Evimde kuran okuyorum bana o tarz şeyler hiç olmadı zaten kendisine oluyorInkar edemeyiz çünkü koskoca Kur 'an olmayan bir şeyi yasaklamaz büyü vardır ve çok büyük günahlar olarak geçer yani var ama size yapılmış midir onu bilemem sadece dikkatimi çeken genelde erkekler büyü gibi şeylere bağlamazlar durumlarını yani nerden biliyor da o kadar büyüye bağlıyor belki de kendi evinden biliyor annesi vesaire içli dişli olabilir mi birde istenmeyen gelinim diyorsun istersen müsait bir zamanınızda evinizde Kur 'an okuyun derim ben
Bu duyar kaşıdılar her yerde çıkıyor ya ben sallamıyorum boş verin.Konu sahibi o mesajla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeye çalışmış , lakin bunun Öğretmenlikle çocuklarımız kime emanet demeyle alakası Yok. ( ona bakarsanız ülke kimlere emanet derim)
Eşiniz büyü ile alakalı bahane üretiyor....
Bir arkadaş daha demişti müftülükten bu konuyla ilgili nasıl yardım alınıyor?Bilemiyorum ben bu tarz şeylerle hiç karşılaşmadım ailemde konusu bile açılmaz düşünülmez.Ama severek evlendiğim kocamdan soğudum evde her gün bir gür tabi büyü var ondan oluyor demek de doğru değil bu hale getirmek için epey uğraştılar ailecek.Kv günahını almak istemem ama yapmışsa da kendi oğluna döndü ben iyi kötü namaz kılarım kuran okurum kendisi soğuktur bu konularda sebep ne ise umarım duzeliryasadiklariniz size ağır geldiyse normal boyle hissetmeniz, bazi seyleri atlatmak zor olur,
ama hazir yaz bitmemisken bol bol disari çıkın. yorgun geliyosunuzdur, evde bi milyon is, pek anlasamadiginiz ama mecbur oldugunuz kv, esle problem... gerekirse bi gun onceden makarna salatası borek gibi biseyler yapin, cocuk cok ufak değilse yemegi de parkta falan yiyin. bi sure ev isleri de dort dörtlük olmasın, kiz kardesiniz varsa utuyu ondan rica edin, bana genel olarak herseyden bunaldiniz gibi geldi
ne kadar evden uzak farkli yerlerde takilirsaniz stres de azalir bence
evde sürekli dusunuyo insan, sunu demisti, burda bunu yapmisti, kaynanamda su aldigima kafayi takmisti uzar gider liste.... sonra bi bakiyosunuz sakinlesmek yerine daha da gerilmis ve sogumus oluyosunuz
esiniz de takmis olabilir, basta cok güzel baslamis çünkü, bizde en basta cok kotuyduk zamanla oturdu, siz de eski gunlere donebilirsiniz bence, umutsuz olmayin
ve burdan fikir almak yerine aklınızda soru işareti kalmamasi icin müftülkle görüşün
evet kesin büyü desek acaba degil mi diye gecer icinizden, hayir kesinlikle buyu degil desek yine acaba var miydi dersiniz
bunu kimse size icinizi rahatlatcak bi sekilde anlatamaz, yasadiginizi siz biliyosunuz, iciniz daraldiysa bile paylasmis olcaksiniz biriyle canli olarak, icinizden cikip gitmesi bile fark eder, insan herzaman anlatamıyo çünkü derdini yakinlarina
Buyu yapsam sana mi yaparım dedimdeseydin ya......büyü yapsam böyle .....aslan parçası gibi değil ...süt dökmüş kedi olurdun diye :)
Ben mi abartıyorum?Bence birini böyle suçlamak çok büyük iftira büyü yapmak demek dinden çıkmak demek gelip beni böyle bir şeyle sucluyor
Bir arkadaş daha demişti müftülükten bu konuyla ilgili nasıl yardım alınıyor?Bilemiyorum ben bu tarz şeylerle hiç karşılaşmadım ailemde konusu bile açılmaz düşünülmez.Ama severek evlendiğim kocamdan soğudum evde her gün bir gür tabi büyü var ondan oluyor demek de doğru değil bu hale getirmek için epey uğraştılar ailecek.Kv günahını almak istemem ama yapmışsa da kendi oğluna döndü ben iyi kötü namaz kılarım kuran okurum kendisi soğuktur bu konularda sebep ne ise umarım duzelir
Abartıyorsunuz demedim ben mesajımda eşinizden bahsetmiştim. Böyle düşünceleri varsa biri bana zarar vermeye çalışıyor, büyü yapmaya çalışıyor gibi eşinizin bir psikiyatri uzmanına başvurması lazım.
Vardır.
Ben demiyorum. İnananlar için Kur'an-ı Kerim diyor.Siz var dediyseniz tamam ben ikna oldum.
Ben demiyorum. İnananlar için Kur'an-ı Kerim diyor.
İnanmayanlar için zaten bir şey demem
E tamam o zaman. : )inanmadığım için sabaha kadar ben yoktur derim siz vardır dersiniz o yüzden tartışmaya gerek yok.
Büyü yapabilsem brad pittle evlenirdim seni ne yapayım deseydin:) şaka maka eşiniz iyi değil. Acaba eşinizden gizli bir hocaya gidip muska falan mı yazdırsanız@Mune abla konunun bununla alakası yok kapanmazsa sevinirim.Kizlar bu suçlama bana eşim tarafından yapıldı.Kendisi kışın kötü rüyalar görüyordu rahatsız ediliyordu.Gecti.Simdi de hastayım diyor başım dönüyor diyor doktora gitti o da başka bölüme sevk etti gitmedi.Ben bu tarz şeylere cok ihtimal vermedim çünkü kim niye ugrassin bizimle.Neyse geçen balkonda otururken pat diye salon lambası açıldı acayip korktum ve ilk defa böyle şeyden şüphelendim.Konuya gelecek olursak bugün bana çok hasta olduğunu söyledi ben de doktora git dedim kesin biri bana büyü yaptı dedi.Kim yapsın sana büyü dedim aklıma senden başka kimse gelmiyor benim senden başka kimseyle sorunum yok kimseyle tartışmıyorum dedi.Ben de düzgün konuş dedim hala ciddi ciddi ısrar ediyor istem dışı gözlerim doldu ben öğretmenim çok mutasip bir ailede yetıştım daha da onemlisi onun 10 yildir yanindayim nasil boyle bir sey soyler ben de agzima geleni saydim buyu yapacak olsam sana mi yaparim annen yapmistir bu eve ondan baska giren yok dedim(cocuk bakmak icin geliyor biz yokken aramız çok kötü klasik istenmeyen gelinim)
Artık gerçekten katlanamıyorum bu adama kendimi zorluyorum iyi davranmak için yine bir şey yapıp kendinden sogutuyor
Ben de kimsenin anneliğini eleştirmem ama bile isteye oğlunun yuvasına zarar verenler insan degilya su kadinlarin doğurduğunu farketmemeleri beni uyuz ediyo ara bozmak yuva yikmak ne kadar ayip gunah
ogluna dayanamiyosan evlendirip elin kizinin gunahina niye giriyosun, adam da nikahi sorumlulugu sana olan esini niye aileye karsi sorumlu gibi gorup hem ezip hem ezdiriyo cidden anlamıyorum
Valla dünya gamsız bir insan herkes depresyona girer o girmez ama karakter olarak çok değişti her şeye hoyt zoyt yapıyor eskiden özür dilerdi şimdi ölse dilemiyor üste çıkmaya çalışıyor beni çok yiprattiDepresyona girmis olabilir. Benim esimin de gecmeyen bas dönmeleri vardi, uykusuzluk, rüya görüyormuydu bilmiyorum. Bana uyuyamiyorum diyordu. Bir sene doktorlar herseyi kontrol ettiler, en sonunda birsey bulunmayinca deprosyon dediler. Maalesef isiniz cok zor, Bu sürecte sürekli, suclanan taraf, kötü olan taraf oluyor kadin. Ne yapsam hep sucluydum, Sen böyle yapmistim, sunu söylemistin... gibi bir sürü suclamalarda bulunmustu. Maalesef karsi tarafla beraber Ben de cöktüm, esim terapi ve Doktor destegi ile daha iyi ama Ben olanlari unutamiyorum Bu sefer. Zor bir durum,Allah yardimciniz olsun. Mutlaka psikologa gitmesi lazim, kendi kendine, ya da aile bireylerinin yardimiyla düzelen bi durum degil.
Ah keşke o kadar kolay olsa...bir gün gözünü karartıp çıkıp gideceğim o son olacak ya sabır çekiyorum.O zaman görecek gününü nasıl köpek gibi pişman oluyor bu yaptiklarina+++
Konu sahibesinin kocasi paranoya olmus
Soyle evlilikleri insanla niye surduruyor anlamam. Adam karsima gecip sabahtan aksama kafa utusu yapacak, sen bana buyu yaptin, onu yaptin, beni hasta ettin...cantami alir kacar giderim billaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?