Buyrun...Terapi Grubumuz :))

aynen iste.. bana o "seninle gelmeyecegim" dememistiki hic. gelecegim de dememisti ama acikti. akisina birakiyorum demisti.. sonrada yapamadi gitti.. bana da oyle geliyor. insanlara, erkeklere guvenim sarsildi. yeni bir iliskiye bende acigim ama korkularim, ve guvensizliklerim var iste.

Malesef.. Bunları yenmemize yardım edecek kişiler olsun inşallah hayatımızda bundan sonra :)

Ben eskiden ne kadar mutlu bi insanmisim ya.. Simdi hala neseliyim ama ayriliktan beri hep bi yanim eksik... :ssz:

cok karmasik duygular icindeyim...
Dun bi arkadasimla konustum, insan kendi duygularinin kontrolundedir dedi.. Aslinda dusununce gayet mantikli. O cok ozel biri oldugu icin degil, belki de sevmek istedigim icin sevdim.. :ssz: simdi de aci cekmek istemedigim icin cekmiyorum. yalnizca bugun o bosluk icimi delmekle mesgul :ssz:

bi daha konusmayalim diyen ben, onu heryerden silen ben.. simdi "dusman degiliz ya" diye dusunup mesaj atmak isteyen yine ben :ssz:

biktim kendimden :ssz:

jerry bu kadar tesadüf olur benimkide nesajlarına cevap vermeyince en son "güya düşman değildik" yazmış..
en son gelecek misin diye sorduğumda mesajlarıma cevap vermeyince ben ona demiştim bunu "sanki 40 yıllık düşmanız mesajlarıma bile cevap vermiyosun" diye.. şimdi kendi sözümle beni vurmaya çalışıyor aklı sıra..

jerry bu kadar tesadüf olur benimkide nesajlarına cevap vermeyince en son "güya düşman değildik" yazmış..
en son gelecek misin diye sorduğumda mesajlarıma cevap vermeyince ben ona demiştim bunu "sanki 40 yıllık düşmanız mesajlarıma bile cevap vermiyosun" diye.. şimdi kendi sözümle beni vurmaya çalışıyor aklı sıra..

kendide mesaj atmadi kac saat gün, e telefonlarina bile cikmadi, onlara saysin:47:

bi daha konusmayalim diyen ben, onu heryerden silen ben.. simdi "dusman degiliz ya" diye dusunup mesaj atmak isteyen yine ben :ssz:

biktim kendimden :ssz:

canın sıkılıyor bence senin oralarda bir başına:ssz: benim de canım sıkıldıkça aman canım arasam ne olur ki diyorum:21: ben diyorum bunu düşün adamın neler yaptığını biliyorsunuz. bence aşk acısı devresini çoktan aştık. derdimiz bu aşamada kendimizle:ssz: yalnızlık da bir yere kadar. aylardır yalnızız, sevgiye ilgiye hasretiz:43:( çok acıklı oldu bu kısmı:51:)

hayat yalnız da geçer, işte insan güçlü olmalı diyenlere ise pek katılamıyorum zaten yalnız geçiriyoruz, herhangi bir sorun yok. acımızı çektik, şimdide de dimdik ayaktayız ama şu bir gerçek ki sevgi çok güzel bir his. insanın sevinçlerini kendi kendine yaşaması ve başkasıyla paylaşması arasında da büyük fark var. amacımız bir erkek olsun değil ki ondan bol ne var zaten istediğimiz güzel bir ilişki yaşamak. çünkü hep eksik yaşadık bu kez tamamlanmak istiyoruz:ssz: ama bizi zamanında eksik bırakmış kişilerle de o tamamlanmışlık hissine ulaşamayacağımızı bilmemiz lazım:ssz:

canın sıkılıyor bence senin oralarda bir başına:ssz: benim de canım sıkıldıkça aman canım arasam ne olur ki diyorum:21: ben diyorum bunu düşün adamın neler yaptığını biliyorsunuz. bence aşk acısı devresini çoktan aştık. derdimiz bu aşamada kendimizle:ssz: yalnızlık da bir yere kadar. aylardır yalnızız, sevgiye ilgiye hasretiz:43:( çok acıklı oldu bu kısmı:51:)

hayat yalnız da geçer, işte insan güçlü olmalı diyenlere ise pek katılamıyorum zaten yalnız geçiriyoruz, herhangi bir sorun yok. acımızı çektik, şimdide de dimdik ayaktayız ama şu bir gerçek ki sevgi çok güzel bir his. insanın sevinçlerini kendi kendine yaşaması ve başkasıyla paylaşması arasında da büyük fark var. amacımız bir erkek olsun değil ki ondan bol ne var zaten istediğimiz güzel bir ilişki yaşamak. çünkü hep eksik yaşadık bu kez tamamlanmak istiyoruz:ssz: ama bizi zamanında eksik bırakmış kişilerle de o tamamlanmışlık hissine ulaşamayacağımızı bilmemiz lazım:ssz:

Haklisin atlantiscim.. Canim skiliyor. Ask acisini kendi adima gectim gercekten. Geceleri misil misil uyuyorum, hic aglamiyorum, senaryo kurmuyorum, onsuzda gayet rahatim. Farkindayim ki yalnizlik beni rahatsiz ediyor. Onun gitmesiyle acilan boslugu dolduracak yeni bir alternatif veya bir insan karsima cikmadi diye, yalniz hissettigimde hep o geliyor aklima. Aslinda benim derdim onunla degil yalnizlikla...

Yalniz hayat gecer elbette ama skici olur. Yasiyoruz iste gayet rahat.. Ama insanin bi esinin olmasi, yaninda huzurlu hissedip, sevincini, uzuntusunu paylasacagi birinin olmasi cok guzel birsey. Biz bunu yasadiktan sonra yalniz kaldigimiz icin o eski hallerimizi ozluyoruz.

Ben mesela mesaj atmak istiyorum diyelim. Niyetim mesaj atip "don bana ne olur!" gibi birsey degil. Naber napiyorsun falan gibi nabiz yoklamak aslinda. Mucizevi bi sekilde bana asiri ilgili cevaplar yazmasini da umuyorum falan ((= Ama bir kemik ayni yerden iki defa kirilmaz. Bu iliskinin bittiginin farkindayim. Suanda ona ulasmak istememin tek sebebi skinti ve yalnizlik. :ssz:

demek herkes bosluga dustugunde ayni bahanenin arkasina saklaniyor :ssz:

((=

kızlar basım catlıyor yaa.. evdekı bütün ısıkları actım tvyı actım.. yalnız duramadım düsüncelerle basbasa kalmaktan, sessızlık olmasından o kadar cok korkuyorum kı..

bütün gün yanımda bırılerı vardı..konustum agladımm.. kımse olmadıgında yanımda hemen laptopuma sarıldım buraya geldım..

hap ıctım sımdı beynım cıkcacak sankı.. hıc huzurum yok :50: nasıl olsun kı..

2012 hıc yaramadı bıana.. bıtsın artık bu kabus yıl.. herseyı herkesı unutmak ıstıyorum..keske ımkanım olsa gıtsem türkıyeye..yenı bır hayat kursam kendıme.. hayatımı kendım sekıllendırsem.. nasıl olsa ölmicez mı :14:

kac gundur dagılmıs durumdayım. 10 ay oncesine gittim diyemesem de bi 5 6 ay oncesine gittim resmen.
aradi, yalvar yakar aradi. 40 50 kez. actim. bu sefer farkliymis anlamis kiymetimi, degerimi.
ben surekli yok olmaz derken, sus nolur, ben imkansiz gorunen bu iliski icin 1 yil bikmadan ugrasmisim. yaparim gene bla bla..
ertesi gunku yok olmaz, biz yapamayiz'larima sonunda dayanamayip geri gitti:ssz:
seviyormus ama sorgulamadan ne olur hic biseyi dusunmeden yasayalim diyor. bunu hangi mantik kabul eder ki?
baska sehirlerdeyiz ama yakin 1.5 saatlik. telefonla neyi halledebilirsin diyorum. beni nasil ikna edebilirsin diyorum.
haklisin ne cektysek telefon yuzunden cektik diyor. ama gelmiyor. :43:
beklemiyorum istemiyorum bu iliskiyi ama sayasim sovesim var. nasil bu kadar basit olabilir her seyin duzelmesi..:44:
ustunu kapatip hic olmamis gibi nasil devam edebilirz.. simdi herkes diyecek "ondan bi yol olmaz diye" haklisiniz ben de biliyorum kizlar.:50:
ama bekledimm ki bu kadar da basite almasin. hii en sonunda da "sen de bana bu iliski icin cektirdin, 1 sene pesinden kostum neler cektim biliyor musun hic "
diyor. ne alaka yaa. sonra da " sen boylesn, degismezsin. yok olmaz," diyerek gitti.
Allah kahretsin ya cidden kac gundur dengem bozuldu. yazinca biraz olsun rahatladim :41:
dun de msj atmis " aglaya aglaya, icimi kanata kanata unutacagim seni" diye.
sonuc : benim hareketlerim yuzunden zaten beni birakmis,kendini suclu gormuyor.

boyle arayacaksa aramasin kizlar, aramasin diye dua edin valla. gul gibi yasayip gidiyordum. yeni bi ask istiyordum ama geriye bakan bi insanim zatn. anladim ki dogru insan bile gelse su an, zaman yanlis.

2012 hıc yaramadı bıana.. bıtsın artık bu kabus yıl.. herseyı herkesı unutmak ıstıyorum..keske ımkanım olsa gıtsem türkıyeye..yenı bır hayat kursam kendıme.. hayatımı kendım sekıllendırsem.. nasıl olsa ölmicez mı :14:

2012 bitsin diye ben de bekliyorum. hayatimin her bakimdan en igrenc senesiydi ya :14:
bu kafayla 2013 farkli mi olur? zannetmiyorum ama en azindan umudum var.

kızlar basım catlıyor yaa.. evdekı bütün ısıkları actım tvyı actım.. yalnız duramadım düsüncelerle basbasa kalmaktan, sessızlık olmasından o kadar cok korkuyorum kı..

bütün gün yanımda bırılerı vardı..konustum agladımm.. kımse olmadıgında yanımda hemen laptopuma sarıldım buraya geldım..

hap ıctım sımdı beynım cıkcacak sankı.. hıc huzurum yok :50: nasıl olsun kı..

Hayat surprizlerle dolu.. ben yapi olarak ölüm korkusu fobi boyutunda olan bir insanim. Kendime degil sevdiklerime bisey olacak diye korkarim. Bilemiyorsun iste ne zaman olacagini..

iki hafta once, 1 hafta icersinde 3 ölüm haberi aldim. Biri tanidigimiz bi polis, digeri unideki profesorum, oburu de liseden bi arkadasim. Gercekten ölümu ilk defa bu kadar yakindan hissetmistim. Insan cok uzuluyor. Gecen hafta da kendi kendime dusunuyordum (bayilirim felsefe yapmaya ((= ) biri olunce uzuluyorsun fakat sende sonunde olmeyecek misin? Sanki sen ölümsuzmusun ki o gitti diye uzuluyorsun? Mahsere inaniyorsan, bir gun herkes nasil olsa bi araya gelecek. O yalnizca daha once gitti o kadar... Bu sekilde dusununce insanda ufakta olsa bi rahatlama oluyor, veya ben oyle olmasini umuyorum diyelim... (=

Sen o kisiye cok ofkeliydin, sana cok cektirdi.. Ofkeli aninda ettigin beddualari dusunup sakin kendine iskence etme. Herkesin ofkeyle mucadelesi ayridir..

Basin sagolsun.. Ailesine sabir diliyorum..

esmerimsin, basin sag olsun. kendini yerime koydum da...
yeri geliyor ne beddualar ediyorum, ama o kadar da yasanmislik var. her seyden once bi insan olmus evet.hepimiz insaniz, canimizi acitanlara yakanlara ne beddualar ediyoruz.
ama takdiri ilahi. kaderi boyle. kendini suclama bence. gene de hakkini helal et icini rahatlatir biraz olsun. hatta fatiha oku ruhuna. seni de rahatlatir biraz olsun.
Allah sana ve onun ailesine sabir versin.

kac gundur dagılmıs durumdayım. 10 ay oncesine gittim diyemesem de bi 5 6 ay oncesine gittim resmen.
aradi, yalvar yakar aradi. 40 50 kez. actim. bu sefer farkliymis anlamis kiymetimi, degerimi.
ben surekli yok olmaz derken, sus nolur, ben imkansiz gorunen bu iliski icin 1 yil bikmadan ugrasmisim. yaparim gene bla bla..
ertesi gunku yok olmaz, biz yapamayiz'larima sonunda dayanamayip geri gitti:ssz:
seviyormus ama sorgulamadan ne olur hic biseyi dusunmeden yasayalim diyor. bunu hangi mantik kabul eder ki?
baska sehirlerdeyiz ama yakin 1.5 saatlik. telefonla neyi halledebilirsin diyorum. beni nasil ikna edebilirsin diyorum.
haklisin ne cektysek telefon yuzunden cektik diyor. ama gelmiyor. :43:
beklemiyorum istemiyorum bu iliskiyi ama sayasim sovesim var. nasil bu kadar basit olabilir her seyin duzelmesi..:44:
ustunu kapatip hic olmamis gibi nasil devam edebilirz.. simdi herkes diyecek "ondan bi yol olmaz diye" haklisiniz ben de biliyorum kizlar.:50:
ama bekledimm ki bu kadar da basite almasin. hii en sonunda da "sen de bana bu iliski icin cektirdin, 1 sene pesinden kostum neler cektim biliyor musun hic "
diyor. ne alaka yaa. sonra da " sen boylesn, degismezsin. yok olmaz," diyerek gitti.
Allah kahretsin ya cidden kac gundur dengem bozuldu. yazinca biraz olsun rahatladim :41:
dun de msj atmis " aglaya aglaya, icimi kanata kanata unutacagim seni" diye.
sonuc : benim hareketlerim yuzunden zaten beni birakmis,kendini suclu gormuyor.

boyle arayacaksa aramasin kizlar, aramasin diye dua edin valla. gul gibi yasayip gidiyordum. yeni bi ask istiyordum ama geriye bakan bi insanim zatn. anladim ki dogru insan bile gelse su an, zaman yanlis.

10 ay sonra sanki daha dun ayrilmissiniz gibi yalvar yakar, agliyorumlarla bilmem nelerle gelmesi cok ilginc gercekten. Madem geri geliyor aranizda ne gectiyse dusunup, cozum yollari bulup, sana o teklifle gelmesi gerekirdi. Sadece daha once senden vazgecmesine mani olmamis sevgisini sana sunarak geri donmek istemesi hic guven vermiyor. Hepimiz tecrube ettik ki bu erkekler cok yalanci.. Sozlerine kanmayin. Sizi eger gercekten geri istiyorsa, sizin ayaginiza kadar gelmesi gerekir. Sozlerine degil icraatine bakin..

Back
X