Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Yok benim mesajlarıma cevap vermeme olayı yok, çünkü en son o mesaj atmıştı ve ben artık yazma gereği duymamıştım.
Birde senin yazdıklarına gelince erkek arkadaşının bu konuyu pek önemsediğini söyleyemicem ne yazık ki, çok kaba davranmış sana :44:

Belki de başkasını bulmuştur çoktan aldatılmışımdır

bu erkekler kendilerini neden bu kadar bulunmaz bursa kumasi zannediyo anlamiyorum ben...
Canim bence mesaj felan atma uzgun oldugunu hissettirme boylece merakini cekersin kacan kovalanir diye bosuna dememisler erkekler duygusal olmadigi icin cok iyi kacabiliyolar

Belki de başkasını bulmuştur çoktan aldatılmışımdır

Bu şekilde düşünüp kendini üzme ama demek istediğim şu, 2 haftadır ayrıymışsınız yani küslük olayını aşar bu. 2 hafta küs kalınmaz sonuçta. Sanaldan takip edebiliyor musun? Gerçi önermem unutmak daha da zorlaşır o şekilde. :97:

Canım kovalasın istemiyorum ki ben intikam istiyorum bu saatten sonra olmaz onunla zaten ama yanına kar kalmasın istiyorum, sövmek istiyorum.

yok canım işte salı 1 hafta olcak. edemiyorum facebook, twitter falan hiçbir şeyi yok.

Canım sana önerebileceğim tek şey ona ulaşma hiçbir şekilde.
Beklentide de olma, biliyorum zor ama onu düşünmemeye çalış.
Artık tamamen bitmiş asla geri dönemezmiş gibi düşün.

Canım sana önerebileceğim tek şey ona ulaşma hiçbir şekilde.
Beklentide de olma, biliyorum zor ama onu düşünmemeye çalış.
Artık tamamen bitmiş asla geri dönemezmiş gibi düşün.

Aslında olmaz biliyorum. 20 yaş büyük adamla nereye yol alacağım ki değil mi

Merhaba canım şunu bilki çok çok istisna erkekler dışında hiçbir erkek değer bilmez.. Eğer o kişiye kaybetme korkusunu vermez üstüne birde tek çabalayan kişi sen olursan bunun sonucu tavan yapan bir ego ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bir erkek olacaktır..
Sende biliyorsun ama hatanı sanırım..
Hiç mi üzülmüyor, merak etmiyor demişsin emin ol oda merak ediyordur.. Ama senin veren taraf olmana alıştığından yine adım bekliyordur senden.. Çok bekler sakın bişey yapma sadece bekle.. Bazen o kadar uzun zaman beklersin ki "artık unuttu beni asla aramaz,mesaj atmaz" dersin.. Ama herkesin dayanma,kendini tutma süresi farklıdır.. 1 ay sonrada arayabilir 1 yıl sonrada.. Benimde kötü zamanlarım oldu ilişkimde şimdi daha çok yeni barıştık ayrılık dönemini bu topikle atlatmıştım alışmıştım onsuzluğa.. Bir kaç ayrılığımızda bazen bir haftada aradı bazen 1 ayda bazen 3 ay sonra ama illaki aradı.. En uzunuda 3 aydı zaten.. Ve o ayrılıkta kesin bitti artık demiştim unutmuştum onu ama o benim unuttuğumu düşünüp adım atmamıştı.. Bende aynı şeyi onun için düşünmüştüm..

neeeeeee 20 yaş buyuk bir adam miiii naptın sen ya ıyıkı 1 seneni almıs yazık dimi gençliğine sen kaç yasındasın ki

Yani diyorsun ki illa pişman olacak, atacak o adımı. Peki 3 ay sonra kim adım attı?
Bizim şöyle oldu senin yüzünden yaşayamıyorum üniversite hayatımı dedim her türlü devam etmemi engelliyorsun özür dilerim izin veriyorum yaşa dedi falan böyle aramızda güvensizlik dolu saydırmalı mesajlar geçti işte en son sövdüm, saydım, beddua ettim bir rahat ver artık ya dedi bir daha sövdüm sonra bir daha cevap gelmedi...

Aslında olmaz biliyorum. 20 yaş büyük adamla nereye yol alacağım ki değil mi

20 yaş mı?

O zaman yetişkin bir insandır bu kişi ve böyle davranıyor, demek ki henüz olgun biri değil.

Böyle birini düşünerek neden zaman harcıyorsun ki, boşver

20 yaş mı?

O zaman yetişkin bir insandır bu kişi ve böyle davranıyor, demek ki henüz olgun biri değil.

Böyle birini düşünerek neden zaman harcıyorsun ki, boşver

Herkes şaşırıyor zaten just niye böyle bir adama üzülüyor diye ve yakıştırmıyorlar yanıma. Hele annem krizlere girdi zaten adamı görünce vayy bu nee diye Bir de ben evlenecektim o adamla da ailem izin vermedi yaştan ötürü hey yarabbim Arkadaşlarım dalga geçiyor amca nasıl diye bir biz bulamadık amca diye

Son düzenleme:

Canım zaten ailenin onaylamadığı hiçbir iş yolunda gitmiyor.
Bir süre sonra unutacağın biri için aileni üzmeye inan ki değmez.
Hayırlısı de geç, tamam sevmiş olabilirsin ama bir şey bittiyse çok zorlamamak gerek.
Şu an olmasa bile belirli bi zaman sonra bütün bu üzüntülerin, gözyaşlarının anlamsız olduğunu anlayacaksın.
Kimler kimler unutulmuyor ki? Düşündükçe daha da büyütüyoruz gözümüzde, mükemmelleştiriyoruz.
Aslında kimse mükemmel değil. Şu an ondan haber alamadığın için bu kadar zor geliyor herşey.
Yeter ki iste, unutmak hiçte zor değil. Kararlı olmak birinci kural

O adım attı canım.. O kadar zamandan sonra ben atmazdım zaten.. Ben artık hayallerimden onu çıkarmıştım hayatıma yeni girecek kişiyi bekliyordum :) 3 ay sonra mesaj attı "ayrılmasaydık bugün 3 yıl olacaktı" vs vs diye.. Bende önce cevap vermedim ama birkaç gün daha devam edince cevap verdim tabi barışmada hemen olmadı 1 ayda konuşa konuşa ancak ikna oldum.. Şimdi hiç ama hiç alttan almıyorum.. Odunlukları bitti mi dersen oda hayır ama artık hatasını daha çabuk anlayıp olayı toparlıyor, benim hiç geri adım atmamam da etkili bunda..
Sizde birde yaş farkı varmış evlenip boşanmış mı bu kişi?

Aynen öyle canım benim dul. Çocuğu yok. İkinciyi genç almak istedi herhalde İşte ben de bu yüzden kızıyorum benim kıymetimi daha çok bilmeliydi, gencim, güzelim, istesem neleri kimleri bulurum ya ama o farkında değil hala benden iyisini, yakışıklısını bulcaksan git modunda ya inanamıyorum ve sinir oluyorum korkması gerekirken daha artistleniyo, böyle mesaj atmıyor filan aksine el pençe divan durmalı yahu bu kız genç elimde tutayım diye ama çabalamıyordu bile pes etmişti, ben yorgunum artık yaşım geçti falan. E insan 60 da olsa aşk için koşar ya ne yorgunluğu? Etrafımda kaç kişi dönüyor adam farkında değil herhalde.

Son düzenleme:
Ama bu topicte sizlerle güzel arkadaşlıklar kurmak isterim ben, iyi gelir bana da size de yardımcı olmak isterim, baya tecrübe oldu o yaşta bir adamın kahrını çekmek bana, gözünden tanıyorum artık bu yaratıkları :)

Son düzenleme:

İşte sen korkmalı beni kaybetmekten diye düşünüyorsun ama sen ona öyle bir güven vermişsinki" yanına Kıvanç Tatlıtuğ gelse bu kız bakmaz" modunda o yüzdende uğraşmaya gerek duymuyormuş..
Ama sen deli dolu,güzel bir aşk yaşamak istiyorsan bu adamdan vazgeç aramasınıda bekleme bence..
Ha birde sen "hayatımı mahvediyorsun" tarzında konuştuğun için ağrına gitmiştir e senide haklıda bulmuştur "en iyisi bu kızın yolundan çekileyimde mutluluğuna engel olmayayım" demiştir.. Benimkide bazen benim gerçekten mutsuz olduğumu anladığında ve elinden birşey gelmediğinde böyle yapardı ama birkaç gün sonra dayanamaz dönerdi..
Bak mesela 2 gündür falan limoniydik bugün bi mesaj geldi "sanırım bizden birşey olmayacak" diye bende "haklısın" dedim biraz tartıştık sonra hemen "sende dünden razıymışsın" dedi bende "e napabilirim,sende olmayacağını anlamışsın" dedim umursamaz halde oda "olmaz diye kestirip atacak olsaydım şimdiye kadar beklemezdim,olacak" dedi.. Sonra özürler geldi tabi..
Velhasıl bu erkek milleti iyilikten zerre anlamıyor onlara karşı zor kadın olacaksın

Puf ama öyle biriyim birine sadakat duyuyorsam onunla bitirmeden bakmam, bu benim kişiliğim. Uğraşmaya gerek duyması için de beklemem gerekiyor sanırım değil mi mesaj atıp saydırmak sövmek yine umursadığımı bana gel dediğimi gösteriyor...

Benimki de öyleydi canım bir daha aramam, mesaj atma bana falan derdi tamam derdim kudururdu ne de çabuk kabullendin, gitmek bu kadar kolay mı filan. Ya da gelme derdim ertesi gün kapımda biterdi

Evet deli dolu heyecanlı bir aşk istiyorum, onda bu yok maalesef, başta heyecanlıydı falan ama yetememeye başladı artık, o heyecanı coşkuyu veremiyor ve o da farkında bana ayak uyduramadığının, bu da onu üzüyormuş güya

O zaman ben de bekleyeceğim, heh buraya yazıp kendime söz veriyorum o tıpış tıpış gelecek merak edecek, bu kız bu sefer cidden gitti galiba deyip panikleyecek. Ben pes edeceğim sanıyor ama yanılıyor ben etmeyeceğim bu kez. Ha etmezse de ne olur anlarım ki hiç umrunda olmamışım... Ama edecek biliyorum, hep etti yine eder. Zaten o lafları edince "Neden hayatımda her şey kötü ya neden hep kötü oluyor" dedi. Geçen fal da baktı bir ablamız zaten bedduan tutmuş yapayalnız kalmış bu adam onca insanın arasında dedi Oh olsun

Hatta mesaj attığında buraya yazacağım oh bir güzel resti çekip rahatladım, saydırdım, laflarımı sokuşturdum yoluma bakıyorum diye

Ben sevdim bu topici insana dayanışma ruhu ve güç veriyor

Hem benim de ağırıma giden onca şey var ve o bunların farkında defalarca söyledim ama ben sindirdim hep bekledim bir çabada harekette bulunsun diye, beklemek ne zormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…