- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.881
ben de ailem yuzunden ve onun ailesi yuzunden severek ayrıldık 17 gun oldu ama ben onu hala unutamıyorum baktıgım her yerde onu goruyorum nerdeyse ve cok üzülüyorum
Ah canım Allah sabir versin bize hayilisini razi etsin gönlümüze biz baristik ama gorusemiyoruz o ayrı..bu nasıl bir tesadüf yazıyı okuduktan sonra hemen tarihe baktım acaba ben mi yazdım ne zaman yazılmış diye. Bende ayrılalı 17 gün oldu bugün ve ailelerimiz yüzünden
Ne güzel canım barışmışsınız en aından sevindim senin adına. Amin..Ah canım Allah sabir versin bize hayilisini razi etsin gönlümüze biz baristik ama gorusemiyoruz o ayrı..
"hata yaptım" dediğin şey nedir?merhaba kızlar.. bu başlık altından yazdığım için çok net anlamanız lazım ki bende şuan kötü bir durumdayımve bir çoğunuzun fikirlerini almak için yazıyorum.. erkek arkadaşımla ara verdik şuan.. onu çok ama çok seviyorum tek aşkım benim.. ancak bu noktada en büyük sorun benim.. hatalar yaptım söz dinlemedim dik kafalı davrandım.. ben koç burcuyum kendisi boğa.. eskiden çok iyiydik lakın artık bana sabrı kalmadı güveni de.. :'( ben onu o kadar çok seviyorum ki hatalarımdan ders çıkarıyorum ancak kimi zaman yine aynı hataya düşüyorum.. birde bazen iyi niyetimde başıma dert alıyor yani ben onunla çok mutluyum ve tekrardan kazanmak istiyorum o benim şu hayatta en güvendiğim en bi canım en sevdiğim.. yardım edin aynı şey sizin başınıza gelse siz ne yapardınız? neler yapmamı tavsiye edersiniz? tekrar güvenini, aşkını, huzurumuzu, inancımızı tazelemek istiyorum..
ondan ayrılıp gittim eski sevgilimle çıktım(salaklık) bana yapma etme dediği bir kaç şeyi yaptım onun önem verdiği şeyler benimde nihayetinde unutuşlarım vs. hani bu eski sevgili hariç diğerleri belki telafi edilir belki küçük şeylerdir ama insanda derin iz bırakıyor işte.. ben onun bana yaptıgı hatalar varsa 1 2 tane de olsa hepsini unutmuşum yani aklıma hiç hatası gelmiyor(zaten sadık bir insan hata yapmıyor da pek olsa da 1 2 tane yapsa diye hani) hepsini unutmuşum mutlu olmak istiyorum onunla çünkü biliyorum ki aklımda oldukça hataları mutlu olamam. işte bende istiyorum ki oda unutabilse eliyle şöyle hepsini bir kenara atabilse..................... :'("hata yaptım" dediğin şey nedir?
ondan ayrılıp gittim eski sevgilimle çıktım(salaklık) bana yapma etme dediği bir kaç şeyi yaptım onun önem verdiği şeyler benimde nihayetinde unutuşlarım vs. hani bu eski sevgili hariç diğerleri belki telafi edilir belki küçük şeylerdir ama insanda derin iz bırakıyor işte.. ben onun bana yaptıgı hatalar varsa 1 2 tane de olsa hepsini unutmuşum yani aklıma hiç hatası gelmiyor(zaten sadık bir insan hata yapmıyor da pek olsa da 1 2 tane yapsa diye hani) hepsini unutmuşum mutlu olmak istiyorum onunla çünkü biliyorum ki aklımda oldukça hataları mutlu olamam. işte bende istiyorum ki oda unutabilse eliyle şöyle hepsini bir kenara atabilse..................... :'(
seni üzmek istemiyorum ama kendimi onun yerine koyarsam,ben olsam geri dönmezdim.bir de boğa burcuymuş .onlar çok katı olurlar. sen gene de ciddi bir şekilde son bir özür dile,pişmanlığını dile getir.sonra da çocuğun üzerine gitme bence.kendi kararıdır. belki zaman da vermek lazım.dönerse ne mutlu sana,dönmezse de hayırlısı buymuş der,önüne bakarsın
canım benim teşekkür ederim düşüncelerin için.. inan bazen bende kendimi affedemiyorum insan hiç canım dediği insanı üzer mi :'( sabır ediyorummm inşallah eski günlerimize kavuşuruzzz :'( bana çok iyi davranıyor çok şükür pişmanlığımı çoğu kez dile getirdim ancak bir anda aklına eski yaptıklarım gelince galiba bir anda durup düşünüyorhiç bir şeye zorlamıyorum kendisi de biliyor.. akışına bıraktık ama çok şükür aklım başıma geldi Allahım ben nasıl böyle üzdüm onuuuu :'(
o zaman artık üstüne gitmemek, zamana bırakmak doğrusu olmuş. kafasını toplasın. ( her insan bir kez hata yapabilir.hiçbirimiz mükemmel değiliz sonuçta. sen cezanı çekmişsin zaten.daha fazla kendine yüklenme artık. )
amin inşallah hepimizin:)çok teşekkür ederim yazdığın için, cevap attığın için iyi insan.. Allah senin gönlüne göre versin inşallah.. ben cezamı çektim evet artık böyle aptallıklara yer yok bende.. üstüne gitmeyecem. sağ ol var ol gülüm..
iki seneden fazla oldu.. hey gidi gunler heyy...
Simdi dusununce aklima gelenler eskisinden o kadar farkli ki.. onu bir zamanlar ilahlastirdigimi dusundukce icime igrenmek gibi bir his doguyor. Eskiden kendime aciyordum, simdi ondan igreniyorum. Iliskiyi bitirme sekli aklima geldiginde onun ne kadar zavalli, insanliktan uzak biri oldugunu anliyorum. ona hayatimda yer verdigime inanamiyorum.
Ohhh kaynatmissiniz burayi :) eh hal boyle olunca bende eksik kalmayim maviask yengec burcu 2 dönemdeyim benim icin nasil bi yil olacak vaktin varsa bende rica edebilirmiyim bu ruhsal calkintilar sona erecekmi artik aceba :)) düze cikabilecekmiyim bende :)
Kizlar eski mesajlari alintiladim amahaber var bu beni aldatan evlenip giden bugun aradi uc seneden sonra arama beni dedim kapattim israrla aradi icim sogudu :) Tesellim su an karisinin yerinde ben olabilir ve aldatiliyor olabilirdim.
Duyda inanma ozlemismis :) israrla aradi konystum arama istemiyorum dedim tekrar aradi lutfen bi daha beni arama dedim kapattim. Sonradan aklima eski bi sahne geldi ayni seyler soyleniyody ama arama diyen kendisiydi simdi tersine dondu :) icimin yagi eridi ne aci cektigimi sizbilirsiniz o gun iste geldi. Cidden terk eden erkek donuyormus ama beni bulamadi biraktigi yerdeNey ney ney????? ŞOK oldum!!! Ne demeye ariyormus?
Duyda inanma ozlemismis :) israrla aradi konystum arama istemiyorum dedim tekrar aradi lutfen bi daha beni arama dedim kapattim. Sonradan aklima eski bi sahne geldi ayni seyler soyleniyody ama arama diyen kendisiydi simdi tersine dondu :) icimin yagi eridi ne aci cektigimi sizbilirsiniz o gun iste geldi. Cidden terk eden erkek donuyormus ama beni bulamadi biraktigi yerde
O evlenmemis miydi en son ? Yok ya bunlardan hayir gelmez. Gunlerce ne cektik burda yazdik o bicak gbi icimizi acitan anlar diyorum bu muydu yani hepsi. Donsun istedim yalan yok sadece icim sogumasi icin su an hissisizim. Belki bu benimkinin de esi hamile kacamsk yapmsys calisti aklinca ama 3 seneden sonra numarami nasil buldu ilginc. Bakalim zaman ne gosterecek.Vay be inanamiyorum. Oh icinin atesi sonsun. Benim eskisi bi kizla beraber, kiz simdi hamile.
O evlenmemis miydi en son ? Yok ya bunlardan hayir gelmez. Gunlerce ne cektik burda yazdik o bicak gbi icimizi acitan anlar diyorum bu muydu yani hepsi. Donsun istedim yalan yok sadece icim sogumasi icin su an hissisizim. Belki bu benimkinin de esi hamile kacamsk yapmsys calisti aklinca ama 3 seneden sonra numarami nasil buldu ilginc. Bakalim zaman ne gosterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?