- Konu Sahibi Sevdigim66
-
yazılanları görünce çok güldüm aklıma lise yıllarım geldi nyaş problemi gibi olmuş ben 23 yaşındaysam eşimde benden 8 yaş büyükse ve kardeşinin karısı benim eltim olursa ve oda eşimden 3 yaş küçükse onun kocasıda bana yenge derse fakat eltim bana ismimle hitap ederse ve bende ona ismiyle hitap edersem ve eşimin kocası bana gelin derse ve beim eşimde kardeşinin karısına yenge diosa
bu durumda kocamın kardeşi kaç yaşındadır
6 sayfadan anladığım şey bu:)
bu konu uzadıkça karmaşık bi hal almaya başladı,bir arkadaşın dediği gibi matematik prof.ları gelse çözemeyecek bu yenge-abla ikilemini
o değil de k.validem bu yaz,ben ablanız gibi hissediyorum kendimi,bana abla deyin dedi...biz 3 elti napalım şimdi,bizim durum daha vahim...halinize şükredin bayanlar :18:
bu konu uzadıkça karmaşık bi hal almaya başladı,bir arkadaşın dediği gibi matematik prof.ları gelse çözemeyecek bu yenge-abla ikilemini
o değil de k.validem bu yaz,ben ablanız gibi hissediyorum kendimi,bana abla deyin dedi...biz 3 elti napalım şimdi,bizim durum daha vahim...halinize şükredin bayanlar :18:
ben şu nada en büyük ve tek gelinim peşime 3elti gelecek ama bana yenge denmesini sevimiyorumm...
abla desinler ama yenge sevmiyorum...
ablanız kurban olsun size hahahaha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?