Hafi siz de bu edebiyatı yapinYani bu mesaja bakarsak sizde inanıyorsunuz ve öğretmensiniz. Çocuklarımız kimlere emanet..
10 yıl sonunda bu hale geldik tabi sevgili kv ve gorumcemin büyük katkilariylaEşler arasındaki diyaloga bakın, gerçekten evlenmeden soğudum. Bu nedir ya?
Muhatap olmayın kendisi ile. Çıkın gezin, tozun sorarsa eğer “nereye” diye, “büyü yapmaya” dersiniz.
Ben de ihtimal vermiyorum ama son 1.5 yıldır eşimden acayip soğudum bir de onun kabusları var işte ne bileyim bizim lanetligimiz mi yoksa gerçekten var mı bir sey
Bilemiyorum ya her evlilik böyle mi?Egr böyleyse kimse gerçekten mutlu değil biz eğlendiğimiz ilk aylarda kavga bile etmezdik şimdi seviyeye bakson zamanlarda cok tartisiyosaniz sogur iciniz, genelde de erkekler eslerinden fedakarlik bekleyip eslerini korumak yerine ezdirdigi icin, kim hala seviyorum bayiliyorum kocama diyebilir ki
zor zamanlar gecirdiyseniz olur böyle seyler takmamaya çalışın
bi yuva kolay kurulmuyo diye ne emekler veriyo insan, yapmam dedigimi yapiyosun yutmam dedigini yutuyosun... ona da dedigim gibi cevresinden biri bile demis olabilir muhabbet arasinda gecmis olabilir
gecen esime annesiyle ilgili saka yaptim, on dk sonra annesi aradi anne nasilsin demeden dedgim seyi deyip saka yapti
siz de biraz daha sabirli olup aranizi duzeltmeye calisin bu modeller duz isteyapcak bisey yok pek
hic alinmayin onun soylediklerine kiskirmasin iyice
Ben mi abartıyorum?Bence birini böyle suçlamak çok büyük iftira büyü yapmak demek dinden çıkmak demek gelip beni böyle bir şeyle sucluyorO yaptı bu yaptı diye tartıştınız mı bunu cidden? 10 yıldır berabersiniz bir de, ayıptır yahu. Eşinizde böyle birileri bana zarar vermeye çalışıyor, büyü yapmaya çalışıyor gibi düşünceler arttıysa bir uzmanla görüştürmenizi tavsiye ederim.
Haklısınız aslında ama aile bireyleri sürekli durduk yere hastalanıyor özellikle benim ailem çocuğumuz ben kendisi tabiki en son ihtimalBenim odamın lambası da söner, yanar bazen disko topu gibi olur. Çünkü temassızlık var. Eşinin iş ortamı nasıl, borç harç durumlarınız mı var mesela ya da patronu mu bunaltan bir tip. Bunların hepsi uyku problemine sebep olur. Ben bir okulda çalışırken uykularım berbattı çünkü çalışma koşullarım kötüydü. Bir de vücut değerlerinde problem var sa ya da bir rahatsızlığı söz konusuysa o da yapabilir. Bak bir sürü neden sayıyorum bunların içinde büyü en son ihtimaldir.
Büyü diye bir şey yoktur. biraz bilim biraz irfan lütfen ya.
Vardır.Buyu diye birsey yoktur. Buyu diye birsey olsa herkes dortdortluk olur dunyada hersey yolunda gitsin diye herkes buyuculere kosardi.
Psikiyatriste görünsün eşiniz. Şizofreni olabilit. İçki, madde bağımlılığıda onu böyle düşüncelere sefkedebilir. İyot eksikliği vs çok basit sebepten beyin bulanıklaşabilir. Ben doktor diyorum.@Mune abla konunun bununla alakası yok kapanmazsa sevinirim.Kizlar bu suçlama bana eşim tarafından yapıldı.Kendisi kışın kötü rüyalar görüyordu rahatsız ediliyordu.Gecti.Simdi de hastayım diyor başım dönüyor diyor doktora gitti o da başka bölüme sevk etti gitmedi.Ben bu tarz şeylere cok ihtimal vermedim çünkü kim niye ugrassin bizimle.Neyse geçen balkonda otururken pat diye salon lambası açıldı acayip korktum ve ilk defa böyle şeyden şüphelendim.Konuya gelecek olursak bugün bana çok hasta olduğunu söyledi ben de doktora git dedim kesin biri bana büyü yaptı dedi.Kim yapsın sana büyü dedim aklıma senden başka kimse gelmiyor benim senden başka kimseyle sorunum yok kimseyle tartışmıyorum dedi.Ben de düzgün konuş dedim hala ciddi ciddi ısrar ediyor istem dışı gözlerim doldu ben öğretmenim çok mutasip bir ailede yetıştım daha da onemlisi onun 10 yildir yanindayim nasil boyle bir sey soyler ben de agzima geleni saydim buyu yapacak olsam sana mi yaparim annen yapmistir bu eve ondan baska giren yok dedim(cocuk bakmak icin geliyor biz yokken aramız çok kötü klasik istenmeyen gelinim)
Artık gerçekten katlanamıyorum bu adama kendimi zorluyorum iyi davranmak için yine bir şey yapıp kendinden sogutuyor
Kaç kere dedim gidelim diye.Hastayim der doktora gitmez buyu var der hocaya gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?