- 15 Mart 2017
- 931
- 1.435
- 113
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Genelde hangi şehri istemezsen orada buluyorsun kendini iş okul vsAsla kendi memleketimi yazmam derdim .Ilk tercihe yazdım şimdi memlekette çalışıyorum.
Tercihler alışkanlıklar zamanla değişebiliyorTiryakilere sigaradan ne anlıyorsunuz öğk böğk derdim şimdi sigara içiyorum.
Esmerlerden hoşlanmazdım hayatımdaki kişi esmer. Hoş yaş ilerledikçe önceliklerim değişti görünüş eski önemini kaybetti. İyi iletişim kurabilmek, uyum, hayata aynı pencereden bakmak daha önem kazandı.
Sigarayı bırakamayanlarla içimden dalga geçerdim iradesizler nıhahaha diye şimdi sigarayı bırakamıyorum. Gerçekten yaşamadan anlaşılamayan tuhaf bir bağımlılık.
Hayatını resmen ‘asla yapmam’ dediklerine karşı kurmuş gibisin
Asla sevmeden evlenmem dedim evlendim, asla anakuzusu biriyle evlenmem dedim adam anakuzusu, asla kitap okumayan birisiyle evlenmem dedim adam kitabı eline dahi almamış, asla 1 görümce dahi istemem dedim 5 görümcem var yani evleneceğim adamla ilgili ne kadar asla dediysem eşimde toplanmışAsla hayır dediğimiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Asla sevmeden evlenmem dedim evlendim, asla anakuzusu biriyle evlenmem dedim adam anakuzusu, asla kitap okumayan birisiyle evlenmem dedim adam kitabı eline dahi almamış, asla 1 görümce dahi istemem dedim 5 görümcem var yani evleneceğim adamla ilgili ne kadar asla dediysem eşimde toplanmış
Şansıma tüküreyim ,biri bana hiç tövbe de kız dememiş mi ya
DAHA VAR .Asla sevmeden evlenmem dedim evlendim, asla anakuzusu biriyle evlenmem dedim adam anakuzusu, asla kitap okumayan birisiyle evlenmem dedim adam kitabı eline dahi almamış, asla 1 görümce dahi istemem dedim 5 görümcem var yani evleneceğim adamla ilgili ne kadar asla dediysem eşimde toplanmış
Şansıma tüküreyim ,biri bana hiç tövbe de kız dememiş mi ya
Dene belki olur ben de deneyeceğimBende tam terslerini desem asla diye. Bu bana şans olarak geri dönermi acaba
Bende mezun olduğum lise için asla o okulda okumam demiştim. Hatta başka bir liseye kaydolmak üzereydim formamdan kitaplarıma kadar herşeyim hazırdı ama nasıl oldu bilemedim kendimi asla gitmem dediğim lisede okurken buldum. Ama iyikide asla demişim. Bölümüm, okulum, ortamım iyiydi. Pişman değilim.
Totem diyorsun heeAsla zengin ultra yakışıklı ince ruhlu eğlenceli düşünceli, beni ben söylemeden anlayan, çok seven, beyaz atlı prens kılıklı biriyle evlenmem asla asla asla....Bakalım olacak mı
Dene belki olur ben de deneyeceğim
Valla bir daha asla demiyorum ,gerçi asla demediğim şeyler de kınadığım şeyler de beni buluyo ,o yüzden aklıma ya da dilime gelen her şeyden sonra tövbe diyorum.
inşallah başıma gelmez ya yoruldum valla bıktım
Deneme amaçlı :
ıyyy ne öyle 50 kilo kilomu ayol ,ayy öğğ çok zayıf uyy gızzzz bu ne kemik ben asla 50 kilo olmam .
Ne bu yaştan sonra geri üniye dönüp altan dersleri mi vercem ne olcak bu yaştan sonra diploma alsam asla asla asla
tutar mı?
Aynen olursa ben de yazarım ama asla olmaz yaDenemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Hatta bende yapayım diyorum. Sonuçları yazarım gerçekleşirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?