- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
kızlar tam yatıyodum çook eskiden bi face adresim vardı ona bakayım dedim.. neler olmuş neler 2 sene önce falan kapatmıştım ben o adresi.. bekar arkadaşlarımın çoğu ya sözlenmiş ya nişanlanmış ya evlenmiş..kilolular kilo vermiş.. bazıları yurt dışına taşınmışş.. beynim döndü valla şunada bakim onada bakim derken herkesler o kadar değişmişki şok üstüne şok yaşadım.. şu an açsam o face i geri aa anzer hiç değişmemiş diyecekler rezil olmamak için geri kapattım..
seninkinin böyle bir niyeti var mıydı dile döktüğü:26: ki sanmıyorum o kadar ileri gitmemiştir en azından sana söylememiştirbenimki Kuran'ı referans alıp günümüzde de kadın nüfusundaki patlamayı baz alıp çokeşliğinin de gerekirliğinden söz edip fetva da veriyordu da yarı şaka yarı ciddi insanların özellikle de erkeklerin dini alet edip iğrenç emellerine temel hazırlamaları ne iğrenç
yok canim tabikide yoktu,
ama benden üstüne basa basa asla ayrilmak istememesi, baska bi kizla konusmasi nisanlanmasi, daha nolsun,
nezaman ayrilacaktiki benden acaba ?
amaaan neyse bosver
kesinlikle katılıyorum:26: geçen gün kısır belgeseli gördüm resmen feysbukta, kısırın yapım aşaması, kocişinin(?) kısır karşısında abartılı mutluluğu ve o kısırın nihayet mideye inme anıben görmeyeli epey bir konsept değişikliğine girmiş oralar onu anladım. bir hikayem olmadığından benim de ya da diğerleri kadar güçlü, mutlu, sevgi pıtırcığı biri olamadığımdan usul usul sıvıştım kendimi oyunun dışına itilmiş gibi hissediyorum mor ve ötesinden ayıp olmaz mı parçası düştü aklıma nedense...
"hayat
o kadar zor mu?
atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara?
"
dinleyeyim bari
öyle olsaydık belki de akıbetimiz böyle olmazdı zaten:))))) sorun orda benceaçıkçası mutluluğunu çok derinde ve samimi yaşayan insanların her an feysbuk düşünecek durumda olması da enteresan. düğün günümde feysbuka foto yetiştirme derdinde düşeceğim, yok artık bu arada o smiley i ben tasavvur ettim şimdi de pek şirin geldi
elifzeynep geçirmemek elde değil ki:s bir de benim neler geçirdiğimi bilsen
o hatayı bende yaptım 1.5 yıl sonra açtım feysbukumu, bir baktım ki asla evlenmez dediklerim evlenmiş, herkes iş kadını olmuş, 3 öğün yedikleri yemekler kocişleri(?)ile geçirilen her an dakika dakika fotoğraf ve bildirimlerle kamuoyuna sunuluyorkendimi çok çaresiz, yalnız ve mutsuz hissettim tek çalışmayan, bekar ve mutsuz insan benmişim gibi
BLACK
sünger bob gelmiş şimdi de :))) çok neşeli görünüyor maşallah darısı başımıza :)
açma aman hesap falan...zaten git gide uzaklaşıyoruz gerçek hayattan...
ne tatlıyım de mi
canlarrrr bn geldimm bu topiğe ugrayamadım pek face konusunda haklısınz ya bi ben mi mutsuz ve yanlızım ya herkesin nişan düğün fotoları geldikçe içgeciriorum bizde böle olabilirdik die
dün baya kötüydüm ya msnimi actım baya vakit sonra o msndeymiş bni görünce cıktı hemenbn hiç acmamıştım o yüzden silmedigimi de farketmedim aslında ama bugün iyiyim şükür mutlu günler bizi bekliyorrr inşş siz nasılsınız:)
ben de çok tuhaf bir duygu zuhur ediyor kimi zaman sizde de oldu mu hiç çok merak ediyorum:26: bazen gülüyorum, herşeye yabancılaşıyorum, yaşadıklarıma, acım da hafifliyor ama bu kez de suçluluk hissediyorum:26: sanki gülmek ya da o anılardan uzaklaşmak günahmış gibi. neden böyle oluyor çözemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?