Durup dururken kv ye boyle birsey denmez ki.Mecbur çocuğuma bakıyor.Hem nasıl diyeceksin ki belki gerçekten masum bir şeyden haberi yok.Insanin böyle bir şey yapması için aklını vicdanını aldırması lazim herkes böyle manyakça bir şeye cesaret edemez
Ben olsam bende çok kırılırdım donuna kadar Haklısın .
Çocuğu kreşe verme imkanın yok mu ?
Durup dururken değil canım kv beni pek sevmez çok kez de tartıştık ama haklısın bi insanı böyle suçlamak kolay olmamalı ama kendisi beni tahrik ettiDurup dururken kv ye boyle birsey denmez ki.
Gunah valla
Esinizin is stresi ekonomik sorunlariniz va varsa kabuslar gormesi normal
Ama bunu baska seylere baglamasi da tuhaf
Bence uzerinde durmayin
. İnsanın hasta olması kadar doğal bir durum olamaz. Bir sürü insan hasta oluyor, neden siz olmayasınız? Hepimiz etten, kemikten biyolojik organizmalarız.Haklısınız aslında ama aile bireyleri sürekli durduk yere hastalanıyor özellikle benim ailem çocuğumuz ben kendisi tabiki en son ihtimal
Bilemiyorum kv pek sevmem çok iyi bir insan sayılmaz ama bunu yapabilecek kadar ileri gider miBuyu diye birşey vardir:)
Herşeyi büyüye bağlayan insanları hiç hazzetmem ancak büyü ile uğraşan insanlar var malesef.. aranızdaki sorunları kvler falan biliyorsa şöyle yapın kv.nize görümceye falan deyin ki bize birisi büyü yapmış hoca ile konuştum büyü yapan kişiye karşı büyü yapıyormuş yaptırcam deyin eğer bu konuyla ilgisi varsa seyredin...
Umarım başınıza gelmez de siz de düşünmek zorunda kalmazsınız.Siz de proton carpistirdigizda konu acın mutlaka haberimiz olsun. İnsanın hasta olması kadar doğal bir durum olamaz. Bir sürü insan hasta oluyor, neden siz olmayasınız? Hepimiz etten, kemikten biyolojik organizmalarız.
Millet Cern'de hadron çarpıstırıyor benim insanım burda büyüyle kafayı bozmuş.
Bilemiyorum ya her evlilik böyle mi?Egr böyleyse kimse gerçekten mutlu değil biz eğlendiğimiz ilk aylarda kavga bile etmezdik şimdi seviyeye bak
Okumuş etmiş insanlarsınız ya azıcık bilimsellik Allah aşkına.. gerçekten aranızda sen bana büyü yaptın yok annen yaptı muhabbeti mi geçiyor?
Eşiniz doktora gitmeyip büyüye mi bağlıyor olayları? Bence madem böyle diyor "evet yaptım, bana doğru dürüst davranmazsan öyle bi büyü yaparım ki elin ayağın tutmaz olur ayağını denk al beni üzme" derim
Inkar edemeyiz çünkü koskoca Kur 'an olmayan bir şeyi yasaklamaz büyü vardır ve çok büyük günahlar olarak geçer yani var ama size yapılmış midir onu bilemem sadece dikkatimi çeken genelde erkekler büyü gibi şeylere bağlamazlar durumlarını yani nerden biliyor da o kadar büyüye bağlıyor belki de kendi evinden biliyor annesi vesaire içli dişli olabilir mi birde istenmeyen gelinim diyorsun istersen müsait bir zamanınızda evinizde Kur 'an okuyun derim benInanç kimde fazladır kimde güçlüdür belli olmaz.Boyle bir şeyin varlığını inkar edemeyiz
deseydin ya......büyü yapsam böyle .....aslan parçası gibi değil ...süt dökmüş kedi olurdun diye :)
Konu sahibi o mesajla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeye çalışmış , lakin bunun Öğretmenlikle çocuklarımız kime emanet demeyle alakası Yok. ( ona bakarsanız ülke kimlere emanet derimYani bu mesaja bakarsak sizde inanıyorsunuz ve öğretmensiniz. Çocuklarımız kimlere emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?