Büyü yapıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E
Evimde kuran okuyorum bana o tarz şeyler hiç olmadı zaten kendisine oluyor

Bu duyar kaşıdılar her yerde çıkıyor ya ben sallamıyorum boş verin.

Bir arkadaş daha demişti müftülükten bu konuyla ilgili nasıl yardım alınıyor?Bilemiyorum ben bu tarz şeylerle hiç karşılaşmadım ailemde konusu bile açılmaz düşünülmez.Ama severek evlendiğim kocamdan soğudum evde her gün bir gür tabi büyü var ondan oluyor demek de doğru değil bu hale getirmek için epey uğraştılar ailecek.Kv günahını almak istemem ama yapmışsa da kendi oğluna döndü ben iyi kötü namaz kılarım kuran okurum kendisi soğuktur bu konularda sebep ne ise umarım duzelir

Ben mi abartıyorum?Bence birini böyle suçlamak çok büyük iftira büyü yapmak demek dinden çıkmak demek gelip beni böyle bir şeyle sucluyor

Abartıyorsunuz demedim ben mesajımda eşinizden bahsetmiştim. Böyle düşünceleri varsa biri bana zarar vermeye çalışıyor, büyü yapmaya çalışıyor gibi eşinizin bir psikiyatri uzmanına başvurması lazım.

ya su kadinlarin doğurduğunu farketmemeleri beni uyuz ediyo ara bozmak yuva yikmak ne kadar ayip gunah

ogluna dayanamiyosan evlendirip elin kizinin gunahina niye giriyosun, adam da nikahi sorumlulugu sana olan esini niye aileye karsi sorumlu gibi gorup hem ezip hem ezdiriyo cidden anlamıyorum

+++
Konu sahibesinin kocasi paranoya olmus
Soyle evlilikleri insanla niye surduruyor anlamam. Adam karsima gecip sabahtan aksama kafa utusu yapacak, sen bana buyu yaptin, onu yaptin, beni hasta ettin...cantami alir kacar giderim billaha.

Eşinize diyin ki, ben sana büyü yapsaydım şuan köpeğim olmuştun hav hav geziyodun peşimde böyle konuşamazdın deyin

Depresyona girmis olabilir. Benim esimin de gecmeyen bas dönmeleri vardi, uykusuzluk, rüya görüyormuydu bilmiyorum. Bana uyuyamiyorum diyordu. Bir sene doktorlar herseyi kontrol ettiler, en sonunda birsey bulunmayinca deprosyon dediler. Maalesef isiniz cok zor, Bu sürecte sürekli, suclanan taraf, kötü olan taraf oluyor kadin. Ne yapsam hep sucluydum, Sen böyle yapmistim, sunu söylemistin... gibi bir sürü suclamalarda bulunmustu. Maalesef karsi tarafla beraber Ben de cöktüm, esim terapi ve Doktor destegi ile daha iyi ama Ben olanlari unutamiyorum Bu sefer. Zor bir durum,Allah yardimciniz olsun. Mutlaka psikologa gitmesi lazim, kendi kendine, ya da aile bireylerinin yardimiyla düzelen bi durum degil.

Büyü yapabilsem brad pittle evlenirdim seni ne yapayım deseydin:) şaka maka eşiniz iyi değil. Acaba eşinizden gizli bir hocaya gidip muska falan mı yazdırsanız

Büyü yapsam önce ağzını dilini bağlarım, ki bundan sonra da ilk işim o olacak az daha böyle üstüme gelirsen de.

Diğer arkadaşlara katılıyorum adam paranoyak. Ayağı takılsa sizden bilecek belli ki.

Ben de kimsenin anneliğini eleştirmem ama bile isteye oğlunun yuvasına zarar verenler insan degil

Valla dünya gamsız bir insan herkes depresyona girer o girmez ama karakter olarak çok değişti her şeye hoyt zoyt yapıyor eskiden özür dilerdi şimdi ölse dilemiyor üste çıkmaya çalışıyor beni çok yipratti

+++
Konu sahibesinin kocasi paranoya olmus
Soyle evlilikleri insanla niye surduruyor anlamam. Adam karsima gecip sabahtan aksama kafa utusu yapacak, sen bana buyu yaptin, onu yaptin, beni hasta ettin...cantami alir kacar giderim billaha.
Ah keşke o kadar kolay olsa...bir gün gözünü karartıp çıkıp gideceğim o son olacak ya sabır çekiyorum.O zaman görecek gününü nasıl köpek gibi pişman oluyor bu yaptiklarina

Belki de psikolojisi bozuktur .paranoyak olmustur.davranislarini gözlemleyin. En iyi savunma saldırıdır. O saldırınca siz siniyorsunuz.sinmeyin . Durum büyüden õte psikologluk mesele gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…