Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Onu deli gibi dusndugum gecmis zamanlarim aklima geldi.. Ayrildiktan sonra.. Dismi sabunla fircalamaya calismak mi dersin, sulari acik unutmak mi, yemek yemegi unutmak mi ohoo neler neler..

O gunlerin bittigine cok seviniyorum.

bitmiyoki bir gün iyisin bir gün kötü böyle olmaz kendine gel kızıyorum artık :) :) aslında bir farkına varsanız eskiyi geçmişte bırakırsınız ya değmiyo gerçekten biz ne yaptık çok sevdik değer verdik ne yapmadıkki ama yarı yolda bırakıldık biz elimizden geleni yaptık rahatız şimdi ee gerisini bırakın daha eden bulur yanlarına mı kalcak yaptıkları :) emin olun hem bu dünyada hem öbür dünyada hesabı sorulur belkide doğru insanları bu depresyon hallerinde elimzden kaçırabiliriz lütfen kendinize gelinnnnnnnn

$575323_370069939751977_1784343869_n.webp

...............................

Onu deli gibi dusndugum gecmis zamanlarim aklima geldi.. Ayrildiktan sonra.. Dismi sabunla fircalamaya calismak mi dersin, sulari acik unutmak mi, yemek yemegi unutmak mi ohoo neler neler..

O gunlerin bittigine cok seviniyorum.

:)) benim de öyle bir anım var, ilk ayrıldığım da - ki tabi çok kötüyüm - yanlış otobüse binmiştim ve alakasız yollara sapmasına rağmen son durağa kadar farketmemiştim. indim biraz yürüdüm Allah allah bura nere ki demiştim :)

gerçekten haketmiyolar bizi ya bizi hakedecek temiz insanlar var mutlaka çıkacak karşımıza ama siz onlar için bişeyler yapmaya devam ediyosunuz kendinizi üzüyosunuz onlar yüzünden boşverin bitti gitti sizin tek bir göz yaşınızı haketmiyolar hayatı zehir etmeyin kendinize sizden kaynaklanmadı onlardan kaynaklandı eee daha ne KURTULUN ŞU GEREKSİZ İNSANLARDAN!!!

:) Allah daha beter bir dert vermesin gerçekten çevremde olanları görünce şükrediyorum böyle bu hayat ne yapalım ağlamakla sızlanmakla olmaz güçlü olmak lazım gelecek güzel yarınlar için :)

evet tabiki güçlü veağırbaşlı olmak gerek, ben de her zaman beterin beteri var derim Allah'ım dert vermesin dermansız. Aminnn

not : bu arada kek çok güzel kabardı, baktım çok az daha pişmesi gerek, inşallah da kıvamı güzel olur : ))

bitmiyoki bir gün iyisin bir gün kötü böyle olmaz kendine gel kızıyorum artık :) :) aslında bir farkına varsanız eskiyi geçmişte bırakırsınız ya değmiyo gerçekten biz ne yaptık çok sevdik değer verdik ne yapmadıkki ama yarı yolda bırakıldık biz elimizden geleni yaptık rahatız şimdi ee gerisini bırakın daha eden bulur yanlarına mı kalcak yaptıkları :) emin olun hem bu dünyada hem öbür dünyada hesabı sorulur belkide doğru insanları bu depresyon hallerinde elimzden kaçırabiliriz lütfen kendinize gelinnnnnnnn

Dogru soluyorsun ne diyim ki..
ilk iliskim de degil.
3 kisiyle ciktim simdiye kadar.
1 kere de cok asik oldum ama hic cikmadim, ama o cok eski bi hikaye.
Ama o zamanlar bi terapi grubu yoktu. terk edilmemistim de. durup durup onu konusup, onu hatirlayacak seylerde yapmiyordum.
bu terapi grubu iyiden cok kotuluk mu yapiyor acaba bana?
surekli sizi okuyorum, kendi iliskimi hatirliyorum, iliskilerimizi karsilastiriyorum. aranilan oluyo, barisanlar oluyo, kiskaniyorum. duzelen ruh halim bi anda bozuluyo.

belkide buraya bakmamaliyim iyi gunlerimde :ssz:

:)) benim de öyle bir anım var, ilk ayrıldığım da - ki tabi çok kötüyüm - yanlış otobüse binmiştim ve alakasız yollara sapmasına rağmen son durağa kadar farketmemiştim. indim biraz yürüdüm Allah allah bura nere ki demiştim :)

ahahahaha :1:

bu iyi geldi bak, iyi guldum :1::1:

tabi gecmis olsun sana umarim geri yolu bulmaya calisirken cok zorlanmamissindir :1:

evet tabiki güçlü veağırbaşlı olmak gerek, ben de her zaman beterin beteri var derim Allah'ım dert vermesin dermansız. Aminnn

not : bu arada kek çok güzel kabardı, baktım çok az daha pişmesi gerek, inşallah da kıvamı güzel olur : ))

ellerine sağlık :) :) tabi güzel olur hayata bir güzel bakmaya çalış bak nasıl güzel gelişcek her şey :)

Dogru soluyorsun ne diyim ki..
ilk iliskim de degil.
3 kisiyle ciktim simdiye kadar.
1 kere de cok asik oldum ama hic cikmadim, ama o cok eski bi hikaye.
Ama o zamanlar bi terapi grubu yoktu. terk edilmemistim de. durup durup onu konusup, onu hatirlayacak seylerde yapmiyordum.
bu terapi grubu iyiden cok kotuluk mu yapiyor acaba bana?
surekli sizi okuyorum, kendi iliskimi hatirliyorum, iliskilerimizi karsilastiriyorum. aranilan oluyo, barisanlar oluyo, kiskaniyorum. duzelen ruh halim bi anda bozuluyo.

belkide buraya bakmamaliyim iyi gunlerimde :ssz:

kesinlikle öyle canım terapi grubu değilde ayrılan sevgiliyi hatırlatma grubu :1::1::1: başka bir topc açsak cümbür cemaat orada artık güzel şeylerden bahsetsek bu gereksizlerden değil her gün güne daha güzel başlamak için bence süper olur :)

çok konuştum bende ya :1::1::1: çeneye vurdum :1::1::1: uykum yok napıyım rahatsız olanlar varsa k.bakmasın valla böyle içimi boşaltıyorum bende

kesinlikle öyle canım terapi grubu değilde ayrılan sevgiliyi hatırlatma grubu :1::1::1: başka bir topc açsak cümbür cemaat orada artık güzel şeylerden bahsetsek bu gereksizlerden değil her gün güne daha güzel başlamak için bence süper olur :)

Eski sevgiliyi anma grubu :1::1::1:

Walla bilmiyorum da benim psikolojim o eski sevgilinin kendisinden cok daha onemli. burda onu hatirlamak hic bir isime yaramiyor. aksine surekli yara taze kaliyo. konusa konusa buyuk dertler biraz hafifliyo ama her zamanda konu taze kaliyor

Eski sevgiliyi anma grubu :1::1::1:

Walla bilmiyorum da benim psikolojim o eski sevgilinin kendisinden cok daha onemli. burda onu hatirlamak hic bir isime yaramiyor. aksine surekli yara taze kaliyo. konusa konusa buyuk dertler biraz hafifliyo ama her zamanda konu taze kaliyor

evet canım öyle :) daha öncede sevdik şimdi hatırlıyomuyuz hayır :) hatta gülüyoruzdur belki unutulmadı mı unutuldu yerini başkaları almadımı aldı dünyanın sonu değil elbet unutlcak onlarda geçecek bu günler unutmaya çalışmak lazım her dakika anarak haklarında bişey söyleyerek unutulmaz malesef insan çöker bir süre sonra

Size katılıyorum kızlar.. Eski olaylardan anılardan bahsetmesek daha iyi.. Artık yok kat etmemiz lazım.. Mesela ilk zamanlara göre ne kadar daha iyi olduğumuzu yazalım.. Gelişmelerimizden bahsedelim güzel şeylerden bahsedelim ki güzel şeyleri çekelim kendimize :)

Size katılıyorum kızlar.. Eski olaylardan anılardan bahsetmesek daha iyi.. Artık yok kat etmemiz lazım.. Mesela ilk zamanlara göre ne kadar daha iyi olduğumuzu yazalım.. Gelişmelerimizden bahsedelim güzel şeylerden bahsedelim ki güzel şeyleri çekelim kendimize :)

ben başlayabilirim :1::1:
üstümden büyük bir yük kalkmış gibi bu ayrılık bir şey kaybettirmedi bana çok şey kazandırdı inancımı geri verdi bana Allaha olan inancım ayakta tuttu ve üzülmüyorum :)

ne yalan söyleyeyim terk edildiğime o kadar çok seviniyorum ki, Allah'ın sevgili kuluymuşum da şimdi şimdi anlıyorum...

ben başlayabilirim :1::1:
üstümden büyük bir yük kalkmış gibi bu ayrılık bir şey kaybettirmedi bana çok şey kazandırdı inancımı geri verdi bana Allaha olan inancım ayakta tuttu ve üzülmüyorum :)

Sen bugün zaten çok tatlisin canım maşallah :) banada pozitifliginden geçti hatta :) bende öyleyim huzur bozulmasın diye yapamadigim herşeyi yapıyorum. Hesap vermek yok moral bozan yok oh :) aynen dediğin gibi birşey kaybetmedim çok şey kazandım..

Sen bugün zaten çok tatlisin canım maşallah :) banada pozitifliginden geçti hatta :) bende öyleyim huzur bozulmasın diye yapamadigim herşeyi yapıyorum. Hesap vermek yok moral bozan yok oh :) aynen dediğin gibi birşey kaybetmedim çok şey kazandım..

ayy canım benim sende çok tatlısın :) farkına vardım sadece canım :) ve anladım her şeyi unutuluyo zamanla ama burdaki şekerler malesef ne kadar kıymetli olduklarını unutmuşlar varsa yoksa onlar ne yani bitmiş gitmiş zaten doğru insan olsalar sorunsuz bir şekilde yürür araya fesatlık soğukluk başka şeyler girmez etrafta yok mu kaç yıl sevgili kalıp evli olanlar ve çok mutlular yani emin olmuyolar eğer bitmese bile düzelmiyceğini daha fazla üzüleceklerini :)

Back
X