Buyrun...Terapi Grubumuz :))

habertürkteydi sanırım o program..ben de izledim ve hatta dalga geçmiştim..tabi o zamanlar mutluyum huzurluyum gelsin güzel günler modundayım...pehhh...

hatta ne mıymıntı gibi konuşuyor demiştim :26:

zaten bu evreler "asla bir daha o kişiyle olmam" kararını kesin olarak verdikten sonra başlıyor.. yoksa sürekli dönmesini istediğin birisi için bu evreler geçersiz tabiiki..

habertürkteydi sanırım o program..ben de izledim ve hatta dalga geçmiştim..tabi o zamanlar mutluyum huzurluyum gelsin güzel günler modundayım...pehhh...

hatta ne mıymıntı gibi konuşuyor demiştim :26:

önyargının zararları işte.. bende o günlerde mutluydum dediğin gibi, ilgilenmemiştim bile.. hatta bana bu enerjiler, enerji alanları uydurma geliyordu..

Gecen hafta faceten bi kizi eklemisti. Kizda gitmis bunun fotolarini begenmis hemen, yani ilgisini belli etmis. Ay gorunce nasil kiskanclik krizlerine girdigimi anlatamam. Onu hic o kadar kiskanmamistim. Ve o gundur biraktim faceine fln oyle her dk bakmiyorum. Bi tek iki gunde bir sabahlari bakiyorum o da besmele cekerek Bisey gorucem asabim bozulcak diye korkuyorum.

ATLANTİS seni başa çeviren araması oldu...keşke hiç aramasaydı...sırf bunun için ben ne görmek ne duymak ne de haberini almak istiyorum...yaram tamamen kabuk bağlasın istiyorum ((

bir de bişey sorcam sana bak konuyu dağıtayım...avatarındaki kim :))

off evet farkındayım

Avatarımdaki David Gilmour, gençlik yıllarından bir kare, Pink Floyd'un vokali. tam olarak böyle biri çıksa karşıma acımı bile unutabilirim sanırım büyük beğenim vardır kendisine de onu bile gözüm görmüyor, avatarımdaki kimdi dedim düşün artık ne hale gelmişim

bak dur o zaman bu gece sana dua edelim de öyle biri çıksın karşına :))

ben kimi istesem:26:

ama şu anda 60 küsür yaşlarında:26: gençlik halini alayım ben sana da birini düşünelim:44: sonra da evrene mesaj yollayalım

aaa tabiki biz not düşeceğiz gençlik yıllarındaki hali diye...biliyosun evren algılar her mesajı :))

ayh yok bana şu msjı yollayın rica edeyim: lütfen benden karşı cins uzak dursun...

Allah korusunnnn
Ama o filmde o adamin karakteri, Aylini sevisi, sahiplenisi, korumasi, gucu herseyiyle o adama hayranimmmm

hadi bakalım bak evrene msj yollayacağız aynen bunları diyorum

Evren bu mesaji alip karsiligini verirse ne guzel olurrrrrrrrrrrr

Benden size gelsin
Mazhar Alanson - benim hala umudum var

ben saat basi bakiyorum face'ine gidisat iyi degil...

zaten bu evreler "asla bir daha o kişiyle olmam" kararını kesin olarak verdikten sonra başlıyor.. yoksa sürekli dönmesini istediğin birisi için bu evreler geçersiz tabiiki..

ben o karari aliyorum aliyorum sonra geri en basa donuyorum sonra bidaha ayni karari aliyorum.. icim daraldi kendime gicik oluyorum

ayneen yaaa! kiz arkadasi olursa ordan gormeyi planliyorum mesela boylece umidi tamamen kesebilirim diyorum ki evet canin yanicak ama bi seferde olucak deli gibi uzulceksin sonra kabulleniceksin basa sarmicaksin. Usak'a gidiyormus universite icin zaten her girdigi ortamda dikkat cekiyo. yakindir biriyle gormem.

Kizlar ben dusunmemek icin 4 5 tane dizi izliyorum. Cok kotuyum dimii:26: kafayi siyiriyorum hakkaten galiba o kadar ders dursun ben dusunmemek icin dizi izliyim. ne utanc verici bi haldeyim yaa... eski sevgilim gorse su halimi k..iyla guler yani

ben facebookuna bakmıyorum yalnız:26: zaten bir facebook hesabı da yok, daha doğrusu kendi adıyla yok, gizli hesapları var ben de o gizli hesaplarda ne işler çevirdiğini düşünüyorum haliyle ki epey can sıkıcı bir durum

Kizlar ben dusunmemek icin 4 5 tane dizi izliyorum. Cok kotuyum dimii:26: kafayi siyiriyorum hakkaten galiba o kadar ders dursun ben dusunmemek icin dizi izliyim. ne utanc verici bi haldeyim yaa...

O hatayi ben de yapiyorum. Dersler duruyo ben kafayi ya muzikle, ya dizilerle dagitmaya bakiyorum. Ders calisinca direk aklima o geliyo napim. Ama zorluyorum kendimi. onun icin bi de derslerden kalamayacagim

O hatayi ben de yapiyorum. Dersler duruyo ben kafayi ya muzikle, ya dizilerle dagitmaya bakiyorum. Ders calisinca direk aklima o geliyo napim. Ama zorluyorum kendimi. onun icin bi de derslerden kalamayacagim

Evet onceden ders calisarak unuturdum bicok sikintimi. Artik ise yaramiyo Bende yarin iki kati calisirsam anca toparlarim heralde uyuyim da kendime geliyim. Yarin daha guzel olsun!!

ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizee..

Iyi geceler tatli ruyalarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…