- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.301
Off aynı durum nerdeyse ben de bir şeyler dedim cevap gelmedi, sanki biz de küsmüşüz gibi şu an ya sen böyle dedin ya korktum şimdi ya biz de böyleysek. Hiç ayrılık lafı falan geçmedi ya gidip sataşsam mı acaba :44:
Yok benim mesajlarıma cevap vermeme olayı yok, çünkü en son o mesaj atmıştı ve ben artık yazma gereği duymamıştım.
Birde senin yazdıklarına gelince erkek arkadaşının bu konuyu pek önemsediğini söyleyemicem ne yazık ki, çok kaba davranmış sana :44:
Off aynı durum nerdeyse ben de bir şeyler dedim cevap gelmedi, sanki biz de küsmüşüz gibi şu an ya sen böyle dedin ya korktum şimdi ya biz de böyleysek. Hiç ayrılık lafı falan geçmedi ya gidip sataşsam mı acaba :44:
Belki de başkasını bulmuştur çoktan aldatılmışımdır
bu erkekler kendilerini neden bu kadar bulunmaz bursa kumasi zannediyo anlamiyorum ben...
Canim bence mesaj felan atma uzgun oldugunu hissettirme boylece merakini cekersin kacan kovalanir diye bosuna dememisler erkekler duygusal olmadigi icin cok iyi kacabiliyolar
Bu şekilde düşünüp kendini üzme ama demek istediğim şu, 2 haftadır ayrıymışsınız yani küslük olayını aşar bu. 2 hafta küs kalınmaz sonuçta. Sanaldan takip edebiliyor musun? Gerçi önermem unutmak daha da zorlaşır o şekilde. :97:
Canım kovalasın istemiyorum ki ben intikam istiyorum bu saatten sonra olmaz onunla zaten ama yanına kar kalmasın istiyorum, sövmek istiyorum.
yok canım işte salı 1 hafta olcak. edemiyorum facebook, twitter falan hiçbir şeyi yok.
Canım sana önerebileceğim tek şey ona ulaşma hiçbir şekilde.
Beklentide de olma, biliyorum zor ama onu düşünmemeye çalış.
Artık tamamen bitmiş asla geri dönemezmiş gibi düşün.
Bir şey olsun istiyorum ya yaptıklarını ödesin fitil fitil gelsin burnundan hem de gözümün önünde olsun bu, ben de göreyim hatta bana muhtaç kalsın. Ama 1 hafta olacak aramadı bile. Ne zaman arayacak acaba ya da arayacak mı, hiç aramazsa diye korkuyorum. Çünkü söyleyeceklerim var, söveceklerim var...
Beklemek ne zormuş.
Her türlü yalanı, baskıyı, küfrü, hakareti duydum ağzından, en sonunda da ben suçlu oldum. Benim için hiç çabalamadı... Sana güven vermek zorunda değilim, gül bahçesi de vaad etmiyorum dedi... Ben ne yaptım, hep koştum, 3 saat görebilmek için bile yol teptim. Hepsini sineye çektim, her lafını, yaptığını. O 3 saat görebilmek için para vermeyi israf olarak gördü. Kaldırmadı totosunu hiç. Ben buyum böyle kabul et dedi, ben kabul etmek için uğraştım, kendimi kıstım, ne zaman eğlenecek olsam trip yaptı, ağlattı, çok doluyum çok ve hala bekliyorum ki bir mesaj atsın da pişman olsun, üzüldüğünü göreyim. Ben atarım dayanamam diye düşünüyor hakikaten de o raddeye gelmiş durumdayım 1 haftada... Hiç mi merak etmiyor bu kız ne yapıyor ediyor diye hiç mi kendi beynini kemirmiyor benim gibi... Bu kadar mı önemsizdim ben yani, yakında 1 yıl olacaktı
Merhaba canım şunu bilki çok çok istisna erkekler dışında hiçbir erkek değer bilmez.. Eğer o kişiye kaybetme korkusunu vermez üstüne birde tek çabalayan kişi sen olursan bunun sonucu tavan yapan bir ego ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bir erkek olacaktır..
Sende biliyorsun ama hatanı sanırım..
Hiç mi üzülmüyor, merak etmiyor demişsin emin ol oda merak ediyordur.. Ama senin veren taraf olmana alıştığından yine adım bekliyordur senden.. Çok bekler sakın bişey yapma sadece bekle.. Bazen o kadar uzun zaman beklersin ki "artık unuttu beni asla aramaz,mesaj atmaz" dersin.. Ama herkesin dayanma,kendini tutma süresi farklıdır.. 1 ay sonrada arayabilir 1 yıl sonrada.. Benimde kötü zamanlarım oldu ilişkimde şimdi daha çok yeni barıştık ayrılık dönemini bu topikle atlatmıştım alışmıştım onsuzluğa.. Bir kaç ayrılığımızda bazen bir haftada aradı bazen 1 ayda bazen 3 ay sonra ama illaki aradı.. En uzunuda 3 aydı zaten.. Ve o ayrılıkta kesin bitti artık demiştim unutmuştum onu ama o benim unuttuğumu düşünüp adım atmamıştı.. Bende aynı şeyi onun için düşünmüştüm..
Aslında olmaz biliyorum. 20 yaş büyük adamla nereye yol alacağım ki değil mi
20 yaş mı?
O zaman yetişkin bir insandır bu kişi ve böyle davranıyor, demek ki henüz olgun biri değil.
Böyle birini düşünerek neden zaman harcıyorsun ki, boşver
Herkes şaşırıyor zaten just niye böyle bir adama üzülüyor diye ve yakıştırmıyorlar yanıma. Hele annem krizlere girdi zaten adamı görünce vayy bu nee diyeBir de ben evlenecektim o adamla da ailem izin vermedi yaştan ötürü hey yarabbim Arkadaşlarım dalga geçiyor amca nasıl diye bir biz bulamadık amca diye
Yani diyorsun ki illa pişman olacak, atacak o adımı. Peki 3 ay sonra kim adım attı?
Bizim şöyle oldu senin yüzünden yaşayamıyorum üniversite hayatımı dedim her türlü devam etmemi engelliyorsun özür dilerim izin veriyorum yaşa dedi falan böyle aramızda güvensizlik dolu saydırmalı mesajlar geçti işte en son sövdüm, saydım, beddua ettim bir rahat ver artık ya dedi bir daha sövdüm sonra bir daha cevap gelmedi...
O adım attı canım.. O kadar zamandan sonra ben atmazdım zaten.. Ben artık hayallerimden onu çıkarmıştım hayatıma yeni girecek kişiyi bekliyordum :) 3 ay sonra mesaj attı "ayrılmasaydık bugün 3 yıl olacaktı" vs vs diye.. Bende önce cevap vermedim ama birkaç gün daha devam edince cevap verdim tabi barışmada hemen olmadı 1 ayda konuşa konuşa ancak ikna oldum.. Şimdi hiç ama hiç alttan almıyorum.. Odunlukları bitti mi dersen oda hayır ama artık hatasını daha çabuk anlayıp olayı toparlıyor, benim hiç geri adım atmamam da etkili bunda..
Sizde birde yaş farkı varmış evlenip boşanmış mı bu kişi?
Aynen öyle canım benim dul. Çocuğu yok. İkinciyi genç almak istedi herhaldeİşte ben de bu yüzden kızıyorum benim kıymetimi daha çok bilmeliydi, gencim, güzelim, istesem neleri kimleri bulurum ya ama o farkında değil hala benden iyisini, yakışıklısını bulcaksan git modunda ya inanamıyorum ve sinir oluyorum korkması gerekirken daha artistleniyo, böyle mesaj atmıyor filan aksine el pençe divan durmalı yahu bu kız genç elimde tutayım diye ama çabalamıyordu bile pes etmişti, ben yorgunum artık yaşım geçti falan. E insan 60 da olsa aşk için koşar ya ne yorgunluğu? Etrafımda kaç kişi dönüyor adam farkında değil herhalde.
İşte sen korkmalı beni kaybetmekten diye düşünüyorsun ama sen ona öyle bir güven vermişsinki" yanına Kıvanç Tatlıtuğ gelse bu kız bakmaz" modunda o yüzdende uğraşmaya gerek duymuyormuş..
Ama sen deli dolu,güzel bir aşk yaşamak istiyorsan bu adamdan vazgeç aramasınıda bekleme bence..
Ha birde sen "hayatımı mahvediyorsun" tarzında konuştuğun için ağrına gitmiştir e senide haklıda bulmuştur "en iyisi bu kızın yolundan çekileyimde mutluluğuna engel olmayayım" demiştir.. Benimkide bazen benim gerçekten mutsuz olduğumu anladığında ve elinden birşey gelmediğinde böyle yapardı ama birkaç gün sonra dayanamaz dönerdi..
Bak mesela 2 gündür falan limoniydik bugün bi mesaj geldi "sanırım bizden birşey olmayacak" diye bende "haklısın" dedim biraz tartıştık sonra hemen "sende dünden razıymışsın" dedi bende "e napabilirim,sende olmayacağını anlamışsın" dedim umursamaz halde oda "olmaz diye kestirip atacak olsaydım şimdiye kadar beklemezdim,olacak" dedi.. Sonra özürler geldi tabi..
Velhasıl bu erkek milleti iyilikten zerre anlamıyor onlara karşı zor kadın olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?