Büyük bir derdim var !

Durdurmaktan daha fazlası olurdu hatta büyük ihtimalle daha kötü şeyler olurdu babam demez vururdu buna eminim annesinede çektirmiş adam yıllarca nişanlım büyüdüğünde artık gücü yetmeye başlayınca babasına diklenip üstüne yürüyordu sürekli sadece ailen ailemle tanıştırmasaydım beni yanlış anlardı ailesi kötü demezlerdi ya hayırsız evlatsa derlerdi mecburen içine soktum sizin aşlemin dedi pişman da oldu ama artık çok geç malesefki. Adam herkese zarar veriyor eşine kızına oğluna bana

Yeni atandığı için uzun bir süre izin alamıyor eğitimde olduğu için. Malesefki öyle bir hata yapıp bir araya geldik. Sonu hüsran.. ama aileler yüzünden neden sevenler kavuşamıyorr.

23 yaşımdayım birikimimiz var çok şükür kendimiz herşeyi yapıyorız ama ailelerinde gönlü olsun derkn bizim gönlümüz kırıldı. Bazı insanlar kötülük için varlar. Bana da böylesi denk geldi

İleride sorun olmama ihtimali söz konusu bile değil, baksanıza bir gecede, en saygılı davranacağı zamanlarda neler olmuş. Bu adam yarın öbür gün size el kaldırsa şaşırmam.

Önemli olan siz ve nişanlınız ne kadar dirayetli insanlarsınız, birbirinize olan sevginiz saygınız hayat boyu bu surumu idare edecek ailevi sorunlarla yıpranmayacak kadar büyük mü? Burada önemli olan şey aranızdaki şu anki sevgi değil bence, nişanlınızın karakteri.

Nasıl insanmış vicdansızlara bak ya 4 yaşındaki bebek sayılabilecek çocuğa telefon verip sizi arattırıp nasıl bebeğin nerede dedirtip gülebilirler. Başınız sağolsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder size ama rabbim onları ne yapar orası pek belli olmaz.
Ne demiş hz Ali ;
Canı yanan sabretsin ,canı yakan da yanacağı günü beklesin..
ayrıca niyeti kötü olanında attığı ok döner dolaşır onu bulur hiç üzülmeyin ben güzel kurtulmuşsunuz değmez onlar için sağlıcakla kalın.

İlerde çocuk olunca sorun olurmu nasıl davranmalıyım güvenip çocuğumu göstermek bile istemiyorum çok tehlikeli bi adam güven vermiyor. Sorun olurmu ilerde diye korkuyorum
Basima belayo baştan alma sona dan ama onlar benim ailem istesem de uzak duramam diyerek gorusmeni isteyebilir es dost akraba ziyareti bayram dugun illaki sık ssık gormek zorunda kalacaksiniz

Yolun başında neler yaşatmışlar sana evlendikten sonra da yaşarsın yol yakınken aileni dinle

İlerde bir hastalık filan olsa babam o benim affet saygı duy görüş dicek emin ol. Ailelerden biri bile istemese olmuyor o evlilik. İyi düşün canım çok iyi düşün.

Sanırım bende bundan korkuyorum. Şuan evet yanımda ama insanoğluyuz nolacağı belli olmazki

Evet orası öyle. Nişanlınız ailesinin bu hareketlerini görüp neden böyleler diyor mu? Eşimin ailesi çok huzur bozucu ben kaç yıllık evliyim hala eşimi tek yakalasınlar beni şikayet edip ara bozmaya çalışırlar ama eşim bana laf ettirmez. Hep “annemler neden böyle anlamıyorum hiç” der. Bni uzak tutar, kafana onları takma bana bak sen der. Bnm seni nasıl sevdiğimi görmüyor musun der. Ama bana da onlarla ilgili tek laf ettirmez.
Ama başta dediğim gibi dengeyi kursa da onları hatalı bulsa da eşim evlendikten sonra çok aileci oldu. Eğer mantıklı bi insan olmasaydı biz muhtemelen ayrılırdık. Eşin dengesi çok önemli.

Nişanlınızın ne dediğinin hiçbir önemi yok, önemli olan düğünden sonraki tutumu.

Arkadaşımın kp i, oğluyla küs diye isteme-nişan-düğün hiçbirine gelmedi. Evlendikten sonra eşi el öpmeye götürdü arkadaşımı, adam bunları kapıda görünce kapıyı suratlarına kapatmış. Çocukları doğdu, çocuğun 40’ı çıkmadan, kışın ortasında babasına göstermeye götürdü çocuğu. Yani erkekler evlenmeden önce bol bol atıp tutuyorlar. Aileni ezme bir erkek için.

nişanlınız yanınızda olsa ne olur
maddi yönden baba yardım edecekse
bu iş olmaz kızım
o kp her türlü huzurunuzu bozar
sürekli istemiyorum diyen adam yarın birgün diğer kardeşlerin herşeyini yaparken senin yapmadığı için üzüleceksin
onların işine koşmassan nişanlına kızacak eşinde sana kardeşlerimin suçu ne işlerine gideceksin yapacaksın (iş dediğim evlilik arefesinde takıydı misafir ağırlamaydı sen siğerlerine yaparken sen zorluk çekerken diğerlerine yardım edilmesine hepzoruna gidecek sen hor görüleceksin
dünya toz pempe değil
pişman olursun

Nişanlınızın ve sizin ailenizin babasına ayar vermesi gerekiyor
Yaşananları nişanlınıza anlatın size ailenize saygı duymasını ve asla muhatap olmamasını ona anlatmalı öğretmeli ağzının payı verilmeli hangi türden anlıyorsa nasıl anlaması gerekiyorsa!
Ha nişanlın yapamam o benim babam atam diye pasif kalırsa yol ver gitsin şimdiden
Destursuz selam bile vermemeli size
Yoksa bu adam onun babası istediğin kadar uzak dururum de olayların göbeğinde öyle bi bulursunki kendini sen bile şaşırırsın benim suçum yoktu nasıl bana döndü bu işler diye

SAKIN, SAKIN, SAKIN ABLACIMMMM....Dertsiz başına dert alma...bu düşünceleri oğluda önceden mutlaka biliyordur...
yol yakınken dön...

Ben evlenme derim
Normalde aile muhim degil,muhim olan iliskiniz derim ama bu adam aşmış kendini
Hic hic görüşmeseniz de ayda yilda denk gelirsiniz illaki,yipranirsiniz
Adam kabus gibi bisey,basiniza bir turlu sey acar...kapasiteli epey

aileler her zaman önemli
"istersen görüşmezsin" vs. sadece lafta kalır
yarın öbür gün "hadi gidelim", "babamlar gelecek" ile başlar, çocuk olduktan sonra daha da artarak devam eder.
sen dayanamazsın birşey söylersin, o ailesidir dayanamaz tepki gösterir vs. vs.
şimdi tamam dersen bundan sonra ailenle ilgili daha fazla şey duyarsın, eşinden de duyma ihtimalin yüksek (hem açık söyleyeyim aileme bu kadar hakaret eden aileyle işim de olmazdı.)

o yüzden yol yakınken vazgeçmek en iyisi gibi görünüyor...

Tabi ki sorun olur hemde evliliginizi derinden sarsacak.sorunlar yasarsiniz ileride. Bakmayin siz nisanlisinin ailemle görusmezsin demesine yarin evlendiginizde beni seviyorsan ailemi de seveceksin yoksa kapi der bu işler boyleridir. Ne demişler balik baştan kokar sizinkide öyle olmus baştan belli yani sonu ne olacagi. Ailenizi dinleyin ve nisanliyken Ayrilin bence ilerde boşanmaktan iyidir

siz bu aileyi biliyorsunuz nişanlınız da biliyor

neden nişanlınız yokken babanızı ablanızı alıp evlerine gittiniz

nişanlın biz ayrı olacağız vs diyor da şimdi neden sizi onlarla muhatap ediyor

nişanlın atanmış işte düğünü tarihi eşyayı vs onunla konuşacaktın babası da uzaktan bakacaktı

bu arada kırılanlar zor tamir edilir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…