Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bir insanin her dakka gözleri dolarmi yaa.vallahi doluyor.. sürekli aglamakli bir haldeyim..ve asiri dengesiz tavirlarim var..

saten bana katlanan, beni gercekten seviyor demektir..ben bile kendime tahamül edemiyorum bazen.. :50:

Ben de yay burcuyum ama bana mısın demiyor :52: Herkes çok neşelisin, mutlusun hep der ama... yükselenim balık ondan mı böyle oluyor ki acep :19:

Ya kızlar düğün arabalarından kaçar oldum, yürüyordum öyle boş boş bir baktım evlendirme dairesi, nasıl kaçtım, nereye saptım oradan anlamadım ya çok sinirlerim bozuluyor :5: Katlanamıyorum düğünle ilgili şeyler görmeye :43: Ne zaman geçecek acaba bu? Gün gelip kendi düğünümden de mi korkacağım?

Yok yok...
Hayatima bir baskasi girmedigi surece ben ask'i her andigimda onu bu kisi zannedicem.
ama yok oyle bisey.. sadece ondan sonra onun kadar hoslandigim kimse karsima cikmadi.
halbuki iliskide onun eksiklerini cok fark ediyor ve bunlardan hoslanmiyordum. ona asik oldugumu da dusunmuyordum. ne olduysa beni terk ettikten sonra oldu.
bi anda degerlendi. egom sarsildi.. aslinda ayni sebeplerden onu bende terk edebilirdim ama yapmadim. Belki de iliskide ki kontrolu beni deli ediyor..

Benim yeni birini hayatima almaya ihtiyacim var. O da suan olmaz. Okul bitiroy bir ay sonra tasiniyorum burdan. Allah kismet ederse bir ise girsem calissam, o sirada yeni biriyle tanissam ve onunla konusmaya baslasam bunu cok isterim..

yoksa olmayacak dua'ya surekli amin diyorum. 3.5 ay oluyor, ben hala neyin kafasini yasiyorum bilmiyorum..

ozledigim o degil ki!
yasanilan anilari, mutlulugumu ozluyorum
ama artik
YETER!

$395046_441822695867707_360779938_n.webp

:) :).................

$575051_441809832535660_1022965793_n.webp

$543053_441762295873747_1723951743_n.webp

$550170_441714779211832_624785340_n.webp

$18315_202739929862327_738165324_n.webp

$542919_441675652549078_1513364288_n.webp

Son düzenleme:
Ben de yay burcuyum ama bana mısın demiyor :52: Herkes çok neşelisin, mutlusun hep der ama... yükselenim balık ondan mı böyle oluyor ki acep :19:

Ya kızlar düğün arabalarından kaçar oldum, yürüyordum öyle boş boş bir baktım evlendirme dairesi, nasıl kaçtım, nereye saptım oradan anlamadım ya çok sinirlerim bozuluyor :5: Katlanamıyorum düğünle ilgili şeyler görmeye :43: Ne zaman geçecek acaba bu? Gün gelip kendi düğünümden de mi korkacağım?

ben sanki o günleri hic yasamicam gibi geliyor nedense :50: sanki hic gelinlik giymicem gibi hissediyorum..

Yok yok...
Hayatima bir baskasi girmedigi surece ben ask'i her andigimda onu bu kisi zannedicem.
ama yok oyle bisey.. sadece ondan sonra onun kadar hoslandigim kimse karsima cikmadi.
halbuki iliskide onun eksiklerini cok fark ediyor ve bunlardan hoslanmiyordum. ona asik oldugumu da dusunmuyordum. ne olduysa beni terk ettikten sonra oldu.
bi anda degerlendi. egom sarsildi.. aslinda ayni sebeplerden onu bende terk edebilirdim ama yapmadim. Belki de iliskide ki kontrolu beni deli ediyor..

Benim yeni birini hayatima almaya ihtiyacim var. O da suan olmaz. Okul bitiroy bir ay sonra tasiniyorum burdan. Allah kismet ederse bir ise girsem calissam, o sirada yeni biriyle tanissam ve onunla konusmaya baslasam bunu cok isterim..

yoksa olmayacak dua'ya surekli amin diyorum. 3.5 ay oluyor, ben hala neyin kafasini yasiyorum bilmiyorum..

ozledigim o degil ki!
yasanilan anilari, mutlulugumu ozluyorum
ama artik
YETER!

aynen..özledigim, sevdigim yada bekledigim o degil.. aslinda herhangi biri..elimden tutacak olan..

aslinda cok egoistce davraniyoruz bence

ama kim egoist deglki?

Son düzenleme:
maşallah herkes dağılmış yine:ssz: yarın öbür gün bu sonsuza dek yalnız kalacağım diyenler birine aşık olup da evlilik haberi verirse bu yazdıklarını hatırlatacağım onlara:20: ama ben sonsuza dek yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum:43: :ssz: :1: dengeler alt üst yine evet:ssz:

:113::113:

Evde degilim lanet olsun. ziril ziril aglayasim var suanda..
ama bazende guluyorum. Atlantisin yorumunu okuyunca gulmek istedim mesela.
Ne bu ya? en sonunda cidden bu ani duygu gecislerinden kafayi yicem.

Evet elimden tutacak birine ihtiyac duyuyorum ben. Ezilmis ozguvenimi tamir edicek, beni sevip bagrina basacak, guven vericek birine ihtiyac duyuyorum. Bu kisi o olamaz. O bu saatten sonra bana nasil bi daha guven verebilir ki!?

Bugun cok ilginc bi gun oldu. Baya dagildim.
Ama sanirim toparlaniyorum.

az önce yarın yola gideceğim için kek yaptım ama kabartmatozu koymayı unutmuşum, tek tek muffin kaplarından harcı boşalttım kabartma tozu ekleyip başka bir kaba koydum, sonra fırına atıp içeri geçtim, tesadüfi mutfağa gittim ki ne göreyim fırını açmayı unutmuşum :(( yani takribi bir 20-25 dakika kek harcı fırının içinde öyle bekledi. bir sızı kolumda, önce anlayamadım sonra bir baktım ki kolumu yakmışım kabarmış bile :(
kekten umudum yok tabi, bilmiyorum pişer mi ancak anladım ki ben bugün hiç iyi değilim :((

az önce yarın yola gideceğim için kek yaptım ama kabartmatozu koymayı unutmuşum, tek tek muffin kaplarından harcı boşalttım kabartma tozu ekleyip başka bir kaba koydum, sonra fırına atıp içeri geçtim, tesadüfi mutfağa gittim ki ne göreyim fırını açmayı unutmuşum :(( yani takribi bir 20-25 dakika kek harcı fırının içinde öyle bekledi. bir sızı kolumda, önce anlayamadım sonra bir baktım ki kolumu yakmışım kabarmış bile :(
kekten umudum yok tabi, bilmiyorum pişer mi ancak anladım ki ben bugün hiç iyi değilim :((

yaaaa iyi olun lütfen Rabbimiz var bizim yalnız değiliz ki unutmayınki sınanıyoruz lütfen şükredin daha geç olmadan kurtardığı için dua edin hayırlsını isteyin ferahlatır sizi bu
kaderimiz böyleymiş napalım görceğimiz varmış gördük

yaaaa iyi olun lütfen Rabbimiz var bizim yalnız değiliz ki unutmayınki sınanıyoruz lütfen şükredin daha geç olmadan kurtardığı için dua edin hayırlsını isteyin ferahlatır sizi bu
kaderimiz böyleymiş napalım görceğimiz varmış gördük

teşekkür ederim sagopam telkinin için, evet şükrediyorum her daim ancak bugün işte son dakikalar biraz sıkıntılı geçiyor, Allah'a her daim dua ediyorum inan hayırlısını versin diye ve kimse için de hasis bir his geçirmiyorum içimden. dediğin gibi her daim hayırlısı olsun. Olmuşla ölmüşe çare yok, kek olmazsa da olmasın yarın sabah başka yaparım...

Onu deli gibi dusndugum gecmis zamanlarim aklima geldi.. Ayrildiktan sonra.. Dismi sabunla fircalamaya calismak mi dersin, sulari acik unutmak mi, yemek yemegi unutmak mi ohoo neler neler..

O gunlerin bittigine cok seviniyorum.

teşekkür ederim sagopam telkinin için, evet şükrediyorum her daim ancak bugün işte son dakikalar biraz sıkıntılı geçiyor, Allah'a her daim dua ediyorum inan hayırlısını versin diye ve kimse için de hasis bir his geçirmiyorum içimden. dediğin gibi her daim hayırlısı olsun. Olmuşla ölmüşe çare yok, kek olmazsa da olmasın yarın sabah başka yaparım...

:) Allah daha beter bir dert vermesin gerçekten çevremde olanları görünce şükrediyorum böyle bu hayat ne yapalım ağlamakla sızlanmakla olmaz güçlü olmak lazım gelecek güzel yarınlar için :)

Back
X