Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Hayat surprizlerle dolu.. ben yapi olarak ölüm korkusu fobi boyutunda olan bir insanim. Kendime degil sevdiklerime bisey olacak diye korkarim. Bilemiyorsun iste ne zaman olacagini..

iki hafta once, 1 hafta icersinde 3 ölüm haberi aldim. Biri tanidigimiz bi polis, digeri unideki profesorum, oburu de liseden bi arkadasim. Gercekten ölümu ilk defa bu kadar yakindan hissetmistim. Insan cok uzuluyor. Gecen hafta da kendi kendime dusunuyordum (bayilirim felsefe yapmaya ((= ) biri olunce uzuluyorsun fakat sende sonunde olmeyecek misin? Sanki sen ölümsuzmusun ki o gitti diye uzuluyorsun? Mahsere inaniyorsan, bir gun herkes nasil olsa bi araya gelecek. O yalnizca daha once gitti o kadar... Bu sekilde dusununce insanda ufakta olsa bi rahatlama oluyor, veya ben oyle olmasini umuyorum diyelim... (=

Sen o kisiye cok ofkeliydin, sana cok cektirdi.. Ofkeli aninda ettigin beddualari dusunup sakin kendine iskence etme. Herkesin ofkeyle mucadelesi ayridir..

Basin sagolsun.. Ailesine sabir diliyorum..

aynı sekılde ben senın gıbıyım..rüyamda babamın öldügünü görmüstüm dünyam yıkılmıstı.. uyandıgımda ona bırsey olacak dıye o kadar cok korktum kı panıkten geberdım resmen..

evet hepımızın sonu bu.. doguyoruz ve ölüyoruz.. kımse ıcın kacıs yok bu durumdan..

ama ölümü kabullenmek cok zor..ölüm kelımesı bıle o kadar ürkütücü ki.. bırzamanlar sarılıp koklastıgım, en ufak sorunda kollarına kostugum, kollarında huzur buldugum ınsanın toprak alnta cüreyecek olma düsüncesı cok fecı bırsey.. evımızın bütün camlarını ındırseydı ama yasasaydı keske.. hıc olmadı bu.. ve keske bu kadar kırıcı olmasaydı bırbırımze karsı.. keske keske.. ama ne care?? allahım bütün günahlarını affetsın..merhamet etsın.. alkollü gıtmesıde ayrı bır acıtıyor ıcımı..böyle olmamalıydı..

senınde basın sagolsun bu rada..

Hayat surprizlerle dolu.. ben yapi olarak ölüm korkusu fobi boyutunda olan bir insanim. Kendime degil sevdiklerime bisey olacak diye korkarim. Bilemiyorsun iste ne zaman olacagini..

iki hafta once, 1 hafta icersinde 3 ölüm haberi aldim. Biri tanidigimiz bi polis, digeri unideki profesorum, oburu de liseden bi arkadasim. Gercekten ölümu ilk defa bu kadar yakindan hissetmistim. Insan cok uzuluyor. Gecen hafta da kendi kendime dusunuyordum (bayilirim felsefe yapmaya ((= ) biri olunce uzuluyorsun fakat sende sonunde olmeyecek misin? Sanki sen ölümsuzmusun ki o gitti diye uzuluyorsun? Mahsere inaniyorsan, bir gun herkes nasil olsa bi araya gelecek. O yalnizca daha once gitti o kadar... Bu sekilde dusununce insanda ufakta olsa bi rahatlama oluyor, veya ben oyle olmasini umuyorum diyelim... (=

Sen o kisiye cok ofkeliydin, sana cok cektirdi.. Ofkeli aninda ettigin beddualari dusunup sakin kendine iskence etme. Herkesin ofkeyle mucadelesi ayridir..

Basin sagolsun.. Ailesine sabir diliyorum..

hadi felsefe yapalım:ssz: insan acıyı bile sorguladığında ancak onun üzerine çıkıp düşünmeye başlıyor. ölüm karşısında duyduğumuz acı aslında içten içe kendi ölümümüzü de hatırlatıyor, yani sonsuza dek hayat sürecek gibi zamanı boşa harcıyoruz, bekliyoruz, hayal kırıklıkları yaşıyoruz, uzun vadeli planlar kuruyoruz ama ölüm yapıp ettiğimiz herşeyin anlamını bir çırpıda silip götürüyor. bir noktada ne için diyorsun bunca uğraş, ne için bunca çaba, bunca acı... bir hiç olmak için mi... inançlı isen zaten biliyorsun ki bu dünya sadece bir rüyadan ibaret biliyorsun da yine de öte taraf hakkında kimse somut bir delile sahip olmadığından kendi kendine bunu kabul ettiremiyorsun çünkü aklının sınırlarını aşan bir dönemeç o...

çok tuhaf olacak ama benim eskisi ile mezarlığa gezmiştik bir kere tüm kavgalarımız o anda bitmişti çünkü ölüm gerçeği karşısında tüm dünyevi hırslar, öfkeler de anlamını yitiriyor ( mesela yaşadıklarımızı nasıl hiçe sayar dediğimde en fazla bu mezarlık kısmı aklıma gelir ve içim acır farklı bir deneyim yaşamışız gibi gelir, insan bunu nasıl yok sayar diyorum her neyse)

meseleyi çok derinlemesine ele almadan da özlem nedeniyle çok üzüldüğümüzü söyleyebiliriz. o farklı bir boyutta artık sen farklı bir boyutta. insan bilinçli olarak öleceğini bilen tek varlık ve buna rağmen yaşıyoruz düşününce aslında yükü de çok ağır.

esmerimsin şu anda böyle hissetmen çok normal, bir kere şok yaşıyorsun ama vicdan azabı çekme çünkü duyguların güçlü olduğu için öfken de o oranda güçlüydü. bunu açtığın konuya da yazdım zaten. sen sadece hakkını helal et. artık hakkında kötü düşünme, eğer kendini iyi hissedeceksen son görev olarak ailesinin yanında ol ( tanışıyor musunuz bilmiyorum) burada biz ne yazarsak yazalım içine su serpilmez farkındayım ama geçecek biliyorsun. herşey geçiyor... insanın belki en iyi belki de en kötü özelliği bu olsa gerek... zamanla unutmak ve herşeye alışabilir olmak... tekrar başın sağolsun

Son düzenleme:
10 ay sonra sanki daha dun ayrilmissiniz gibi yalvar yakar, agliyorumlarla bilmem nelerle gelmesi cok ilginc gercekten. Madem geri geliyor aranizda ne gectiyse dusunup, cozum yollari bulup, sana o teklifle gelmesi gerekirdi. Sadece daha once senden vazgecmesine mani olmamis sevgisini sana sunarak geri donmek istemesi hic guven vermiyor. Hepimiz tecrube ettik ki bu erkekler cok yalanci.. Sozlerine kanmayin. Sizi eger gercekten geri istiyorsa, sizin ayaginiza kadar gelmesi gerekir. Sozlerine degil icraatine bakin..

evet jerry, ben de oyle dusunuyorum. bana diyor ki tekrar baslayacagiz de geleyim. bunu nasil soyleyebilir.
ayrildiktan sonra kendini benim suclu olduguma inandirarak rahatlatmis bir insan bu.
aradigini bulamadin diyorum, evet diyor. en sonunda da ne olursa olsun unutacagim dedi iste. cidden kendimi cok degersiz hissettirdi, dilerim ki yasasin tum yasattiklarini.
bi 3. kez donmek istemesini dusunemiyorum bile.:50:
en buyuk hatayi acarak yaptim. artik onume bakiyorum diyorum, tam unuttum diyorum ve ardi arkasi kesilmeyen telefonlar....

Kızlar yakın zamanda sözlümden ayrılıyorum..Terapi grubunuza benide alın yani...zor günler beni bekliyorr...:( Nasıl dik durucam bilmeiyorum çok sıkıntılıyım..

esmerimsin, basin sag olsun. kendini yerime koydum da...
yeri geliyor ne beddualar ediyorum, ama o kadar da yasanmislik var. her seyden once bi insan olmus evet.hepimiz insaniz, canimizi acitanlara yakanlara ne beddualar ediyoruz.
ama takdiri ilahi. kaderi boyle. kendini suclama bence. gene de hakkini helal et icini rahatlatir biraz olsun. hatta fatiha oku ruhuna. seni de rahatlatir biraz olsun.
Allah sana ve onun ailesine sabir versin.

sagol.. annesı yaktı yıktı mahalleyı.. ben anne degılm anlayamam onun bu acısını.. bende acı cekıyorum..ama o kımbılır kac katını cekıyor bu acının.. allahım ona boll sabır versın.. bol bol dua edıyorum eksık etmıyorum dualarımı.. mekanı ferah olsun, mekanı cennet olsun.. ruhu huzur bulsun bundan gayrı..pek yüzü gülmedı bu dünyada..yanlıs arkadaslıkları vardı.. örnek olsun bırazda..:50: :50: sımdı hıc bırı yok...yanarsa anası yanıyor ıste..

atlantıs: tskler yorumun ıcın.. elımde degl vıcdanım hıc rahat degıl.. belkı zamanla düzelır.. ama uykusuz geceler benı beklıyor bundan emınım..

Kızlar yakın zamanda sözlümden ayrılıyorum..Terapi grubunuza benide alın yani...zor günler beni bekliyorr...:( Nasıl dik durucam bilmeiyorum çok sıkıntılıyım..

gel aramıza sende.. bu terapı gurubunu ben cok sevıyorum.. anlasıldıgımı bosa yazmadıgımı görüyorum.. bende burdakılerı anlamaya calısıyorum..

bırbırmıze destek oluyoruz.. anlatıp rahatlıyoruz herseyı.. arkadaslarımla bıle paylasamadıklarımı burda paylasıyorum.. bır nevı huzur buluyorum burda..

bırzamanlar sarılıp koklastıgım, en ufak sorunda kollarına kostugum, kollarında huzur buldugum ınsanın toprak alnta cüreyecek olma düsüncesı cok fecı bırsey..

senınde basın sagolsun bu rada..

Gercekten dusununce cok degisik bi duygu. O insanin artik seninle ayni havayi solumuyor olmasi, dunyada bir yerlerde konusup, guluyor, bi sekilde sosyallesiyor olmamasi bi hayli tuhaf.. Allah sevenlerine sabir versin, bu durumda soylenecek cokta fazla bir soz yok..

Tesekkur ederim.

hadi felsefe yapalım:ssz: insan acıyı bile sorguladığında ancak onun üzerine çıkıp düşünmeye başlıyor. ölüm karşısında duyduğumuz acı aslında içten içe kendi ölümümüzü de hatırlatıyor, yani sonsuza dek hayat sürecek gibi zamanı boşa harcıyoruz, bekliyoruz, hayal kırıklıkları yaşıyoruz, uzun vadeli planlar kuruyoruz ama ölüm yapıp ettiğimiz herşeyin anlamını bir çırpıda silip götürüyor. bir noktada ne için diyorsun bunca uğraş, ne için bunca çaba, bunca acı... bir hiç olmak için mi... inançlı isen zaten biliyorsun ki bu dünya sadece bir rüyadan ibaret biliyorsun da yine de öte taraf hakkında kimse somut bir delile sahip olmadığından kendi kendine bunu kabul ettiremiyorsun çünkü aklının sınırlarını aşan bir dönemeç o...

çok tuhaf olacak ama benim eskisi ile mezarlığa gezmiştik bir kere tüm kavgalarımız o anda bitmişti çünkü ölüm gerçeği karşısında tüm dünyevi hırslar, öfkeler de anlamını yitiriyor ( mesela yaşadıklarımızı nasıl hiçe sayar dediğimde en fazla bu mezarlık kısmı aklıma gelir ve içim acır farklı bir deneyim yaşamışız gibi gelir, insan bunu nasıl yok sayar diyorum her neyse)

meseleyi çok derinlemesine ele almadan da özlem nedeniyle çok üzüldüğümüzü söyleyebiliriz. o farklı bir boyutta artık sen farklı bir boyutta. insan bilinçli olarak öleceğini bilen tek varlık ve buna rağmen yaşıyoruz düşününce aslında yükü de çok ağır.

esmerimsin şu anda böyle hissetmen çok normal, bir kere şok yaşıyorsun ama vicdan azabı çekme çünkü duyguların güçlü olduğu için öfken de o oranda güçlüydü. bunu açtığın konuya da yazdım zaten. sen sadece hakkını helal et. artık hakkında kötü düşünme, eğer kendini iyi hissedeceksen son görev olarak ailesinin yanında ol ( tanışıyor musunuz bilmiyorum) burada biz ne yazarsak yazalım içine su serpilmez farkındayım ama geçecek biliyorsun. herşey geçiyor... insanın belki en iyi belki de en kötü özelliği bu olsa gerek... zamanla unutmak ve herşeye alışabilir olmak... tekrar başın sağolsun

Kesinlikle oyle.. Biri ölüyor ve sen kendi hayatin basta olmak uzere, tum hayati sorgulamaya basliyorsun. ölen profesorum, olmeden bir gun once sinifta bize gelecek hafta yapacaklarimizin listesini vermisti. Gelecek sene okulda acilacak yeni master programi icin yapilacak anketten ve o master programinin basinda olacagindan bahsetmisti. Ertesi gun öldü.. Hayatta bir cok seyi hirs ediniyor insan. Kendi yorup, bugunlerini erteleyip, yarin icin savasiyor. Ama ne tuhaf degil mi? Sonu oldugunu bile bile, ve bu sonun ne zaman gelecegini bilmeden nasilda insan kendini kaptiriyor hirslarina. ölüsuz gibi harciyor gunlerini, duygularini, sabrini.

Ben sevgilimden ilk ayrildigim zamanlar senin gibi dusundum atlantis. Okuyordum bende yeni ayrilanlarin ne yapmasi gerektigini "ARAMAYIN!!!" yaziyordu, en az 2 -3 hafta aramayin. Hatta o sizi arayana dek aramayin vs. Ama nerden bilecektim ben 2 hafta sonra onun veya benim hala hayatta olacagimizi? Ona birsey olsa, icimde ona soyleyemedigim kapanmamis bir suru yaram olacak sekilde ondan ayrilacaktim. Bana birsey olsa, yine icimde tuttugum seylerle rahatlayamamis bi sekilde olecektim ((= Bu yuzden hic dinlemedim. Pisman da degilim. Konusulabilecek ne varsa konustum. Simdi artik konusacak hicbirsey kalmadi. Kuslar gibi hafifim.. Hepinize de ayni seyi aslinda tavsiye ediyorum..

:ssz:

kendide mesaj atmadi kac saat gün, e telefonlarina bile cikmadi, onlara saysin:47:

Aynen canım o mesajı attıktan sonra arayıp "hani biz toparlanamazdık? Hani mesajlarıma bile dönmüyordu? Hani gelmekten bile vazgeçtin nasıl olsa düzelemicez diye..? Noldu? Şimdi ne değişti bana onu söyle.." diyesim var..

demek herkes bosluga dustugunde ayni bahanenin arkasina saklaniyor :ssz:

((=

ya da herkesin aklına direk bu soru geliyor bu kadar mı düşman olduk birbirimize..

Kizlar toparlaninya ne oluyor,
esmerim, jelibon, tomjerry,
kendinize gelin yani, asksiz öldükmü biz,
adamlar terkedip gidiyor sonra essekler gibi pisman olup geri dönüyor, bukadarmi aciz olduk biz,
bizi istemeyeni biz hic istemeyiz,

bu arada
runaway miydi adin pardon unuttum birden :) hosgeldinn, sen niye ayrilcaksin?

ınsallah bırgün bu topıc altında degılde bambaska bır topıcde bulusuruz ve sıkayetımız bebegımızın gazı olur..esımızın coraplarını cıkardıgı yerde bırakması olur..

evet jerry, ben de oyle dusunuyorum. bana diyor ki tekrar baslayacagiz de geleyim. bunu nasil soyleyebilir.
ayrildiktan sonra kendini benim suclu olduguma inandirarak rahatlatmis bir insan bu.
aradigini bulamadin diyorum, evet diyor. en sonunda da ne olursa olsun unutacagim dedi iste. cidden kendimi cok degersiz hissettirdi, dilerim ki yasasin tum yasattiklarini.
bi 3. kez donmek istemesini dusunemiyorum bile.:50:
en buyuk hatayi acarak yaptim. artik onume bakiyorum diyorum, tam unuttum diyorum ve ardi arkasi kesilmeyen telefonlar....

Hayir sen onun telefonunu acarak hata falan yapmadin. Senin cok uzgun bi sekilde gecirdigin 10 aylik surecin ne kadar kisminda o vardi? Seni acilarinla yapayalniz birakti. Simdi tam kendini toplamisken tekrar hayatina girmek istiyor. Sen ona sınırlarini acikca belirterek yapman gereken seyi yapmissin. simdilik kendini geri sarmis hissediyorsun ama bu dogru degil. bunun boyle olmadigini zamanla sende anlayacaksin. hatta onun sevgiyi, sevilmeyi hak etmeyen, simarik bi cocuk gibi aglayip zirlayarak istedigini elde etmeye calistigini gordukce ona olan saygin azalir. Bi sevgiyi oldurmenin en guzel yolu saygiyi kaybetmektir. Karsindaki kisinin siradan hatta siradaninda altinda bi zavalli oldugunu gorunce kiymetli sevgini onda harcamak hic istemeyeceksin emin ol.

Birak eger seni istiyorsa mucadele etsin. Sakin kendi kendini uzmeye kalkma. Arayan o, barismak isteyen o. Sen hemen halihazirda kollarina atlamayarak kendin icin en dogrusunu yapiyorsun. guvenini o kaybetti, bunu toplamakta ona duser. sen zaten bunca yol geldin, simdi onsuzda cok rahat devam edersin hayatina..

Kizlar toparlaninya ne oluyor,
esmerim, jelibon, tomjerry,
kendinize gelin yani, asksiz öldükmü biz,
adamlar terkedip gidiyor sonra essekler gibi pisman olup geri dönüyor, bukadarmi aciz olduk biz,
bizi istemeyeni biz hic istemeyiz,

bu arada
runaway miydi adin pardon unuttum birden :) hosgeldinn, sen niye ayrilcaksin?

Canimm ben iyiyimmm...
Ama baya yalnizim yahu. Yani nasil desem bu donem resmen kendimi eve kapatmis gibiyim. Evim hemen okulun arkasinda. Derse giriyorum, eve geliyorum. hic disarda arkadaslarla zaman gecirmiyorum, calismiyorum da.. O yuzden baya sosyal olarak yalniz sayilirim. O yuzden onu ozluyorum arada bir ama kesinlikle perisan bi halde falan degilim canimm. Tasinicam zaten burdan az kaldi 3 hafta sonra bu kiz giderrr :8:

hürremsultan hatırlamadınmı sende atığım konuma yazmıştın, benim sorunum sevgi, yoksa sözlüm çok iyi bir insan ama bir türlü evlenmeye kararlı olamadım çünkü o kadar sevemiyorum onu ve bu sözlendiğim günden beri aynı.düğün günü mutlu olacağıma inancım kalmadığından bitirme kararı aldım..

ınsallah bırgün bu topıc altında degılde bambaska bır topıcde bulusuruz ve sıkayetımız bebegımızın gazı olur..esımızın coraplarını cıkardıgı yerde bırakması olur..

esmerimsin alemsin ya :1:
ben acayip sinir olurum çoraplarını oraya buraya bırakan insanlara.. asla bırakamaz efendimmmmm :47:

hürremsultan hatırlamadınmı sende atığım konuma yazmıştın, benim sorunum sevgi, yoksa sözlüm çok iyi bir insan ama bir türlü evlenmeye kararlı olamadım çünkü o kadar sevemiyorum onu ve bu sözlendiğim günden beri aynı.düğün günü mutlu olacağıma inancım kalmadığından bitirme kararı aldım..

Canim aslinda ismin yabanci gelmedi ama tam bilememistim konunu, simdi hatirliyorum sanirim bi bakiyim tekrar konuna,
ama diger arkadaslarada bi aciklik getirmek icin hani kendini biraz anlatman konusunda dedim ben :))

Kızlar benimkini aradım sanırım arkadaşlarıyla oyun oynuyodu sen bakar mısın benim yerime dedi birine sonra banada sesin gelmiyo burda bi dk dedi dışarı çıktı.. Efendim dedi bende mesaj atıp duruyosun dedim evet dedi bende neden dedim.. neden? atıyorum işte dedi bende mantıklı bi neden söyle dedim bitmesini istemiyorum dedi.. 10 gün önce böyle konuşmadın ama dedim biz bu denizde boğuluruz dedin bende onaylayınca bana kızdın dedim evet dedi sonrasını diyalog şeklinde yazim :)
ben:sonra gelip gelmeyeceğini öğrenmek için aradığımda sanki peşinden koşuyormuşum gibi havalara girdin hatta bi ara beni meşgule attın telefonu açsam ne olacak anzer dedin?
o:o ara sinirliydim napim sende hiç geri durmadın
ben:e bunları yapmak zaten benden vazgeçmek değil mi? şimdi mesaj atıp sonrada bitmesini istemiyorum demekle bunlar çelişkili değil mi?
o:evet öyle ama ayrılık o kadar basit değil anzer ben yapamam
ben:e beraberde yapamadık
o:ne demek istiyosun yani? e sürekli ayrılma benden o zaman? gerçi sen kardeşimede söylemişsin beni tamamen silmek yani amacın.. hepsini silmişsin ayrılmayı kafana koymuşsun..
ben:önemli olan ayrılmamak değil ayrılık noktasına gelinmemesi içinde çabalamak.. sen bunu yapmadın.. ben çok bekledim 1 seneden fazladır bi adım atmayı düşündük, ama bırak ileri adım atmayı biz çookk gerilere gittik sayende..
o:evet ama bak kopamıyoruz işte birbirimizden
ben:yo koptuk bak
o:ya sen ne diyosun anzer offf... aslında ben ne demek istediğini duyuyorumda anlamak istemiyorum algılayamıyorum o sözleri..
ben:herşey çok güzel olsun çok mutlu olalım hayali sadece söylemekle olmuyor.. çabada gerekliydi yanında.. sen ne iş buldun nede yanıma geldin.. yanına geleyim sonra iş bakacam bahanesiyle iş bulma süresinide erteledin sürekli ama yanıma da gelemedin..
o:ya herşeyi unutup düzelsek önümüze baksak..
ben:ben cesaret edemem artık böyle bişeye.. daha öncede kesin olarak senden ayrıldığımda bana herşey güzel olacak düzelticem herşeyi dedin ama herşey dahada kötü oldu
o:ya bu kadar çabuk karar verme düşün biraz
ben:düşündüm zaten 1 senedir düşündüm acele alınmış bi karar değil..
o:bizim sevgimiz bitmez anzer.. biz ayrılamayız..
ben:sadece sevmek yetmiyor elini taşın altına sokmakta lazım bazen.. hiçbişey yapmadan herşeyin güzel olmasını beklemek mantıklı değildi..
o:bak bizim 2 sorunumuz var biri iş diğeri yanyana olamamak yoksa biz çok mutlu olucaz eminim..
ben:bu sorunları halletmen için bol bol zamanın vardı yapsaydın?
o:yani olmayacak mı bitti mi kesin kararın mı barışalım?
ben:bilmiyorum..
o:ya nasıl bu kadar vazgeçebiliyosun ayrılığı normal bişeymiş gibi söyleyebiliyosun?
ben:yaşadıklarımdan dolayı..
sonra baya bi sessizlik oldu..
o:peki
ben:tamam
o:kararında mutluluklar dilerim o zaman
ben:teşekkür ederim iyi akşamlar..
o:sanada..

Son düzenleme:
kac gundur dagılmıs durumdayım. 10 ay oncesine gittim diyemesem de bi 5 6 ay oncesine gittim resmen.
aradi, yalvar yakar aradi. 40 50 kez. actim. bu sefer farkliymis anlamis kiymetimi, degerimi.
ben surekli yok olmaz derken, sus nolur, ben imkansiz gorunen bu iliski icin 1 yil bikmadan ugrasmisim. yaparim gene bla bla..
ertesi gunku yok olmaz, biz yapamayiz'larima sonunda dayanamayip geri gitti:ssz:
seviyormus ama sorgulamadan ne olur hic biseyi dusunmeden yasayalim diyor. bunu hangi mantik kabul eder ki?
baska sehirlerdeyiz ama yakin 1.5 saatlik. telefonla neyi halledebilirsin diyorum. beni nasil ikna edebilirsin diyorum.
haklisin ne cektysek telefon yuzunden cektik diyor. ama gelmiyor. :43:
beklemiyorum istemiyorum bu iliskiyi ama sayasim sovesim var. nasil bu kadar basit olabilir her seyin duzelmesi..:44:
ustunu kapatip hic olmamis gibi nasil devam edebilirz.. simdi herkes diyecek "ondan bi yol olmaz diye" haklisiniz ben de biliyorum kizlar.:50:
ama bekledimm ki bu kadar da basite almasin. hii en sonunda da "sen de bana bu iliski icin cektirdin, 1 sene pesinden kostum neler cektim biliyor musun hic "
diyor. ne alaka yaa. sonra da " sen boylesn, degismezsin. yok olmaz," diyerek gitti.
Allah kahretsin ya cidden kac gundur dengem bozuldu. yazinca biraz olsun rahatladim :41:
dun de msj atmis " aglaya aglaya, icimi kanata kanata unutacagim seni" diye.
sonuc : benim hareketlerim yuzunden zaten beni birakmis,kendini suclu gormuyor.

boyle arayacaksa aramasin kizlar, aramasin diye dua edin valla. gul gibi yasayip gidiyordum. yeni bi ask istiyordum ama geriye bakan bi insanim zatn. anladim ki dogru insan bile gelse su an, zaman yanlis.

Nedir bu çektiğimiz bir anlasam benimkide döndü...
Beni ikna etmeye çalışıyor ama lafla peynir gemisi yürümez dimi :S
Davranışlarına bakıcam gerçekten değiştiğini görmem lazım
Tam kendime geldim derken oldu aynı şeyleri yaşıyoruz seninle
Şuan çok dağılmış değilim bırakmadım kendimi olursa olur olmazsa olmaz modundayım
Ama ister istemez insanın canı sıkılıyor kafası takılıyor
Offf offf..

Anzer iyi konuşmuşsun kararlı davranman güzel
Neden bu erkekler bizim için bişeyler yapmayı göze alamıyor?
Mesela neden sana tamam iş bulucam ve yanına gelicem ben iş bulana kadar bana sabret demiyor
Kaybetmek istemeyen insan bunları yapmaz mı?
Dertleri ne ben anlamıyorum sadece laf bunların ki lafta seviyolar lafta istiyolar icraat yok

Bakın hepimizin ki geri döndü neredeyse bence ciddi bir adım bir çaba görmeden geri dönmemek lazım sonu yine hüsran olur
Onları dağ gibi kaşımızda görmemiz lazım sözleri ile yaptıkları ile
Böyle olmayacaksa kendi adıma söylüyorum hiç taviz vermeyeceğim
Yeterince üzüldüm zaten yeterince çektim bundan fazla üzülemem nede olsa :)
Biraz canım sıkılır ama geçer

Back
X