büyük bir aşk, evlilik ve yıkılan hayaller

benzer şeyler yaşamışız. ayrılmana mutlu oldum inan. çünkü ben o aileden kurtulduğuma acayip mutluyum.. ve boşandığıma tek bir gün dahi pişman olmadım. çünkü bir insanla yürüyüp yürümeyeceğini anlıyorsun bir şekilde ki sen de anlamışsın sanıyorum. hakkında hayırlısı olsun. mümkün olan en kısa sürede kurtulmaya bak ki daha çabuk iyileşesin. ben 2 yıl süreci uzattım. süründüreyim derken kendim de sürünmüş oldum mahkemelerde. adalet sistemimiz sağ olsun hakkımı da koruyamadılar.

şimdi hayat çok daha güzel. beni gerçekten hak edecek birini bekliyorum. belki de öyle biri hiç olmayacak ama ben en azından görmüş geçirmiş ailemin yanında olacağım. biz de zengin değiliz. çok zor günlerimiz de oldu çok iyi günlerimiz de. ama ailem öyle bi insanı üç beş kuruşa harcayacak adiler değil şükür ki.

sen de hep iyi yanlarından bakarsan rahat atlatırsın inş. haydi geçmişler ola arkadaşım :)

haklısınız.. şükretmek ve iyi yönlerini görmek lazım.. ben uzatmak istemiyorum zaten hiç, belirsizlik mahfediyor.. o iğrenc insanlar ne aileme ne bana ne de iyi niyetimize layıktılar.. oylesine ucuz adice hesapları oldu ki, soruyorum, degdi mi, olan önce ogullarına oldu, 2 ayda 10 kilo vermiş, perişan halde.. kendimizi saydıracaz diye olmadık kötülük yaptılar ve benden gördükleri haketmedikleri hurmeti de yerle bir ettiler.. insan gibi olsalardı serilirdim önlerine eşim için.. ama yaranamadım ve diyorumkı eşime, öyle büyük bi sevgiye iyi niyete karsı yaptıklarınız yuzunden Allah aldı elinden tüm yasayabileceklerini

Aynen canm boşver mutlu olacagin yol buysa sakin vazgeçme insan sagligindan oluyor sonra yok koca yok kaynana yok görümce derken... Mis gibi ailelerden cikip fitne fesat yuvasina düşmek en zor imtihan ..bosandktan sonra zamanla insan evlenms oldgnu bile unutyor çocuk olmayınca bekarliga geri donuyosun. Ben sanki bi dizi izlemisim de onu anlatyomusum gibi zerre etkilenmiyorum eski es ve yaşananlardan başkalarına bahsederken :)
saolun, cok teşekkürler.. inanın cok guzel bi tespit yapmışsınız; mis gibi ailelerden cıkıp fitnenin ocagına düşmekti bizimkisi resmen.. insan mutlu duzenli hayatında aşk arıyo, dugusal boşluk dolsun yuvamız olsun beraber uyuyp uyanalım istiyorsun ama hiç alakası olmayan insanlar (kaynana görümce) senden evvel mutlu olmak istiyor senin evliliginde, resmen trajikomik.. bu mutlulugu da seni ezip üzerek elde ediyor.. sadistlik.. Allah a havake ettim hepsini, inşaallah yanlarına kalmaz

fitneyle, camurla, çirkefle, enrtikalarla, yalandan gözyaslarıyla en sonunda tiksindirdiler beni kendilerinden.. tüm insanlar böyleymiş gibi geliyo artık bana, hiç güvenemem gibi, öylesine büyük bi yıkım oldu benim için..
maddiyatcı biri degilim ama inanın hayallerle doldurdugum evimi dagıtmak cok zor geliyor, o ceyizlerimi geri babaevine getirmek, hevesle sectigim koltugumu bırakmak bile cok acı geliyor su an.. Allah kimseyi böyle hayal kırıklıklarına dusurmesin

Allah yardımcınız olsun,
nasıl mutlu olacaksanız dilerim o yönde gelişir her şey,
aslında nişanlıyken ayrılmak olağanüstü hal olarak algılanmasa
bunca kalp kırıklığı olmadan da devam edilebilir hayata..
yolunuz açık olsun..
haklısınız.. sanıyorsunuz ki uzaklıktan dolayı oluyor sorunlar, sanıyorsunuz aynı evde olunca beni anlayacaktır, yuzyuze farklı olacaktır.. aslında hep kendini avutmak.. sonucta ben neden onu anlıyorum dmi yuzyuze olmadan da? dugunden 1 hafta önce de nişan atacak hale geldik ama tatlılıkla ikna etti beni.. yasanacaklar varmıs

haklısınız.. şükretmek ve iyi yönlerini görmek lazım.. ben uzatmak istemiyorum zaten hiç, belirsizlik mahfediyor.. o iğrenc insanlar ne aileme ne bana ne de iyi niyetimize layıktılar.. oylesine ucuz adice hesapları oldu ki, soruyorum, degdi mi, olan önce ogullarına oldu, 2 ayda 10 kilo vermiş, perişan halde.. kendimizi saydıracaz diye olmadık kötülük yaptılar ve benden gördükleri haketmedikleri hurmeti de yerle bir ettiler.. insan gibi olsalardı serilirdim önlerine eşim için.. ama yaranamadım ve diyorumkı eşime, öyle büyük bi sevgiye iyi niyete karsı yaptıklarınız yuzunden Allah aldı elinden tüm yasayabileceklerini

oo eşin baya pişmandır ama o zaman bunu da göz ardı etmemek lazım. akıllanmış olma ihtimali var mıdır acaba.. benimki hiç barışma çabasına girmemişti de. hatta barışmaya geldiklerini sandığım gün ses kaydı yapmaya gelmişti mahkemede tazminat filan alamayayım diye. daha ben boşanmaya karar vermemiştim üstelik. hatta gelip yine takıları istemişlerdi..

senin her durum aynı nerdeyse ama eşinin verdiği tepkiler farklı. iyice düşündün mü..

inanin her zaman iyi niyetle kazanacagimi dusunmustum, yani hala oyle inaniyorum, sadece iyi olmanin yetmedigini ve karsidaki insanin algisiyla dogru orantili oldugunu gordum.. siz melek de olsaniz karsinizdakiler kotu kalpliyse sizi zelil ediyorlae

kesinlikle katılıyorum ben de nişandan döndüm, hep iyi niyetle yaklaşıp iyilikle düzelteceğimi düşünmüştüm ama karşıdaki fesatla iyiliği kötülük anlıyor. Hiç gerek yok kendinden ödün vermeye..
bundan sonra da vazgeçme.. mahkemede hakkını al, üşenme korkma..kararından dönme.
Allah yolunu açık etsin.

Atkadasim bazi seyler bagira bagira gelmis. Bu insanlar size hic ikili oynamamislar ki nisanliliktan beri kendilerini gostermisler. O zaman boyle bir aileyi secmemek, ailenize haketmedigi seyleri yasatmamak sizin elinizdeydi. Tamam alttan alinir da sizinkisi resmen kapkara kor askmis. Ben en cok ailelere uzuluyorum zaten. Senelerce o kadar dikkatli yasa, kimseden laf isitme, parmakla gosterilecek aile ol, sonra damat diye eve getirilen, daha ne mal oldugu basindan belli olan dunur denilen tipler yuzunden hirsizlikla suclan. Yapmayin, kendinize ne yaparsaniz yapin ama ailelere kiyamiyorum iste..

Atkadasim bazi seyler bagira bagira gelmis. Bu insanlar size hic ikili oynamamislar ki nisanliliktan beri kendilerini gostermisler. O zaman boyle bir aileyi secmemek, ailenize haketmedigi seyleri yasatmamak sizin elinizdeydi. Tamam alttan alinir da sizinkisi resmen kapkara kor askmis. Ben en cok ailelere uzuluyorum zaten. Senelerce o kadar dikkatli yasa, kimseden laf isitme, parmakla gosterilecek aile ol, sonra damat diye eve getirilen, daha ne mal oldugu basindan belli olan dunur denilen tipler yuzunden hirsizlikla suclan. Yapmayin, kendinize ne yaparsaniz yapin ama ailelere kiyamiyorum iste..
kısmen haklısınız, ama gercek yuzlerini tam anlamıyla görüşümüz dügünün ertesi günlerinde oldu, nişanlılıkta olanlardan ötürü bozsaydık belki de ben o duygusallıkla pişman olacaktım, çok büyük olay yoktu diyecektim.. bir de ailem özellikle babam, ailesinin degil cocugun durusu önemli diyordu, maskesi düğünden sonra düştü işte, bizi perişan eden de o oldu.. dediginiz gibi, o kadar serefli bi hayat sür, ayakaltı insanlar gelip seni düşürmeye çalışsın.. en cok da içimi yakan bu oldu, bana olanlar degil

şimdi diyorumki, nişanlıyken bozmadım, evlendim basında bozmadım, sonra olaylar oldu bozmadım, simdi de keske cocuksuz bitirseydim demek istemiyorum artık.. dönüşü yok Allahın izniyle

bahsettiğin aile tip benim eşimin ailesinin aynısı ve bizde 1 aydır ayrıydık. Artık değişeceğini söyledi.beni sevdiğini ve bu evliliği bitirmek istemediğini söyledi oysa ben kafamda çoktan bitirmiştim ama vicdan azabı çekmemek için tekrar birleştim. Allah pişman etmez inşallah. ama inan sen gibi kararlı olmak isterdim, seni tebrik ediyorum ancak ben yapamadım. Allah utandırmaz inşallah.

bir de nişanlıyken aileme karsı gayet saygılı gbi görünen bi durusları vardı, hele eşimin.. ben simdi oturtuyorum tasları yerine ve onların o dönemdeki oyunlarını farklı sekilde ögrendim ayrıntılarıyla.. aileler biraraya gelmeli, uyumlu olabilmeli, hiçbişey oldu bittiye getirilmemeli..

Aşkın gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır.. ! Hayır yani bu halde BİLE nasıl herkesi madara ediyo onu çözemedim . dilerim bu sıkıntılı zamanını çabuk atlatırsın. ve son olarak mevlananın 1 sözünü yazıyım sana.
HAYATATININ ALTI ÜSTÜNE GELDİ DİYE ÜZÜLME; BELKİ ALTI ÜSTÜNDEN DAHA GÜZELDİR..:KK66:

bahsettiğin aile tip benim eşimin ailesinin aynısı ve bizde 1 aydır ayrıydık. Artık değişeceğini söyledi.beni sevdiğini ve bu evliliği bitirmek istemediğini söyledi oysa ben kafamda çoktan bitirmiştim ama vicdan azabı çekmemek için tekrar birleştim. Allah pişman etmez inşallah. ama inan sen gibi kararlı olmak isterdim, seni tebrik ediyorum ancak ben yapamadım. Allah utandırmaz inşallah.
inşaallah cok mutlu olursunuz.. kolay bi karar olmadı benimki de.. size tavsiyem, hemen cocuk dusunmeyin, önce guven ve evliliğiniz otursun.. eskileri de kapatın ve gundeme getirmeyin, belki sizin farklı olur

Aşkın gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır.. ! Hayır yani bu halde BİLE nasıl herkesi madara ediyo onu çözemedim . dilerim bu sıkıntılı zamanını çabuk atlatırsın. ve son olarak mevlananın 1 sözünü yazıyım sana.
HAYATATININ ALTI ÜSTÜNE GELDİ DİYE ÜZÜLME; BELKİ ALTI ÜSTÜNDEN DAHA GÜZELDİR..:KK66:
haklısınız, teşekkür ederim.. iyi niyetle enayiliği birbirine karıştırmışım ben, onu görüyorum ne yazık :)

haklısınız, teşekkür ederim.. iyi niyetle enayiliği birbirine karıştırmışım ben, onu görüyorum ne yazık :)
oo eşin baya pişmandır ama o zaman bunu da göz ardı etmemek lazım. akıllanmış olma ihtimali var mıdır acaba.. benimki hiç barışma çabasına girmemişti de. hatta barışmaya geldiklerini sandığım gün ses kaydı yapmaya gelmişti mahkemede tazminat filan alamayayım diye. daha ben boşanmaya karar vermemiştim üstelik. hatta gelip yine takıları istemişlerdi..

senin her durum aynı nerdeyse ama eşinin verdiği tepkiler farklı. iyice düşündün mü..
ben de öyle sanıyordum ama biliyorumki degişemez o, simdi ayrılık acısı ile perişan herseyi kabul ediyor ama normale dönünce yine baslayacak.. ben ailesine sırt dönsün istemedim ama o benim 'eş'im olamadı, duygusal derinlik olarak denk degiliz biz, o cok yuzeylerde, bencil ve kinci, bense asla içten hesap tutmam.. gecen beni aradı, alttan alta ailesine iyi olacakmıyım birleşirsek, bunu sorguluyo, benim gönlümü alacagına, düşünün :) kendi hatalarını toplayacak mı belli dgilken, ben ona teminat verecegim nerdeyse, bekledigi bu, hayır ailesine karsı da hep iyiydim ve bana diyoki eskisi gibi olurmusun, senin şart koşacak halin mi var dmi :)

size sormak istedigim su aslinda, evimi esyalarimi ceyizimi kaldirmak dagitmak cok zor geliyor, bende zaten asiri bir duygusallik var, kaldiramam gbi geliyor, okadar ozenle secilen kurulan hayali kolilere doldurmak, anneme dedim zaten siz halledin diye.. bir de yeni bi eve tasinmistik, ne ozenle kurdum yeniden, farkli bi hayat bu kez diye diye.. simdi hepsi dagilacak, neden bu kadar aci geliyor bana, yaptklari yuzunden nefretle yada umursamayarak bakmam gerekmezmi?

tanımasamda gerçekten sabır taşı gibi insansın canım. allah yardımcın olsun. en kısa zamanda atlatırsınız inşallah ailecek. şu hayatta ne insanlar insan sıfatına yakışmayan. neyse ki çocuğun falan yokmuş. allah yardımcınız olsun hepinizin

size sormak istedigim su aslinda, evimi esyalarimi ceyizimi kaldirmak dagitmak cok zor geliyor, bende zaten asiri bir duygusallik var, kaldiramam gbi geliyor, okadar ozenle secilen kurulan hayali kolilere doldurmak, anneme dedim zaten siz halledin diye.. bir de yeni bi eve tasinmistik, ne ozenle kurdum yeniden, farkli bi hayat bu kez diye diye.. simdi hepsi dagilacak, neden bu kadar aci geliyor bana, yaptklari yuzunden nefretle yada umursamayarak bakmam gerekmezmi?
bakamazsın tabiki. çünkü yaşadıkların kolay öyle unutulup gidecek şeyler değil. resmen okurken benim bile kanım dondu. güvenip sevdiğin insandan bunu görünce haliyle hissedeceksin o ne yapmış olursa olsun

Çocuğunuz yok galiba olmadığı iyi olmus böylesi insanlar degismezler asla,hakkınızda hayırlısı olsun...

Back
X