- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.341
ne oldu canim ya
Noldu güzel soru :)
Değişmişti çok iyiydi ama bazı şeyleri hiç değişmemiş.. Yine mutsuz olmaya başladığımı anladığım an bitirdim.. O hala kesin karar verme ben gelim konuşalım dedi ama gelmek için benden önce 1 ay istedi yani 25 hazirana kadar bi süre istedi sonrada 2 temmuz dedi bende yok artık dedim ve bitirdim.. En önemli sorun olan iş konusunu çözdüğünden aslında birazda barıştım ama buraya gelirken işi bırakıp gelecekmiş sil baştan aynı sorunları da yaşamak istemedim oda var..
Böyle :)
Senin soruna gelince bence sen adım atma canım bu konuda erkekler adım atmalı diye düşünenlerdenim..
2 temmuz dogum günüm :)))
Bu kez arkana bakma canim ya bu kacinci oldu ama resmen oyalayip duruyo seni... ilerleyemiyorsun...
Bende oyle dusunuyorum bende ona bakip gulumserim en fazla baska da bisey yapmam tanismak isterse sicak bakiyorum zaten olmazsa da cok sorun olmaz yanlizligima alismaya basladim ara da bi takilsamda kolay toparlaniyorum ama boyle de heyecanli oluyo :)
Kızlar çok şaşıracaksınız ama biz ayrıldık
şaşırmadım canım benimboşver hayırlısı neyse o olsun belli artık ondan bir hayır yok yani zamanını boşa harcama onunla olarak
Merhaba kizlarr
burda kadromuza yeni kisiler eklenmis gormeyeli, hosgelmislerrr.
Anzercim, karariniz ne olursa olsun, hakkinizda hayirlisi olur insallah.
Meneksecimmm, yeni birini dusunmen sevindiriciiii
Ben yepyeni bi hayata baslamak istiyorum. Hem de bugun!
Oncelikle kisin aldigim bir kac kiloyu vererek ise baslayacagim. Sonra da hic bisey dusunmek istemiyorum, ne ex ne de next.
Suanda gorustugum biri var ama surekli onu ex le kiyasliyorum. ve kotu olan da ex in surekli ondan iyi taraflarini goruyorumikisini de onemsememeye ve sadece kendime konsantre olmaya karar verdim. of yeter be. hic bisey icin kendimi zorlamiycam. yaz da geldi sayilir. tiril tiril giyinip, suslenip, gezip tozmak varken, ay ex i mi seviyorum, next i mi bekliyorum diye dusunup duramiycamm..
Yeni baslangiclara icelimm
aynen öyle canım boşverdim gitti sen naptın bakalım?
sağol jerry
bende birkaç kilo vermek istiyorum.. aslında kilom iyi ama ufacık bir göbeğim vardar giyince oda hoş durmuyor haliyle..
Sende kafanı boşalt bir karar ver doğru kararı vereceğinden eminim..
aynı canım bildiğin gibi doğru kişiyi beklemekteyim çok bekletmez inşallahyada öyle biri yok boşuna bekliyorum
inşallah vardır canım çünkü yalnız kalmak istemiyorum bende.. :)
yani tamam evlenmesemde olur diyorum nasipten öte köy yok sonuçta ama şöyle nefis bir aşk yaşasam hayır demem..
canım yalnızlık çok kötü ya ama nasip gerçekten dediğin gibi yani belki olur bilemezyiz :)))))
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canımmm
maviask, peki bu eskisini sen seviyormusun??
Benim kafam karisti. Allak bullak oldum. Sanirim suan gorustugum kisiyle ayrilip herseye sifirdan baslamak, kafami dinlemek istiyorum.
Eski sevgilimle onu kiyaslamaktan yoruldum artik. Dun onunla eski sevgilimden konusuyorduk, o zaman fark ettim ki eski sevgilimi ondan ustun goruyorum. Bir seyden bahsediyorduk "nasil yapmis?" falan diye sordu, ona cevap olarak "cunku o harika bi insandi ve o yuzden herseyi yapabiliyordu. ama ben tam bir gerizekaliyim ve onu kaybettim" demek gecti icimden. baktim ki bu is olmayacakSimdi de hala dusunuyorum. dusun dusun coktur isin ondan hoslaniyorum ama sevgili statusune koyamiyorum onu. sanirim onunla gurur duymuyorum. "takilmak" icinde biraz yaslandigimi dusunuyorum bakalim.. hayirlisi
Onunla eski sevgilinden niye konuşuyorsun ki. Başka mevzu mu kalmadı :) Belki senin için biraz daha erken biraz daha yalnız kalmaya ihtiyacın var ya da o kalbini attıracak kişi çıkmadı karşına. Benimde evet eskiye döndüm ama aslında hiç bırakmadım ki. O eski olan hiç bilmiyor baska biriyle olduğumu uzaktaydı cünkü oldu bitti gitti. Ama yeri onun çok farklı hani nasıl desem aile bireylerinden birine mesela kardes teyze vs kızarsın kırılırsın ama gene de onlar ömürlük hayatındadır ya bu eskide öyle. Hep nasıl diyeyim tek problem aramızda görünmeyen setler vardı kavuşamadık şimdi ise süreç kendiliğinden akıyor. Aşk hani o yürekte ki ateş tarzı yok önceden vardı ama sevgim bitmedi yanımda olması iyi kendimi iyi hissediyorum varlıgında. Ha bunu bırakıp böle yüreğimi yakacak birini mi beklesem diyorum sonra o zamanlar geçti artık daha ciddi düsünme zamanı diyorum.
Jerrycim eger kiyaslama yapiyorsan hem yanlis insan hem de yanlis zaman demek ki bence de kendine biraz zaman ver bir gün birisi cikar bi yerden hic anlamadan seni kendine baglar galiba biraz aceleci davraniyoruz unuttugumuzu kendimize kanitlamak mi istiyoruz nedir bilmiyorum...
Maviask bende jerry ye katiliyorum evlilik konusunda körkütük asik olmaya gerek yok saf bi sevgi olmasi daha iyi en azindan mantik yerinde oluyo yanlis dogru ne varsa görebiliyorsun....
Ben cocuk eger adim atarsa tanismayi dusunuyorum acikcasi yani kendime bi firsat vermeyi dusunuyorum ama suan yanlizligima alismisken ya olmazsa tekrar basa dönmekte var bilmiyorum bi yanim hayatimda birisi olsun istiyo birisinin benden hoslanmasi hosuma gidiyo acikcasi hemde kizlar oyle tuhaf ki cocukla karsilastigim zamanlar en bitap oldugum zamanlara denk geliyo bi gram makyajsiz saclar bi sekilde toplanmis hatta cocuk gittikten sonra ayna da kendime baktim diyorum aceba benimle dalga mi geciyo bu cocuk yani o kadar suslu puslu gezerim boyle biseye denk gelmedim :)
hircinmenekse rahat ol :) Evet başımızdan bir sıkıntı geçti ama illa herkes öyle olacak diye bir şart yok. İlgini çekmişse neden olmasın ama umarım temmuz başında teklif eder ya da haziran son haftasıAstrolojik olarak yeni başlangıçlar için pek uygun zamanlar degil de Ama bu süreç güzel durma dinlenme düşünme karar zamanları birşeylere hazırlanıyoruz ve onlar olacaktır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?