Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Sizin epey oluyor heralde ayrilali..

evet gecen yaz ayrildik bu yaz yine gordum. bidaha gormem ama... nerdeyse 1.5 yil olacak bu beni daha cok korkutuyo zaten. bi ask acisi bu kadar uzun surmemeli ki hala da ayni yerde duruyorumm. aman neyse ya Allah sabrini da veriyo iste. Olmedim yasiyorum Iyi geceler tatlim!

benim ilk askimi unutmak iki senemi almisti ((=
ondan sonra kimsede o kadar uzun sure aci yasamadim. Aciyi hic yasamadim ondan sonra desek daha dogru. Onda o kadar cok uzulmustum, icim yanmisti ki artik ondan sonrasi aci degil sadece yitirilen birseye duyulan ozlem. Bunu biliyorum. Zamanla gececek merak etme.
Iyi geceler canimm

:)) insallah canim benim tesekkur ederim :) bu senenin sonuna kurtulsam ona da sukur

Benimde iyi bir terapiye ihtiyacım var sanırım.hatta sanırım değil ihtiyacım var.
Anlatıyım azıcık;
O 5 yıldır hayatımda ve bu 5 yılın son 3 yılında birlikteydik.Ben 3 yılın her saniyesinde ona tamamen sadık kaldım.Ondan başka kimseyi görmezdi gözlerim.Ama onun hep görürdü, bana yalan söyleyip kızlarla buluşurdu,konuşurdu onlarla.Ben bu konuşmalarını görüşmelerini hep sonradan öğrenirdim tabi.Ama ayrıldıktan sonra öğrendiğime müdahale edemezdim.Daha sonra barıştığımızda ise geçmişe hep perde çekerdim.O çekmezdi, her defasında geçmişi açardı.Benim geçmişimde bir şey yok ama diyelim ki normal erkek arkadaşımla konuşsam bu büyük bir kavga nedeni olurdu.Ben de hiç konuşmamayı tercih ederdim, seviyorum aşığım ya kaybetmemek için ondan başkası yalan olarak gördüğüm için herkesi boşverirdim.Neyse dün bu 3 yıllık çok büyük aşkımızı daha doğrusu aşkımı bitirdi.Meğer bana hep yalanlar söylemiş, bana çok şey yapmış benim haberim yokmuş..Benim için çok büyük bir şey yaptığını söylemişti o kadar çok değerli hissetmiştim ki kendimi o anda... ama meğersem o da yalanmış..Daha doğrusu yalanlar üzerine kurmuş o ilişkiyi..Bu benim için o kadar çok acı vericiydi ki.O an nefes alamadım kendime gelmem çok çok uzun sürdü..Böyle anlarda krizlerim olur benim ağlama krizlerine girerim saatlerce sürer bu.O an da ona tek bi mesaj atmıştım daha da hiçbir şey yazmamıştım.Beni dün 4 buçuktan beri arıyor,mesajlar atıyor.Onunla konuşmamı söylüyor.Yine kapı duvarla karşılaşıyor.Gözümden o kadar çok düştü ki, o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki.Onunla bi saniye bile konuşmak istemiyorum.Ah içim, içim çok acıyor.Sızım sızım sızlıyor hala..Değmez,değmedi de biliyorum ama ben kaç yılımı verdim ona.Üstelik onu herkese savundum.Beni terk ettiğini annem babam bilirdi, barıştığımızda anneme savunurdum onu seviyor annem,biraz dengesiz ama seviyor o beni derdim.Meğer kendi kendimi kandırmışım...Bundan önceki ayrılıklarımızda kendimi hep toparladım eksisinden daha da iyi yaptım ama bu sefer ruhum çok yorgun.Bir şey yapasım gelmiyor..Mesajları bile hala duruyor, açıp okumuyorum tabi ki ama üşenmekte değil bu silmek istiyorum ama elimi kaldırıp onun için bir şey yapmak bile istemiyorum.Bu hallerimden kurtulmam lazım.Derslerime ağırlık vermem gerekiyor, kafamı derslerime yormam gerekiyor ama nerde..Odaklanamıyorum bir türlü..ne yapıcam,nasıl yapıcam bilemiyorum...Böyle anlatmak bile iyi geliyor bazen, insanın içi hafifliyor....uzun oldu biraz okuyanların gözlerine sağlık... :)

kızlar çok kötüyüm.. benimki mesaj attı.. sürekli beni suçladı..
şu an ne ağlayabiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum.. dondum kaldım resmen şu an, buz kestim..
söylediklerine inanamıyorum hala..

Canım ne yazıkki aynı durumdayız eskiden benim facem vardı ve normal erkek arkadaşlarımda vardı.
Bunu bana öyle bir sorun ettki üstünden kaç sene geçmiş sen o... sen k... dedi bunlarda bile alttan aldım
bitmemesi için oysaki okadar salaklık yapmışım diyorum şimdi. Banada derdi kimseyle konuşmuyorum
tam kötü niyetli değildi ama sonuçta beni kısıtlıyosun niye kendin yapıyosun ozaman.
Dıdısının dısıyla konuşurdu affederdim hemde canımlı falan
Ben yapsam adım bilmem neye çıkardı.
Şimdide ben bitirdim yorulduğumu söyledim dün ço kötüydüm ama bugün çok iyiyim
Hergünde iyi olucam buna inanıyorum:129:

Ve gerçekten bu gibi insanlara yol vermek lazım canım
Açma hiçbir telefonunu yada mesaj atma
Bilmiyorum yüreğin neder ama bu benim fikrim
Allah hakkında hayılısını yapsın

Son düzenleme:

Ne dediki Anzer?
Ne hakkı varda ne söylüyo ya.
Sen ne yaptın? Umarım kalbini kırmamıştır..

yapıcak pek bir şey yok.o acıyı çekip zamanı geldiğinde de unutup gidiceksin.kendini zorlama her şeyi olması gerektiği gibi yaşa kasma kendini,özgür bırak.daha kolay atlatacaksın ve inan unutacaksın... ilk zamanlar her önüne gelene anlatacaksın içini dökeceksin,sonra baktın hep aynı şeyleri anlatıyorsun ,insanlar senden sıkılmış.yavas yavas içine kapanacaksın ve kendi yaralarını kendin saracak ve en iyi dostunun annen olduğunu göreceksin.yaraların iyleşecek ,kabuk bağlayacak ve sonra yeniden eskiye dönecek,taze bir kalp ile filizleneceksin...

bu bırakmış halin yani. iki günde bir

Bana oyle bir gecer zaman ki de ki Soneri verin baska da kimseyi istemem

ben de dizide o adamı izlerken hep şey diye düşünüyorum, benim yaşadığım da aşk mıymış, millet nasıl seviliyor vahh biraz moralim düzeliyo yani izleyince.hiç sevilmediğimi daha iyi idrak ediyorum.

Sağol canıım, yapacak bir şey olmaması kötü aslında.
Bir şey yapsam pat diye iyi olsam keşke...
Anneme de uzağım fazla konuşamıyoruz derdimi ona da anlatamıyorum...
Allahımdan tek dileğim içimdeki yaranın bir an önce iyileşmesi..

Teşekkür ederim yazın için canım..
Her konu da öyle oluyor biz yapsak en kötü biziz, onlar yapsa normal.
Neden böyle bir bakış açısı var bilemiyorum.
Biz fazla tepkimizide koyamıyoruz kaybetcez korkusuyla..
Bitiren ben değildim,olamazdım da. Bu sefer ona çoook çok bağlanmıştım.
Ama gerçekten de böyle insanlarla aşk yaşanmazmış..
Karşısındakine zarar vermeye,kandırmaya yemin biçmiş gibi...
İyi olucam diyorum kendi kendime ama içten içe bi bitkinlik mevcut...
Yüreğim onu istemiyor, ne sesini ne kendisini özlemiyor..
Biliyor çünkü bana çok zararlar verdi.
Zaten bu sefer SON'du, bir daha dönüş asla ama asla olamaz.

Son düzenleme:
Ne dediki Anzer?
Ne hakkı varda ne söylüyo ya.
Sen ne yaptın? Umarım kalbini kırmamıştır..

kırdı canım hemde nasıl kırdı.. kırıp birde üstünden geçti..
kendini hiçbi şekilde haksız görmüyor.. sen benden zırt pırt ayrıldın psikolojimi bozdun diyor.. sende benden habersiz eskiden seni seven kızla mesajlaştın ben bunu affettim işsiz olmanı görmezden geldim bi ton odunluk öküzlük yaptın sana katlandım bana inat gidip sevmediğim kişilerle muhabbet ettin hatta ayrı olduğumuz dönemde gidip benim dedikodumu yaptın milletle onu bile affettimde benim sürekli ayrılmam mı rahatsız etti seni dedim.. affetmem dediğim şeyleri affettim ben dedim.. kendimden ödün vermemin karşılığı mı bu dedim.. oda bunlara cevap olarak ben burada işsiz olmam dışında bi sorun göremedim.. oda hallolacaktı yakında.. sonuçta seni aldatmadım affedilmeyecek ne var dedi.. bende sende ayrılıkları görmezden gelseydin o vakit dedim.. öyle olmuyo işte dedii. bende senin yaptıkların aklanıyoda neden benim tek hatam aklanamıyo dedim.. bi tanıdık var bizim çift ayşeyle mehmet olsun isimleri.. 4 senedir falan beraberler.. sürekli onları örnek gösterdi bak ayşe nasıl anlayışlı o ilişkiyi o ayakta tutuyo dedi.. bende o çocuk daha askere bile gitmedi çocuk resmen o yüzden ayşe onun bazı şeylerini görmezden gelebilir ama ben 30 yaşına yaklaşmış birinin olgunlaşmasını bekleyemem onun hatalarına anlayış gösteremem dedim.. ayrıca biz ayşeyle bi kere dertleştiğimizde senin bana yaşattıklarının sadece bi bölümünü anlattım bana asla geri dönme anzer dedi bundan haberin var mı dedim.. oda o öle demiş ama mehmetten ayrılmazdı anlayışlı olurdu yine dedii.. bende dedimki ya resmen kendini bi çocukla kıyaslıyosun sizin aranızda 7 yaş var o çocukla o bile senin kadar hata yapmadı ama dedim.. o benim tırnağım olamaz vs bişeler dedi.. bende neden hem onunla kıyaslıyosun kendini.. xle kıyasla dedim hem senden küçük hemde düğününden evinin dizilmesine kadar kendi çabasıyla yaptı üstelik bizden sonra başladılar biliyosun dedim.. ayrıca da karısını hiç ama hiç üzmedi karısı ne dediyse onu yaptı daha aralarında söz bile yokken dedim.. benim onla aramdaki tek fark onun işi var benim yok dedi.. oda şanssızlığım dedi.. herkes bi hedef amaçladı benim hedefim tutmadı dedi.. o hedefin tutmayacağını ben bile anlamıştım iş kurma olayından anlamadığım halde dedim.. ben sana bi sürü seçenek sunmuştum herşeyi dene iş konusunda birinden biri tutar demiştim ama sen 1 hedefe yöneldin oda zaten olmicak bişeydi.. insan bi amaç belirler o amaç için kendini paralar gerisini allaha bırakır dedim.. ama allah sana o işler öyle değil demek istedi iş konusunda sen göremedin dedim.. sen sorumsuzsun bi kere şimdi bana gelipte amaçmış hedefmiş deme dedim.. oda ne istiyosun benden yani bi işim olursa eskisi gibi olabilir miyiz dedi.. bende ben senden hiçbişe istemiyorum heleki bu düşüncelerini öğrendikten sonra hiçbişe istemiyorum dedim.. oda işte ben seni seviyorum falan dedi bende salaklığıma doymim bende seviyorum ama çok yıprandık dedim.. buda ordan yüz aldı bana resmen seni affederim ama zamanla olur çünkü soğudum senden biraz ama zamanla oturabilir yine ilişkimiz bide ben oraya gelirim vs bişeler zırvaladı.. ben şokk.. sanki ben peşinden koşmuşum barışmak için yalvarmışım ona gibi oldu.. sonra sen ne diyosun be dedim.. ben senin türlü türlü hatalarını affetmişim sen benim ayrılmama takmışsın kafayı dedim.. kendimi hiçbi şekilde suçlu görmüyorum kusura bakma dedim.. yine ayrılık konularını açtı bende dedimki hani sen bana hep derdin ya sen benden ayrılamazsın telefonla gönlünü alamazsam bile oraya gelir karşına çıkar affettiririm kendimi diye sallıyodun ya dedim işte ona güvenmişimdir belki dedim oda her dk oraya gelemem ya dedi bende 1.5 senede toplam 3 kere geldin cidden az daha gelsen dk başı olacakmış dedim.. ona hiç cevap bile vermedi.. en son dedimki kafanda bişeler kurmuşsun ama gerçeklerden çok uzak malesef o düşündüklerin,sen benden çoktan vazgeçmişsin.. oda dediki vazgeçmiş olsam şu an yazdıklarımı okuyo olamazdın.. neyse susuyorum en iyisi susmak demiş.. bende resmen ben suçlu sen masum olacaksın az daha konuşsan o yüzden bencede sus.. bende susuyorum dedimm..

resmenn beni suçladı adam ya.. ve ben barışmak için peşinde koşmuşum gibi davrandı.. kendi yaptığı saçmalıklar silindi benim zırt pırt ayrılmam kaldı herşeyden geriye.. nasıl şeyler kurgulamış kafasında hala inanamıyorum ya.. o kadar sinirlendim ki yattım uyudum sinirim geçsin diye..başka hiçbişe yapmak istemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…