- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.221
Kendine hayrı olmayan adamın sana hiç olmaz. Çok beylik laflar ediyorlar sonrası gelmiyor.
yeni insanlar, yeni baslangiclar lazim bizee
Benim bir önceki de aramasam aramazdı mesaj atmasam atmazdı filan bende aynı senin gibi bitsin bu iş bıktım usandım dedim. Sonra gittim bu en son beni aldatana ilgi duymaya başladım daha doğrusu sırf öncekini unutayım diye kendimi zorladım. İşte uzun süre hiç aramadım sormadım mesajda atmadım diğeri var diye sonra bu bitti aldattı filan o sıralar tekrar başladık eskiyle gene huyundaydı mesaj atmıyor filan bende zaten aldatılma acısındayım bunu ck umursamadım ama son bir kaç aydır iyiyiz hem ben diğerini unuttum hem de bu iyi oldu. Demem o ki arama sorma mesaj atma uzun süre sabır işi dönerse ancak öyle döner yoksa bu şımarıklıkları bitmiyor bunların.
Huylu huyundan vazgecmiyor
Biten iliskiyi canlandirmak gercekten cok zor. Kuller alevlenmiyor..
ben burayı neden görmedim:26:
beni de alın aranıza
Gel gelAslında bizim terapi olayımız bitti sonrasındaki çay kek pasta börek eşliğinde sohbet aşamasındayız Ne günlerdi bee diyerek eskiyi yad ediyoruz. Ama işi kaptık yardımcı oluruz.
ben o işlemlerin taaaa basındayım
Zor bir süreç hele başı cidden. Bunu bir arınma evresi olarak gör içindeki zehiri atacağın. Nasıl ayrıldınız belki çok erkendir kesin bitti demek için. Tekrar birleşirsiniz belki.
İlişkiniz ne zaman başladı, ne zaman bitti peki ? Eğer uzun bir süre emek veripte bitmişse cok insanı etkiliyor.
ne olduğunu anlamadan bitti,içimiz kan ağlayarak.severeke ayrılmak saçma deniyor evet saçma gibi geliyor kulağa.ama gerçekten severken kopmak zorunda kaldık.ailesi öyle münasip görmüş, öyle hissetmişler.o da bir müddet direndi ama baktı olmuyor, yükü
ağır geldi evet.bir tercih yapması gerekiyordu, ailesini seçti.mutlu mu değil.ilerde olur mu bilmiyorum.zaman gösterir.ondan sonra bir kez msj attı, aramadı vs.zaten görüşmeyelim, ikimiz için de zor olacak, daha da zorlaştırmayalım dedi.
hosgeldin cnm seni yamacima alayim bende ayni sebeblerden bitirdim 4,5 yillik iliskiyi 7 ay oldu toparliyorum iste...
tavsiye edebilecegim sey acini yasa ama gercekten icin cikana kadar aglaman gerekiyosa agla ama asla Ümit etme yoksa sonunda daha uzuluyorsun ve aciyi erteliyorsun tecrubeyle sabit... Baslarda cok aci cekiyosun seviyosun nefret ediyosun ama bi Zaman sonra galiba 4 Ya da 5 ay doldugunda hersey durulmaya basliyo artik kismet demeye basliyosun onun icin acele etme yavas yavas sakin sakin atlat bu yolu... Bir de onunla ailesi yuzunden filan olmayacagina eminsen o Zaman bu donemi atlatana kadar sakin gorusme yoksa tekrar basa aliyo hersey
teşekkür ederim. nasıl yani senin demi aynı sebepten bitti(
görüşmüyoruz zaten.aldığımız karara göre, görüşürsek her şeyin bizim açımızdan daha zor olacağıydı.
msjlaşmıyoruz bile.eminim geçer ama enkaz halinden nasıl çıkarım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?