- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
elifcim karsi taraf aramadimi diye kastediyor arkadasimiz
hayir canim oda aramadi
ay hürrem gördüm gördüm :)) çok güldüm kendime :))))
kiz ne gülüyon :)
bende bazen yanlis anliyabiliyorum
çok sakin biriyimdir, ama öyle bir kışkırtma var ki sinirden deliriyorum 1 haftadır. imam gibi olmasında sorun yok, işin daha da tuhafı içinin rahat olduğunu Allahla arasının! gayet iyi olduğunu ısrarla söylemesi. bu arada görünüşte aşırı dindardı kendisi, sokakta açık giyinen bir kadın görse kafasını ani bir hareketle çevirip onun ıslah olması için dua ederdi, ya da içki içen insanlar için... hatta benim inancımı da çoğu zaman yetersiz görüp kendine dert edinmiştir. feysbukla birlikte açığa çıkan bazı gerçekler de insanı bu ikiyüzlülük karşısında delirmenin eşiğine getiriyor haliyle. bu kadar hoşgörüsüz ve tutucu biriyle nasıl evlilik düşünebildin, o yola girdin derseniz aşk der geçiştiririmüzerine de tek bir söz etmem
çok sakin biriyimdir, ama öyle bir kışkırtma var ki sinirden deliriyorum 1 haftadır. imam gibi olmasında sorun yok, işin daha da tuhafı içinin rahat olduğunu Allahla arasının! gayet iyi olduğunu ısrarla söylemesi. bu arada görünüşte aşırı dindardı kendisi, sokakta açık giyinen bir kadın görse kafasını ani bir hareketle çevirip onun ıslah olması için dua ederdi, ya da içki içen insanlar için... hatta benim inancımı da çoğu zaman yetersiz görüp kendine dert edinmiştir. feysbukla birlikte açığa çıkan bazı gerçekler de insanı bu ikiyüzlülük karşısında delirmenin eşiğine getiriyor haliyle. bu kadar hoşgörüsüz ve tutucu biriyle nasıl evlilik düşünebildin, o yola girdin derseniz aşk der geçiştiririmüzerine de tek bir söz etmem
ayh gözüm tv ye takıldı,adam kadına aşkla bakıyodu. ben de tabi saf saf bakarken yanlış okumuşum :))) o sahne karşısında algılarım zayıfladı :))
Ben yatar kızlar
Kendinize dikkat edinnnnn:113:
Hayırlı geceler
darisi basimiza yavruuuuuuuuum( sakin hayir deme simid bak ) amin hayirlisi de gec
yok canim yanlis anlama imada bulunmak icin öyle dedim, yoksa bende kapaliyimdir yani :))
tutucu kismina giriyorum galiba, (anlamini pek bilmiyorum, türkcem yetmedi kusura bakmayin :26:)
bende onu demek istedim dindar olmasi cok iyi hos, ama iste yetmez duyguda lazim askta :)
darisi basimiza yavruuuuuuuuum( sakin hayir deme simid bak ) amin hayirlisi de gec
ANZER
ben bu şarkıyı bi dizide duydum sanırım çok da hoşuma gitmişti....çok beğenmiştim!!
bak sen koyunca aklıma geldi...teşekkürler :)))
rica ederim.. :)
sultan dizisinde mi duydun? ben orada duyup dinlemeye başladım da geçen haftalarda
evet evet!!! annem izliyordu hemen kulaklarım dikleşti duyunca bunu :)))
kızlar şu şarkı ve sözleri çok hoşuma gidiyor bugünlerde tavsite ederim size de:
[video=youtube;hUbtcmRs7js]http://www.youtube.com/watch?v=hUbtcmRs7js[/video]
sözleri de şu:
hani fani bu hayat ümit bağlayamam
olmadı diye oturup ağlayamam
gönlü geniş olan sükutu öğrensin
sevgimi yok yere ele bağlayamam
gelir mi diye hayallere sığınamam...
kemale eren kendinden versin
sevdim, kaç kere bilemem
yaşadım, yok inkar edemem
bıktım, senle baş edemem ben
zaman öyle de geçiyor
hayat böyle de bitiyor
ama umudum cennetten
ben dalkavuk olanı hizaya getiremem
sorma bana ben görünmezi göremem
merak eden kendine yönelsin
boş yere kimseyi oyalayıp üzemem
geçici şeylere heves edip üzülemem
fikrim, hevesimi alt etsin
sevdim, kaç kere bilemem
hayır tutucudan kasıt diğer insanların hayatlarını aşırı derecede eleştirmesi ve bir nevi ahlak bekçiliğine soyunması ve kınadığı tarzdaki insanların peşinde olması. yani sürekli fetva verirdi, içenle görüşülmez, o insanlardan hayır gelmez, en ufak bir dekolte giyinse biri o insandan hayır gelmez, zamanında arkadaşlarımı bile çok eleştirmiş, görüştürmek istememiştir, tabi mevzular tam bilinmediğinden eksik kalıyor, yoksa senin yazdıklarından, buradaki esprili yaklaşımlarından tutucu ve hoşgörüsüz olduğun sonucuna ulaşmak çok zor:))) karşımdaki dürüst olsun, samimi olsun, insan olsun kısaca benim için yeterli, inancı olursa tabi ki daha güzel ama kendi için, benim bu konuda katkım olursa vesile olmak isterim ama olmazsa da kendi bilir tenkit edemem zira ne için büyük konuşursak başımıza gelir bunu da bilirim. hoşgörüsüzlükten kastım da buydu:))
inançlı olması benim için de önemliydi, onun bile sahte olduğunu bilmek çok yıpratıcı.
çok az çalmışlardı ama nedense, güzel bi şarkı.. :)
insanı üzen yıkan hiç beklemediği birinin bunu yapması değil mi? insan kendini ve inandığı tüm değerleri sorgular hale geliyor..acaba ben mi safım acaba bende mi sorun var yoksa bu tip insanların hepsi mi böyle,aşk dediğin,inanç dediğin,vicdan dediğin nedir diye boğluyor sorular altında....
bir insan neyi çok dillendirirse o sahtedir derler ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?