- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Bu kadar ayrıntı vermek niye ayıp, bu modernlik değil aslaBurçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
Ay durust olsunlar ya , onun yerine açıkça söylesin hoşuma gitmedi diye öylesi daha kırıcı.Ahahahahahah kadınlarla erkeklerin mekanizması aynı değil ya , erkek yollamaz en en kötü odaya geçip geleceğim diyip orda “uyuyakalır” yersen
Tanışır tanışmaz değil bir ay sonra yaşadıkTanışır tanışmaz yaşamışsınız, ne düşündüğünü sanıyorsunuz
Bilmiyorum keşke insanlar bunu söyleme cesaretine sahip olsa da kenarda tutmaya çalışmasa...Çok çılgınca bir fikir ama
Konuştukça sizden hoşlanmamış olabilir mi acaba?
Neden ayrıntı verdiğimi sonrasında zaten belirttimBu kadar ayrıntı vermek niye ayıp, bu modernlik değil asla
Maalesef bu erkeklerde kenarda tutma psikolojisi varAy durust olsunlar ya , onun yerine açıkça söylesin hoşuma gitmedi diye öylesi daha kırıcı.
Dün ben görüşelim mi dedim çok yorgunum bitanem yarın görüşelim mi dedi...sonra ben cevap vermedim.. bir saat sonra kızdın mı bana yazmış ...ona da cevap vermedim...sonra gece saat 2:00 gibi kızmadım canım yazdım bugün de arayıp görüşmek isteyecek mi bekleyip göreceğizİstemiyor işte - siz de üstelemeyin ve sizi isteyenleri tercih edin. Açık ne net ilgilenmiyor yani. Ne diyebiliriz ki?
Bunu şimdi görüyorum. Biz kadınlar bunu ne zaman anlayacağız acaba ?? - Erkeklerin sizi sarıp sarmalası, öpmesi koklaması sizi sevgdiği anlamına gelmiyor. Çoğu için tensel durumlar sadece tensel durumlardır. Duygusal bir şey değildir.Burçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
Evet onun farkındayımBunu şimdi görüyorum. Biz kadınlar bunu ne zaman anlayacağız acaba ?? - Erkeklerin sizi sarıp sarmalası, öpmesi koklaması sizi sevgdiği anlamına gelmiyor. Çoğu için tensel durumlar sadece tensel durumlardır. Duygusal bir şey değildir.Siz bir erkekleöpüştünüz, koklaştınız, sarılarak uyudunuz diye o erkek size aşık olmuyor. Ayrıca şöyle güzelsin böyle güzelsin - hepsi palavra. Niyeti ciddi olan erkek bu şekilde davranmaz. Kıymet bilir.
Az da olsa bir umut kırıntısı olsun istiyorsun doğal olarak ama inan gerçekten hoşlanan ve ilgilenen bir erkek böyle davranmaz. Vakit geçirmek isteyen, onlar istedikleri ve onların mğsait olduğu zaman ceplerinde bir kadın olsun isteyen okadar çok erkek tanıyorum ki çevremde. Bence düşmeyin böyle şeylere - kendi kıymetinizi bilin.Dün ben görüşelim mi dedim çok yorgunum bitanem yarın görüşelim mi dedi...sonra ben cevap vermedim.. bir saat sonra kızdın mı bana yazmış ...ona da cevap vermedim...sonra gece saat 2:00 gibi kızmadım canım yazdım bugün de arayıp görüşmek isteyecek mi bekleyip göreceğiztabi ne bir günaydın mesajı ne bir iyi geceler mesajı yok yani
İnan bana her erkek böyle değil. Böyle çerez adamlarla da vaktini boşa harcama bence.Yemin ederim bu gidişle erkek düşmanı Olcam
Erkeklerin söylediklerinden çok icraatine bakmalısınız. Öpüp, okşamak sayılmaz ama. İlgisini belli eden erkeği görseniz zaten sorgulamazsınız bile. Kafada oturuyor o zaman her şey.Evet onun farkındayım
Duygusal ilişki istediğinizi belirttiniz mi?Bilmiyorum keşke insanlar bunu söyleme cesaretine sahip olsa da kenarda tutmaya çalışmasa...
Hayır belirtmedim ben böyle şeyleri konuşmayı pek sevmiyorum akışına bırakmayı tercih ediyorum genelde ...Erkeklerin söylediklerinden çok icraatine bakmalısınız. Öpüp, okşamak sayılmaz ama. İlgisini belli eden erkeği görseniz zaten sorgulamazsınız bile. Kafada oturuyor o zaman her şey.
Terazi ve yay bence hiç olmuyor ayrıca
Duygusal ilişki istediğinizi belirttiniz mi?
Burçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
İlk buluşmadan adı konulmasın zaten ama ne istediğinizi söylemezseniz karşı taraf da kendi istediği şekilde davranır.Hayır belirtmedim ben böyle şeyleri konuşmayı pek sevmiyorum akışına bırakmayı tercih ediyorum genelde ...
Beterin beteri varmışSevişirken veya sevismenin uzerine yaşanan olaylara pek anlam yuklemeyin derim. Bir arkadasim sevistikleri bir gece evlenme teklifi almiş ama evlenmediler tabi ki.
Kahkaha attırdın bana tenksKeşke bu kadar özelinizin içinde olmasaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?