- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.021
of gecen sene ayrildiktan 3 ay sonra bu sarkiyi paylasmisti face'inde bana fotograf atip... ya kafayi yicem
Sizin epey oluyor heralde ayrilali..
evet gecen yaz ayrildik bu yaz yine gordum. bidaha gormem ama... nerdeyse 1.5 yil olacak bu beni daha cok korkutuyo zaten. bi ask acisi bu kadar uzun surmemeliki hala da ayni yerde duruyorumm. aman neyse ya Allah sabrini da veriyo iste. Olmedim yasiyorum Iyi geceler tatlim!
benim ilk askimi unutmak iki senemi almisti ((=
ondan sonra kimsede o kadar uzun sure aci yasamadim. Aciyi hic yasamadim ondan sonra desek daha dogru. Onda o kadar cok uzulmustum, icim yanmisti ki artik ondan sonrasi aci degil sadece yitirilen birseye duyulan ozlem. Bunu biliyorum. Zamanla gececek merak etme.
Iyi geceler canimm
Insallah canim..
Allah nasip etmeyecegi seyin pesine de dusurmesin insallahh
(( inşallah o karışıklık hayırlara çıkar canım...
Benimde iyi bir terapiye ihtiyacım var sanırım.hatta sanırım değil ihtiyacım var.
Anlatıyım azıcık;
O 5 yıldır hayatımda ve bu 5 yılın son 3 yılında birlikteydik.Ben 3 yılın her saniyesinde ona tamamen sadık kaldım.Ondan başka kimseyi görmezdi gözlerim.Ama onun hep görürdü, bana yalan söyleyip kızlarla buluşurdu,konuşurdu onlarla.Ben bu konuşmalarını görüşmelerini hep sonradan öğrenirdim tabi.Ama ayrıldıktan sonra öğrendiğime müdahale edemezdim.Daha sonra barıştığımızda ise geçmişe hep perde çekerdim.O çekmezdi, her defasında geçmişi açardı.Benim geçmişimde bir şey yok ama diyelim ki normal erkek arkadaşımla konuşsam bu büyük bir kavga nedeni olurdu.Ben de hiç konuşmamayı tercih ederdim, seviyorum aşığım ya kaybetmemek için ondan başkası yalan olarak gördüğüm için herkesi boşverirdim.Neyse dün bu 3 yıllık çok büyük aşkımızı daha doğrusu aşkımı bitirdi.Meğer bana hep yalanlar söylemiş, bana çok şey yapmış benim haberim yokmuş..Benim için çok büyük bir şey yaptığını söylemişti o kadar çok değerli hissetmiştim ki kendimi o anda... ama meğersem o da yalanmış..Daha doğrusu yalanlar üzerine kurmuş o ilişkiyi..Bu benim için o kadar çok acı vericiydi ki.O an nefes alamadım kendime gelmem çok çok uzun sürdü..Böyle anlarda krizlerim olur benim ağlama krizlerine girerim saatlerce sürer bu.O an da ona tek bi mesaj atmıştım daha da hiçbir şey yazmamıştım.Beni dün 4 buçuktan beri arıyor,mesajlar atıyor.Onunla konuşmamı söylüyor.Yine kapı duvarla karşılaşıyor.Gözümden o kadar çok düştü ki, o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki.Onunla bi saniye bile konuşmak istemiyorum.Ah içim, içim çok acıyor.Sızım sızım sızlıyor hala..Değmez,değmedi de biliyorum ama ben kaç yılımı verdim ona.Üstelik onu herkese savundum.Beni terk ettiğini annem babam bilirdi, barıştığımızda anneme savunurdum onu seviyor annem,biraz dengesiz ama seviyor o beni derdim.Meğer kendi kendimi kandırmışım...Bundan önceki ayrılıklarımızda kendimi hep toparladım eksisinden daha da iyi yaptım ama bu sefer ruhum çok yorgun.Bir şey yapasım gelmiyor..Mesajları bile hala duruyor, açıp okumuyorum tabi ki ama üşenmekte değil bu silmek istiyorum ama elimi kaldırıp onun için bir şey yapmak bile istemiyorum.Bu hallerimden kurtulmam lazım.Derslerime ağırlık vermem gerekiyor, kafamı derslerime yormam gerekiyor ama nerde..Odaklanamıyorum bir türlü..ne yapıcam,nasıl yapıcam bilemiyorum...Böyle anlatmak bile iyi geliyor bazen, insanın içi hafifliyor....uzun oldu biraz okuyanların gözlerine sağlık... :)
kızlar çok kötüyüm.. benimki mesaj attı.. sürekli beni suçladı..
şu an ne ağlayabiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum.. dondum kaldım resmen şu an, buz kestim..
söylediklerine inanamıyorum hala..
Benimde iyi bir terapiye ihtiyacım var sanırım.hatta sanırım değil ihtiyacım var.
Anlatıyım azıcık;
O 5 yıldır hayatımda ve bu 5 yılın son 3 yılında birlikteydik.Ben 3 yılın her saniyesinde ona tamamen sadık kaldım.Ondan başka kimseyi görmezdi gözlerim.Ama onun hep görürdü, bana yalan söyleyip kızlarla buluşurdu,konuşurdu onlarla.Ben bu konuşmalarını görüşmelerini hep sonradan öğrenirdim tabi.Ama ayrıldıktan sonra öğrendiğime müdahale edemezdim.Daha sonra barıştığımızda ise geçmişe hep perde çekerdim.O çekmezdi, her defasında geçmişi açardı.Benim geçmişimde bir şey yok ama diyelim ki normal erkek arkadaşımla konuşsam bu büyük bir kavga nedeni olurdu.Ben de hiç konuşmamayı tercih ederdim, seviyorum aşığım ya kaybetmemek için ondan başkası yalan olarak gördüğüm için herkesi boşverirdim.Neyse dün bu 3 yıllık çok büyük aşkımızı daha doğrusu aşkımı bitirdi.Meğer bana hep yalanlar söylemiş, bana çok şey yapmış benim haberim yokmuş..Benim için çok büyük bir şey yaptığını söylemişti o kadar çok değerli hissetmiştim ki kendimi .. ama meğersem o da yalanmış..Daha doğrusu yalanlar üzerine kurmuş o ilişkiyi..Bu benim için o kadar çok acı vericiydi ki.O an nefes alamadım kendime gelmem çok çok uzun sürdü..Böyle anlarda krizlerim olur benim ağlama krizlerine girerim saatlerce sürer bu.O an da ona tek bi mesaj atmıştım daha da hiçbir şey yazmamıştım.Beni dün 4 buçuktan beri arıyor,mesajlar atıyor.Onunla konuşmamı söylüyor.Yine kapı duvarla karşılaşıyor.Gözümden o kadar çok düştü ki, o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki.Onunla bi saniye bile konuşmak istemiyorum.Ah içim, içim çok acıyor.Sızım sızım sızlıyor hala..Değmez,değmedi de biliyorum ama ben kaç yılımı verdim ona.Üstelik onu herkese savundum.Beni terk ettiğini annem babam bilirdi, barıştığımızda anneme savunurdum onu seviyor annem,biraz dengesiz ama seviyor o beni derdim.Meğer kendi kendimi kandırmışım...Bundan önceki ayrılıklarımızda kendimi hep toparladım eksisinden daha da iyi yaptım ama bu sefer ruhum çok yorgun.Bir şey yapasım gelmiyor..Mesajları bile hala duruyor, açıp okumuyorum tabi ki ama üşenmekte değil bu silmek istiyorum ama elimi kaldırıp onun için bir şey yapmak bile istemiyorum.Bu hallerimden kurtulmam lazım.Derslerime ağırlık vermem gerekiyor, kafamı derslerime yormam gerekiyor ama nerde..Odaklanamıyorum bir türlü..ne yapıcam,nasıl yapıcam bilemiyorum...Böyle anlatmak bile iyi geliyor bazen, insanın içi hafifliyor....uzun oldu biraz okuyanların gözlerine sağlık... :)
Gecen hafta faceten bi kizi eklemisti. Kizda gitmis bunun fotolarini begenmis hemen, yani ilgisini belli etmis. Ay gorunce nasil kiskanclik krizlerine girdigimi anlatamam. Onu hic o kadar kiskanmamistim. Ve o gundur biraktim faceine fln oyle her dk bakmiyorum. Bi tek iki gunde bir sabahlari bakiyorum o da besmele cekerekBisey gorucem asabim bozulcak diye korkuyorum.
Bana oyle bir gecer zaman ki de ki Soneri verin baska da kimseyi istemem
yapıcak pek bir şey yok.o acıyı çekip zamanı geldiğinde de unutup gidiceksin.kendini zorlama her şeyi olması gerektiği gibi yaşa kasma kendini,özgür bırak.daha kolay atlatacaksın ve inan unutacaksın... ilk zamanlar her önüne gelene anlatacaksın içini dökeceksin,sonra baktın hep aynı şeyleri anlatıyorsun ,insanlar senden sıkılmış.yavas yavas içine kapanacaksın ve kendi yaralarını kendin saracak ve en iyi dostunun annen olduğunu göreceksin.yaraların iyleşecek ,kabuk bağlayacak ve sonra yeniden eskiye dönecek,taze bir kalp ile filizleneceksin...
Teşekkür ederim yazın için canım..
Canım ne yazıkki aynı durumdayız eskiden benim facem vardı ve normal erkek arkadaşlarımda vardı.
Bunu bana öyle bir sorun ettki üstünden kaç sene geçmiş sen o... sen k... dedi bunlarda bile alttan aldım
bitmemesi için oysaki okadar salaklık yapmışım diyorum şimdi. Banada derdi kimseyle konuşmuyorum
tam kötü niyetli değildi ama sonuçta beni kısıtlıyosun niye kendin yapıyosun ozaman.
Dıdısının dısıyla konuşurdu affederdim hemde canımlı falan
Ben yapsam adım bilmem neye çıkardı.
Şimdide ben bitirdim yorulduğumu söyledim dün ço kötüydüm ama bugün çok iyiyim
Hergünde iyi olucam buna inanıyorum:129:
Ve gerçekten bu gibi insanlara yol vermek lazım canım
Açma hiçbir telefonunu yada mesaj atma
Bilmiyorum yüreğin neder ama bu benim fikrim
Allah hakkında hayılısını yapsın
Ne dediki Anzer?
Ne hakkı varda ne söylüyo ya.
Sen ne yaptın? Umarım kalbini kırmamıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?