- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #4.541
Hayat surprizlerle dolu.. ben yapi olarak ölüm korkusu fobi boyutunda olan bir insanim. Kendime degil sevdiklerime bisey olacak diye korkarim. Bilemiyorsun iste ne zaman olacagini..
iki hafta once, 1 hafta icersinde 3 ölüm haberi aldim. Biri tanidigimiz bi polis, digeri unideki profesorum, oburu de liseden bi arkadasim. Gercekten ölümu ilk defa bu kadar yakindan hissetmistim. Insan cok uzuluyor. Gecen hafta da kendi kendime dusunuyordum (bayilirim felsefe yapmaya ((= ) biri olunce uzuluyorsun fakat sende sonunde olmeyecek misin? Sanki sen ölümsuzmusun ki o gitti diye uzuluyorsun? Mahsere inaniyorsan, bir gun herkes nasil olsa bi araya gelecek. O yalnizca daha once gitti o kadar... Bu sekilde dusununce insanda ufakta olsa bi rahatlama oluyor, veya ben oyle olmasini umuyorum diyelim... (=
Sen o kisiye cok ofkeliydin, sana cok cektirdi.. Ofkeli aninda ettigin beddualari dusunup sakin kendine iskence etme. Herkesin ofkeyle mucadelesi ayridir..
Basin sagolsun.. Ailesine sabir diliyorum..
aynı sekılde ben senın gıbıyım..rüyamda babamın öldügünü görmüstüm dünyam yıkılmıstı.. uyandıgımda ona bırsey olacak dıye o kadar cok korktum kı panıkten geberdım resmen..
evet hepımızın sonu bu.. doguyoruz ve ölüyoruz.. kımse ıcın kacıs yok bu durumdan..
ama ölümü kabullenmek cok zor..ölüm kelımesı bıle o kadar ürkütücü ki.. bırzamanlar sarılıp koklastıgım, en ufak sorunda kollarına kostugum, kollarında huzur buldugum ınsanın toprak alnta cüreyecek olma düsüncesı cok fecı bırsey.. evımızın bütün camlarını ındırseydı ama yasasaydı keske.. hıc olmadı bu.. ve keske bu kadar kırıcı olmasaydı bırbırımze karsı.. keske keske.. ama ne care?? allahım bütün günahlarını affetsın..merhamet etsın.. alkollü gıtmesıde ayrı bır acıtıyor ıcımı..böyle olmamalıydı..
senınde basın sagolsun bu rada..