Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Eski eşim için asla bu herifle yanyana bile oturmam demiştim evlendim 2 çocuğum oldu birde beni aldattı ş....fsiz!!Bak şimdi yazarken aklıma takıldı ben olmam ya onu anladım şimdi de bir da asla evlenmem diyorum ya ben ,tövbe aşaaa yarrabi sen affet bu kuralı atlamamalıyım

Tiryakilere sigaradan ne anlıyorsunuz öğk böğk derdim şimdi sigara içiyorum.

Esmerlerden hoşlanmazdım hayatımdaki kişi esmer. Hoş yaş ilerledikçe önceliklerim değişti görünüş eski önemini kaybetti. İyi iletişim kurabilmek, uyum, hayata aynı pencereden bakmak daha önem kazandı.

Sigarayı bırakamayanlarla içimden dalga geçerdim iradesizler nıhahaha diye şimdi sigarayı bırakamıyorum. Gerçekten yaşamadan anlaşılamayan tuhaf bir bağımlılık.

Tercihler alışkanlıklar zamanla değişebiliyor

Ben yaşamadım galiba
Ufak tefek şeyler dışında tabi
Çok kararlı biriyimdir istikrarlı
Ne istediğimi hep bilirim
Bu bazen beni hayatta yoruyor işte
Sabit fikirliyim bazı konularda
Çok netim
Belirsizlik ve dengesizlik beni yorar o zaman farklı bir insan olurum

Gerçekten bende yaşadım neye asla dediysem. Eşimle ayrılmıştık, biz artık asla yanyana gelmeyiz. O hava olsa nefes almam o derece istemiyorum diye ergen triplerine girdikten 1 ay sonra evlendik.( tabi icten ice istiyordum da)
Şimdi diyorum ki asla ev alip burdan taşınmam aslaaa. Belki tutar buda..

Asla hayır dediğimiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Asla sevmeden evlenmem dedim evlendim, asla anakuzusu biriyle evlenmem dedim adam anakuzusu, asla kitap okumayan birisiyle evlenmem dedim adam kitabı eline dahi almamış, asla 1 görümce dahi istemem dedim 5 görümcem var yani evleneceğim adamla ilgili ne kadar asla dediysem eşimde toplanmış
Şansıma tüküreyim ,biri bana hiç tövbe de kız dememiş mi ya

Bende tam terslerini desem asla diye. Bu bana şans olarak geri dönermi acaba

Bende mezun olduğum lise için asla o okulda okumam demiştim. Hatta başka bir liseye kaydolmak üzereydim formamdan kitaplarıma kadar herşeyim hazırdı ama nasıl oldu bilemedim kendimi asla gitmem dediğim lisede okurken buldum. Ama iyikide asla demişim. Bölümüm, okulum, ortamım iyiydi. Pişman değilim.

ne cok sey yasayan olmus..

ben ise hic hatirlamiyorum

büyük de konusurum halbuki. ama emin oldugum ve arkasinda durdugum konularda sadece ...

DAHA VAR .

Asla şu memleketli olmaz ıyyyy dedim adam o memleketli ,
asla sarışın mavi gözlü olmasın ıyy ne öyle ecnebiler gibi dedim adam sarışın mavi gözlü,
asla İstanbulun şu semtinde oturmam dedim adamın ailesi orda diye oturuyorum .

Daha saymıyorum ne dediysem evlilikle ilgili bende 10 senedir hergün kendime şansıma küfür ediyorum.

Son düzenleme:
Dene belki olur ben de deneyeceğim

Valla bir daha asla demiyorum ,gerçi asla demediğim şeyler de kınadığım şeyler de beni buluyo ,o yüzden aklıma ya da dilime gelen her şeyden sonra tövbe diyorum.
inşallah başıma gelmez ya yoruldum valla bıktım
Deneme amaçlı :
ıyyy ne öyle 50 kilo kilomu ayol ,ayy öğğ çok zayıf uyy gızzzz bu ne kemik ben asla 50 kilo olmam .
Ne bu yaştan sonra geri üniye dönüp altan dersleri mi vercem ne olcak bu yaştan sonra diploma alsam asla asla asla

tutar mı?

Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Hatta bende yapayım diyorum. Sonuçları yazarım gerçekleşirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…