büyük bir aşk, evlilik ve yıkılan hayaller

tanımasamda gerçekten sabır taşı gibi insansın canım. allah yardımcın olsun. en kısa zamanda atlatırsınız inşallah ailecek. şu hayatta ne insanlar insan sıfatına yakışmayan. neyse ki çocuğun falan yokmuş. allah yardımcınız olsun hepinizin
Allah razi olsun sagolun.. amin..kusur arayisi, fitne, iftira, oyle guzel duygulari hayalleri kirletti ki, yasayamadign hayallerim yuregim yakan :(

Diğer konunuzu da okuyup yorumlamıştım. Lütfen bu adama geri dönmeyi düşünmeyin. Daha genç ve çocuksuzsunuz, kız gibisiniz elbette başka biri çıkacak karşınıza. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Lütfen kendinize saygınız varsa dönmeyin.

Diğer konunuzu da okuyup yorumlamıştım. Lütfen bu adama geri dönmeyi düşünmeyin. Daha genç ve çocuksuzsunuz, kız gibisiniz elbette başka biri çıkacak karşınıza. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Lütfen kendinize saygınız varsa dönmeyin.

Kendime saygimdan evvel aileme olan sevgim var inanin, ne hayalleri vardi, insanlar bi kiz verdiler binbir hayalle, omurlerinden gormedikleri cirkefligi gorduler bnm evliligm yuzunden

Insanlari anlamak cok kolay degil canim, kendinide hic bir zaman suclama ve bu kotu donemi atlatmaya bak. Rabbim aldigin kararlardan pisman etmesin. Allah yardimcin olsun

hepinize cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. imtihan iste.. inanin sulalemde cevremde herkes derdi ki, sen farklisin ozelsin vs, kotuye dusmek demek bu olsa gerek.. kiymet bilmeyen insanlar e korkuncmus

eskiden kriterlerimiz yine insanlikti ama simdi inanin yeni kavramlar onemli oldu.. zararsiz, acik aramayan, varsa kusuru orten, incitmeyen, vicdanli, edepli hayalı, komplekssiz, arsiz cirkdf sirret olmayan.. aman kizlar duanizda bunlari isteyin..

bi de cogu kisi, icki yok kumar yok ihanet ve dayak yok, evin ayri yolun ayri, neler neler var diyor.. evet neler neler var Rabbim gostermesin.. ama bu yasananlar da cok kotu dglmi? babama hakaret etti, otesi varmi?

size sormak istedigim su aslinda, evimi esyalarimi ceyizimi kaldirmak dagitmak cok zor geliyor, bende zaten asiri bir duygusallik var, kaldiramam gbi geliyor, okadar ozenle secilen kurulan hayali kolilere doldurmak, anneme dedim zaten siz halledin diye.. bir de yeni bi eve tasinmistik, ne ozenle kurdum yeniden, farkli bi hayat bu kez diye diye.. simdi hepsi dagilacak, neden bu kadar aci geliyor bana, yaptklari yuzunden nefretle yada umursamayarak bakmam gerekmezmi?

çok normal, siz eşyalarınıza değil hayallerinize yaşayamadıklarınıza acıyorsunuz. hangi yeni evli kadın yerinizde olsa aynı şeyi hissederdi. 5 yıllık 10 yıllık evliliğin ardından gelse idi bu boşanma etkileri daha farklı olurdu sizinkinden.

bu arada bence hayatta bu kadar iyi olmamak, insanları bu kadar alttan almamak lazım. hiç kimse sizden değerli değil, kimse sizi üzme size hakaret etme aşağılama hakkını kendinde bulamaz. taviz tavizi getirir. özellikle evlenme aşamasındaki bayanlara ders olmalı yaşadıklarınız.

allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce toparlar, mutlu hayatınıza geri dönersiniz.

bi de cogu kisi, icki yok kumar yok ihanet ve dayak yok, evin ayri yolun ayri, neler neler var diyor.. evet neler neler var Rabbim gostermesin.. ama bu yasananlar da cok kotu dglmi? babama hakaret etti, otesi varmi?
emin olun o bir çok kişi eşleri aldatsa da dövse de sövse de zaten ayrılmayacak insanlar. insanlığın kıstası insanca yaşamaktır. sizin onurunuz gururunuz duygularınız da fiziksel sağlığınız ya da maddi durumunuz kadar önemli.

hangi damat nefret bile etse bir kayınpedere küfürlü mesaj atar? bunun normal olduğunu iddia edenlerin kendi kocaları benzer durumda nasıl tepki verir? ayrıca başkalarının doğrularına göre yaşamak ne kadar mümkün ve doğru?

çok normal, siz eşyalarınıza değil hayallerinize yaşayamadıklarınıza acıyorsunuz. hangi yeni evli kadın yerinizde olsa aynı şeyi hissederdi. 5 yıllık 10 yıllık evliliğin ardından gelse idi bu boşanma etkileri daha farklı olurdu sizinkinden.

bu arada bence hayatta bu kadar iyi olmamak, insanları bu kadar alttan almamak lazım. hiç kimse sizden değerli değil, kimse sizi üzme size hakaret etme aşağılama hakkını kendinde bulamaz. taviz tavizi getirir. özellikle evlenme aşamasındaki bayanlara ders olmalı yaşadıklarınız.

allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce toparlar, mutlu hayatınıza geri dönersiniz.
amin insaalh.. inanin oylesine hayat doluydum ki.. yuzum gulmuyor 1senedir..aynen dedgz gbi de, esya degil, ysanamayanlar..

İyiki boşanmışsınız bir erkek ailesinde göreset olacak yoksa ,,ömür geçmez geçsede hergün üzüntü ve keder , para bunları asla kapatmaz parayla satın alacak değerler değil bunlar ,

anlattıgınız aile benim eşimin tıpa tıp aynısı demkki kaderinde benzeri varmış insanlar gibi çok zor hayaalerin yıkılması çok zorr insanların onuruyla gururuyla hayalleriyle ugraşılması benim tek şansım eşimin beni seçmesi ailesine rest çekmesi aileme saygıda kusur etmemesi kendi ailesi beni hep kıskandı ogullarını kıskandılar bana akrbaları iyi güler yülü cana yakın dedikce çamur attılar öle çirkeftilerki insan yanında beni küçük düşürüp benim canımı yakmaya kadar ilerledi artık eşim bile görmezden geliodu artık dur dedm gece kaldırdım ben çekemiyorum artık aileni dedimmm sende taarafını seç ona göre gideceksen git kalacaksan kal bitti artık ben onlara ne giderim nede gelirler artık kaynana olacak beni kötü gösterip alttan altan eşimi bana düşman etti sonnnunda çıktı foyası ortaya maksatı benim çocuklarımı alıp oglunuda alıp beni anamın evine göndermekmiş bu nasıl insanlık bu nasıl bi müslümanlık neden bu kadar bu insanlar kinleşti gelini bu kadar kıskanır hale geldi yazık acıyorum öle insanlaraa benim helallimi almadan cennet yüzü göstermesin beni unuttursun die dua ediorum artık çocuklarım için huzur mutluluk diliyorum rabbmden benim boşanma sansm yok

İyiki boşanmışsınız bir erkek ailesinde göreset olacak yoksa ,,ömür geçmez geçsede hergün üzüntü ve keder , para bunları asla kapatmaz parayla satın alacak değerler değil bunlar ,
her gun uzuntu ve keder, endise ve korku.. aynen de oyle

anlattıgınız aile benim eşimin tıpa tıp aynısı demkki kaderinde benzeri varmış insanlar gibi çok zor hayaalerin yıkılması çok zorr insanların onuruyla gururuyla hayalleriyle ugraşılması benim tek şansım eşimin beni seçmesi ailesine rest çekmesi aileme saygıda kusur etmemesi kendi ailesi beni hep kıskandı ogullarını kıskandılar bana akrbaları iyi güler yülü cana yakın dedikce çamur attılar öle çirkeftilerki insan yanında beni küçük düşürüp benim canımı yakmaya kadar ilerledi artık eşim bile görmezden geliodu artık dur dedm gece kaldırdım ben çekemiyorum artık aileni dedimmm sende taarafını seç ona göre gideceksen git kalacaksan kal bitti artık ben onlara ne giderim nede gelirler artık kaynana olacak beni kötü gösterip alttan altan eşimi bana düşman etti sonnnunda çıktı foyası ortaya maksatı benim çocuklarımı alıp oglunuda alıp beni anamın evine göndermekmiş bu nasıl insanlık bu nasıl bi müslümanlık neden bu kadar bu insanlar kinleşti gelini bu kadar kıskanır hale geldi yazık acıyorum öle insanlaraa benim helallimi almadan cennet yüzü göstermesin beni unuttursun die dua ediorum artık çocuklarım için huzur mutluluk diliyorum rabbmden benim boşanma sansm yok
esiniz arkanizdaysa otesi bos.. benim esim de bizi yuzyuze getirmedi ama basta yapilanlarin etkisiyle biz koptuk, dagildik ve toparlanamadik.. ne isterler insanlardan, ne gecti ellerime ogullarinin yikilan evinden baska? hayir nikah dusuyosa alsinlar kendilerine, zorla mi geldim.. bayila bayila aldilar, burnumdan getirmek icin herseyi yaptilar.. hakkim asla helal degil..

:(:( Rabbim yardımcın olsun....dilerim bugunlerin geçsin bitsin biran önce....güzel insanlar cıksın karsına canm benım

Back
X