- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Asla hayır dediğmiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Asla dengim olmayan kültürsüz cok kardesli aileyle bag kurmam dedim ve esimin anne babasi bizimkilerden cok altta idi. Anlaşamazlardı anne babam üni mezunu esimin ailesi hic okula gitmemis. 8 kardesler ve evlendim yüzden bir daha asla asla demiyorumAsla hayır dediğmiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Yaşayan cok gordum. Ben oyle buyuk bırsey yasamadım. Ablam bosandıgında komsumuz anneme herkesın Icınde kızın kocadan dondu sana cok uzuluyorum dedi. Bir sene sonra kendi kızı boşandı. Apartmandan tasınıp gittı.Asla hayır dediğmiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Nasıl ya sen evleniyor musun? Neden dengin değil eğitim anlamında mıAsla dengim olmayan biriyle beraber olmam dedim, evleniyoruz.
O yüzden asla asla dememek lazım.
Yani evlenmeyi düşünüyorum :)Nasıl ya sen evleniyor musun? Neden dengin değil eğitim anlamında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?