Büyük konuşmak .!!

Bu kadar ayrıntı vermek niye ayıp, bu modernlik değil asla

İstemiyor işte - siz de üstelemeyin ve sizi isteyenleri tercih edin. Açık ne net ilgilenmiyor yani. Ne diyebiliriz ki?
Dün ben görüşelim mi dedim çok yorgunum bitanem yarın görüşelim mi dedi...sonra ben cevap vermedim.. bir saat sonra kızdın mı bana yazmış ...ona da cevap vermedim...sonra gece saat 2:00 gibi kızmadım canım yazdım bugün de arayıp görüşmek isteyecek mi bekleyip göreceğiz tabi ne bir günaydın mesajı ne bir iyi geceler mesajı yok yani

Bunu şimdi görüyorum. Biz kadınlar bunu ne zaman anlayacağız acaba ?? - Erkeklerin sizi sarıp sarmalası, öpmesi koklaması sizi sevgdiği anlamına gelmiyor. Çoğu için tensel durumlar sadece tensel durumlardır. Duygusal bir şey değildir. Siz bir erkekleöpüştünüz, koklaştınız, sarılarak uyudunuz diye o erkek size aşık olmuyor. Ayrıca şöyle güzelsin böyle güzelsin - hepsi palavra. Niyeti ciddi olan erkek bu şekilde davranmaz. Kıymet bilir.

Evet onun farkındayım

Az da olsa bir umut kırıntısı olsun istiyorsun doğal olarak ama inan gerçekten hoşlanan ve ilgilenen bir erkek böyle davranmaz. Vakit geçirmek isteyen, onlar istedikleri ve onların mğsait olduğu zaman ceplerinde bir kadın olsun isteyen okadar çok erkek tanıyorum ki çevremde. Bence düşmeyin böyle şeylere - kendi kıymetinizi bilin.

Evet onun farkındayım
Erkeklerin söylediklerinden çok icraatine bakmalısınız. Öpüp, okşamak sayılmaz ama. İlgisini belli eden erkeği görseniz zaten sorgulamazsınız bile. Kafada oturuyor o zaman her şey.

Terazi ve yay bence hiç olmuyor ayrıca
Bilmiyorum keşke insanlar bunu söyleme cesaretine sahip olsa da kenarda tutmaya çalışmasa...
Duygusal ilişki istediğinizi belirttiniz mi?

Hayır belirtmedim ben böyle şeyleri konuşmayı pek sevmiyorum akışına bırakmayı tercih ediyorum genelde ...

Sevişirken veya sevismenin uzerine yaşanan olaylara pek anlam yuklemeyin derim. Bir arkadasim sevistikleri bir gece evlenme teklifi almiş ama evlenmediler tabi ki.

Hayır belirtmedim ben böyle şeyleri konuşmayı pek sevmiyorum akışına bırakmayı tercih ediyorum genelde ...
İlk buluşmadan adı konulmasın zaten ama ne istediğinizi söylemezseniz karşı taraf da kendi istediği şekilde davranır.

O kisa boylu diye kucumsedigin adamlarda ne numaralar oluyo surdan biliyorum, zamaninda aynen bu bahsettigin fiziksel ozelliklerde biri vardi tanidigim, cocuk 20 yasindaydi ve 30 yasinda bir kizla sevgiliydi. O kiza ne aci cektirdi kizi surudundurdu asktan. Sonra da terketti. Kiz buna hep hediyeler tatile goturmeler vs. En oglan araba alacakken baya da yukli bir para vermis borc vermis diye duymustum. Evlerden uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…