- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.441
Tamam hürrem senin ex olsun anlaşalım
Tutmadı yav![]()
Bence Furkan?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmadı yav![]()
Tutmadı yav![]()
Kötü esprikler yapıyorum maksak ortam neşelensin geçici rahatsızlıktan dolayı kusra bakmayın artık![]()
...................................
I-ıhhh![]()
tüh berkecan diyim ozaman o olurmu ??![]()
Eski bir isim mi yeni mi? Baş harfini söyle bari![]()
Şimdi ıyy o ne diyecemde sıradaki sevgilimin adı o olur diye dalga geçmiyorum
Ama değil.. :)
Tam abartmayalım misafirlerimiz(hürremin adamları) çoğalıyo![]()
8 adamimi topladim da geldim![]()
Kızlar bu arada geçen gün demiştim ya benimkinin akrabasına s"eni faceden silmem lazım kafamı toparlamam için kusura bakma" falan yazdım silmeden önce ama o mesajı görüp cevap yazmadı diye hem üzülmüş hem sinirlenmiştim.. Meğerse mesajı görmüş çok sevinmiş böle bişe yapıp haber verdiğim için ama bebeği ağlamış oraya koşmuş hemen..Kötü düşündüğüm içinde üzülmüş..
Kızlar bu arada geçen gün demiştim ya benimkinin akrabasına s"eni faceden silmem lazım kafamı toparlamam için kusura bakma" falan yazdım silmeden önce ama o mesajı görüp cevap yazmadı diye hem üzülmüş hem sinirlenmiştim.. Meğerse mesajı görmüş çok sevinmiş böle bişe yapıp haber verdiğim için ama bebeği ağlamış oraya koşmuş hemen..Kötü düşündüğüm içinde üzülmüş..
Ooo sıradaki sevgili falan hemen atmışız geçmişe Furkanı yeni sevgilileri kabullenmişizOlmuş bu kız, olmuş, aferin
![]()
Hüğğğremin askerleri
Aa 2 olmuşlar. Kesin annesini getirdi anzer seni isteyecekler![]()
Olmuş muyum cidden sevindirik oldum
Valla eski kv çok iyi bi kadındı ya.. Sırf o kadın için bile evlenilirdi ex le![]()
Olmuş muyum cidden sevindirik oldum
Valla eski kv çok iyi bi kadındı ya.. Sırf o kadın için bile evlenilirdi ex le![]()