Büyük bir derdim var !

Öncelikle başın Sağolsun anneciğine Allah rahmet eylesin.Konuna gelince de arkama bakmadan kaçardım herhalde.Nişanlın o an yanında olsa babası üzerine yürürken babasının önüne geçip onu durdurur muydu sence?

Off off.Sizin içinde çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Ne kötü kalpli insanlar var bu dünyada yahu.Hiç ölümü düşünmeden birde başkasının acısıyla dalga geçebilecek kadar kalpleri kararmış.Allah size güzellikler yaşatsın bundan sonra inşallah.

Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah.

Arkamda durur durmasına ama illaki bir araya geleceğiz napocam bilmiyorum biz birlikte büyüdük vazgeçemiyorum da

O arkamda durur dedigin adam durmuyor iste her zaman. Onun yapısını en iyi sen bilirsin. Bir ömür surecek bir olay gecmisiniz uzun sana mantıklı karar vermek zor gelecektir. Ama aileni sakın sırt çevirme. İki aile arasında dengeyi bulun düğünü kendiniz yapin ve irtibatını ona göre az tutarsin

Vallahi şimdi yedi yılı çöpe atmak zor gibi gözüküyor ama boşanmak bundan çok daha kötü . Bence bir süre dene nişanlını , tepkilerini. Evlilik içinde hergün kabus yaşayınca ne sevgi kalır ne aşk. Şu anki kafamla ve tecrübelerimle sizin yerinizde olsam arkama bakmadan kaçardım . Ama insan yaşamadan cesur oluyor . Bazen kendimiz kaşınıyoruz :) hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Nişanlın ablandan, babandan kendi babası adına ozur dileyip gonul almaya calıstı mi?
Seni babasıyla muhatap etmeyeceği, evlılıgınızde bununla ilgili sorun yasanmayacagı konusunda onları rahatlatmayı denedi mi?

evet şuan şehir dışında olduğu için en kısa zamanda gelip özür dileyip ikna edeceğini bida asla böyle birşeye izin vermeyeceğini ailesinin ben olduğumu söyledi hatta ağlayıp alkol almaya gitmiş baya ağlayıp sensiz yapamam kimse umrumda değil ailem felan yok senden başka dedi babasınıda arayıp ya o ya hiç umrumda değilsiniz demiş o kafayla güveniyorumda ailesine güvenmiyorum

Ailenin yaşadığı bunca hakarete rağmen arkanı dönüp gidebilicek misin ? O insanların yüzü eğilir.
Onu geçtim, nişanlın arkanda duruyo olsa bile yapılanlar söylenenler evlendikten sonra sana daha ağır gelmeye başlayacak.
Seni istemediğini bildiğin, sevilmediğini hissettiğin bir ailenin soyadını almak bilemiyorum belki biraz katıyım ama istemezdim.
Nişanlın uzak dursa bile aileler bir şekilde iletişim yolu buluyorlar.
İyice düşün lütfen bunları kaldırabilirim, dersen evlen. Umarım herşey güzel olur senin için.

Bilmiyorum ama aile büyük faktör. Çok olay çıkarırlar. Ki nişanlınız babasının bu tavrını biliyordur neden kendisinin de orda olabileceği bi tarih ayarlatmadı. Madem yanınızda o varken ses edemezlerdi. İyi düşün.

Kaç yaşlarındasınız? Birikiminiz var mı? Çocuk babasını tanıyormuş zaten. Siz nişanlınız olmadan ya da o ailesiyle bazı şeyleri netleştirmeden niye gittiniz ki ailesinin evine? Nişanlılık döneminiz kısa mı sürdü?
Ailelerden beklentiniz varsa ve adetlere uyarak düğün yaparak bu süreci geçirecekseniz çocuk evlendirmek gerçekten çok masraflı. Adamın tavrı çok çok yanlış. Ancak hepsini bütün olarak düşünün. Maddi olarak aile zaten destek olmayacaksa ve bu sözleri yiyorsanız. Babasıyla muhattap olmayı kesin.

burda boyle haksiLiga ugrayan kadinlari gorunce. deliye donuyorum. ya gercekten bagzi insanlar kufru hak ediyor keske hal edilenlere musama gosterseniz baksaniza kizi yanliz bulmus. kayinbeder. istemiyorsan istemee. be birde sonra gel gelinlik bekle yaslanincada bizden iyisi olmaz uzme kendini ne deyim nisanlina. anlat gercekten ciddi bir sorun bir kere evinizi barkinizi bunlardan uzak tutun

Allah yardımcın olsun öncelikle.7 yıl az bir zaman degil eğer kayınpederini bir daha hiç görmeyeceğine inanıyorsan evlen derim.Benim de kızım var kahroluyorum böyle şeyler duyunca ailenin gözünün içine bakarak büyüttüğü yavruları böyle zalim dengesiz insanların harcaması çok acı.Tavsiyem eger gözünü karartıp evlenirsen ve bu pislik adamı görmek zorunda kalırsan korkma susma deli deliyi görünce sopasını saklarmış ezilme sakın defol git demekten hatta polis çağırmaktan çekinme.

Allah sabır versin canım yeniden anne olmayı nasip etsin ve tüm acılarını unuttursun inşallah.Senin derdin konu sahibinin derdinden daha çok üzdü beni o iğrenç insanların yaptıkları kötülüklerin bedelini öderkenki hallerini de gösterir Allah asla yanlarına kalmaz icini ferah tut ve ilerde doğacak çocukların için dik dur.

Nişanlınız sizi çok seviyorsa babasını dizginlesin. Tüm ailenizden ve sizden özür dinlenmeden sakın evlenmeyin. Nişanlınızın rest çekmesi ve “beni kaybedersiniz” modunda olması gerekiyordu.

Şu duruma razı olmayın. Şu an denen “Ailemi istemezsen görmezsin” lafı ileride “babam evime gelemeyecek mi”, “ona bir şey olursa vicdan azabı çekerim”, “bayramda barışın”, “ne kindarmışsın, kaç sene geçti unutmadın”, “torunlarını özlediler” e döner.

Nısanlın evlenınce degısıp aılesının tarafına gecerse çok çekersin canım . Erkekler evlenene kadar asarım keserım brnım sözüm gecer derler ama evlendıkten sonra anasının kuzusu olur çıkarlar. Aılelerınin tarafına dönerler. Senı de zorla görüşmeye zorlar ve o kp kişisi senı hep huzursuz eder. Ben böyle düşünüyorum ama tam tersi de olabılır.

Bir erkek ne kadar süre eşinin arkasında durabilir?? Çok zor bi durum onca yılınızı vermişsiniz ama baba çok ayıp etmiş, bu konuyu çözecek olan yine nişanlınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…