Buyrun...Terapi Grubumuz :))

iyi olmana çok sevindim. bugün de ben iyi miyim kötü müyüm bir türlü karar veremedim bak yarın dolunaymış. yarın sabah uyanınca sen de yaz içindekileri ve yak. geçmişin mutsuzluklarından arınalım. yansın ve yıkılsınnn

insan mutluluğunu kimseye endekslememeli sanırım, belirli sınırları olmalı, taviz vermeden sevmeli, ne bileyim prensiplerinden ödün vermemeli, ne kadar aşık da olsa bir yanlış gördüğünde çekip gidebilecek güçte olmalı, kendini yitirmemeli ilişki içinde bunların hepsinin aksini yaptım ve kaybettim. ben kendimi yitirdikçe karşımdaki insanın gözündeki değerim de yitip gitti sanırım. herşey tecrübe ama yaşadıklarımdan öğrendiğim tek birşey var asla kendinden vazgeçmemeli insan bir başkası için. yalnızlığıyla barışmalı, her zaman o yalnızlığın kapı eşiğinde beklediğini bilmeli, ayrılıklar, ihanetler maalesef hayatın gerçeği olmuş bu gerçeklerin farkında olmalı belki bu farkındalık ayrılık gelip çattığında yıkılmadan atlatmamızı da kolaylaştırır. bir de hayal kurmak pek iyi birşey değilmiş sanırım:26: hepimizin en büyük sıkıntısı o gerçekleşmeyen hayaller...

galiba kafamızda idealleştirdiğimiz bir model var, karşımıza biri çıktığında da onu görmek istediğimiz gibi görüyoruz, bazen ipuçları verse de aslına dair inkar ediyoruz. kimi zaman değiştirmeye çalışıyoruz, kimi zaman beklentiye giriyoruz karşılık görmediğimizde çıldırıyoruz. bağlanmadan önce iyice ölçüp biçmek gerekiyor karakterini, beklentilerimizi bir kenara bırakıp objektif değerlendirmek... o objektif bakış açısını korumak için de duygularımızın yavaş yavaş gelişmesini sağlamak, bir anda kapılıp gözlerimizin kör olmasına izin vermemek. teoride bunları yazmak güzel de pratikte ne kadar uygulayabileceğiz o meçhul

Bazen keşke hayal kurmak diye bişey olmasa hiç diyorum...
Çünkü o kadar çok hayalperestim ki.. Hayalde olsa mutlu oluyorum ama bazende o kadar yoruluyorum ki..
Eee hadi o kadar hayal kurdum ne zaman gerçek olacak diyorum sonra işin yoksa bekle dur..
Kesinlike katılıyrum bu zösnüne teorik tamam da pratikte ıııhhh ııhhh...

ben dün gece yaptım onu:26: sanırım ondan bugün kendimi çok rahatlamış ve iyi hissediyorum. kağıda dökünce daha farklı oluyor, o acılar, o yaşananlar... nasıl bir cenderede olduğumu gördüm ve yetti gari dedim arınalım artık, yansııın ve yıkılsın

tamam sen yine hayal kur da karşındaki insanı o hayale katma, olmaz mı öyle kendimiz için hayal kurabiliriz, o hayal tek kişilik olabilir o zaman o gitse de kurulan hayaller yıkılmaz :44: hep zaten hayatımızı bekleyerek geçiriyoruz da o kadar uzun zamanımız var mı onu bilmiyoruz, ondan beklemeyelim artık yaşayalım, hayat bize ne verirse teslim olalım, elimizdekilere şükredelim kayıplarımız için yas tutmak yerine

dank diye atladım ama kimsede beni önemsemedi yaa

hhahaay ay canim ya kusura bakma
valla bizde cogumuz sevdigimiz insani hayatimizin merkezi yaptik
ve buda hayatimizin hatasiydiiiii
artik sende cizelgeni degistir
onu unut ve net bir karar koy
gitgeller insani cok yoruyor, kararsizlik mahvediyor..
aramiza hosgeldin

amaan ne bileyim canım kıyamadım yaa .. hoşbuldum bu arada

birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin diye boşa dememişler neyse hepimiz tecrübe ettik bunu, artık hatalardan ders alırız umarım:26:

bu hayatta bi erkekten çok daha öenmli şeyler var kızlar. işte size yeni bi slogan GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR ayy farkındayım iğrenç ama çok tuttum bu lafı ben

kızlar size bişey sorucam şimdi mesela ben dün kafamda bitirdim bizden bişey olmicanı ve onada söyledim şimdi beni tekrar ararsa sizce ona cevap vermeli miyim yoksa kayıtsız mı kalmam lazım? bana son sözü pişman olacaksın oldu çünkü ve ben onu aramadıkça o sinirlenecek biliyorum ve bana mesaj atıcak..

tabiki cevap verme madem bitirdin kafanda pişman olsanda belli etme ona

canıım benim çıkmam gerek şimdi geldiğimde buraya yazarım yine konuşuruz öpüyorum görüşürüz

kesinlikle cevap verme
yoksa daha zor olur senin icin
telefonunu kapat, sana ulasamasin
olmassa numarani degistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…