Buyrun...Terapi Grubumuz :))

insanı üzen yıkan hiç beklemediği birinin bunu yapması değil mi? insan kendini ve inandığı tüm değerleri sorgular hale geliyor..acaba ben mi safım acaba bende mi sorun var yoksa bu tip insanların hepsi mi böyle,aşk dediğin,inanç dediğin,vicdan dediğin nedir diye boğluyor sorular altında....

bir insan neyi çok dillendirirse o sahtedir derler ya...

yok canim yanlis anlama imada bulunmak icin öyle dedim, yoksa bende kapaliyimdir yani :))
tutucu kismina giriyorum galiba, (anlamini pek bilmiyorum, türkcem yetmedi kusura bakmayin :26:)
bende onu demek istedim dindar olmasi cok iyi hos, ama iste yetmez duyguda lazim askta :)

ayh gözüm tv ye takıldı,adam kadına aşkla bakıyodu. ben de tabi saf saf bakarken yanlış okumuşum :))) o sahne karşısında algılarım zayıfladı :))

darisi basimiza yavruuuuuuuuum ( sakin hayir deme simid bak ) amin hayirlisi de gec

kızlar şu şarkı ve sözleri çok hoşuma gidiyor bugünlerde tavsite ederim size de:

[video=youtube;hUbtcmRs7js]http://www.youtube.com/watch?v=hUbtcmRs7js[/video]

sözleri de şu:

hani fani bu hayat ümit bağlayamam
olmadı diye oturup ağlayamam
gönlü geniş olan sükutu öğrensin
sevgimi yok yere ele bağlayamam
gelir mi diye hayallere sığınamam...
kemale eren kendinden versin

sevdim, kaç kere bilemem
yaşadım, yok inkar edemem
bıktım, senle baş edemem ben
zaman öyle de geçiyor
hayat böyle de bitiyor
ama umudum cennetten

ben dalkavuk olanı hizaya getiremem
sorma bana ben görünmezi göremem
merak eden kendine yönelsin
boş yere kimseyi oyalayıp üzemem
geçici şeylere heves edip üzülemem
fikrim, hevesimi alt etsin

sevdim, kaç kere bilemem

ANZER
ben bu şarkıyı bi dizide duydum sanırım çok da hoşuma gitmişti....çok beğenmiştim!!
bak sen koyunca aklıma geldi...teşekkürler :)))

hayır tutucudan kasıt diğer insanların hayatlarını aşırı derecede eleştirmesi ve bir nevi ahlak bekçiliğine soyunması ve kınadığı tarzdaki insanların peşinde olması. yani sürekli fetva verirdi, içenle görüşülmez, o insanlardan hayır gelmez, en ufak bir dekolte giyinse biri o insandan hayır gelmez, zamanında arkadaşlarımı bile çok eleştirmiş, görüştürmek istememiştir, tabi mevzular tam bilinmediğinden eksik kalıyor, yoksa senin yazdıklarından, buradaki esprili yaklaşımlarından tutucu ve hoşgörüsüz olduğun sonucuna ulaşmak çok zor:))) karşımdaki dürüst olsun, samimi olsun, insan olsun kısaca benim için yeterli, inancı olursa tabi ki daha güzel ama kendi için, benim bu konuda katkım olursa vesile olmak isterim ama olmazsa da kendi bilir tenkit edemem zira ne için büyük konuşursak başımıza gelir bunu da bilirim. hoşgörüsüzlükten kastım da buydu:))
inançlı olması benim için de önemliydi, onun bile sahte olduğunu bilmek çok yıpratıcı.

kiz o selim gülgörenin sarkisi amaaaaaaaaaaa

haa anladim canim yok ozaman ben öyle degilim insallah :))

hürremcim sen inanan ve elinden geldiği kadar ona uygun yaşamaya çalışan birisin...buna tutucu denmiyor :))) tutucu daha sığ bakar inanca ve insanlara...hoşgörü eksiktir genelde...

şu son cümlen o kadar doğru ki... ilk günden itibaren ölüyordu aşktan, ki sonuç böyleyse aşktan söz edemeyiz, dürüstlüğünden, doğruluğundan, ahlakından dem vurur sürekli başka erkekler gibi olmadığı için övünür aklımdan dahi kimseyi geçirmem derdi evet büyük bir yalan gibi görünüyor ordan ama ben inanıyordum çünkü aşıktım:) çok vicdanlı, sevgi dolu, hayatının aşkını bulup sürekli şükreden biriydi ki bunların da hiç bir hükmü kalmadı... geriye ne kaldı şimdi... koca bir boşluk, yanıtsız sorular... bu kez işin ilişki yönünden de geçiyorum kime nasıl güvenebilirim diye soruyorum ve maalesef pek iç açıcı yanıtlar bulamıyorum. inançlı biri nasıl kalp kırar, kendine bu kadar aykırı düşer diyorum yanıtlayamıyorum. bensiz birgün dahi geçirmek istemeyen, hayatında ilk kez sevmiş ilk kez sevilmiş insan nasıl hayatına hiç varolmamışım gibi devam eder diyorum cevabı yok... en mutlu sandığım günlerin ertesinde öyle şeyler dönüyormuş ki herhalde çok safmışım bilemiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…