Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Asla hayır dediğmiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Asla dengim olmayan kültürsüz cok kardesli aileyle bag kurmam dedim ve esimin anne babasi bizimkilerden cok altta idi. Anlaşamazlardı anne babam üni mezunu esimin ailesi hic okula gitmemis. 8 kardesler ve evlendim yüzden bir daha asla asla demiyorum

Var tabii...
Mesela benim sayısal derslerim hep kötüydü ve asla sayısal bölüm yazmam derdim şuan mühendislik 2.sınıf öğrencisiyim
Uzak mesafe ilişkilerini hep yadırgardım saçma bulurdum, genç yaşta sarmaş dolaş gezemeyeceksek canımız istediğimizde buluşamayacaksak kalsın öyle ilişki derdim ama şuan farklı şehirlerden yürütüyoruz ilişkimizi

Üniversiteye gitmeden önce çalışıyordum. Okul kazandığım zaman bir arkadaşım kendine sevgili bulup gelirsin demişti. Asla, bu saatten sonra bi de yeni mezun biriyle mi uğraşayım, ben yine eski işime dönerim ama onun iş bulmasını mı bekleyeyim dedim. Bu biiiiir.
Asla kendimden küçük bir erkekle sevgili olmam dedim. Bu da ikiiiiii.
Şimdi ne mi oldu. Kendimden 2 yaş küçük sevgilim var ve gittiğim üniversiteden sınıf arkadaşımdı. Mutluyum ama ben atanana kadar eski işime döndüm ama sevgilimin iş bulmasını bekliyorum. Hayat böyle bir şey işte. Asla asla deme

hep derim ki ; buna en güzel örnek benim evliliğim :)
şuanda 26 yaşındayım ve 18 yaşında evlendim..
hep derdim kiii , asla ile başlayan cümlelerimden birisidir bu ..
asla kaçarak evlenmem = kaçarak evlendim...
asla hemen çocuk yapmam = hemen kızım oldu :)
asla derdim kocam bana söz geçiremz bi bardak su vermem derdim = tam tersiii ..
evliliğim boyunca çıkardığım tek derstir . büyük konuşmamak :)

Dünyada bir o bir ben kalsak asla dedim 3 çocuğumuz var
Arkadaşım 36 yaşında gebe kaldı bune doğuracaksan zamanında doğursaydın dedim 2o de evlenmişti 39 yaşında doğurdum şimdi herşey normal olabilir diyen bir tipim

Asla hayır dediğmiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Yaşayan cok gordum. Ben oyle buyuk bırsey yasamadım. Ablam bosandıgında komsumuz anneme herkesın Icınde kızın kocadan dondu sana cok uzuluyorum dedi. Bir sene sonra kendi kızı boşandı. Apartmandan tasınıp gittı.

Nasıl ya sen evleniyor musun? Neden dengin değil eğitim anlamında mı
Yani evlenmeyi düşünüyorum :)
Hem eğitim, hem maddi anlamda çok denk değiliz, ben iyi bir üniversitede okuyorum, ailemin Türkiye gelirine göre iyi bir geliri var. O ise Amerika'daki okumuş,şirket sahibi bir beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…