Buyrun...Terapi Grubumuz :))

maviask, hadi bakalim hayirlisi ((= siz simdi baya baya sevgili misiniz?

Tugcecan nisanlindan sonra bir kisiden bahsediyordun, onunla bitmisti. sonrasini bilmiyorum. Neden kimseyi begenemiyorsun? ne batiyor gozune?

canim hani bu aldatandan sonra bi onceki vardi ilgisizligi sebebiyle uzaklasmistim onla gorusuyorduk ama ben ilgisiz olusunu bi gorusup bi ay ses cikmadigi zamanlarini bilince cokta umit baglamadim. ama iste ailesine soylemis ablasiyla yazistik anneside gormus begenmis gormeye sanirim bulustugumuz sehre gelir. onunla iyi anlasiyorum rahatim uyumluyuz bir es olarak dusunebiliyorum tek hani engel gibi gorunen ben uni o lise mezunu kamuda calisiyorum o duzenli bi iste degil. benim icin sorun degil de annem iste sikinti cikarabilir. arkadaslarim resmini gormustu begendiler bu aldatani begenmemislerdi. hayirlisi bakalim. Hz. Isa'nin bi sozu vardi "Vazgectigin senindir" diye dogru cidden vakti zamaninda o kadar usteledim kendimi yiprattim sonra vazgectim aramadim sormadim ama cidden biraktim merakta etmedim hani gelsin diye beklersin pasif bekleyis o da yoktu ama bak simdi kendisi diyor yapiyor ayarliyor iki sene once deselerhayatta inanmazdim. ha gene olmayadabilir payi birakiyorum ustelemiyorum

Bekle bakalım hayırlısı olur inşallah..

kriz zamanlarında neler yapıyorsunuz (aramak,mesaj atmak istediğinizde iletişime geçmek istediğinizde) kriz yönetimi nasıldır bu işinnn

Arkadaşlar bugün eski sevgilimin bir sevgilisi olduğunu öğrendim.. Onu unutmuştum artık hiç aklıma bile gelmiyordu ama bunu öğrenince bi tuhaf oldum ne bileyim... Tabi ki hayatında biri olacak ama kendimi biraz kötü hissetmem normaldir değil mi? Yarına geçicek belki bu durum ama şu an bi garip hissediyorum gerçekten...

zamanla alisiyorsun canim canin yana yana alisiyorsun...

zamanla alisiyorsun canim canin yana yana alisiyorsun...

Çok uzun zaman sonra ilk defa ağladım..ufacık bi gözyaşı döküldü sadece. Hayatımız ikili ilişkiler üzerine kurulu, yani aşk üzerine resmen. Benim iki dakikada tüm mutluluğumu aldı götürdü.... Şu an iyiyim, ruhum hala ne yapacağını bilmez vaziyette gibi ama telkin ediyorum sürekli kendimi. Başka çarem yok çünkü...

biliyorum cok fena bi durum ben hatta evlenecegini ogrendim nasil hissedecegimi bilemedim.. canin fena yaniyo Hayat devam ediyo ama iste arada bi sizliyo yaralarin zamanla gecer diyolar gecmesi icin herseyi yapmistim ama anladim Ki artik zamandan baska care yok biraktim kendimi :) nerdeysem o an oraya odaklaniyorum dusunmemeye calisiyorum

iyi geceler kızlar... 2 buçuk yıllık ciddi bir ilişkim var, erkek arkadaşım alah razı olsun iyi hoş ama çok bunaltıyor artık tahammül etmekte zorlanıyorum. Normalde çok aşırı sabırlıyımdır ona ama artık sınırı birazdan fazla aşıyor .Aklınıza gelebilecek herşey yasak örneğin üniversitede okuyorum sınıf arkadaşlarımla konuşmam yasak kızı erkeği önemli değil onun için.Vay efendim benmiymişim kafeteryada yemek yiyen onsuz oraya giremezmişim. Etrafa bakmıyacakmışım hiç, hele yanımızdan yakışıklı bir çocuk geçse bende o sırada yüzüm otarafta olursa kesin başım beladadırdilinden saatlerce kurtulamam dilinden sadece bu olsa neyse ellerimi kıracak gibi sıkar çok ağır konuşur. Gideceğim yere kadar hayatı bana zindan eder. Yurtta kalıyorum odadan dışarı çıkmama da yasak sadece yemekhaneye gidebilirim orada oturayım arkadaşlarımın yanına gideyim onlarla muhabbet edeyim kesin benim çıramı yakar gecemi zindan eder. Tv izlememde tabiki yasak onun izlettiği şeyleri izleyebilirmişim sadece ffffff.. Malesef bu teknolojide ona çok yarıyor odamda ders çalışıyorum aradığı zaman inanmayıp bana soruyor ne yapıyorsun diye yine inanmayıp 3g li arama yapıyor kontrol ediyor detaylıca.... Kavga etsek telefonlar yüzüme kapatılır ama her defasında kapanan telefonun hemen ardından aramak zorundayım ben aramazssam daha beter.Telefonunu saatlerce kapatır açmaz arar sonra sen beni artık aramıyorsun sende eksilen bişyler var diye su yüzüne çıkar. Babamın bana yapmadıklarını misli misli bana yapıyor.Kişisel hiç bir faliyetim yok her yere siyam ikizleri gibi gideriz.Kıyafetimden tutun şaçımı toplama şeklime yüzümdeki mimiklere kadar söylenir. Daha akla hayale gelmedik şeyler varki ben şaşırıyorum :)
İlk tanışdığımız zaman benim bşka bir ilişkim vardı. Bu süre zarfında normal iki sıradan arkadaş gibi görüşürdük sonra ayrıldım ben eski erkek arkadaşımdan çok ağır bir depresyona girdim , aylarca kendime gelemedim evden çıkmadım sürekli ağlıyordum hastalığımın atakları başlamıştı zaten ayrılma sebebimiz ikimizinde aynı genetik hastalığa sahip olmamızdı sırf ilerde ailemiz olursa çocuklarımızada aktarmmak için vaz geçtik birbirimizden.... bu ayrılık zamanındaki her şeyi biliyordu o zamanlar bana destek oluyordu mral veriyordu hatta tek dayanagımdı o dönemde. o sıralar bana ilgi göstermeye başladı . ilk zamanlar bana hiç hoş gelmedi tersledim küstüm kovdum hakaret ettim kısaca ben çektirdim o zamanlar. Sonra baktım olmuyor bana olan sevgisi ve ilgisi hoşuma gitmeye başladı ruhumu oksuyordu her lafı, bakışı ,korumacı davranışları... ve biz çıkmaya başladık. İyi kötü zamanlarımız oldu onunda emeği çok var üstümde benimde çook çok var onun üstünde ve hala kendimi bırakıp onun için kendimi parçalıyorum. Okulunu benden önce bırakmış şimdi atlttan alıyor bütün dersleri aslında ben okuyorum onun sınıfınıda okulu ile ilgilği herşey benim boynumda. O sadece sınava girer ödevlerinden sınavalrına çalıştırmaya kadar ben yaparım.
Belli dönemlerde ataklarım oluyor yataktan kalkamıyorum tek başıma yürüyemiyorum bile hayatımda stres olduğu zaman benim atakarım daha ağır ve hasarlı geçiyor. Ama beyimizin pek umrunda değil Benim üzülmem aklın başına gelir diyor bide. Doktorumla bile rahatcana konuşamıyorum muayene edeceği zamanlarda bana etmediği kalmıyor ve doktor odadan çık dese bile çıkmıyor.Hep azarlasın sokak ortasında bağırsın itsin kaksın milletin içinde ben ağzım açmayayım susayım hep susayım ama nerreye kadar .Acaba hatamı yapıyorum diyorum şu aralar bu insan evlenince daha da kötüleşirmi kızlar banadda bi el atın ya kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım ((( uzun oldu ama affedin artık bukadar tutabildim

ne hissettigini cok iyi anliyorum
Ben de dun tesaduf eseri eski sevgilimin, kendi is yerinden benim de tanidigim bi kizin fotogradfini begendigini gordum. Ben de onu taniyorsam, o hoslanmadigi hic bi kizin fotografini begenmez.

Guzel bi beraberligim var
o eski sevgilim olacak salak aklima bile gelmiyordu, ama gorunce bende bi tuhaf oldum..
sanirim iliskiminizin bitmesinden sonra onun baskasiyla mutlu olmasini hic istememistim. bu yuzden sanirim bi tuhaf geldi.

kafami karistirdi bu bana tuhaf gelmesi durumu. yoksa hala seviyor muyum falan diye dusundum ama yok oyle birsey sadece gecmisten gelen hirs bilinc altima islemis o kadar

Universite yılları bir insanın en güzel yıllarıdır. Bir arkadaşım vardı 1. sınıfta birini sevdi olmadı sonra 2. sınıfta üst sınıflardan birisiyle oldu o da kendi çapında bu arkadaşımızı kısıtladı göndermedi vs katılmazdı hiç aramıza beyimiz istemiyormuş ki sadece kız grubu olarak erkek filan bile olmazdı eğlencelerimizde. Sonra ne oldu ayrıldılar sonuç en güzel zamanlarını psikolojik sorunlu biri için harcadı. Gayet bariz sorunlu bir tip bu erkek arkadaşın tavrını koy büyük ihtimal annen baban bile karışmıyordur onun ne haddine. Ayrıca kimseye muhtaç değilsin ona bağımlı olma bu kadar. Bi de genetik rahatsızlıklarda hastanelerde genetikle ilgili bölüm oluyor orada genetik olarak kalıtsal gelen rahatsızlıklar önlenebiliyor. Uygun embriyo seçiliyor o hastalık geni taşımayan yani hiç bir şey çözümsüz degil. Stres olunca sağlığın etkileniyormuş bu adam zaten senin psikolojini bitirmiş ki..

Şu satırları okurken o kadar üzüldüm ki anlatamam...

Lütfen en güzel yıllarını bu sorunlu adamla mahvetme. Yeteri kadar güzel günlerini çalmış senden. lütfen seviyorum falan deme. Böyle sevgi, aşk olmaz olamaz. Kendini kurtar ve sakına sakın evlilik düşünme. O kim ki seni azarlama, kısıtlama hakkını kendinde buluyor. Neden bu hakkı ona tanıyorsunuz gerçekten aklım almıyor. Annen baban azarlayınca bile zoruna gidiyor insanın bir yerde bu adama nasıl katlandın Evlenirsen bu olanlara x10 ekle. Pencereden bile izinle bakarsın artık...

Evet bende hep senin gibi düşünüyordum. Ben de hiç kimseyle mutlu olamasın istiyodum ve bir sevgilisi olduğunu öğrenince işte insan elinde olmadan kendini kötü hissediyor.. Ama geçti artık şu anda iyiyim, daha da iyi olucam, olucaz inşallah..

Kizlar nasilsiniz bakalim... Ben iyim galiba durulmus gibiyim.... Sakinim... Spor, is, okul, ev ve arkadaslar derken zaman akip gidiyo... Ex Aklima hala geliyo ama geri dönmesi filan degil... Galiba yeri dolmadigindan... BU arada bu komsunun ogluna asik oluyorum iyiden iyiye onu hep gormek istiyorum... Gorunce icimde Ki mutluluk tarif edilemez bisey... Nasil heyecanlaniyorum kalbim deli gibi atiyo... Fakat biseyler olmasini istemiyorum yani cekiniyorum ne bileyim sonucta exle biz sozlu gibiydik ve hep bize gelip giderdi ya da Beni almaya geldiginde herkes goruyordu filan olsa bile bunlar sorun olabilir diye korkuyorum... Belki,de gereksiz bi dusunce bilmiyorum onun icin kendime Engel olmaya calisiyorum ama aramizda Ki cekimi anlatamam.. Bazen Sabah kosuda karsilasiyoruz ya ben donerken o geliyo ya da tam tersi....

is yerine gelen baska bi cocuk daha var orada yakinlarda calisiyor ve hep ögle paydosunda geliyo arkadasca konusuyorduk egleniyorduk filan bu cocuk gecenlerde is arkadasima benden hoslandigini soylemis fakat ben cocuga hic bisey hissetmiyorum hem tipim degil hemde biraz tuhaf konusmasi filan itici geldi onunla aramda bisey olmasini bile dusunemiyorum.....

diger bi cocuk daha vardi surekli gelen ondan hoslanabilirim ögrenci Olan fakat ona uzun zamandir rastlayamadim is saatlerim farkli oldugu icin denk gelemedik bi turlu...

böyle karisik bi denklemdeyim son zamanlar ne olacak sonuc bende bilmiyorum... Allah hayirlisini versin

Haklısın bu gidişle zaten olacağı bu ama ne yapabilirim bilmiyorum ayrılma fikri şu aralar çok fazla aklıma geliyor ama hayırlısı hergece dua ediyorum hakkımda en hayırlısı olsun diye .. Düşünüyorum ben ondan ayrlırsam onun hayatını bitirmiş olurum okulunu benim sayemde benim için okuyor. Ailesi okulu uzadığı için çok fazla strese sokuyorlar oda hıncını benden çıkarıyor.özünde çok temiz bir insan ama hayat şartları.

Dün sabaha karşı aradı uykudan uyandırdı konuştum ama sinirimden ağlayarak ama içimdekileri söyledim dedim senin bana tahammülün yok bana karşı hiç sabırlı davranmıyorsun dedim , haklısın dedi benim hatalarım seninkinden fazla ama sende beni anla üstüme gelme gibi konuştu...

Bana karşı sinirli ve sabırlı davransa ben artık bütün o kısıtlamalarına rağzığım.Beni çok seviyor annem nasıl benim üzerime titriyorsa o şekilde bana davranıyor , sürekli gelecekle ilgili o hayal kuruyor.Annesi babası, dedesi halaları yani bütün akrabaları biliyor hatta annesi beni kendi evladı kadar seviyor yemek yapar beni çağırır yada hemen bana yollar. annemle annesi tanışıyorlar uzaktan uzağa birbirlerine hediye yolluyorlar. Bu saatten sonra onlarında umutlarını kırmak çok zor geliyor.

canım sana saygısı yok bu adamın ya daha şimdiden böyleyse ileride evlendiğinizde neler yapar şimdi mecbur daha ileriye gidemiyor evlenince döverde bu zaten rahatsızlığın varmış düşünceli olup yanında olacağını kaptırmış kendini kısıtlamalara ya kim o sevgili alt tarafı eşin bile değil ki eş olsa bile bu kadar kısıtlamaya hakkı yok yani bırak hayatına bak emin ol bende aynılarını yaşadım ve pişman oldum onun bu kadar beni kısıtlamasına izin verdiğim için kendimi suçladım hep dayanamadım ayrıldım daha bakmadım bile geriye kurtarmaya baktım kendimi kurtuldumda üniversite 1.sınıfım ne kadar doğru yaptığımı hergün bir kez daha anlıyorum sosyal aktivtlerim arttı kendime değerim arttı sen kendi hayatını değil onun istediği hayatı yaşıyorsun şuan gerçekten sevse değer verse böyle değilde mutlu olman için çırpınır boşversene böyle nereye kadar gidecek sonunuz ayrılık yani ne kadar sabırlı olursan ol bir süre sonra gözünde öyle bitiyor ki ondan uzaklaşmak bir daha yüzünü görememk istyorsun kendine daha fazla haksızlık etmeden bitir hayatına bak bu hayat böyle insanlar için heba edilecek kadar uzun değil

canım benim hepimiz dört dörtlük yaşamıyoruz ki bizimde sorumluluklarımız var ve stresli bir hayat yaşıyoruz yeri geliyor yaşadığımız olaylara çok üzülüyoruz yeri geliyor sinirleniyoruz ama bizde yakınlarımıza böyle davranmıyoruz yani böyle davranmaya bizim hakkımız yok kimse tavrımızı tribmizi çekmek zorunda değil herkesin bir derdi var çünkü ne evlilikler bitiyor eşler gibi eşlerin aileleri de ayrılıyor bunun için sessiz kalıp bunları çekmek zorunda değilsin burada senin mutluluğun söz konusu belkide oda emin senin ayrılmayacağından ondan böyle davranıyor senin ömrünü çürütüyor farkındasın sende boşver ya diğer sebepleri sen böyle kısıtlamalarla geçecek bir hayat istiyormusun böyle bir hayat sürdürebilirmisin onu bir sor kendine düşün kimse istemez böyle yol yakınken bırak yazık etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…