Büyük bir derdim var !

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
Malesef başımda hiç dert eksik olmuyor yenisi eklendi. Nişanlım adanaya atandı bizde ailesinin daveti üzerine tarih belirlemeye diye evlerine gittik. Annem vefat etti bu arada. Babam namaza gittiği sırada adam hazır babanız yokken deyip oturuşunu değiştirdi ve birden hakaret etmeye başladı. Ben baştan beri istemiyorum da, böyle olcanı biliyordum düğün düğün demeye başladınız. Benim yapcak gücüm yok paranız varsa şimdi yapalımda ben yapamamda ablama da sus bi önce dinlemeyi öğren gibisinden laflar söyledi kızımız sizde kalıyo tabi erkenden düğün istersiniz oğlanıda dolduruyorsunuz beni delirtiyor düğün diye ve artı artı hakaretler. Bende ailemin sessiz kalkmasına ezilmesine üzülüp. Baba ablama ayıp olmuyormu biraz sakin konuşsan düşünerek dedim banada hakaret edip üstüme yürüdü. Nişanlımda adanada çalışıyor gelemedi. Apar topar kavgayla kalktık. Kayınpederimle başka sorunlarım oldu kızıyla benim mesajlarımı karıştırmış bende elbisem açık değil açık diyor baban biraz rahatsız oldum erkekler konuşmaz bu konuları demiştim sadece. Bana hakaret etti. Sürekli seni istemiyordum diyip duruyor. Ailemde asla olmaz bu iş bitti demeye başladı? Asla kabul etmiyolar. Biz birbirimizi çok seviyoruz 7 yılımızı verdik birbirimize nasıl vazgeçerim. Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım benim yanımda duruyor biz evleniyoruz ailemi istersen görmezsin diyor ama sizce evlilikte sorun olurmu ailemimi dinlemeliyim? Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum

Cok üzücü bir durum yaşamışsın canım ama sana bir tavsiye , aileler kesin bir büyük sorun oluyor, tabi nişanlının tutumu cok önemli he diyorsan o hep benim tarafımda ailesine karşı korur beni tamam o zaman evlen ailende zaten ikna olur damatlarının sana iyi oldugunu gördüklerinde , he durum öyle değilse o zaman aileni dinle derim zararının neresinden dönülürse kardır canım

Aileler maalesef evliligi derinden sarsabiliyor. Nişanlın senden yana daima durabilecek mi bunu iyi tart.
Evlenmedim ama aile yüzünden ayrıldık sozlumden ve maalesef ailem tüm uyarılarında hakli cikti
Arkamda durur durmasına ama illaki bir araya geleceğiz napocam bilmiyorum biz birlikte büyüdük vazgeçemiyorum da

Aile önemli tabiki onlar bizim göremediğimiz şeyleri de görüyorlar çünkü. Ama 7 yıl da az bir süre değil o kadar emek verilmiş, eşiniz olacak kişi sizden yanaysa ailesini karıştırmadan halletmeye bakın sorunlarınızı. Nişanlınıza da söyleyin ailem cok kırıldı onlarla konuş benim icin akılları kalmamalı sana güvenmeleri lazım çünkü baban o güveni hic veremedi deyin.
Keşke babası konuşuyorken ses kaydı alıp nişanlınıza dinletseydiniz.
O da babamla konuş falan derse siz de babasını arayıp güzel yapıcı konuşup ses kaydı alın dinletin nişanlınıza. Babasının gerçek yüzünü görünce ailene de hak verir en azından. O zihniyetteki babası siz güzel konuşsanız da bağırıp çağırıp hakaret edeceği icin elinizde delil olur ses kaydı.Bir de farklı şehre atanmış uzak olacaksınız nasılsa ailesinden , mesafeli durursanız sizi bunaltamazlar fazla.

Ailemi karşıma almaya cesaretim yok ama ondanda vazgeçersem sanki hiç mutlu olmayacakmışım gibi geliyor sürekli ağlıyorum ve mutsuzum

Yanı sonucun hıc de nısanlının dedıgı gıbı olmayacağını bılıyorsun zaten de.
Bambaska bı entrika geldi aklıma .
Bence Kayınpeder mesajları okumadı, bu mesaji kendisine gorumce aktardı
Görümcemin başka mesajlarınıda okumuş ve sevgilisi olduğunu öğrenip 24 yaşındaki kıza şiddet uygulamış oda kadın sığınma evine gitti. Anlıycanız kaynanam meşek gibi ama kayınbabam çok sorunlu bir insan

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için mutlaka dikkate alacağım

Adam ne kadar saygısız ve arsızmış.Düğün yapacak durumu yoksa bile kavga çıkartmak,üstüne hakaret etmekte neymiş.Kendi kendinize evlenseniz bile,huzur verecek insanlara benzemiyorlar.Üzgünüm ama yaşanacak bütün sorunları göğüsleyebileceğinize inancınız varsa evlenin.Ailenizde istemiyorsa artık, ilerde onlarda biz demiştik diyerek size destek olmayabilirler.

Eyvah eyvah gunahını aldım kızcağızın.
Adam yalnız cok cok fena evlenirsen sureklı muhatapsın yanı baska bı yolu yok.
Belki acımasızca bı yorum ama ben oyle bir adamın yetıstirdıgi biriyle de evlenmezdım.

Şu an bunlari dusunmek seni yormaktan başka bişeye yaramaz.İlk aşama senin ve nisanlinin evlenip evlenmeyecegi.Çocuk olursa da ona göre biseler düşünürsün

Evet benle kavga etme derecesinde karşılar hiç bi şekilde olmaz diyolar haklılarda beni düşünüyorlar ama insan bile bile vazgeçemiyor. Galiba aşkta bu, bile bile yanmak.

Ailenizi dinlemelisiniz her türlü göreceksiniz o insanları malesef ve yüzyüze bakılacak insanlar gibi görünmüyolar. Nişanlıyken eşimde bana ben görmüyorum onları sen nasıl görcen demişti. Evleneli 40gün olmadan 10gününde bizde yattılar hamile demediler hasta demediler eziyet gibi geldiler en son kızımı erken doğum yaptım 6gün sonra bebeğimi kaybettim maalesef acımla dalga geçtiler cenazeye gelmediler zaten 1hafta sonra falan 4yaşında bi çocuğa vermişler telefonu bebeğin nerde diye sordurup güldüler. Şimdi görüşmüyorum orası ayrı ama ben benden geçtim.

Nişanlım babasıyla anlaşamıyor 7 yıldır tanıyorum. Sürekli babası yüzünden omzumda ağlayıp dururdu. Ölsede kurtulsak artık dediğini biliyorum düşkün değil ailesine ama ailesi işte atamaz da. Bizim ne suçumuz var böylemi olamlıydı. İnanın çok zor durumdayım

İsterse 17 yıllık ilişkiniz olsun, aşkından ölüyor olun yine de üzülerek evlenmeyin derim. Gerçekten aileyle de evleniliyor ve meseleler siz evlendikten sonra bitmeyecek, babası belli saygısız ve terbiyesiz bir adam. Nişanlın şimdi görüşmezsin diyor ama ya sonra? Çocuğunuz olduğunda vs. o zaman ne olacak? Tabi ki görmek zorunda değilsiniz, bunu yapan çok insan var ama babasıyla ilgili sorun, gerginlik durumları da hep hayatınızda olacak

Allah yardımcınız olsun Allah hepimizim yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…