- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Bencede en uygun yaşlar evlilik için
Ama nasip olmadı çok erken bir cümle
Biz bilemeyiz Allah bilir =)
Hiç ummadığın anda ummadığın bir şekilde karşına çıkarır belki de nasibini
Şuan bunları düşünmek istemediğini biliyorum ama çok hikaye okudum ben kk'da...
Kaç yıllık ilişkilerini bitiripte hayatının aşkını bulanlar var
Hiç bir zaman ümit kesmeyelim
Zaten olgunluğuna hayran kalmıştım boşa değilmiş demek ki
hey aşk.. sen nelere kadirsin.....
Elif abla inan sen sabırlı bir insansın senin yasadığını her yürek kaldıramaz.
Aldatılır terk edilir ama aşığım diye peşinden koşarlar
Ama sen sakin kalıp susmayı acını dindirmeyi bekliyosun.
Hissediyorum acını dindirdiğinde gözünü açtığında daha güzel bir hayatta olucaksın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ve hürrrem sultanımızbu sözün gerçekten doğru ve konuya cuk oturdu
durup bekliycez.
şey geldi aklıma, şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...dur açayım da dinleyeyim :))
şimdi dinlencek şarkı mı bu allaşkına!
çok teşekkür ederim canım benim...inşallah hayat hepimiz için en hayırlı olanı bize nasip eder :)))
İnşallah ablacım:) Her kötü son bir bitiş değildir
şimdi dinlencek şarkı mı bu allaşkına!
atlantis yazdıklarını okudum ama tam kavrayamadım. yine aramış. peki bir sona bağlandı mı??
ayhhh black nasıl patlattım kahkahayı
tamam ismail yk'dan facebook açtım
ay ne olur açmayın o parçayı, demeyin feysbuk diyebenim başıma ne geldiyse karşımdaki zatın feysbuk saplantısı yüzünden geldi! ( bu arada hesabımız yoktu, onunda yoktu sanıyordum, hatta yeminler ediyordu, orası nefsin tuzağı, şeytanın oyunları vs diye) :))))) insan türlü şeyleri hatırladığında hüzünlenir de ayrılık sonrası feysbukla kavga eden insan yoktur herhalde ben gibi:))))))
şaka yapıyorum saçmalama:))))) artık şaka malzemesi oldu, inanır mısın 3-4 kere konuştuk herhalde bu bir hafta içinde 3 kelimesinden biri feysbuktu. önce içim öfkeyle dolarken sonra telefonu kapadığımda gülmeye başladım. sanırım gelişim çağlarında olsaydık bu kadar dile düşmezdi feysbuk vb. yerler. evlilikten dönmüşüz hala konuştuğumuz konulara bak!takıldım sana yani yanlış anlama
bilmem ki tatlım...dediğin gibi nasip bu işler..ben şuna inanıyorum artık,herkes evlenmek zorunda değil..mutluluk illa bir kadın ya da erkekler olmayabilir...belki de ben tek yaşamalıyımdır!!
etrafımda görüyorum ya da burada okuyorum,evlenmek için geç kaldım gibi laflar.. gülümsüyorum :)) artık bana verseler almam!!!
şey geldi aklıma, şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...dur açayım da dinleyeyim :))
hayran kalınacak bi tarafım yok ki benim..sen bana güzel bakmak istediğin için öyle düşünüyorsun :))
yok yahu nasıl bağlansın, benim arkamdan çevirdiği işlere karşı tahminlerim vardı, onları söyledim biliyormuş gibi, o da döküldü işte bir bir. arkamdan ne işler çevrildiğini de öğrendim. bir de terk edilmediğimi karşılıklı konuşup bir karar aldığımızı, böyle diyor yani buna inanıyor. son aradığında benimle ilgilenmeye başladı hesap sormak yerine, iş buldun mu nasılsın vs. hiç uzatmadım o konuşmayı. 3 gün önce de arayıp beddua etmenin çok kötü birşey olduğu üzerine fetva verdi, hakkını helal ettiğini söyledi ne hakkı varsa üzerimde! beddua etmediğimi söyledim inanmadı, yaralar çıkmış, hastaymış vs. yaptıklarının karşılığıdır, benimle ilgisi yok dedim. bu kez de duygu sömürüsü başladı. boşu boşuna sinir harbi anlayacağın. kafasında kurguladığı gibi yaşandığını sanıyor olayların, işin kötüsü yaptıklarını da pişkinlikle kabul edip ne var ki bunda diyor!
ay ne olur açmayın o parçayı, demeyin feysbuk diyebenim başıma ne geldiyse karşımdaki zatın feysbuk saplantısı yüzünden geldi! ( bu arada hesabımız yoktu, onunda yoktu sanıyordum, hatta yeminler ediyordu, orası nefsin tuzağı, şeytanın oyunları vs diye) :))))) insan türlü şeyleri hatırladığında hüzünlenir de ayrılık sonrası feysbukla kavga eden insan yoktur herhalde ben gibi:))))))
ah tatlım çok afedersin! bende de oluyor böyle anlık hatırlatan şeyler(
mağazalara bile giremiyorum..erkek reyonlarına girince birşey mutlaka çağrışım yapıyor bana..söylesem gülersin....
ayrıca şunu demeden edemeyeceğim: dünyanın kendisi zaten bir tuzak!!! her yer facebook!!!
yok yanlış anlamadım :))) ama keşke yazmsaydım da hatırlayıp üzülmeseydin...
hakkaten ya bu erkekler nasıl bi hal aldı? sanal ortamlar resmen eskilerin gazinosu gibi olduha bir de kaçak yaşamak erkeklerin genlerinde var ya,bu sanal alemde buna çanak tutuyor....
bizimkisi de ayda yılda bir online olur saçma bi maç haberi paylaşırdı
bizi sanal ortam değil gerçek ortam ayırdı :)))
o sanal ortamlara özellikle de bu tarz sitelere çok güzel bir benzetmem var da burası yeri değil:))))) benimki katalog gibi görüyor bir nevi... sanırım aldatma potansiyeli olan ama imkanı olmayan insanlar için uçsuz bucaksız bir derya haline geldi bu sanal yerler. herkesin içindeki canavar ortaya çıktı. bir de ilişkilerini bitirip feysbuk üzerinden ilan edip 2 parça paylaşıp aşk acısını atlatıp yeni taliplerini yine aynı ortamdan bekleyenler var ki gıpta mı etmeli, insanlık adına mı üzülmeli bilemedimbir de aldatma da yavaş yavaş meşru bir zemine ilerliyor gözlemlediğim kadarıyla, bir tarafta bu tip "kaçamaklara" hoşgörü ile yaklaşılması, diğer yandan "aman canım ne var herkes yapıyor" adamsendeciliği... gel de bu kadar yıkımın üzerine bir de yeni bir ilişkiye başla, şüphelerle birine yaklaş, seni ne zaman yarı yolda bırakır/ bırakır mı diye hesap kitap yap, güvenmeye çalış, o arada da ilişkiden keyif almaya çalış... yok yok yalnızlık bazen daha iyi sanki=))
Elif abla ayrıldıktan sonra hiç aramadımı?
o sanal ortamlara özellikle de bu tarz sitelere çok güzel bir benzetmem var da burası yeri değil:))))) benimki katalog gibi görüyor bir nevi... sanırım aldatma potansiyeli olan ama imkanı olmayan insanlar için uçsuz bucaksız bir derya haline geldi bu sanal yerler. herkesin içindeki canavar ortaya çıktı. bir de ilişkilerini bitirip feysbuk üzerinden ilan edip 2 parça paylaşıp aşk acısını atlatıp yeni taliplerini yine aynı ortamdan bekleyenler var ki gıpta mı etmeli, insanlık adına mı üzülmeli bilemedimbir de aldatma da yavaş yavaş meşru bir zemine ilerliyor gözlemlediğim kadarıyla, bir tarafta bu tip "kaçamaklara" hoşgörü ile yaklaşılması, diğer yandan "aman canım ne var herkes yapıyor" adamsendeciliği... gel de bu kadar yıkımın üzerine bir de yeni bir ilişkiye başla, şüphelerle birine yaklaş, seni ne zaman yarı yolda bırakır/ bırakır mı diye hesap kitap yap, güvenmeye çalış, o arada da ilişkiden keyif almaya çalış... yok yok yalnızlık bazen daha iyi sanki=))
hayır tatlım hiç aramadım...ben ve çevremde şaşırdı ama aramadım!! bu benim yapıma çok ters aslında..ben son damlasına kadar sabırımı ve sevgimi tüketip öyle yoluma devam ederim...arkadaşlıklarımda da böyle olmuştur ve bugüne kadarki kavgalarımızda da böyle oldu...
sanırım kilit nokta şu: sanırım bende bu olay son damla oldu..sevgim bitmedi ama güvenim bitti umudum inancım bitti...
eğer sesinde beni istediğini en ufak hissetsem ya da bu evliliğe en ufak inancı olduğunu hissetseydim kesinlikle çabalardım...ama yoktu...hal böyle olunca tek yapman gereken veda etmek....
Elif abla ayrıldıktan sonra hiç aramadımı?
elifcim su sözlerin bana öyle tanidikki,
daha bugun kendime yine söyledim
belkide bu benim kaderim, ben bunu böyle kabul etmeliyim,
belki ömrümün sonuna kadar yanliz olcam, evlenmiyecem,
yani allahin istedigi böyledir benim icin belki,
yanliz olmadigimi görmek iyi geldi galiba :)
seninkide masallah imam gibi, konusmaya gelince iyi hos, icraata gelince yok
he bide sohbet veriyor sana iki arada bi derede
beddua büyük günahtir bak ettiysen geri al haaaaaaaa, hastalandim senin yüzünden haha ay adama bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiz bukadarmi ayni olur,
bende ona gider erkek reyonundan kiyafetler alirdim simdi girmeyi hic istemiyom bile oralara, sinirim bozuluyor görünce
bu arada facebooka gazino yakistirmasina asiri güldüm
bence cok uymus
Aslında senin aramadığını biliyorum. O aradımı diye sormuştum.
Bu arada yarana tuz basmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?