Büyü yapıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşler arasındaki diyaloga bakın, gerçekten evlenmeden soğudum. Bu nedir ya?
Muhatap olmayın kendisi ile. Çıkın gezin, tozun sorarsa eğer “nereye” diye, “büyü yapmaya” dersiniz.

Eşler arasındaki diyaloga bakın, gerçekten evlenmeden soğudum. Bu nedir ya?
Muhatap olmayın kendisi ile. Çıkın gezin, tozun sorarsa eğer “nereye” diye, “büyü yapmaya” dersiniz.
10 yıl sonunda bu hale geldik tabi sevgili kv ve gorumcemin büyük katkilariyla

Ben olsam bende çok kırılırdım donuna kadar Haklısın .
Çocuğu kreşe verme imkanın yok mu ?

Ben de ihtimal vermiyorum ama son 1.5 yıldır eşimden acayip soğudum bir de onun kabusları var işte ne bileyim bizim lanetligimiz mi yoksa gerçekten var mı bir sey

son zamanlarda cok tartisiyosaniz sogur iciniz, genelde de erkekler eslerinden fedakarlik bekleyip eslerini korumak yerine ezdirdigi icin, kim hala seviyorum bayiliyorum kocama diyebilir ki

zor zamanlar gecirdiyseniz olur böyle seyler takmamaya çalışın

bi yuva kolay kurulmuyo diye ne emekler veriyo insan, yapmam dedigimi yapiyosun yutmam dedigini yutuyosun... ona da dedigim gibi cevresinden biri bile demis olabilir muhabbet arasinda gecmis olabilir

gecen esime annesiyle ilgili saka yaptim, on dk sonra annesi aradi anne nasilsin demeden dedgim seyi deyip saka yapti

siz de biraz daha sabirli olup aranizi duzeltmeye calisin bu modeller duz iste yapcak bisey yok pek

hic alinmayin onun soylediklerine kiskirmasin iyice

Valla ışık kendi kendi kendine yansa, heralde düğmeye basmıştık ama bi temassızlık vardı, ondan birden açıldı diye düşünürüm ki oluyor da bazen aynen öyle düşünüyorum. :)))
İkiniz de psikolojik tedavi almalısınız...

O yaptı bu yaptı diye tartıştınız mı bunu cidden? 10 yıldır berabersiniz bir de, ayıptır yahu. Eşinizde böyle birileri bana zarar vermeye çalışıyor, büyü yapmaya çalışıyor gibi düşünceler arttıysa bir uzmanla görüştürmenizi tavsiye ederim.

Reactions: KV_
Benim odamın lambası da söner, yanar bazen disko topu gibi olur. Çünkü temassızlık var. Eşinin iş ortamı nasıl, borç harç durumlarınız mı var mesela ya da patronu mu bunaltan bir tip. Bunların hepsi uyku problemine sebep olur. Ben bir okulda çalışırken uykularım berbattı çünkü çalışma koşullarım kötüydü. Bir de vücut değerlerinde problem var sa ya da bir rahatsızlığı söz konusuysa o da yapabilir. Bak bir sürü neden sayıyorum bunların içinde büyü en son ihtimaldir.

Bilemiyorum ya her evlilik böyle mi?Egr böyleyse kimse gerçekten mutlu değil biz eğlendiğimiz ilk aylarda kavga bile etmezdik şimdi seviyeye bak

Ben mi abartıyorum?Bence birini böyle suçlamak çok büyük iftira büyü yapmak demek dinden çıkmak demek gelip beni böyle bir şeyle sucluyor

Haklısınız aslında ama aile bireyleri sürekli durduk yere hastalanıyor özellikle benim ailem çocuğumuz ben kendisi tabiki en son ihtimal

Buyu diye birşey vardir:)

Herşeyi büyüye bağlayan insanları hiç hazzetmem ancak büyü ile uğraşan insanlar var malesef.. aranızdaki sorunları kvler falan biliyorsa şöyle yapın kv.nize görümceye falan deyin ki bize birisi büyü yapmış hoca ile konuştum büyü yapan kişiye karşı büyü yapıyormuş yaptırcam deyin eğer bu konuyla ilgisi varsa seyredin...

Psikiyatriste görünsün eşiniz. Şizofreni olabilit. İçki, madde bağımlılığıda onu böyle düşüncelere sefkedebilir. İyot eksikliği vs çok basit sebepten beyin bulanıklaşabilir. Ben doktor diyorum.

Eşiniz saçmalıyor tamam da siz de "annen yapmıştır" diyerek büyük vebal alıyorsunuz. Gözünüzle mi gördünüz? Hayır. Kadından helallik bile almanız lazım.

Reactions: KV_
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…