun ?

en iyisi cnm kendini isine ver hayatin guzel yonlerine odaklanmak bisey yapacak Adam gelir tutar kolundan alir nikah tarihini basar nikahi bu Kadar basit iste Hersey ama ben artik bu erkekleri anlamiyorum Hersey lafta kaliyo iste
Peki canım ne yapmayı düşünüyorsun ?

Bundan sonra o adım atsada susmayı düşünüyorum kızlar.. İnşallah uygulamayıda başarıyla yerine getirebilirim :)
Bir an olsun inanıyorum dediklerine herşey düzelebilir sanıyorum ama sonra hayaller suya..
Hayatımda bu kadar eylemsiz bir insan görmedim..

Canım gerçekten biraz dengesiz birine benziyo. Ne yapıcağını kendi bile kestiremiyo ortaya bir laf atıp gitmiş..
En hayırlısı neyse o olsun peki buraya gelse ne yapıcaksın?

Canım gerçekten biraz dengesiz birine benziyo. Ne yapıcağını kendi bile kestiremiyo ortaya bir laf atıp gitmiş..
En hayırlısı neyse o olsun peki buraya gelse ne yapıcaksın?

Hiç bişey.. Çünkü son konuşmamızda herşey iyiydi buraya gelecekti,onca şeye rağmen kabul etmiştim ama yine kendi kendine geri çekilip susmayı tercih etti kendi bilir..
Kız noldu iki dakikada ban yemişsin

Selam kızlar benimki aradı bugün ve söylediği cümleye bakın "İş buldum, artık çalışıyorum.. Bakalım artık ne bahane bulacaksın.."
Sanki tek sebep işsiz olmasıydı sinirlerimi zıplattı durduk yere..

vay be sonunda is bulmus senin Ki ayrilik ise mi yaradi aceba :) kuzum irtibati kesmessen o seni daha cok yorar

Anzer ne olacak senin bu is anlamadim ben. Benimle beraber ayni zamanlarda basladi sanirim senin de sorunlarin (eski?) iliskinde. Benim eski iliskim biteli sanirim 9 ay oluyor - artik saymayi dahi biraktim, yakinda "neredeyse 1 sene" demeye baslayacagim sanirim - Ben coktandir dusunmuyorum eski iliskimi. bitti gitti. bir daha da asla bir araya gelecegimizi sanmiyorum. Baska biriyle gorusuyorum bir suredir, o kisiyle dertlerim basladi; ama sen hala eski iliskinle ugrasiyorsun. Bu boyle surunerek nereye gidecek? Ne dolu dizgin giden bi iliskiniz var, ne tamamen bitmis birsey var. Birbirinizin yoluna tas olmussunuz gibi hissetmeye basladim. O senin, hayatina devam etmene engel oluyor, senin hala kafan karisik. Olmaz ki boyle. Gecen zamana yazik..

Ama bizim farkımız var jerry oda ne biliyo musun?
Sen artık ex i sevmiyorsun hatta başkasına ilgi bile duymaya başlamışsın.. Ama ben hem eskiyi özlüyorum hemde başkasını hayatımın o özel yerine konduramıyorum..
Tamam onsuz yapabiliyorum oda bensiz yapıyor, ama bi süre sonra sanki hiç ayrılmamışız gibi barışma çabalarına giriyor bende onu tam anlamıyla tersleyemiyorum.. Ufacıkta olsa bir aralık bırakıyorum o kapıda..

Ne diyim insallah Elleriniz hic ayrilmamak uzere bir araya gelir bugunleri de ilerde gulerek hatirlarsiniz umarim..

10 mayıs boğa burcunda güneş tutulması var. Burcunuz boğa akrep filansa direk etkilenenlerden olabiliyorsunuz. Ama herkes icin hayatının bir alanında ani haberler hızlanmalar söz konusu olabilir. hircinmenekse yengeçler temmuzdan itibaren bir sene şans gezegeni jupiterle gayet rahatlayacaklar :)

Ne diyim insallah Elleriniz hic ayrilmamak uzere bir araya gelir bugunleri de ilerde gulerek hatirlarsiniz umarim..

Bende bilmiyorumki ne olacak.. Hepiniz bir şekilde hayatınıza devam ettiniz.. Hani bende çok çok kötü durumda değilim çok şükür,bende öyle böyle devam ediyorum.. Ama terapi grubunda iyi olduğumu,iyileştiğimi zannedipte sonra aslında ayrılığı istemediğimi farketmem çok zamanını aldı.. Farketmekle de bitmiyor iş, birde bu durumu kabullenmem zaman aldı.. İşte bu aylar böylece geldi geçti.. :)

Ben akrebim bişeydende etkilenmesem şaşırıcam :)

ben bu aralar cok sansli oldugunu dusunuyorum ask kapim acik ama tam anlamiyla iyilesmedigim icin birilerine de umut vermeyi dogru bulmuyorum exten umidimi kestim de kendi icimde Ki daha dogrusu kalbimde Ki kiriklari tamir etmem lazim once kimbilir belki dogum gunumle birlikte tamamen iyilesmis olurum ve gercekten o donemde mukemmel bi insan hayatima girer :)

anzer canm cok karisik kopamamni cok iyi anliyorum ayni durum cok yakin kiz arkadasimin da basinda ne zaman yoluna gitmeek istese cocuk engel oluyo ama biseyde yapmiyo Tek fark onlar sozlendi ve Adam bisey yapmadigi icin bitti ve butun sucu da arkadasima yukledi ve bu tam 5 yildir Boyle devam ediyo ne bisey yapiyo ne de rahat birakiyo off Allah ikinizinde yardimcisi olsun oda senin gibi ne kopup gidebiliyo kalsa da bisey oldugu yok

Gerçekten çok zor durumdayım hiç böyle basiretim bağlanmamıştı bir konu karşısında.. İyi kötü bir karar verirdim ama bunda olmuyor bir türlü..

Gerçekten çok zor durumdayım hiç böyle basiretim bağlanmamıştı bir konu karşısında.. İyi kötü bir karar verirdim ama bunda olmuyor bir türlü..

aslinda verilecek karar basit ama sen sanirim sonrasinda pisman olmaktan korkuyorsun.., onun icin birsey yapamiyorsun keske bisey yapsa da seni bu ikilemden kurtarsa biz kizlar neden bu Kadar duygularimizla hareket ediyoruz bilmiyorum ki

Son düzenleme:
aslinda verilecek karar basit ama sen sanirim sonrasinda pisman olmaktan korkuyorsun.., onun icin birsey yapamiyorsun keske bisey yapsa da seni bu ikilemden kurtarsa biz kizlar neden bu Kadar duygularimizla hareket ediyoruz bilmiyorum ki

Karar veriyorum ama uygulamakta zorluk çıkıyor :)
Mesela 3 ay konuşmadığımızda çok iyiydim artık kabullenmiştim.. Ne arama isteği duyuyordum nede keşke ayrılmasaydık diyorum,hayallerimden de silmiştim onu.. Ama martta "ayrılmasak bugün 3 yıl olacaktı kşke böyle olmasaydı" vs vs diyince bende önce karşılık vermedim ama sonra bi şekilde konuşmaya ikna etti beni..
İkna edene kadar rahat bırakmıyor ben biraz yüz verincede kayboluyor..
Bende bilmiyorum, sanırım bana aşkı yaşatan ilk kişi olduğundan böyleyim ama..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…