Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Asla dediğim her haltı yedim. Şimdi çok pişman ve tövbeliyim. Büyük konuşmasam şu an eşimle evli olmazdım zati çocuklarım da olunca büyük konuşmanın esamesi bilem kalmadı bende çok şükür..

Büyük konuşup hot gördüğüm ne varsa hepsini dibine kdr yaşadım.. Çok kötü bir şey, belkide hayatta insanın basına gelebilcek en kötü şey

Biraz alakasız ama, nişanımda yeni doğum yapmış bir akrabam gelmişti 40 lı bebekle. Bebek daha salona girmeden düşmüş, hemen hastaneye koşmuşlardı. İçimden 40 lı bebekle düğüne mi gelinir diye geçirmiştim, kınamıştım yani biraz.

iki sene sonra, ben oğlum tam 40 günlükken, eltimin kızının düğününe gittim. Ve salon kapısının önünde oğlum pusetinden kayıp düştü. Kafasında çizikler oluştu. Hiç içeri girmeden fellik fellik hastane aradık eşimle.

oğluma bir şey olmadı ama 2 sene önceyi hatırladım direkt.

olaylar cok benzer

çok büyük konuştum,kınadım. başıma geldi hayatı tersten yaşadım,yaşıyorum isyanım kendi dilime.

Bilmem aklıma gelmiyor olmadı sanırım...Ama anlam veremediğim şeyleri yaşadım eş ailesiyle sorun.Büyük abimin bizden uzaklaşması falan böyle durumlara anlam veremezdim.

Asla sevmem beğenmem dediğim tipte bir insanı sevmiştim.O günden sonra yapmayacağım konuşmayacağım dedim ama buda büyük konuşmak oluyor galiba

Ağzımdan büyük konuşmak adına her ne çıktıysa x2 şeklinde yaşadım, yaşıyorum. Akıllanmıyorum da. Eş dost bile farkında, ben böyle büyük konuşup atıp tutmaya başlayınca aha şimdi sı...n diyorlar. Bazen kendimi Allah’ım tamam daa anladım bi daha demicemmm derken buluyorum..

Annem babamın ikinci eşi. İlk eş doğumda vefat etmiş. Babamla annemde görücü usulü evlenmişler. Babamın üvey annesi annemi hor görmüş. 'Eski karısının eşyaları üzerine geldin.' gibi sözler söylermiş. Annem çok üzülürmüş. Gel zaman git zaman el bebel gül bebek büyüttüğü kızı yani halam serseri birine kaçtı. O zamanlar küçüktüm ama hatırlıyorum. Kayınbabası kendi gelene düğün yapmam demiş. Sadece nikah oldu. Birinden gelinlik buldular. Ve annemin ayakkabısını giymişti nikahta. Annem ah etmemiştim ama üzüldüğüm için annesinin o lafları gelmişti nikah esnasında derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…