- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.001
seda dikerin bu kitabı çıktığında bir programa çıkmıştı ve kitabını tanıtıyordu..
o zaman gördüğümde kadını hiç dinlemedim, bide üstüne kitabın isminden dolayı "ne demek giden erkek yoktur? hem giderse gitsin tutan olmaz..!!" diye de bir yorum yapmıştım.. ve kitabı da seda dikeri de harcamıştım sorgusuz sualsiz
Bunlari psikoloji dersinde ogrenmistim ama o hayatini kaybeden birseyin ardindan alisma sureci olarak geciyor. Veya geri gelmesi imkansiz kaybedilmis seyler olarak.. Ama bu adamlar yasiyor. Ve yasiyorsan umut var demektir. O umutttt insani mahvediyor istebu evreler boyle gelismiyo. Surekli basa sariyorsun, gecer gibi oluyo, sonra yeniden nuksediyo. Oyle iste bu evrelere guven olmaz
habertürkteydi sanırım o program..ben de izledim ve hatta dalga geçmiştim..tabi o zamanlar mutluyum huzurluyum gelsin güzel günler modundayım...pehhh...
hatta ne mıymıntı gibi konuşuyor demiştim :26:
tomvejerry ben de ne diyor diyorum, okuyoruminşallah böyle böyle yiyeceğiz kafayı da sonra sürekli güler vaziyette dolaşacağız şimdi hem sonbaharın hüznü, hem yalnızlık hissi, bir de acıyı ve hafta sonunu ekleyin üzerine pek vahim sonuçlar doğurmuyor haliyle ama biz aşmıştık sanki bunu ya, gerçekten çok bunaldım kendi acımdan artık. insan acı çekmekten sıkılır mı böyle de bir gerçek varmış bakalım yaşadıkça daha neler göreceğiz...bir de bende aşırı bir öfke var, nedense sürekli onun şu anda neler yaptığını düşünmeye başladım ki 2 aydır böyle bir düşünceye sahip değildim. facebook, kadınlar falan da düşüncelerimin merkezine yerleşince delirecek gibi oluyorum:s
off evet farkındayım
Avatarımdaki David Gilmour, gençlik yıllarından bir kare, Pink Floyd'un vokali. tam olarak böyle biri çıksa karşıma acımı bile unutabilirim sanırımbüyük beğenim vardır kendisine de onu bile gözüm görmüyor, avatarımdaki kimdi dedim düşün artık ne hale gelmişim
Bana oyle bir gecer zaman ki de ki Soneri verin baska da kimseyi istemem
bak dur o zaman bu gece sana dua edelim de öyle biri çıksın karşına :))
ben kimi istesem:26:
o adama nefes filminde hayran kalmıştım....ayrıca senin sonun da aylin gibi olsun istemiyorum
ama şu anda 60 küsür yaşlarında:26: gençlik halini alayım bensana da birini düşünelim:44: sonra da evrene mesaj yollayalım
Allah korusunnnn
Ama o filmde o adamin karakteri, Aylini sevisi, sahiplenisi, korumasi, gucu herseyiyle o adama hayranimmmm
tomvejerry ben de ne diyor diyorum, okuyoruminşallah böyle böyle yiyeceğiz kafayı da sonra sürekli güler vaziyette dolaşacağız şimdi hem sonbaharın hüznü, hem yalnızlık hissi, bir de acıyı ve hafta sonunu ekleyin üzerine pek vahim sonuçlar doğurmuyor haliyle ama biz aşmıştık sanki bunu ya, gerçekten çok bunaldım kendi acımdan artık. insan acı çekmekten sıkılır mı böyle de bir gerçek varmış bakalım yaşadıkça daha neler göreceğiz...bir de bende aşırı bir öfke var, nedense sürekli onun şu anda neler yaptığını düşünmeye başladım ki 2 aydır böyle bir düşünceye sahip değildim. facebook, kadınlar falan da düşüncelerimin merkezine yerleşince delirecek gibi oluyorum:s
zaten bu evreler "asla bir daha o kişiyle olmam" kararını kesin olarak verdikten sonra başlıyor.. yoksa sürekli dönmesini istediğin birisi için bu evreler geçersiz tabiiki..
Gecen hafta faceten bi kizi eklemisti. Kizda gitmis bunun fotolarini begenmis hemen, yani ilgisini belli etmis. Ay gorunce nasil kiskanclik krizlerine girdigimi anlatamam. Onu hic o kadar kiskanmamistim. Ve o gundur biraktim faceine fln oyle her dk bakmiyorum. Bi tek iki gunde bir sabahlari bakiyorum o da besmele cekerekBisey gorucem asabim bozulcak diye korkuyorum.
Evren bu mesaji alip karsiligini verirse ne guzel olurrrrrrrrrrrr
Benden size gelsin
Mazhar Alanson - benim hala umudum var
Kizlar ben dusunmemek icin 4 5 tane dizi izliyorum. Cok kotuyum dimii:26: kafayi siyiriyorum hakkaten galibao kadar ders dursun ben dusunmemek icin dizi izliyim. ne utanc verici bi haldeyim yaa...
ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizee..
O hatayi ben de yapiyorum. Dersler duruyo ben kafayi ya muzikle, ya dizilerle dagitmaya bakiyorum. Ders calisinca direk aklima o geliyo napim. Ama zorluyorum kendimi. onun icin bi de derslerden kalamayacagim
ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?