Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kafamı dağıtacak pek çok şey yapıyorum :) Anlattım hikayemi kızlar, ben gittiğine değil üzerimde kırgınlık vardı. Onun geçmesini bekliyorum aslında belki geçti. Hayat devam ediyor. Gelecekle ilgili umutlarım var. Kariyer planlaması yapıyorum şu an :) Aslında kariyer değilde genel olarak 5 yıllık kalkınma planı :D İki sene önce 3 senelik plan yapmıştım. Belli başlı elde etmek istediğim şeyler diye. Bunlar Ev almak, umreye gitmek, yurt dışına çıkmak, herhangi bir hobi alanında eğitim almak, İstanbul'da yaşamak. Bunların hepsini şu an elde etmiş bulunmaktayım çok şükür. Hepsi gerçekleşti. İşte o sırada bunları yazarken hepsi hayaldi ama başardım çok şükür. Şimdi daha güzel hedefler belirlemek istiyorum. Ne istesem karar veremiyorum. Bir de arkadaşlar benim çok önceden beri yaptığım ve kesinlikle başarı gördüğüm bir tecrübem var. Her yılbaşında kendime o sene ile ilgili hedefler belirlerim. Bunlar öyle uzun liste olmaz. En temel üç beş tane şeklindedir. Çoğunlukla da gerçekleşmiştir. Bu maddeleri günlüğüme yazıyorum. Sonraki sene yılbaşında okuyorum gerçekleşip gerçekleşmediğine bakıyorum. Çok nadirdir gerçekleşmeyenler.

5 ay boyunca hic konusmadiniz mi?

Yaklaşık 2 ay önceydi galiba bana facebooktan yine şiirler yollamıştı ben acayip tersledim bunu...
O gün bu gündür ses yoktu
Ama toplamda ayrılalı 5 ayı geçti :31:

Bugün çok çok ani bir kararla İngilizce kursuna yazıldım. Kpds - Üds için hazırlık maksadıyla gideceğim bakalım. Ocakta başlayacak haftada dört gün. Kendimi tamamen kapatıp sınavlara konsantre olmayı düşünüyorum inşallah puan iyi birşeyler alırım :) Yüksek lisans bitti doktora kapısında kaldık dilden en az 65 almak lazım.

Tebrik ederim benim planlarım arasında da var ingilizce kursu ama ne zaman gerçekleşir bilmiyorum :9:

hoş geldin canım :( ne oldu
hoşbulduk canım şuan çok mutsuz hissediyorum kendimi aldatılmış biri gibi görüyorum. bana cevap vermeyen bir erkek arkadasım vardı.
Hayırdır?
canım erkek arkkadasım tarafından aldatılmış hhissediyorum canım yanık gibi elim telefona gidiyo mesaj atasım arayasm geliyor ama aramam gerektiğini biliyorum nasıl dayancam bilmiyorum.
Bugünkü sınavım çok güzeldi ama ben güzel değilim hayat güzel değil, peh...

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...754-caresizim-karisiklardayim-yapabilrim.html bu benim konum uzun uzun yazmak istemedim kızlar :( çok ağlıyorum onun yüzünden değersizmiişim gibi telefonlarıma cevap vermiyor kendi kendime savaşıyorum :((

Hangi bölümdesin peki? Milletin vizeleri bitti sizinkiler daha yeni mi başlıyor :)

Nasıl bitti ya bizim de yeni başladı :50: Şu saat oldu hala çalışmaya başlamadım, 12den sonra bir başlıyorum sabaha kadar, 2 saat uyuyup gidiyorum 2 gündür çok fena ya :50:

Hakkaten bölümler ne bayanlar, çok merak ettim :31:

hoşbulduk canım şuan çok mutsuz hissediyorum kendimi aldatılmış biri gibi görüyorum. bana cevap vermeyen bir erkek arkadasım vardı.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...754-caresizim-karisiklardayim-yapabilrim.html bu benim konum uzun uzun yazmak istemedim kızlar :( çok ağlıyorum onun yüzünden değersizmiişim gibi telefonlarıma cevap vermiyor kendi kendime savaşıyorum :((

niye ağlıyosun ki bırak gitsin seni sevmeyen biri mutlu edemez seni kurtuldun işte sevinmelisin bence sen değersiz değilsin sana bunu yapan karaktersizn teki

Belirsizliklerden nefret ederim. Karşındaki insana çektirebileceğim en büyük azaptır çünkü. Bitti dese bile bundan rahat olacaksın. Sen bitir bence, için daha rahat olur, inan. Yalnız yaptığı şeyi söylemediğin için çok mu ağır, ilişki bitirecek bir şey bilmiyorum tabi. Ama bitsin dediğine göre baya kırıcı bir şey :26: Sen neden çabalıyorsun ki ya? Kızlar kaldırmayın şunların bir taraflarını. İsteyen erkeğin önüne hiçbir engel çıkamaz. Fizanda olsan gelir bulur seni bak bu kadar iddialı konuşuyorum. Çok gördüm gerçekten seven erkekleri. Sadece bize denk gelmedi henüz böylesi. Henüz...

Hepimiz üzülüyoruz burda, yalnız değilsin, merak etme :31:

Son düzenleme:
Diyete mi başlasam ne yapsam zaten 52 kiloyum ama bir uğraş olurdu :9:
Ya da saçlarımı mı boyatsam. Acaba nasıl boyatsam. :26:
İnsan boş kalmayagörsün :26:

Back
X