Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Asla yaşadığım şehirden biri ile evlenmicem derdim.
Evlendim.

İkizlerimden sonra bir daha asla bebek düşünemem, şakasını yapanla küserim derdim.
O lafımı da yedim, 7 aylık bebem var, isteyerek hem de :)

Daha da vardır da aklıma gelmiyor.

Asla beni terk eden erkekle olmam dedim , tekrar oldum, simdide asla geri donsede evlenmem diyorum bakalim hayat ....

aslaaaa cekik gözlülerle evlenmem dedim. sinifimda vardi bi kac tane. ön yargi degil yüz körüyüm onlari kesinlikle ayirt edemiyordum. gittim Allahin cekigi ile evlendim xD.

Asla kendimden kucuk biriyle olmam diyordum.degil yas farki bir saniye bile kucuk olamaz diyordum.bir yila kalmadan kendimden kucuk biriyle iliakiye baslamistim lafimi yedim afiyetle.

Benim de şöyle ilginç bir anım var bu hususla alakalı aranızda kızacaklar olabilir ama kızmayınız bana . O zamanlar küçük cahil bir kızdım
Bizim bir komşu vardı 30 yaşında mıydı neydi o zamanlar benim de yaş 16 17 anca var yok . Evlenmiş bizim binaya gelin gelmişti . Ben de dedim ki gelinlik giymenin de bir yaşı var ya ne biçim olmuş çok kart duruyor gelinliğin içinde . Yaşlı vs laflar etmiştim.
Geçirdiğim nişanlılıklara rağmen 30 yaşıma dek evlenemedim . Tam 30 yaşımdayım mayısa düğünüm var Gerçi gelin ata binmiş ya nasip demişler ama önceki nişanlılıklarımın sonuçlanmayışı tam 30 yaşımda ise verdiğim bu karar yıllar önce söylediğim bu lafı hatırlattı işte bana

Hayatta çekmem diye konuşurdum, çok şeyi çektim, yuttum.
Anlatsam yakınlarım inanmaz.

Eşim kardeşine çok düşkündü, keşke küsseler ne sevinirim demiştim.
Küstüler öyle bir sebepten ki en çok ben üzüldüm..

Öğretiyor hayat..
Şimdi cümlelere ''Allah başa vermesin, hayatta her şey insanlar için. '' diye başlıyorum..

Evlenir evlenmez çocuk mu yapılır dedim yaptım. Hemen ikinci çocuk yapılır mı hiç dedim onuda yaptım 15 ay ara var. O yüzden artık biri birşey dediğinde hayırlısı diyip çekiliyorum kenara. Hayat mottom artık hayırlısı

Annemin eşi için asla böyle bir adamı çekmem derdim. 1 alt modeliyle evlendim.
Hala büyük konuşurum ama konuşurken düşünüyorum artık:)
Mesela annem gibi olmam diyorum olmuyorum.
Asla sigara içmem diyorum içmiyorum.

Ağızım dan çıkan lafa dikkat ederim.. Büyük Lokma ye büyük konuşma... Ne kadar büyük konuştuysam hepsini yuttum... Başıma geldi dediklerimi yapamadım... En iyisi güzel konuşmak iyi konuşmak olumlu konuşmak anlayışlı olmak mış...

Asla akrep burcu biriyle evlenmem dedm 8 ay sonra akrep burcu olan eşimle nikah masasindaydim

Evlenir evlenmez çocuk yaomicam hayatımı gençliğimi yasicam dedm evlendik bir ay sonra hamile kaldım

Bu buyusn 6 yaşına girsin ondan önce asla ikinci çocuğu yapmic dedm 9 aylıktı hamile kaldım.ikinciye

Asla İstanbul'dan donmucem dedm kulakları sallaya sallaya memlkete döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…