- 25 Ağustos 2014
- 20.987
- 50.115
- 798
benzer şeyler yaşamışız. ayrılmana mutlu oldum inan. çünkü ben o aileden kurtulduğuma acayip mutluyum.. ve boşandığıma tek bir gün dahi pişman olmadım. çünkü bir insanla yürüyüp yürümeyeceğini anlıyorsun bir şekilde ki sen de anlamışsın sanıyorum. hakkında hayırlısı olsun. mümkün olan en kısa sürede kurtulmaya bak ki daha çabuk iyileşesin. ben 2 yıl süreci uzattım. süründüreyim derken kendim de sürünmüş oldum mahkemelerde. adalet sistemimiz sağ olsun hakkımı da koruyamadılar.
şimdi hayat çok daha güzel. beni gerçekten hak edecek birini bekliyorum. belki de öyle biri hiç olmayacak ama ben en azından görmüş geçirmiş ailemin yanında olacağım. biz de zengin değiliz. çok zor günlerimiz de oldu çok iyi günlerimiz de. ama ailem öyle bi insanı üç beş kuruşa harcayacak adiler değil şükür ki.
sen de hep iyi yanlarından bakarsan rahat atlatırsın inş. haydi geçmişler ola arkadaşım :)
haklısınız.. şükretmek ve iyi yönlerini görmek lazım.. ben uzatmak istemiyorum zaten hiç, belirsizlik mahfediyor.. o iğrenc insanlar ne aileme ne bana ne de iyi niyetimize layıktılar.. oylesine ucuz adice hesapları oldu ki, soruyorum, degdi mi, olan önce ogullarına oldu, 2 ayda 10 kilo vermiş, perişan halde.. kendimizi saydıracaz diye olmadık kötülük yaptılar ve benden gördükleri haketmedikleri hurmeti de yerle bir ettiler.. insan gibi olsalardı serilirdim önlerine eşim için.. ama yaranamadım ve diyorumkı eşime, öyle büyük bi sevgiye iyi niyete karsı yaptıklarınız yuzunden Allah aldı elinden tüm yasayabileceklerini