- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.321
Kafamı dağıtacak pek çok şey yapıyorum :) Anlattım hikayemi kızlar, ben gittiğine değil üzerimde kırgınlık vardı. Onun geçmesini bekliyorum aslında belki geçti. Hayat devam ediyor. Gelecekle ilgili umutlarım var. Kariyer planlaması yapıyorum şu an :) Aslında kariyer değilde genel olarak 5 yıllık kalkınma planı
İki sene önce 3 senelik plan yapmıştım. Belli başlı elde etmek istediğim şeyler diye. Bunlar Ev almak, umreye gitmek, yurt dışına çıkmak, herhangi bir hobi alanında eğitim almak, İstanbul'da yaşamak. Bunların hepsini şu an elde etmiş bulunmaktayım çok şükür. Hepsi gerçekleşti. İşte o sırada bunları yazarken hepsi hayaldi ama başardım çok şükür. Şimdi daha güzel hedefler belirlemek istiyorum. Ne istesem karar veremiyorum. Bir de arkadaşlar benim çok önceden beri yaptığım ve kesinlikle başarı gördüğüm bir tecrübem var. Her yılbaşında kendime o sene ile ilgili hedefler belirlerim. Bunlar öyle uzun liste olmaz. En temel üç beş tane şeklindedir. Çoğunlukla da gerçekleşmiştir. Bu maddeleri günlüğüme yazıyorum. Sonraki sene yılbaşında okuyorum gerçekleşip gerçekleşmediğine bakıyorum. Çok nadirdir gerçekleşmeyenler.