Büyü yapıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü yapsaydım böyle mi konuşurdun benimle deseydiniz
Ne tuhaf bir adam

Yahu yıl 2018. Millet uzaya çıkıyor, dünyaya bakarak şarkı söylüyor siz hala yok büyü yok muska..
Niye yapıyorsunuz bunu ya?
Niye inanıyorsunuz ya?
Şirinlerin varlığına inanmakla muskaya, büyüye inanmak arasında ne fark var...
Bir adım ilerlemiyoruz bu hacı hoca büyü işlerinden.
2018 yahu yazıyla İKİ BİN ON SEKİZ!

Seni dinden çıkacak kadar umursamıyorum deseydin
Deli mi ne?

Aynısını düşündüm.. şüphelendiğiniz kişiye söyleyin anne galiba biri bize büyü yapmış.. bizde hocaya gittik.. hoca dedi ki öyle bişi yapıcam ki size büyü yapan kiii yada kişilerde insan içine çıkacak hal kalmicak.. az sabret dedi de.. bakalım ne tepki verecekler. .

Deseydiniz ya "eger buyu yaptirsaydim seni it gibi dizlerime cokertirir istedigimi yaaptirtirdim gerizekali" diebilirsiniz mesela :) Belki salakligin farkina varir da cenesini kapatir. Ayrica " senden baska kimseyle sorunum yok' diyen bir adamin basini niye bekliyorsunuz. Mazosistmisiniz siz? Ogretmenmissiniz de vurun kicina tekmeyi hayatinizi yasayin bir daha mi geliceksiniz dunyaya! Ogretmenim bu manyaklarla ugrasmak omrunuzu bitiri size ve cocuklarinizzi yipratir. Caniniza kastinizmi var sizing? Basin ikisinin(kaynananizin da! totoslarina tekmeyi.

Vay bilim kadını burada ne işin var?National geographic falan izlesene

Ya belki garip gelebilir ama ben büyüye inanıyorum. Ciddi anlamda bunlarla uğraşan deliler var. Eşimle 3 yıldır çocuk istiyorduk olmuyordu badana yapılırken evime evin bir köşesindem yağ çıkıyordu sürekli hemde ben siliyordum çıkıyordu sonra özellikle annem orasını boyadı yağ kaybolmuyordu. Mutfak duvarıma sıvı yağ döküldüğü halde boyadık geçti ama orası geçmiyordu. Defalarca kurudu boyadık. Annem bu başka bir şey dedi anlam veremedi sonra her yeri ve orayı sirkeyle sildi okudu etti ve ben o ay hamile kaldım. Belki tesadüf bana kızanlar olacak ama ben birebir yaşadım. Ayrıca eşinin tavrı çok kırıcı olmuş. Bir daha öyle derse çarparım seni zorlama de geç

Birbirinize hiç güveniniz kalmamış.Ayrılmak en doğrusu...

Birde Ben olsam yaptım diyip korkuturdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…