- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Amin.. Aminn...Allah yardımcınız olsun Allah hepimizim yardımcısı olsun
Off off.Sizin içinde çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Ne kötü kalpli insanlar var bu dünyada yahu.Hiç ölümü düşünmeden birde başkasının acısıyla dalga geçebilecek kadar kalpleri kararmış.Allah size güzellikler yaşatsın bundan sonra inşallah.Ailenizi dinlemelisiniz her türlü göreceksiniz o insanları malesef ve yüzyüze bakılacak insanlar gibi görünmüyolar. Nişanlıyken eşimde bana ben görmüyorum onları sen nasıl görcen demişti. Evleneli 40gün olmadan 10gününde bizde yattılar hamile demediler hasta demediler eziyet gibi geldiler en son kızımı erken doğum yaptım 6gün sonra bebeğimi kaybettim maalesef acımla dalga geçtiler cenazeye gelmediler zaten 1hafta sonra falan 4yaşında bi çocuğa vermişler telefonu bebeğin nerde diye sordurup güldüler. Şimdi görüşmüyorum orası ayrı ama ben benden geçtim.
Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah.Off off.Sizin içinde çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Ne kötü kalpli insanlar var bu dünyada yahu.Hiç ölümü düşünmeden birde başkasının acısıyla dalga geçebilecek kadar kalpleri kararmış.Allah size güzellikler yaşatsın bundan sonra inşallah.
Arkamda durur durmasına ama illaki bir araya geleceğiz napocam bilmiyorum biz birlikte büyüdük vazgeçemiyorum da
İsterse 17 yıllık ilişkiniz olsun, aşkından ölüyor olun yine de üzülerek evlenmeyin derim. Gerçekten aileyle de evleniliyor ve meseleler siz evlendikten sonra bitmeyecek, babası belli saygısız ve terbiyesiz bir adam. Nişanlın şimdi görüşmezsin diyor ama ya sonra? Çocuğunuz olduğunda vs. o zaman ne olacak? Tabi ki görmek zorunda değilsiniz, bunu yapan çok insan var ama babasıyla ilgili sorun, gerginlik durumları da hep hayatınızda olacak
O arkamda durur dedigin adam durmuyor iste her zaman. Onun yapısını en iyi sen bilirsin. Bir ömür surecek bir olay gecmisiniz uzun sana mantıklı karar vermek zor gelecektir. Ama aileni sakın sırt çevirme. İki aile arasında dengeyi bulun düğünü kendiniz yapin ve irtibatını ona göre az tutarsin
evet şuan şehir dışında olduğu için en kısa zamanda gelip özür dileyip ikna edeceğini bida asla böyle birşeye izin vermeyeceğini ailesinin ben olduğumu söyledi hatta ağlayıp alkol almaya gitmiş baya ağlayıp sensiz yapamam kimse umrumda değil ailem felan yok senden başka dedi babasınıda arayıp ya o ya hiç umrumda değilsiniz demiş o kafayla güveniyorumda ailesine güvenmiyorumNişanlın ablandan, babandan kendi babası adına ozur dileyip gonul almaya calıstı mi?
Seni babasıyla muhatap etmeyeceği, evlılıgınızde bununla ilgili sorun yasanmayacagı konusunda onları rahatlatmayı denedi mi?
İnanırım canım ama her şerde bir hayır vardır ... hakkında hayırlısı inşallahAilemi karşıma almaya cesaretim yok ama ondanda vazgeçersem sanki hiç mutlu olmayacakmışım gibi geliyor sürekli ağlıyorum ve mutsuzum
burda boyle haksiLiga ugrayan kadinlari gorunce. deliye donuyorum. ya gercekten bagzi insanlar kufru hak ediyor keske hal edilenlere musama gosterseniz baksaniza kizi yanliz bulmus. kayinbeder. istemiyorsan istemee. be birde sonra gel gelinlik bekle yaslanincada bizden iyisi olmaz uzme kendini ne deyim nisanlina. anlat gercekten ciddi bir sorun bir kere evinizi barkinizi bunlardan uzak tutunMalesef başımda hiç dert eksik olmuyor yenisi eklendi. Nişanlım adanaya atandı bizde ailesinin daveti üzerine tarih belirlemeye diye evlerine gittik. Annem vefat etti bu arada. Babam namaza gittiği sırada adam hazır babanız yokken deyip oturuşunu değiştirdi ve birden hakaret etmeye başladı. Ben baştan beri istemiyorum da, böyle olcanı biliyordum düğün düğün demeye başladınız. Benim yapcak gücüm yok paranız varsa şimdi yapalımda ben yapamamda ablama da sus bi önce dinlemeyi öğren gibisinden laflar söyledi kızımız sizde kalıyo tabi erkenden düğün istersiniz oğlanıda dolduruyorsunuz beni delirtiyor düğün diye ve artı artı hakaretler. Bende ailemin sessiz kalkmasına ezilmesine üzülüp. Baba ablama ayıp olmuyormu biraz sakin konuşsan düşünerek dedim banada hakaret edip üstüme yürüdü. Nişanlımda adanada çalışıyor gelemedi. Apar topar kavgayla kalktık. Kayınpederimle başka sorunlarım oldu kızıyla benim mesajlarımı karıştırmış bende elbisem açık değil açık diyor baban biraz rahatsız oldum erkekler konuşmaz bu konuları demiştim sadece. Bana hakaret etti. Sürekli seni istemiyordum diyip duruyor. Ailemde asla olmaz bu iş bitti demeye başladı? Asla kabul etmiyolar. Biz birbirimizi çok seviyoruz 7 yılımızı verdik birbirimize nasıl vazgeçerim. Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım benim yanımda duruyor biz evleniyoruz ailemi istersen görmezsin diyor ama sizce evlilikte sorun olurmu ailemimi dinlemeliyim? Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum
Allah yardımcın olsun öncelikle.7 yıl az bir zaman degil eğer kayınpederini bir daha hiç görmeyeceğine inanıyorsan evlen derim.Benim de kızım var kahroluyorum böyle şeyler duyunca ailenin gözünün içine bakarak büyüttüğü yavruları böyle zalim dengesiz insanların harcaması çok acı.Tavsiyem eger gözünü karartıp evlenirsen ve bu pislik adamı görmek zorunda kalırsan korkma susma deli deliyi görünce sopasını saklarmış ezilme sakın defol git demekten hatta polis çağırmaktan çekinme.Malesef başımda hiç dert eksik olmuyor yenisi eklendi. Nişanlım adanaya atandı bizde ailesinin daveti üzerine tarih belirlemeye diye evlerine gittik. Annem vefat etti bu arada. Babam namaza gittiği sırada adam hazır babanız yokken deyip oturuşunu değiştirdi ve birden hakaret etmeye başladı. Ben baştan beri istemiyorum da, böyle olcanı biliyordum düğün düğün demeye başladınız. Benim yapcak gücüm yok paranız varsa şimdi yapalımda ben yapamamda ablama da sus bi önce dinlemeyi öğren gibisinden laflar söyledi kızımız sizde kalıyo tabi erkenden düğün istersiniz oğlanıda dolduruyorsunuz beni delirtiyor düğün diye ve artı artı hakaretler. Bende ailemin sessiz kalkmasına ezilmesine üzülüp. Baba ablama ayıp olmuyormu biraz sakin konuşsan düşünerek dedim banada hakaret edip üstüme yürüdü. Nişanlımda adanada çalışıyor gelemedi. Apar topar kavgayla kalktık. Kayınpederimle başka sorunlarım oldu kızıyla benim mesajlarımı karıştırmış bende elbisem açık değil açık diyor baban biraz rahatsız oldum erkekler konuşmaz bu konuları demiştim sadece. Bana hakaret etti. Sürekli seni istemiyordum diyip duruyor. Ailemde asla olmaz bu iş bitti demeye başladı? Asla kabul etmiyolar. Biz birbirimizi çok seviyoruz 7 yılımızı verdik birbirimize nasıl vazgeçerim. Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım benim yanımda duruyor biz evleniyoruz ailemi istersen görmezsin diyor ama sizce evlilikte sorun olurmu ailemimi dinlemeliyim? Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum
Allah sabır versin canım yeniden anne olmayı nasip etsin ve tüm acılarını unuttursun inşallah.Senin derdin konu sahibinin derdinden daha çok üzdü beni o iğrenç insanların yaptıkları kötülüklerin bedelini öderkenki hallerini de gösterir Allah asla yanlarına kalmaz icini ferah tut ve ilerde doğacak çocukların için dik dur.Ailenizi dinlemelisiniz her türlü göreceksiniz o insanları malesef ve yüzyüze bakılacak insanlar gibi görünmüyolar. Nişanlıyken eşimde bana ben görmüyorum onları sen nasıl görcen demişti. Evleneli 40gün olmadan 10gününde bizde yattılar hamile demediler hasta demediler eziyet gibi geldiler en son kızımı erken doğum yaptım 6gün sonra bebeğimi kaybettim maalesef acımla dalga geçtiler cenazeye gelmediler zaten 1hafta sonra falan 4yaşında bi çocuğa vermişler telefonu bebeğin nerde diye sordurup güldüler. Şimdi görüşmüyorum orası ayrı ama ben benden geçtim.
Malesef başımda hiç dert eksik olmuyor yenisi eklendi. Nişanlım adanaya atandı bizde ailesinin daveti üzerine tarih belirlemeye diye evlerine gittik. Annem vefat etti bu arada. Babam namaza gittiği sırada adam hazır babanız yokken deyip oturuşunu değiştirdi ve birden hakaret etmeye başladı. Ben baştan beri istemiyorum da, böyle olcanı biliyordum düğün düğün demeye başladınız. Benim yapcak gücüm yok paranız varsa şimdi yapalımda ben yapamamda ablama da sus bi önce dinlemeyi öğren gibisinden laflar söyledi kızımız sizde kalıyo tabi erkenden düğün istersiniz oğlanıda dolduruyorsunuz beni delirtiyor düğün diye ve artı artı hakaretler. Bende ailemin sessiz kalkmasına ezilmesine üzülüp. Baba ablama ayıp olmuyormu biraz sakin konuşsan düşünerek dedim banada hakaret edip üstüme yürüdü. Nişanlımda adanada çalışıyor gelemedi. Apar topar kavgayla kalktık. Kayınpederimle başka sorunlarım oldu kızıyla benim mesajlarımı karıştırmış bende elbisem açık değil açık diyor baban biraz rahatsız oldum erkekler konuşmaz bu konuları demiştim sadece. Bana hakaret etti. Sürekli seni istemiyordum diyip duruyor. Ailemde asla olmaz bu iş bitti demeye başladı? Asla kabul etmiyolar. Biz birbirimizi çok seviyoruz 7 yılımızı verdik birbirimize nasıl vazgeçerim. Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım benim yanımda duruyor biz evleniyoruz ailemi istersen görmezsin diyor ama sizce evlilikte sorun olurmu ailemimi dinlemeliyim? Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?