Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kendine hayrı olmayan adamın sana hiç olmaz. Çok beylik laflar ediyorlar sonrası gelmiyor.

gercekten bu beylik laflari karin doyurmuyor artik. dunyada ne erkekler var ne iliskiler var ya? elinden gelse oturacak yemegini bana yedirtecek.
Allahim bu iliskiyi artik neticelendirsin surunmekten biktik, o da ben de..

sen neymissin be maviask :))) iliskiniz nasil basladi tekrar? ne zamandan beri birliktesiniz. insallah cok mutlu olursun.

Yagmurdan kacarken diye bi dizi basladi gecenlerde tesadüfen izledim orada lidya diye kiz var ona baktikca farkindaligim daha da artiyo :))) resmen kendime acidim bir ay önce ki halim :))) Allahim kendimi hasta gibi hissettim... Aslinda bitmesine izin verip sonra da yeni birisiyle daha güzel bi ask yasayabilecegimizi unutmamak gerek

Son düzenleme:

Bıraktım ben artık 2-3 günde bir mesaj atıyor canım isterse cevap yazıyorum..
Zaten işe başladım boş vaktim bir pazar günleri var onuda ailemle geçiriyorum exe harcayamam hiç.. Oda kendi kendine hayal kursun gidip anzeri görücem diye..

Huylu huyundan vazgecmiyor

Biten iliskiyi canlandirmak gercekten cok zor. Kuller alevlenmiyor..

Gerçekten öyle.. İçimde ona karşı bir aşk yokki.. Alışkanlık sadece..

cecenn sen de gitmişsin.
Şimdi fark ettim.
Misafir olarak okursun belki diye yazıyorum.
Sevdiğin çocukla da buluşmuşsun yeniden ama olmamış.
Zaten hep öyle olur.
Bir şey beklememek gerekir.
Çünkü iki taraf da yeterince sevse, zaten ayrılık olmaz, olamaz.
Umarım unutursun artık bu insanı. Yeni biri girer hayatına.
Uzun süredir devam ediyor çünkü bu karışık durumun, bekleyişin.
Son bulmalı artık.
Yeniden gelirsen haberdar edersin. Öpüyorum seni.

Zor bir süreç hele başı cidden. Bunu bir arınma evresi olarak gör içindeki zehiri atacağın. Nasıl ayrıldınız belki çok erkendir kesin bitti demek için. Tekrar birleşirsiniz belki.

ne olduğunu anlamadan bitti,içimiz kan ağlayarak.severeke ayrılmak saçma deniyor evet saçma gibi geliyor kulağa.ama gerçekten severken kopmak zorunda kaldık.ailesi öyle münasip görmüş, öyle hissetmişler.o da bir müddet direndi ama baktı olmuyor, yükü
ağır geldi evet.bir tercih yapması gerekiyordu, ailesini seçti.mutlu mu değil.ilerde olur mu bilmiyorum.zaman gösterir.ondan sonra bir kez msj attı, aramadı vs.zaten görüşmeyelim, ikimiz için de zor olacak, daha da zorlaştırmayalım dedi.

İlişkiniz ne zaman başladı, ne zaman bitti peki ? Eğer uzun bir süre emek veripte bitmişse cok insanı etkiliyor.

İlişkiniz ne zaman başladı, ne zaman bitti peki ? Eğer uzun bir süre emek veripte bitmişse cok insanı etkiliyor.

2 yıl olmuştu.çok emek verdik gerçekten. bazen kızıyorum ama bazen de kaderin önüne geçilmiyor diyorum.Yaradan benim göremediklerimizi de biliyor.vardır bunda da bir hayır diyorum.elimden ne gelir.

hosgeldin cnm seni yamacima alayim bende ayni sebeblerden bitirdim 4,5 yillik iliskiyi 7 ay oldu toparliyorum iste...

tavsiye edebilecegim sey acini yasa ama gercekten icin cikana kadar aglaman gerekiyosa agla ama asla Ümit etme yoksa sonunda daha uzuluyorsun ve aciyi erteliyorsun tecrubeyle sabit... Baslarda cok aci cekiyosun seviyosun nefret ediyosun ama bi Zaman sonra galiba 4 Ya da 5 ay doldugunda hersey durulmaya basliyo artik kismet demeye basliyosun onun icin acele etme yavas yavas sakin sakin atlat bu yolu... Bir de onunla ailesi yuzunden filan olmayacagina eminsen o Zaman bu donemi atlatana kadar sakin gorusme yoksa tekrar basa aliyo hersey

Son düzenleme:
Kızlar çok sinirli bir kişiliğim var..sırf bu yüzden bir kez psikoloğa gittim.Sinirlenince kolay kolay sakinleşemiyorum ve olmayacak şeyler söylüyorum sinirliyken..Bazen etrafımdaki insanları kırıyorum bazen sinirden ağlıyorum.İlişkimde çok zarar görüyor bu nedenden dolayı.Aslında bilmiyorum bu kişiliğimin bir parçası mı yoksa bir ruh hali mi? Aslında bu sinirli halim kendimi bildim bileli var ama neredeyse son 3 yıldır kontrolden çıktı denecek kadar baskın olmaya başladı.Arkadaşlarımla ve ailemle sürekli bir tartışma halindeyim.Kızıyorum onlara ve bir süre konuşmuyorum sonra yine eski haline dönüyor.Erkek arkadaşıma da aynı öfkeyi kullanıyorum o alttan almaya çalışıyor ama ben sinirli olduğum an kendimi kaybediyorum ve olmayacak mesajlar atıyorum onu çok kıracak mesajlar.Tabi bu her zaman olmuyor sanki nöbet halinde gibi yaa nasıl anlatsam...çok çabuk sinirleniyorum sinir hastası mıyım diye düşünmeden de edemiyorum! :/ etrafı dağıtasım geliyor sinirlenince farklı şekillerde kendini gösteriyor sinirim..Kızlar nasıl sakin olabilirim sizce bu halden nasıl kurtulabilirim? sporlar , yogalar falan işe yarar mı?

teşekkür ederim. nasıl yani senin demi aynı sebepten bitti(

görüşmüyoruz zaten.aldığımız karara göre, görüşürsek her şeyin bizim açımızdan daha zor olacağıydı.
msjlaşmıyoruz bile.eminim geçer ama enkaz halinden nasıl çıkarım bilmiyorum.

zamanla azaliyo inan bana onu artik güzel bi ani olarak hatirlamaya basliyosun... Arada bi özlem duyup derinden sizlaniyosun ama baslardaki kadar agir olmuyo en azindan bende oyle cabk geciyo dua ediOrum o zamanlar....

biz Tam 5 yil önce bu Zaman cikmaya baslamistik ilk yil ailelerimizin haberi yoktu o Hep evlilikten bahsediyodu bende zamanla inandim sonra Ben babama acildim hayatimda birisi oldugunu ciddi düsündügümüzü soyledim babamla tanisti... Sonra o ailesine anlatti durumu annesi daha beni tanimadan cok agir kelimeler kullandi dayanamadim ve bitirdim ama cok aci cekiyodum üvey annem devreye girdi ve baristirdi bizi sonra iste 4 yil daha devam ettik bu arada onun ailesi cok karsiydilar benim ailemle tanismak dahi istemediler ama o Hep savasti biseyler yapti sonra zorlada olsa tanistilar derken gidip gelmeler filan kaynasmaya basliyorlardi fakat ailesi hic yuzuk takmak filan istemedi bana da etrafin baskisi agir geliyodu artik herkes sormaya baslamisti eh dugun ne Zaman filan okul bitince deyip gecistiryordum ama yine de etkilenmeye baslamistim... Ara da annesiyle yanliz da bulusmaya baslamistim ex cok istiyodu ailesi beni tanidikca daha cok sevip daha cabuk nisan yaparlarmis ne istediyse hepsini yaptim ama isteksiz yapiyordum Hep cunku annesi Hep bana laf sokuyodu... Hep imali imali konusuyordu Ben en son iste gecen yaz bulustugumda o kadar agir konustu ki dayanamadim karsisinda aglamamak icin kendimi zor tuttum o gün son kez dedim ve bi daha o kadinla yanliz bulusmayacaktim bu arada Hep bitirmeyi pilanladim kafamda ama sevgim agir basiyordu vazgecemedim ama yaz sonu hersey birbirine girdi artik exte beklemek istemiyordu ailesi ikna olmuyordu ailemle benim aram acildi babamla tartistik filan ve o da cok tartisti evde ailesiyle annesinin tansiyonu cikmis bayilmis... Bende artik dayanamadim cok mutsuzdum zaten ve artik bitsin dedim o da Kabul etti sonra pisman oldum ama artik ona ulasamadim numarasini degistirdi annesini aradim yalvardim son bi kez konusalim dedim annesi Kabul etmedi oglumun kafasini karistirma dedi git oglumdan yakisiklisini zenginini bulursun dedi artik anladim tamamen bitmisti... Sonra iki hafta cok agir atesli hastalik gecirdim insan sonra dedim o Zaman yoluma bakmam lazim Ise basladim saclarimi degistirdim alisveris filan ama Hala icimde bi Ümit vardi sevgisinden o kadar emindim ki herseye ragmen gelsin istiyordum herseyim olmustu o benim... Zamanla kabullendim iste 5 ay olmustu artik Tam o sira evlenecgini duydum hersey basa sardi bulustum onunla konustum cok gereksizdi ama gittim 3 hafta galiba Ara Ara yazdim istemedim evlenmesini kabullenemedim o kizi sevdigini sonra bana artik yazma evlenecegim yakinda yazdi ve o an ölü gibiydim cok buz gibi donup kaldim... Ustunden 3 hafta gecti tek bi kelime yazmadim daha o da zaten yazmadi yazmasinda suan icimde hic bi His yok ona karsi nefret bile etmiyorum Mutlu olsun ne diyebilirim ki biz zaten olamayiz beraber daha mantikli dusunebiliyorum Allahtan kabullendim sonunda hersey kismet diyorum... Bu Ara hoslandigim birisi bile var :) suan ama bisey olmasini istemiyorum tamamen icimden exi atmam lazim... Arada bi agliyorum ama eskisi gibi degil alistim artik Mutlu olmakta bi secimdir Ben artik Mutlu olmak istiyorum

JELIBONUM
seni takip etmiyordum zaten arkadaş da değildik
ama solda gri gri görününce merak ettim ban mı yemişsin diye
kankam, arkadaşım, canım ciğerimsin
yazdıklarını okudum
çok üzüldüm...
Canım ben de sevgilimden ayrıldım, ilişkiler böyle
ama ben senin için gerçekten üzüldüm
ben sevilmedim hor görüldüm itildim kahroldum, ama iyi ki bana öyle muamele etmişler
canım hiç bi ilişki ikinci dikişi tutmaz
bana gelip yalvarsaydı ben de dayanamaz kabul ederdim senin gibi karşı koyamazdım
ama iyi ki tiksiniyor benden, iyi ki ezik görüyorlar beni

canım başa döndün gene

Selam kızlar bayadır yoktum..
Biliyosunuz işe başladım işi öğrenmeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan aöf sınavlarım yaklaşıyor pek çalışamadım bakalım ne olacak :18:
Sizler gördüğüm kadarıyla iyisiniz.. Maşallah hepimizeee
Benim ee gelince hala buraya gelme hayallerinde.. Ben bişe demiyorum ona artık çünkü bi tartışmaya girsem yine sinirlenip zararlı çıkanda ben oluyorum hiç gerek yok o yüzden..
En son gelicem diye tutturdu gelme boşuna, buluşmak istesemde artık zamanım yok dedim o zaman köye giderken gelirim dedi Ne alakaysa sanki o zaman zamanım ve buluşma isteğim birden meydana gelecek.. Bişe demedim.. En son geçen pazartesi mesaj attı ne yapıyosun diye çalışıyorum dedim ondan sonra sustu..
Bi diyorki ben işe yaramazın tekiyim senide yakmak istemiyorum sonrada diyorki sen benden başkasıyla evlenemezsin kendime güvenim tam.. Cidden dengesiz bi insanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…